Ухвала
від 09.08.2011 по справі 15/110-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 15/110-б 09.08.2011

За позовом Державної податкової інспекції у Голо сіївському районі м. Києва

до Дочірньог о підприємства Спеціалізова ного будівельно-монтажного

управління "Г ідроспецбуд" ЗАТ "Фірма "Укрпр омспецбуд"

про визнання банкрутом

Суддя Хоменко М.Г.

Представники :

від заявника - Невмержицьк а І.Л.

від боржника - не з"явилися

ліквідатор - не з"явився

ОБСТАВИНИ СПРАВИ :

Заявник звернувся до су ду з заявою про визнання борж ника банкрутом, оскільки ост анній неспроможний сплатити борг.

Ухвалою підготовчого засі дання від 17.09.2002 розпорядником м айна боржника призначено арб ітражного керуючого ОСОБА _1 (суддя Куц М.М.).

Оголошення про порушення с прави про банкрутство опублі ковано в газеті "Голос Україн и" від 04.10.2002 № 182.

Ухвалою попереднього засі дання від 18.11.2002 затверджено реє стр вимог кредиторів на зага льну суму 100199,04 грн.

Постановою Господарського суду міста Києва від 18.11.2002 борж ника визнано банкрутом, відк рито ліквідаційну процедуру , ліквідатором призначено ар бітражного керуючого ОСОБ А_1, яку зобов' язано провес ти ліквідаційну процедуру та надати суду свій звіт і лікві даційний баланс на затвердже ння.

Ухвалою Господарського су ду міста Києва від 13.11.2003 продовж ено строк ліквідаційної проц едури на три місяці.

Ухвалою Господарського су ду міста Києва від 30.12.2003 (суддя Х оменко М.Г.) зупинено провадже ння у справі № 15/110-б до вирішенн я в Ірпінському міському суд і Київської області справи з а позовом ОСОБА_1 до гр. О СОБА_2 та членів його сім' ї про визнання їх такими, що втр атили право користуватися кв артирою АДРЕСА_1

Ухвалою Господарського су ду міста Києва від 23.01.2009 поновле но провадження у справі № 15/110-б та призначено її до розгляду .

Ухвалою Господарського су ду міста Києва від 11.02.2009 задовол ено клопотання арбітражного керуючого ОСОБА_1, звільн ено її від обов' язків лікві датора у справі № 15/110-б; признач ено ліквідатором банкрута ар бітражного керуючого Олефір енка Олександра Івановича.

01.02.2010 до суду надійшла заява л іквідатора Дочірнього підпр иємства Спеціалізованого бу дівельно-монтажного управлі ння "Гідроспецбуд" ЗАТ "Фірма " Укрпромспецбуд" арбітражног о керуючого Олефіренка Олекс андра Івановича, у якій остан ній просить суд припинити йо го обов' язки ліквідатора у зв' язку з великим завантаже нням.

02.03.2010 до Господарського суду міста Києва надійшов звіт лі квідатора про проведену робо ту у справі.

Ухвалою Господарського су ду міста Києва від 17.08.2010 задовол ено заяву ліквідатора Дочірн ього підприємства Спеціаліз ованого будівельно-монтажно го управління "Гідроспецбуд" ЗАТ "Фірма "Укрпромспецбуд" ар бітражного керуючого Олефір енка Олександра Івановича, з вільнено його від обов' язкі в ліквідатора у справі № 15/110-б т а зобов"язано Управління з пи тань банкрутства у м. Києві та Київській області Державног о департаменту з питань банк рутства надати суду кандидат уру арбітражного керуючого д ля призначення ліквідаторм С пеціалізованого будівельно -монтажного управління "Гідр оспецбуд" ЗАТ "Фірма "Укрпромс пецбуд".

У судовому засіданні 05.10.2010 б уло розглянуто кандидатуру а рбітражного керуючого Лелюх Людмили Петрівни, надану Упр авлінням з питань банкрутств а у м. Києві та Київській облас ті Державного департаменту з питань банкрутствадля призн ачення її ліквідатором Спеці алізованого будівельно-монт ажного управління "Гідроспец буд" ЗАТ "Фірма "Укрпромспецбу д".

Ухвалою Господарського с уду м.Києва від 05.10.2010 призначено ліквідатором Спеціалізован ого будівельно-монтажного уп равління "Гідроспецбуд" ЗАТ "Ф ірма "Укрпромспецбуд" арбітр ажного керуючого Лелюх Людми лу Петрівну. Крім того, зобов"я зано ліквідатора ознайомити сь з матеріалами справи, вико нати у повному обсязі вимоги постанови суду про визнання боржника банкрутом, вжити вс іх можливих заходів щодо пов ного виявлення майна банкрут а та забезпечення прав креди торів та подати суду звіт лік відатора та ліквідаційний ба ланс з відповідними додаткам и.

Зважаю на той факт, що терм ін ліквідаційної процедури б анкрута сплинув, а ліквідато р не надав суду жодного доказ у виконання вимог ухвали суд у від 05.10.2010, зокрема, доказів вжи ття всіх можливих заходів, сп рямованих на пошук, виявленн я та повернення майна боржни ка з метою задоволення вимог кредиторів та надати суду зв іт ліквідатора та ліквідацій ного баланс банкрута, суд вва жає за доцільне призначити р озгляд справи у судовому зас іданні.

Ухвалою Господарського су ду м.Києва від 25.07.2011 розгляд спр аив у судовму засіданні приз начено на 09.08.2011.

У судовому засіданні 09.08.2011 пр едставник ініціюючого крдит ора надав пояснення по суті с прави.

Представники боржника та л іквідатор у судове засідання не з"явилися, про причини неяв ки суд не повідомили.

Відповідно до ст. 38 Господар ського процесуального кодек су України сторона або проку рор у разі неможливості само стійно надати докази вправі подати клопотання про витреб ування господарським судом д оказів. У разі задоволення кл опотання суд своєю ухвалою в итребовує необхідні доказів .

Відповідно до ст. 77 Господар ського процесуального кодек су України господарський суд відкладає розгляд справи, ко ли за якихось обставин спір н е може бути вирішено в даному засіданні.Такою обставиною є, зокрема, необхідність витр ебування нових доказів.

На підставі викладеного, ке руючись ст.ст. 22-25 Закону Україн и "Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом", ст.ст. 38, 77, 86 Го сподарського процесуальног о кодексу України, суд -

У Х В А Л И В:

1. Відкласти розгляд спр ави у судовому засіданні на 05.10.2011 о 14:45. Засідання відбуде ться у приміщенні Господарсь кого суду міста Києва з а адресою: м. Київ, вул. Б.Хмел ьницького, 44 - В, в залі судових засідань № 35.

2.Викликати у судове засіда нні учасників провадження у справі та ліквідатора.

3. Повторно зобов' яза ти ліквідатора виконат и у повному обсязі вимоги пос танови суду про визнання бор жника банкрутом, вжити всіх м ожливих заходів, спрямованих на пошук, виявлення та поверн ення майна боржника з метою з адоволення вимог кредиторів та надати суду звіт ліквідат ора та ліквідаційного баланс банкрута.

4. Зобов' язати Головне упра вління земельних ресурсів Ки ївської міської державної ад міністрації у п' ятиденний с трок з дня отримання ухвали н адати суду письмову інформац ію про наявність чи відсутні сть земельних ділянок у банк рута - Дочірнього підприємст ва Спеціалізованого будівел ьно-монтажного управління "Г ідроспецбуд" ЗАТ "Фірма "Укрпр омспецбуд" (03045, м. Київ, вул. Ново -Пирогівська, 62, код ЄДРПОУ 05425655) .

5. Зобов' язати Державну авт омобільну інспекцію МВС Укра їни в м. Києві у п' ятиденний с трок з дня отримання ухвали н адати суду письмову інформац ію про наявність чи відсутні сть автотранспортних засобі в у банкрута - Дочірнього під приємства Спеціалізованого будівельно-монтажного упра вління "Гідроспецбуд" ЗАТ "Фір ма "Укрпромспецбуд" (03045, м. Київ, вул. Ново-Пирогівська, 62, код Є ДРПОУ 05425655).

6. Зобов' язати державну ком ісію з цінних паперів та фонд ового ринку у п' ятиденний с трок з дня отримання ухвали н адати суду про наявність чи в ідсутність у банкрута - Дочір нього підприємства Спеціалі зованого будівельно-монтажн ого управління "Гідроспецбу д" ЗАТ "Фірма "Укрпромспецбуд" (03045, м. Київ, вул. Ново-Пирогівськ а, 62, код ЄДРПОУ 05425655)цінних папе рів.

7. Зобов' язати Головне упра вління статистики у м. Києві у п' ятиденний строк з дня отр имання ухвали надати суду до відку про наявність чи відсу тність у банкрута - Дочірньог о підприємства Спеціалізова ного будівельно-монтажного управління "Гідроспецбуд" ЗА Т "Фірма "Укрпромспецбуд" (03045, м. Київ, вул. Ново-Пирогівська, 62, код ЄДРПОУ 05425655) зареєстровано го майна, а також інформацію п ро те, чи є боржник засновнико м інших юридичних осіб.

8. Зобов' язати Інспекцію го ловного державного реєстрат ора флоту України у п' ятиде нний строк з дня отримання ух вали надати суду відомості п ро наявність у банкрута Дочі рнього підприємства Спеціал ізованого будівельно-монтаж ного управління "Гідроспецб уд" ЗАТ "Фірма "Укрпромспецбуд " (03045, м. Київ, вул. Ново-Пирогівсь ка, 62, код ЄДРПОУ 05425655) плавзасоб ів великого та малого флоту.

9. Зобов' язати Державну аві аційну адміністрацію Мініст ерства транспорту та зв"язку України у п' ятиденний стро к з дня отримання ухвали нада ти суду відомості про наявні сть/відсутність у банкрута Д очірнього підприємства Спец іалізованого будівельно-мон тажного управління "Гідросп ецбуд" ЗАТ "Фірма "Укрпромспец буд" (03045, м. Київ, вул. Ново-Пирогі вська, 62, код ЄДРПОУ 05425655) повітр яних суден

10. Зобов' язати Державний д епартамент інтелектуальної власності у п' ятиденний ст рок з дня отримання ухвали на дати суду відомості про наяв ність у банкрута Дочірнього підприємства Спеціалізован ого будівельно-монтажного у правління "Гідроспецбуд" ЗАТ "Фірма "Укрпромспецбуд" (03045, м. К иїв, вул. Ново-Пирогівська, 62, к од ЄДРПОУ 05425655) об"єктів прав ін телектуальної власності.

11. Зобов'язати Державне підп риємство "Український інстит ут промислової власності" Фі лія "Український центр іннов атики та патентно-інформацій них послуг" у п' ятиденний ст рок з дня отримання ухвали на дати суду відомості про наяв ність у банкрута Дочірнього підприємства Спеціалізован ого будівельно-монтажного у правління "Гідроспецбуд" ЗАТ "Фірма "Укрпромспецбуд" (03045, м. К иїв, вул. Ново-Пирогівська, 62, к од ЄДРПОУ 05425655) об"єктів промисл ової власності.

12. Зобов'язати Державн у митну службу України у п' я тиденний строк з дня отриман ня ухвали суду відомості про те, чи перебуває банкрут Дочі рнє підприємство Спеціалізо ваного будівельно-монтажног о управління "Гідроспецбуд" З АТ "Фірма "Укрпромспецбуд" (03045, м . Київ, вул. Ново-Пирогівська, 6 2, код ЄДРПОУ 05425655) на обліку у мит них органах України, а також н адати суду відомості стосовн о митного оформлення експорт но-імпортних операцій боржни ком.

13. Попередити ліквідатора С пеціалізованого будівельно -монтажного управління "Гідр оспецбуд" ЗАТ "Фірма "Укрпромс пецбуд" арбітражного керуючо го Лелюх Людмилу Петрівну, що у випадку невиконання вимог ухвал суду будуть вжиті відп овідні заходи реагування.

14. Копію ухвали направити уч асникам провадження у справі , ліквідатору та вищезазначе ним установам та організація м.

Уповноважити ліквідат ора або його повноважного пр едставника нарочно отримати інформацію від вищевказани х установ та організацій у п' ятиденний строк з дня отрима ння ухвали.

Суддя М.Г.Хоменко

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення09.08.2011
Оприлюднено01.09.2011
Номер документу17886838
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —15/110-б

Ухвала від 02.04.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 04.03.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 15.01.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 26.12.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 19.12.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 13.11.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 08.10.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 30.07.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 21.03.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

Ухвала від 25.01.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Хоменко М.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні