Ухвала
від 21.10.2013 по справі 522/1186/13- ц
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Провадження № 2/522/6153/13

Справа № 522/1186/13-ц

У Х В А Л А

про залучення до участі у справі правонаступника відповідача

21.10.2013 року , Приморський районний суд м. Одеси, у складі:

головуючого судді - Турецького О.С.,

при секретарі - Курченко В.М.,

за участю представника позивача - ОСОБА_1, представника відповідача - Сухініна С.В.,

розглянувши у відкритому судовому засідання в залі Приморського районного суду м. Одеси клопотання представника відповідача Закритого акціонерного товариства Комерційний банк «ПРИВАТБАНК», Сухініна С.В., про залучення до участі у цивільній справі за позовом ОСОБА_4 до Закритого акціонерного товариства Комерційний банк «ПРИВАТБАНК» в особі філії "Південне головне регіональне управління" Закритого акціонерного товариства Комерційний банк «ПРИВАТБАНК», Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничо-комерційної фірми «БСК», про визнання недійсними кредитного договору, договорів застави та поруки, правонаступника відповідача,-

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_4 звернулася до суду з позовом про визнання недійсними кредитного договору, договорів застави та поруки.

В судовому засіданні представник відповідача звернувся до суду з письмовим клопотанням про заміну сторони у справі та обґрунтував її наступним.

Згідно свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи, Закрите акціонерне товариство комерційний банк «ПРИВАТБАНК» було перейменовано у Публічне акціонерне товариство комерційний банк «ПРИВАТБАНК».

Представник позивача не заперечувала проти задоволення вищевказаного клопотання.

Суд, вивчивши матеріали справи та заяву представника відповідача, дійшов висновку, що заява підлягає задоволенні з наступних підстав.

Судом встановлено, що згідно свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи № 054809, Закрите акціонерне товариство комерційний банк «ПРИВАТБАНК» було перейменовано у Публічне акціонерне товариство комерційний банк «ПРИВАТБАНК».

Статтею 37 ЦК України передбачено, що у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов'язанні,а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії цивільного процесу.

Керуючись ст. ст. 37, 208-210 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Клопотання представника відповідача про заміну сторони у цивільній справі - задовольнити.

Замінити відповідача Закрите акціонерне товариство Комерційний банк «ПРИВАТБАНК» в особі філії "Південне головне регіональне управління" Закритого акціонерного товариства Комерційний банк «ПРИВАТБАНК» по цивільній справі за позовом ОСОБА_4 до Закритого акціонерного товариства Комерційний банк «ПРИВАТБАНК» в особі філії "Південне головне регіональне управління" Закритого акціонерного товариства Комерційний банк «ПРИВАТБАНК», Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничо-комерційної фірми «БСК», про визнання недійсними кредитного договору, договорів застави та поруки, на його правонаступника Публічне акціонерне товариство Комерційний банк «ПРИВАТБАНК» в особі філії "Південне головне регіональне управління" Публічного акціонерного товариства Комерційний банк «ПРИВАТБАНК».

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: О.С.Турецький

21.10.2013

Дата ухвалення рішення21.10.2013
Оприлюднено22.10.2013
Номер документу34245559
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —522/1186/13- ц

Ухвала від 29.01.2013

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Турецький О. С.

Рішення від 22.12.2014

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Турецький О. С.

Рішення від 22.12.2014

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Турецький О. С.

Ухвала від 21.10.2013

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Турецький О. С.

Ухвала від 21.10.2013

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Турецький О. С.

Ухвала від 21.10.2013

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Турецький О. С.

Ухвала від 11.03.2013

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Турецький О. С.

Ухвала від 18.01.2013

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Турецький О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні