Ухвала
від 21.10.2008 по справі 10/159-3/200
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

36000, м.Полтава, вул.Зигіна, 1, т ел. (0532) 610-421, факс (05322) 2-18-60, E-mail inbox@pl.arbitr.gov.ua

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ПОЛТА ВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

21.10.2008 р. Справа № 10/159-3/200

За позовом Споживчо го товариства “Полтавабудма теріали” (36039, м. Полтава, вул. Ше вченка, 54)

До 1. Викон авчого комітету Полтавської міської ради, 36000, м. Полтава, ву л. Жовтнева, 36

2. Виконавчого комітету Ки ївської районної ради м. Полт ави, 36014, м. Полтава, вул. Маршала Бірюзова, 1

3. Товариства з обмеженою ві дповідальністю “Спеценерго маш”, 61000, м. Харків, вул. Сумська , 82, оф. 17

4. Товариства з обмеженою ві дповідальністю “Альянс Фурн ітура”, 36007, м. Полтава, пров. Пер спективний, 3

Третя особа на стороні п озивача без самостійних вимо г на предмет позову -

1. Регіональне відділення Фонду державного майна Укра їни по Полтавській області, 360 00, м. Полтава, вул. Леніна, 1/23

2. Колективне підприємство “Полтавське бюро технічної інвентаризації “Інвентариз атор”, 36000, м Полтава, пров. Піон ерський, 4 (відповідно до ухвал и від 16.01.2007 року).

про (1) визнання за Спо живчим товариством “Полтава будматеріали” право власнос ті на нежитлове приміщення д ільниці по виробництву марму рової плитки по вул. Клінкерн ій, 1 у м. Полтаві площею 1353,8 кв. м. ;

(2) зобов' язання Полтавсь кого міськвиконкому забезпе чити взяття на облік та реєст рацію відповідно до норм чин ного законодавства за Спожив чим товариством “Полтавабуд матеріали” право власності н а нежиле приміщення дільниці по виробництву мармурової п литки по вул. Клінкерній, 1 у м. Полтаві площею 1353,8 кв. м.;

(3) зобов' язання Київ ського райвиконкому м. Полта ви внести зміни у рішення № 607 від 23.11.2004 року “Про оформлення п рава приватної власності на нежитлові будівлі по вул. Клі нкерній, 1” та вказати конкрет ну площу приміщення цеху № 1, п раво власності на яке встано влювалося за ТОВ “Спеценерго маш”;

(4) витребування із нез аконного володіння ТОВ “Алья нс Фурнітура” майно дільниці по виробництву мармурової п литки по вул. Клінкерній, 1 у м. Полтаві (обладнання, інвента р та виробничі товарні запас и), що належить Споживчому тов ариству “Полтавабудматеріа ли” як правонаступнику Відкр итого акціонерного товарист ва “Полтавабудматеріали”, на підставі рішення Регіональн ого відділення Фонду державн ого майна України в Полтавсь кій області і акту передачі;

(5) визнання недійсними з моменту виготовлення Коле ктивним підприємством Полта вським бюро технічної інвент аризації “Інвентаризатор” п равочини у формі технічних п аспортів на нежиле приміщенн я цеху №1 по вул. Клінкерній, 1 у м. Полтаві для ВАТ “Мало-Буди щанський завод будівельних м атеріалів”, ТОВ “Спеценергом аш” та ТОВ “Альянс Фурнітура ”;

(6) зобов' язання ТОВ “Алья нс Фурнітура” подати докумен ти для внесення відповідних змін до державного реєстру п рав власності на нерухоме ма йно стосовно нерухомого майн а цеху №1 по вул. Клінкерній, 1 у м. Полтаві, які стосуються пл ощі нежилого приміщення цеха , зафіксованого технічним па спортом за цим товариством б ез площі приміщення мармуров ої дільниці;

(7) зобов' язання ТОВ “Альян с Фурнітура” передати із нез аконного володіння нерухоме майно дільниці по виробницт ву дільниці по виробництву м армурової плитки по вул. Клін керній, 1 у м. Полтаві Споживчо му товариству “Полтавабудма теріали” як правонаступнику Відкритого акціонерного тов ариства “Полтавабудматеріа ли”, на підставі рішення Регі онального відділення Фонду д ержавного майна України в По лтавській області і акту пер едачі (з урахуванням уточнен ня та доповнення до позовної заяви від 15.10.2008 р. № 152, вх.№ 17512 від 20.1 0.2008 року).

С у д д я ГЕТЯ Натал ія Григорівна

Представники:

від позивача - Спиця В.Я. (див. протокол судового засід ання)

Василенко Я.А. (див . протокол судового засіданн я)

відповідача 1 - відсутні

відповідача 2 - Корнієнк о М.М. (див. протокол судового засідання )

відповідача 3 - відсутні (ди в. протокол судового засідан ня )

відповідача 4 - Наливайк о Є.О. (див. протокол судового засідання )

від третої особи 1 - Миськ ів В.М. (див. протокол судовог о засідання )

від третої особи 2 - відсутн і (див. протокол судового засі дання )

Суть спору : Розглядає ться позов Споживчого товари ства “Полтавабудматеріали” до 1. Виконавчого комітету П олтавської міської ради; 2. Вик онавчого комітету Київської районної ради м. Полтави; 3. Тов ариства з обмеженою відповід альністю “Спеценергомаш”; 4. Т овариства з обмеженою відпов ідальністю “Альянс Фурнітур а” про (1) визнання за Споживчи м товариством “Полтавабудма теріали” право власності на нежитлове приміщення дільни ці по виробництву мармурової плитки по вул. Клінкерній, 1 у м . Полтаві площею 1353,8 кв. м.; (2) зобо в' язання Полтавського міс ьквиконкому забезпечити взя ття на облік та реєстрацію ві дповідно до норм чинного зак онодавства за Споживчим това риством “Полтавабудматеріа ли” право власності на нежил е приміщення дільниці по вир обництву мармурової плитки п о вул. Клінкерній, 1 у м. Полтав і площею 1353,8 кв. м.; (3) зобов' язання Київського райвиконк ому м. Полтави внести зміни у рішення № 607 від 23.11.2004 року “Про о формлення права приватної вл асності на нежитлові будівлі по вул. Клінкерній, 1” та вказа ти конкретну площу приміщенн я цеху № 1, право власності на я ке встановлювалося за ТОВ “С пеценергомаш”; (4) витреб ування із незаконного володі ння ТОВ “Альянс Фурнітура” м айно дільниці по виробництву мармурової плитки по вул. Клі нкерній, 1 у м. Полтаві (обладна ння, інвентар та виробничі то варні запаси), що належить Спо живчому товариству “Полтава будматеріали” як правонасту пнику Відкритого акціонерно го товариства “Полтавабудма теріали”, на підставі рішенн я Регіонального відділення Ф онду державного майна Україн и в Полтавській області і акт у передачі; (5) визнання недійс ними з моменту виготовлення Колективним підприємством П олтавським бюро технічної ін вентаризації “Інвентаризат ор” правочини у формі техніч них паспортів на нежиле прим іщення цеху №1 по вул. Клінкер ній, 1 у м. Полтаві для ВАТ “Мало -Будищанський завод будівель них матеріалів”, ТОВ “Спецен ергомаш” та ТОВ “Альянс Фурн ітура”; (6) зобов' язання ТОВ “ Альянс Фурнітура” подати док ументи для внесення відповід них змін до державного реєст ру прав власності на нерухом е майно стосовно нерухомого майна цеху №1 по вул. Клінкерн ій, 1 у м. Полтаві, які стосуютьс я площі нежилого приміщення цеха, зафіксованого технічни м паспортом за цим товариств ом без площі приміщення марм урової дільниці; (7) зобов' яза ння ТОВ “Альянс Фурнітура” п ередати із незаконного волод іння нерухоме майно дільниці по виробництву дільниці по в иробництву мармурової плитк и по вул. Клінкерній, 1 у м. Полт аві Споживчому товариству “П олтавабудматеріали” як прав онаступнику Відкритого акці онерного товариства “Полтав абудматеріали”, на підставі рішення Регіонального відді лення Фонду державного майна України в Полтавській облас ті і акту передачі (з урахуван ням уточнення та доповнення до позовної заяви від 15.10.2008 р. № 1 52, вх.№ 17512 від 20.10.2008 року).

Враховуючи (1) надання пози вачем - Споживчим товариств ом “Полтавабудматеріали” у точнення та доповнення до по зовної заяви, які потребують додаткового реагування, (2) кл опотання відповідача1 - Викон авчого комітету Полтавської міської ради про відкладенн я розглядом справи, (3) неявку п редставників відповідачів т а третьої особи в судове засі дання, наявні підстави для ві дкладення розглядом справи.

У зв' язку з необхідністю р еагування сторін на подані п роцесуальні документи та нео бхідністю витребування дода ткових документальних доказ ів розгляд справи підлягає в ідкладенню.

Керуючись ст.ст. 38, 77, 86 ГПК Укра їни, суддя -

У Х В А Л И В :

1. Справу розглядом відкла сти на 3 листопада 2008 року о 10 годині 00 хвилин.

2. Явку повноважних представ ників сторін визнати обов' я зковою.

3. Зобов' язати позивача нап равити учасникам судового пр оцесу копію уточнення та доп овнення до позовної заяви, до кази направлення останнього надати суду.

4. Зобов' язати відповідач ів надати суду документально обгрунтований відзив на поз ов з огляду на уточнення та до повнення до позовної заяви.

5. Копію цієї ухвали надісла ти сторонам та третім особам за адресами, зазначеними в її вступній частині.

Суддя Гет я Н.Г.

Примітка: 1. Всі доку менти по справі направляютьс я з обов' язковою вказівкою номера справи та прізвища су дді. 2. Ухвала про відкладення розглядом не може бути оска ржена та набирає законної си ли з моменту постановлення.

СудГосподарський суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення21.10.2008
Оприлюднено16.07.2010
Номер документу5852598
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/159-3/200

Ухвала від 06.01.2012

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Черленяк М.І.

Постанова від 19.04.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Гоголь T.Г.

Ухвала від 19.12.2011

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Бунякіна Г.І.

Ухвала від 21.10.2011

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Бунякіна Г.І.

Ухвала від 21.10.2008

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Бунякіна Г.І.

Ухвала від 02.10.2009

Господарське

Вищий господарський суд України

Волік І.M.

Рішення від 26.01.2009

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Бунякіна Г.І.

Ухвала від 24.06.2009

Господарське

Вищий господарський суд України

Волік І.M.

Постанова від 24.04.2009

Господарське

Київський міжобласний апеляційний господарський суд

Жук Г.А.

Ухвала від 13.04.2009

Господарське

Київський міжобласний апеляційний господарський суд

Жук Г.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні