Ухвала
від 13.04.2009 по справі 10/159-3/200
КИЇВСЬКИЙ МІЖОБЛАСНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

10/159-3/200

Київський міжобласний апеляційний господарський суд


          01033, м. Київ, вул. Жилянська, 58-б

УХВАЛА

про відкладення розгляду апеляційної скарги

13.04.09  р.                                                                                № 10/159-3/200

                                                  

Головуючого                                        Жук Г. А.

Суддів:

                                                  Агрикової  О.В.

                                                  Мазур Л. М.

при секретарі судового засідання: Єрмак Л.В.

за участю представників сторін:

від позивача:           Спиця В.Я. –представник за дов. № 60 від 16.03.2009 р.;

                              Фурман Л.М. –представник за дов. № 61 від 16.03.2009 р.;

від відповідача 1: Дзюбло О.І. –представник за дов. № 02-17/1/2447 від 29.09.2008р.;

від відповідача 2: не з'явились;

від відповідача 3: не з'явились;

від відповідача 4: Демченко Н.В. - представник за дов. № 75 від 26.03.2009р.;

від відповідача 5: не з'явились;

від третьої особи:          не з'явились;

розглянувши матеріали апеляційної скарги Споживчого товариства «Полтавабудматеріали» на рішення господарського суду Полтавської області від 26.01.2009р.

у справі № 10/159-3/200 (суддя Бунякіна Г.І.)

за позовом          Споживчого товариства «Полтавабудматеріали», м.Полтава;

до                    1. Виконавчого комітету Полтавської міської ради, м.Полтава;

          2. Виконавчого комітету Київської районної ради м.Полтави, м.Полтава;

          3. Товариства з обмеженою відповідальністю «Спеценергомаш», м.Харків;

          4. Товариства з обмеженою відповідальністю «Альянс Фурнітура», м.Полтава;

          5. Колективного підприємства «Полтавське бюро технічної інвентаризації «Інвентаризатор», м.Полтава;

третя особа на стороні позивача, що не заявляє самостійних вимог на предмет

спору:            Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській області, м.Полтава;

про          - визнання за  Споживчим товариством «Полтавабудматеріали»права власності на нежитлове приміщення дільниці по виробництву мармурової плитки по вул. Клінкерній, 1 у м.Полтава, площею 1 353,8 кв.м.

          - зобов'язання Полтавського міськвиконкому забезпечити взяття на облік та реєстрацію відповідно до норм чинного законодавства за Споживчим товариством «Полтавабудматеріали»право власності  на нежиле приміщення дільниці по виробництву мармурової плитки по вул. Клінкерній,1 у м.Полтава, площею 1 353,8 кв.м.

          - зобов'язання Виконавчого комітету Київської районної ради м.Полтави внести зміни у рішення № 607 від 23.11.2004 року «Про оформлення права приватної власності на нежитлові будівлі по вул.Клікерній,1»та вказати конкретну площу приміщення цеху № 1, право власності на яке встановлювалося за ТОВ «Спеценергомаш»

          - витребування із незаконного володіння ТОВ «Альянс Фурнітура» майно дільниці по виробництву мармурової плитки п овул.Клікерній,1 у м.Полтава (обладнання, інтер'єр та виробничі товарні запаси), що належить Споживчому товариству «Полтавабудматеріали»як правонаступнику Відкритого акціонерного товариства «Полтавабудматеріали»на підставі рішення Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській області і акту передачі

          - визнання недійсними з моменту виготовлення Колективним підприємством «Полтавське бюро технічної інвентаризації «Інвентаризатор»правочини у формі технічних паспортів на нежиле приміщення цеху № 1 по вул. Клінкерній,1 в м.Полтава для Відкритого акціонерного товариства «Мало-Будищанський завод будівельних матеріалів»,  Товариства з обмеженою відповідальністю «Спеценергомаш», Товариства з обмеженою відповідальністю «Альянс Фурнітура»

          - зобов'язання Товариства з обмеженою відповідальністю «Альянс Фурнітура»подати документи для внесення відповідних змін до державного реєстру прав власності на нерухоме майно стосовно нерухомого майна цеху № 1 по вул. Клінкерній,1 в м.Полтава, які стосуються площі нежилого приміщення цеху, зафіксованого технічним паспортом за цим товариством без площі приміщення мармурової дільниці

          - зобов'язання Товариства з обмеженою відповідальністю «Альянс Фурнітура»передати із незаконного володіння нерухоме майно дільниці по виробництву дільниці по виробництву мармурової плитки по вул. Клінкерній,1 в м.Полтава Споживчого товариства «Полтавабудматеріали», як правонаступнику Відкритого акціонерного товариства «Полтавабудматеріали»на підставі рішення Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській області і акту передачі

В С Т А Н О В И В :

Споживче товариство «Полтавабудматеріали»звернулося до господарського суду Полтавської області з позовною заявою Виконавчого комітету Полтавської міської ради; Виконавчого комітету Київської районної ради м.Полтави; Товариства з обмеженою відповідальністю «Спеценергомаш»; Товариства з обмеженою відповідальністю «Альянс Фурнітура»; Колективного підприємства «Полтавське бюро технічної інвентаризації «Інвентаризатор»про визнання за  Споживчим товариством «Полтавабудматеріали»права власності на нежитлове приміщення дільниці по виробництву мармурової плитки по вул. Клінкерній, 1 у м.Полтава, площею 1 353,8 кв.м.; зобов'язання Полтавського міськвиконкому забезпечити взяття на облік та реєстрацію відповідно до норм чинного законодавства за Споживчим товариством «Полтавабудматеріали»право власності  на нежиле приміщення дільниці по виробництву мармурової плитки по вул. Клінкерній,1 у м.Полтава, площею 1 353,8 кв.м.; зобов'язання Виконавчого комітету Київської районної ради м.Полтави внести зміни у рішення № 607 від 23.11.2004 року «Про оформлення права приватної власності на нежитлові будівлі по вул.Клікерній,1»та вказати конкретну площу приміщення цеху № 1, право власності на яке встановлювалося за ТОВ «Спеценергомаш»; витребування із незаконного володіння ТОВ «Альянс Фурнітура»майно дільниці по виробництву мармурової плитки п овул.Клікерній,1 у м.Полтава (обладнання, інтер'єр та виробничі товарні запаси), що належить Споживчому товариству «Полтавабудматеріали»як правонаступнику Відкритого акціонерного товариства «Полтавабудматеріали»на підставі рішення Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській області і акту передачі; визнання недійсними з моменту виготовлення Колективним підприємством «Полтавське бюро технічної інвентаризації «Інвентаризатор»правочини у формі технічних паспортів на нежиле приміщення цеху № 1 по вул. Клінкерній,1 в м.Полтава для Відкритого акціонерного товариства «Мало-Будищанський завод будівельних матеріалів»,  Товариства з обмеженою відповідальністю «Спеценергомаш», Товариства з обмеженою відповідальністю «Альянс Фурнітура»; зобов'язання Товариства з обмеженою відповідальністю «Альянс Фурнітура»передати із незаконного володіння нерухоме майно дільниці по виробництву дільниці по виробництву мармурової плитки по вул. Клінкерній,1 в м.Полтава Споживчого товариства «Полтавабудматеріали», як правонаступнику Відкритого акціонерного товариства «Полтавабудматеріали»на підставі рішення Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській області і акту передачі; зобов'язання Товариства з обмеженою відповідальністю «Альянс Фурнітура»подати документи для внесення відповідних змін до державного реєстру прав власності на нерухоме майно стосовно нерухомого майна цеху № 1 по вул. Клінкерній,1 в м.Полтава, які стосуються площі нежилого приміщення цеху, зафіксованого технічним паспортом за цим товариством без площі приміщення мармурової дільниці.

Рішенням господарського суду Полтавської області від 26.01.2009р. у справі № 10/159-3/200 Споживчому товариству «Полтавабудматеріали»в позові відмовлено.

Не погоджуючись з прийнятим рішенням, позивач, Споживче товариство «Полтавабудматеріали», через місцевий господарський суд подав апеляційну скаргу (вх. № 2-04/2/139/414 від 17.02.2009р.) на рішення суду першої інстанції, в якій просить скасувати оскаржуване рішення та прийняти нове рішення, яким задовольнити позовні вимоги.

Ухвалою Київського міжобласного апеляційного господарського суду (колегія суддів: Жук Г.А. –головуючий по справі, судді –Агрикова О.В., Мазур Л.М.) від 23.02.2009 року вказана апеляційна скарга була прийнята до провадження.

10.04.2009 року на адресу Київського міжобласного апеляційного господарського суду надійшло клопотання Колективного підприємства «Полтавське бюро технічної інвентаризації «Інвентаризатор», в якому останнє просить суд проводити судове засідання без участі їхнього представника.

Представники Виконавчого комітету Київської районної ради м.Полтави; Товариства з обмеженою відповідальністю «Спеценергомаш»; Колективного підприємства «Полтавське бюро технічної інвентаризації «Інвентаризатор» та Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській області в судове засідання 13.04.2009р. не з'явилися, хоча про час і місце судового засідання були повідомлені належним чином.

Приймаючи до уваги неявку представників відповідачів  2, 3, 5 та третьої особи, колегія суддів з метою надання сторонам рівного права на захист прав та охоронюваних законом інтересів, дійшла до висновку про необхідність відкладення  розгляду справи.

          Керуючись ст. ст. 77, 86, 99 ГПК України, Київський міжобласний апеляційний господарський суд, -

У Х В А Л И В :

1.          Відкласти розгляд апеляційної скарги Споживчого товариства «Полтавабудматеріали»на рішення господарського суду Полтавської області від 26.01.2009р. у справі № 10/159-3/200 на 24.04.2009 р. о 12 год. 00 хв.

2.          Викликати для участі у судовому засіданні повноважних представників сторін. Повноваження представників мають бути підтверджені довіреністю, оформленою в установленому порядку.

Копію ухвали суду надіслати учасникам апеляційного провадження.

Головуючий суддя                                                            Жук Г. А.

Судді                                                                                Агрикова  О.В.

                                                                                Мазур Л. М.

                                                                                                                                  Дата відправки  15.04.09

СудКиївський міжобласний апеляційний господарський суд
Дата ухвалення рішення13.04.2009
Оприлюднено05.05.2009
Номер документу3467058
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/159-3/200

Ухвала від 06.01.2012

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Черленяк М.І.

Постанова від 19.04.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Гоголь T.Г.

Ухвала від 19.12.2011

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Бунякіна Г.І.

Ухвала від 21.10.2011

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Бунякіна Г.І.

Ухвала від 21.10.2008

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Бунякіна Г.І.

Ухвала від 02.10.2009

Господарське

Вищий господарський суд України

Волік І.M.

Рішення від 26.01.2009

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Бунякіна Г.І.

Ухвала від 24.06.2009

Господарське

Вищий господарський суд України

Волік І.M.

Постанова від 24.04.2009

Господарське

Київський міжобласний апеляційний господарський суд

Жук Г.А.

Ухвала від 13.04.2009

Господарське

Київський міжобласний апеляційний господарський суд

Жук Г.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні