Постанова
від 15.04.2011 по справі 4-47/2011
БУСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Буський районний суд Ль вівської області

Справа № 4-47/2011

П О С Т А Н О В А

15.04.2011 м. Буськ

Суддя Буського районног о суду Шендрікова Г.О., з участ ю секретаря Владика О.А., за уч астю прокурора Романика Р.В., р озглянувши подання слідчого прокуратури Буського району Стика М.Я., погоджене з про курором Буського району Льві вської області Андрес Р.І .,. про проведення виїмки док ументів у Буській міській ра ді за адресою: м. Буськ, в ул. 900-річчя Буська, 1,-

В С Т А Н О В И В:

23 березня 2011 року прокур атурою Буського району поруш ено кримінальну справу за оз наками злочинів, передбачени х ч.2 ст.364, ч.2 ст.366 КК України за фа ктами зловживань та службово го підроблення невстановлен ими службовими особами Буськ ої міської ради, ПП «Олтан», Тз ОВ «Дормінерал» при проведен ні реконструкції котельні, я ка розташована по вулиці Льв івській в м. Буську, Львівсько ї області.

Досудовим слідством вс тановлено, що службові особи вказаних організацій, всупе реч вимогам чинного законода вства, умисно та в інтересах Т зОВ «Дормінерал», шляхом зло вживання своїм службовим ста новищем, внесли в акти прийма ння виконаних робіт по рекон струкції котельні форми КБ-2в завідомо неправдиві відомос ті про виконання окремих вид ів робіт на загальну суму 67232 гр ивень, які станом на момент пі дписання зазначених актів фа ктично виконані не були. Тако ж невстановлені службові осо би Буської міської ради, ПП «О лтан», ТзОВ «Дормінерал», всу переч інтересам служби, умис но, в інтересах ТзОВ «Дорміне рал», шляхом зловживання сво їм службовим становищем, вне сли завідомо неправдиві відо мості про вартість деяких ви дів робіт, фактична ціна яких станом на момент підписання зазначених актів була нижчо ю від заявленої до проплати н а загальну суму 42964 гривень. Крі м того, ті ж невстановлені слу жбові особи, шляхом зловжива ння своїм службовим становищ ем, включили в акти приймання виконаних робіт по реконстр укції котельні в м. Буську, від омості про вартість деяких в идів робіт на загальну суму 100 44 гривень, виконання яких не п ередбачалось проектно-кошто рисною документацією.

В ході досудового слідс тва виникла необхідність про вести виїмку оригіналів перв инних фінансово-господарськ их та бухгалтерських докумен тів, що стосуються проведенн я реконструкції котельні по вул. Львівській в м. Буську Льв івської області, які знаходя ться в Буській міській раді з а адресою: м. Буськ, вул.900-річчя Буська,1

Вивчивши матеріали поданн я та матеріали кримінальної справи, заслухавши думку про курора, який подання підтрим ав, слідчого, у провадженні як ого знаходиться кримінальна справа, вважаю, що подання слі д задовольнити, оскільки є пі дстави вважати, що документи , які мають істотне значення д ля встановлення істини по сп раві, знаходяться у Буській м іській раді за адресою: м. Бусь к, вул. 900-річчя Буська, 1.

Керуючись ст.178 КПК Украї ни, суддя,-

П О С Т А Н О В И В

Подання задовольнит и.

Провести виїмку у Буській м іській раді за адресою - м. Бус ьк, вул.900-річчя Буська,1, оригін алів первинних фінансово-гос подарських та бухгалтерськи х документів, що стосуються п роведення реконструкції кот ельні по вул. Львівській в м. Б уську, Львівської області.

Контроль за виконанням да ної постанови покласти на пр окуратуру Буського району.

Постанова остаточна та ос карженню не підлягає.

Суддя Г. О. Шендрікова

СудБуський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення15.04.2011
Оприлюднено02.04.2012
Номер документу17568943
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-47/2011

Постанова від 08.07.2011

Кримінальне

Деражнянський районний суд Хмельницької області

Дворнін О. С.

Постанова від 18.01.2011

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Самсонова О. А.

Постанова від 17.03.2011

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Метелешко О. В.

Постанова від 29.09.2011

Кримінальне

Южноукраїнський міський суд Миколаївської області

Волкова О. І.

Постанова від 16.09.2011

Кримінальне

Апеляційний суд Чернігівської області

Воронцова С. В.

Постанова від 15.04.2011

Кримінальне

Буський районний суд Львівської області

Шендрікова Г. О.

Постанова від 25.06.2011

Кримінальне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Хоролець В. В.

Постанова від 27.05.2011

Кримінальне

Свалявський районний суд Закарпатської області

Уліганинець П. І.

Постанова від 20.04.2011

Кримінальне

Козятинський міськрайонний суд Вінницької області

Крейдін О. О.

Постанова від 18.01.2011

Кримінальне

Малиновський районний суд м.Одеси

Крижановський О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні