Ухвала
від 29.01.2013 по справі 522/1186/13- ц
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Провадження №2/522/6153/13

Справа №522/1186/13-ц

У Х В А Л А

про забезпечення доказів

29 січня 2013 року Приморський районний суд міста Одеси у складі:

головуючого - судді Турецького О.С.,

при секретарі -Гасуляк С.Г.,

за участю представника позивача -ОСОБА_1, представника відповідача - ОСОБА_2,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі Приморського районного суду міста Одеси клопотання представника відповідача про забезпечення доказів по цивільній справі за позовом ОСОБА_3 до Закритого акціонерного товариства Комерційний банк ПРИВАТБАНК в особі філії Південне головне регіональне управління Закритого акціонерного товариства Комерційний банк ПРИВАТБАНК , Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничо-комерційної фірми БСК , про визнання недійсним кредитного договору, договорів застави та поруки,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Приморського районного суду м. Одеси знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_3 до Закритого акціонерного товариства Комерційний банк ПРИВАТБАНК в особі філії Південне головне регіональне управління Закритого акціонерного товариства Комерційний банк ПРИВАТБАНК , Виробничо-комерційної фірми БСК товариства з обмеженою відповідальністю, про визнання недійсним кредитного договору, договорів застави та поруки.

18.01.2013 року по вказаній вище справі було відкрито провадження.

Представник ПАТ КБ ПриватБанк ОСОБА_2 до початку розгляду справи по суті звернувся до суду з письмовим клопотанням про забезпечення доказів шляхом витребування з Відділу державних реєстраторів виконавчого комітету Одеської міської ради належним чином засвідчену копію реєстраційної справи Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничо-комерційної фірми БСК .

В судовому засіданні представник відповідача ПАТ КБ ПриватБанк ОСОБА_2 підтримав заявлене клопотання, представник позивача не заперечувала проти задоволення вказаного клопотання.

Суд, вивчивши матеріали справи в межах заявленого клопотання, вислухавши доводи учасників процесу, дійшов висновку, що заява про витребування доказів підлягає задоволенню, виходячи з наступного.

Стаття 10 ЦПК України встановлює, що сторони та інші особи, які беруть участь у справі, мають рівні права щодо подання доказів, їх дослідження та доведення перед судом їх переконливості.

Статтею 133 ЦПК України передбачено, що особи, які беруть участь у справі і вважають, що подання потрібних доказів є неможливим або у них є складнощі в поданні цих доказів, мають право заявити клопотання про забезпечення цих доказів. Способам забезпечення судом доказів є витребування доказів.

Відповідно до ч. 1 ст. 137 ЦПК України, у випадках, коли щодо отримання доказів у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, є складнощі, суд за їх клопотанням зобов'язаний витребувати такі докази.

Статтею 60 ЦПК України передбачено, що кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог і заперечень.

За таких обставин, суд дійшов висновку про обґрунтованість заяви про забезпечення доказів та наявність умов для її задоволення.

Керуючись ст.ст. 10, 133, 135, 137, 208-210 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника відповідача про забезпечення доказів по цивільній справі за позовом ОСОБА_3 до Закритого акціонерного товариства Комерційний банк ПРИВАТБАНК в особі філії Південне головне регіональне управління Закритого акціонерного товариства Комерційний банк ПРИВАТБАНК , Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничо-комерційної фірми БСК , про визнання недійсним кредитного договору, договорів застави та поруки - задовольнити.

Витребувати з Відділу державних реєстраторів виконавчого комітету Одеської міської ради належним чином засвідчену копію реєстраційної справи Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничо-комерційної фірми БСК , код ЄДРПОУ 22462287.

Ухвала суду підлягає негайному виконанню у порядку, встановленому для виконання судових рішень.

Копію ухвали для її виконання направити до Відділу державних реєстраторів виконавчого комітету Одеської міської ради (65012, м. Одеса, вул. В. Арнаутська, 15) та зобов'язати надати витребувані докази до 06.03.2013 року.

Апеляційну скаргу на ухвалу може бути подано до апеляційного суду Одеської області через Приморський районний суд м. Одеси протягом п'яти днів з дня її отримання.

Оскарження ухвали про забезпечення доказів не зупиняє її виконання, а також не перешкоджає розгляду справи.

Суддя: О.С.Турецький

29.01.2013

Дата ухвалення рішення29.01.2013
Оприлюднено06.09.2017
Номер документу68647922
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним кредитного договору, договорів застави та поруки

Судовий реєстр по справі —522/1186/13- ц

Ухвала від 29.01.2013

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Турецький О. С.

Рішення від 22.12.2014

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Турецький О. С.

Рішення від 22.12.2014

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Турецький О. С.

Ухвала від 21.10.2013

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Турецький О. С.

Ухвала від 21.10.2013

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Турецький О. С.

Ухвала від 21.10.2013

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Турецький О. С.

Ухвала від 11.03.2013

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Турецький О. С.

Ухвала від 18.01.2013

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Турецький О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні