Ухвала
від 15.09.2011 по справі 41/388
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

41/388

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44     тел. 284-18-98


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

15.09.11 Справа № 41/388.

                          

За позовомПублічного акціонерного товариства «Енергобанк»

ДоТовариства з обмеженою відповідальністю «Піком Консалтинг»Науково-виробничого товариства з обмеженою відповідальністю «Екотехнологія»

Провизнання недійсним рішення засновника Науково-виробничого товариства з обмеженою відповідальністю «Екотехнологія» про вступ (вхід) до складу учасників Товариства з обмеженою відповідальністю «Піком Консалтинг», надання майнового вкладу у вигляді нерухомого майна та визнання недійсним рішення загальних зборів товариства № 2 від 09.12.2009 року

                                                                                                                                         Суддя  Спичак О.М.                                                                                                                                                  

                                                                         ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Публічне акціонерне товариство «Енергобанк»звернулося до Господарського суду Чернівецької області з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Піком Консалтинг»та Науково-виробничого товариства з обмеженою відповідальністю «Екотехнологія»про визнання недійсним рішення засновника Науково-виробничого товариства з обмеженою відповідальністю «Екотехнологія» про вступ (вхід) до складу учасників Товариства з обмеженою відповідальністю «Піком Консалтинг», надання майнового вкладу у вигляді нерухомого майна та визнання недійсним рішення загальних зборів товариства № 2 від 09.12.2009 року.

Ухвалою Господарського суду Чернівецької області від 07.09.2011 року матеріали позовної заяви на підставі ст.ст. 15, 17 Господарського процесуального кодексу України направлено за підсудністю до Господарського суду м. Києва.

Згідно автоматичного розподілу справ від 12.09.2011 року, позовну заяву Публічного акціонерного товариства «Енергобанк»з доданими до неї документами було передано на розгляд судді Спичаку О.М.

Відповідно до статті 27 ГПК України треті особи, які не заявляють самостійних  вимог  на  предмет спору,  можуть  вступити  у  справу  на   стороні   позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на  їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено  до  участі  у  справі також  за  клопотанням  сторін, прокурора   або   з   ініціативи господарського суду.

  Суд дійшов висновку про необхідність залучення до участі у справі, в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів – Товариство з обмеженою відповідальністю «Базис-Інвест»(Київська область, м. Бориспіль, вул. Дзержинського, 14).

Враховуючи вищезазначене,  керуючись  ст. ст. 27, 64, 65, 86  ГПК України, господарський суд міста Києва,-

                                                                       У Х В А Л И В :

1. Порушити провадження у справі та прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Розгляд справи призначити на 07.10.11 о 12:00.

Судове засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 44-В, зал № 47.

        3. Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів –Товариство з обмеженою відповідальністю «Базис-Інвест»(Київська область, м. Бориспіль, вул. Дзержинського, 14).

        4. Зобов'язати учасників процесу на підтвердження їх статусу юридичної особи і повного найменування подати суду оригінал і належну копію статуту (положення), свідоцтва про державну реєстрацію, довідку з органів статистики про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, довідку з обслуговуючого банку про наявність відкритих рахунків та їх реквізити.

Позивачу надати суду:

- власне письмове підтвердження того, що у провадженні господарських судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, відсутні справа зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та рішення цих органів з такого спору;

- оригінали доданих до позовної заяви документів;

- довідку з органів статистики про включення відповідачів в Єдиний державний реєстр підприємств та організацій України станом на день розгляду справи.

5. Зобов'язати позивача надіслати на адресу Товариства з обмеженою відповідальністю «Базис-Інвест»(Київська область, м. Бориспіль, вул. Дзержинського, 14) позовну заяву з доданими до неї документами, докази направлення позовної заяви надати в судове засідання для долучення до матеріалів справи.

Позивачу та третій особі надати:

- оригінали для огляду та належним чином завірені копії договору чи іншого правочину, що був підставою для переходу права власності на приміщення 1-54 по 1-75, загальною площею 481, 3 кв.м., які знаходяться по вул. Головній, 119  у м. Чернівці від Публічного акціонерного товариства «Енергобанк»до Товариства з обмеженою відповідальністю «Базис-Інвест».

Відповідачам надати суду:

- відзив на позовну заяву у порядку, передбаченому ст. 59 ГПК України, з поясненнями по суті заявлених вимог та докази якими вони обґрунтовуються, докази його надіслання позивачу;

- оригінали для огляду в судовому засіданні та належним чином завірені копії для долучення до матеріалів справи протоколу № 2 від 02.12.2009 року, акту приймання –передачі приміщення від 09.12.2009 року та рішення засновника Науково-виробничого товариства з обмеженою відповідальністю «Екотехнологія»про вступ до складу учасників Товариства з обмеженою відповідальністю «Піком Консалтинг».

Зобов'язати третю особу та відповідача 2- Науково-виробниче товариство з обмеженою відповідальністю «Екотехнологія»надати:

- оригінал договору купівлі-продажу нерухомості від 07.11.2007 року.

5. Зобов'язати учасників процесу направити в судове засідання своїх представників, повноваження яких оформити у відповідності з вимогами ст. 28 ГПК України, та надати належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують повноваження представників.

       

                     Суддя                                                                                                                  Спичак О.М.

   Примітка: Звертаємо увагу сторін на те, що суд має право стягувати в доход державного бюджету з винної сторони штраф у розмірі до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ненадіслання у встановлений строк витребуваних господарським судом матеріалів, а також ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону (п. 5 ст. 83 ГПК України).

07.10.11  о 12:00

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення15.09.2011
Оприлюднено23.09.2011
Номер документу18198659
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —41/388

Рішення від 28.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Спичак О.М.

Ухвала від 14.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Спичак О.М.

Ухвала від 21.10.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Спичак О.М.

Ухвала від 07.10.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Спичак О.М.

Ухвала від 15.09.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Спичак О.М.

Рішення від 17.06.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Спичак О.М.

Ухвала від 06.06.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Спичак О.М.

Ухвала від 20.05.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Спичак О.М.

Ухвала від 21.08.2009

Господарське

Господарський суд міста Києва

Спичак О.М.

Ухвала від 11.09.2009

Господарське

Господарський суд міста Києва

Спичак О.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні