Ухвала
від 02.11.2011 по справі 13/362
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міс та КИЄВА

01030, м. Київ, вул.Б.Хмельниць кого,44-Б тел. 284-18-98

УХВАЛА

про відкладення розгляду с прави

справа № 13/362 02.11.11

за позовом Комунальн ого підприємства Печерської районної у м. Києві ради по ут риманню житлового господарс тва "Хрещатик"

до ЕйЕмДжі Інвестм ентс Ел-Ел-Сі (AMG Investment LLC), юридичної особи за законодавством США (Флорида , США)

третя особа, яка не заяв ляє самостійних вимог на пре дмет спору на стороні позива ча

1. Головне управління містоб удування та архітектури Київ ської міської державної адмі ністрації

2. Інспекцію державного архітектурно-будівельного к онтролю у м. Києві

про зобов'язання вчинит и дії

Суддя Курдельчук І. Д.

Представники сторін:

від позивача ОСО БА_3 - дов. № 871/11 від 30.12.2010 р.

від відповідача не з'я вився

третя особа 1 не з'явивс я

третя особа 2 ОСОБА_4 дов. №7/26-6574/07 від 22.09.11

ОБСТАВИНИ СПРАВИ

Позивач звернувся з поз овом до Господарського суду міста Києва про зобов'язання відповідача юридичну фірму ЕйЕмДжі Інвестментс Ел-Е л-Сі поновити планування неж илих приміщень№1-№10 (групи при міщень №6 )(в лі.А) загальною пло щею 120,9 кв.м. по вул.Городецьког о,17/1 у м. Києві згідно до попове рхового плану будинку.

Позивач зазначає, що відпов ідач, який є власником цих при міщень без належно оформлено ї документації здійснив пере планування приміщення.

Ухвалою господарського су ду від 14.09.11 №13/362 порушено провадж ення у справі, прийнято позов ну заяву до розгляду, справу п ризначено на 12.10.11, сторони зобо в'язано вчинити дії та надати документи.

12.10.11 в судовому засіданні з'яв ився позивач надав витребува ні документи. Відповідач не з 'явився відзив не надав.

Як встановлено наданими по зивачем документами відпові дач ЕйЕмДжі Інвестментс Ел-Ел-Сі (AMG Investment LLC) є нерезидентом - юридичною особою за законод авством США (Флорида , США).

В силу п.7 ст. 76 Закону України "Про міжнародне приватне пра во" суди можуть приймати до св ого провадження і розглядати будь-які справи з іноземним е лементом у таких випадках: ді я або подія, що стала підставо ю для подання позову, мала міс це на території України.

Оскільки перепланування н ежилого приміщення, про відн овлення якого є цей позов, має місце в місті Києві (Україна), то даний спір підсудний Госп одарському суду міста Києва.

Враховуючи, що спір виник у зв'язку з переплануванням пр иміщення і документи не пред ставлені господарський суд залучив до участі у справі в я кості третьої особи, яка не за являє самостійних вимог на п редмет спору на стороні пози вача Інспекцію державно го архітектурно-будівельног о контролю у м. Києві та Головн е управління містобудування та архітектури Київської мі ської державної адміністрац ії.

Розгляд справи відкладени й на 02.11.11, сторони зобов'язано вч инити дії та надати документ и.

В судове засідання з'явилис ь позивач, вимтребувані доку менти не надав та представни к Інспекції державного а рхітектурно-будівельного ко нтролю у м. Києві, який надав в ідзив і підтримав позов.

Враховуючи неявку відпові дача, необхідність у наданні доказів та повідомленні нер езидета про час і місце розгл яду справи, керуючись ст.ст. 77, 86 ГПК України , господарський суд

УХВАЛИВ:

1.Відкласти розгляд сп рави у судовому засіданні на 01.12.2011 о 14:40.Засідання відбуд еться у приміщенні Господарс ького суду міста Києва за адр есою: м. Київ, вул. Богдана Хмел ьницького, 44-В, зал судових зас ідань № 47.

2.Зобов'язати позивача

- надіслати копію позовної з аяви та доданих до неї докуме нтів на адресу Інспекції державного архітектурно-бу дівельного контролю у м. Києв і 01133, м. Київ, вул. Лесі Українки, 26) та Головного управління мі стобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації (01001, м.Київ-1, вул . Хрещатик,32).

- надати докази права власн ості відповідача на нежилі п риміщення приміщення з ре єстрацію в КП "Київське міс ьке бюро технічної інвентари зації та реєстрації права вл асності на об'єкти нерухомог о майна".

3. Зобов'язати позивача на дати Господарському суду міс та Києва копію позовної заяв и та доданих до неї документі в з нотаріально посвідченим перекладом англійською мово ю для надсилання нерезиденту .

4. Зобов'язати відповідача н адати:

- установчі документи ЕйЕ мДжі Інвестментс Ел-Ел-Сі (AMG Investment LLC) передбачені ст.74 Закону У країни "Про міжнародне прива тне право" та оформлені відпо відно до вимог ст.13 цього Зако ну, зокрема, установчий догов ір, статут, сертифікат (свідоц тво) про реєстрацію, виписку з торгового реєстру або інші п равовстановлюючі документи на підтвердження правосуб' єктності.

- правовстановлюючі докум енти, зареєстровані комуналь ним підприємством «Київське міське бюро технічної інвен таризації та реєстрації прав а власності на об'єкти нерухо мого майна»на б об'єкт нерухо мого майна зареєстровано на праві власності (нотаріально посвідчені);

- довідку балансоутримува ча будинку про відсутність з аборгованості з квартирної п лати замовника (власника, кор истувача);

- згоду всіх співвласникі в (власників), (нежилого приміщ ення), які на правових підстав ах, передбачених чинним зако нодавством України, володіют ь, користуються, розпоряджаю ться відповідним нерухомим м айном ( нежитлового фонду),(нот аріально засвідчена);

- довідку форми-3;

- копія технічного паспор ту виготовленого БТІ;

- згоду балансоутримувача будинку;

- фотофіксацію фасаду (для влаштування балкону консоль ного типу);

- згоду сусідів, які прожив ають на поверсі вище та сусід ів, що проживають зліва та спр ава;

- передпроектні пропозиці ї;

- висновок (аналіз) комунал ьної організації «Центр міст обудування та архітектури»щ одо можливості реалізації пе редпроектних пропозицій пер епланування квартир(и) (нежит лових приміщень) та можливог о впливу конструктивних (арх ітектурних) рішень із перепл анування на об'єкт містобуду вання (споруду, будівлю).

Проектну документація на п ерепланування нежилих примі щень розроблену на підставі дозволу Головного управлінн я містобудування та архітект ури і погоджену спеціально у повноваженим місцевим орган ом містобудування, архітекту ри Печерської районної у міс ті Києві державною адміністр ацією, в установленому поряд ку.

Доказ прийняття в експлуат ацію нежитлового приміщення в багатоквартирних житлових будинках (нежитлових будник ах) після їх перепланування.

Суддя І.Д. Курдельч ук

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення02.11.2011
Оприлюднено18.11.2011
Номер документу19177866
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —13/362

Ухвала від 22.05.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Станік С.Р.

Ухвала від 07.02.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Станік С.Р.

Ухвала від 01.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Курдельчук І.Д.

Ухвала від 02.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Курдельчук І.Д.

Ухвала від 11.10.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Курдельчук І.Д.

Ухвала від 22.09.2011

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Хрімлі О.Г.

Ухвала від 14.09.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Курдельчук І.Д.

Судовий наказ від 21.01.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Первушин Юрій Юрійович

Рішення від 30.12.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Первушин Юрій Юрійович

Ухвала від 16.04.2010

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Хрімлі О.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні