Ухвала
від 12.04.2012 по справі 9/240
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Кіровоградської області

УХВАЛА

"12" квітня 2012 р.                                                             Справа № 9/240

Господарський суд Кіровоградської області у складі судді Шевчук О.Б., розглянувши подання державного виконавця відділу ДВС Олександрійського міськрайонного управління юстиції про заміну сторони у виконавчому провадженні у адміністративній справі № 9/240

за позовом: Кіровоградського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від імені якого діє виконавча дирекція, м. Кіровоград, вул. Преображенська, 4

до відповідача: державного підприємства Олександрійський кінний завод №174, Кіровоградська область, Олександрійський район, с. Лікарівка, вул. Шевченка, 1

про стягнення 13520,27 грн.,

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарського суду Кіровоградської області від 08.08.2007р. позов Кіровоградського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від імені якого діє виконавча дирекція про стягнення з державного підприємства Олександрійський кінний завод №174 заборгованості в сумі 13520,27 грн., задоволено повністю.

За заявою стягувача 07.09.2007 р. господарським судом видано виконавчий лист.

10.04.2012р. на адресу господарського суду надійшло подання державного виконавця відділу ДВС Олександрійського міськрайонного управління юстиції про заміну сторони у виконавчому провадженні у даній справі.

В силу вимог ч. 2 ст. 264 Кодексу адміністративного судочинства України питання про заміну сторони виконавчого провадження розглядається судом в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, що звернулися з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі.

Поряд з цим господарський суд враховує, що з 09.06.2008 року розпочав діяльність Кіровоградський окружний адміністративний суд.

Відповідно до вимог, викладених в пункті 2 Інформаційного листа Вищого господарського суду України "Про деякі питання, порушені у доповідних записках господарських судів України у першому півріччі 2009 року щодо застосування норм Господарського процесуального кодексу України" від 29.09.2009 року №01-08/530, із подальшими змінами, після початку діяльності окружних адміністративних судів повноваження місцевих господарських судів щодо розгляду справ адміністративної юрисдикції припинено.

Тому, подання державного виконавця відділу ДВС Олександрійського міськрайонного управління юстиції про заміну сторони виконавчого провадження має бути передано разом з матеріалами даної справи на розгляд адміністративного суду за встановленими підвідомчістю та підсудністю.

Відповідно до частин 4 та 5 ст. 22 Кодексу адміністративного судочинства України питання про передачу адміністративної справи розглядається судом у судовому засіданні з повідомленням осіб, які беруть участь у справі; питання про передачу адміністративної справи суд вирішує ухвалою.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст. 22, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, господарський суд

УХВАЛИВ:

1. Питання про передачу подання державного виконавця відділу ДВС Олександрійського міськрайонного управління юстиції про заміну сторони у виконавчому провадженні разом з матеріалами адміністративної справи №9/240 до іншого адміністративного суду призначити до розгляду у судовому засіданні

2. Проведення судового засідання призначити на 23.04.12 р. о 14:30 у приміщенні господарського суду за адресою: м. Кіровоград, вул. В'ячеслава Чорновола, 29/32, 2-й поверх, кімн. № 206.

3. Зобов'язати сторони до дня судового засідання надати письмове погодження або обґрунтоване заперечення щодо передачі заяви про заміну сторони виконавчого провадження правонаступником разом з матеріалами даної справи до Кіровоградського окружного адміністративного суду.

4. Зобов'язати відділ державної виконавчої служби Олександрійського міськрайонного управління юстиції до дня судового засідання надати: письмове погодження або обґрунтоване заперечення щодо передачі заяви про заміну сторони виконавчого провадження правонаступником разом з матеріалами даної справи до Кіровоградського окружного адміністративного суду; докази на підтвердження державної реєстрації юридичної особи "Державне підприємство "Конярство України" та внесення даних про неї до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців; витяг із статуту державного підприємства "Конярство України" в частині того, що воно є правонаступником державного підприємства "Олександрійський кінний завод № 174" .

5. Копії ухвали направити позивачу за адресою: м. Кіровоград, вул. Преображенська, 4, відповідачу за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, с. Лікарівка, вул. Шевченка, 1, віділу ДВС Олександрійського міськрайонного управління юстиції за адресою: Кіровоградська область, м. Олександрія, вул. 6-го Грудня, 138 - разом з повістками про виклик та Головному управлінню юстиції у Кіровоградській області за адресою: м. Кіровоград, пл. Кірова, 1.

Суддя О.Б. Шевчук

СудГосподарський суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення12.04.2012
Оприлюднено09.09.2015
Номер документу49608474
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —9/240

Ухвала від 12.04.2012

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Шевчук О.Б.

Ухвала від 02.09.2010

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кротюк О.В.

Ухвала від 27.07.2010

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кротюк О.В.

Ухвала від 27.07.2010

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кротюк О.В.

Ухвала від 04.12.2013

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Костенко М.І.

Ухвала від 27.10.2006

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Чорногуз Михайло Георгійович

Ухвала від 23.04.2012

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Шевчук О.Б.

Рішення від 15.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Бондаренко Г.П.

Ухвала від 25.10.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Бондаренко Г.П.

Постанова від 03.11.2011

Господарське

Вищий господарський суд України

Борденюк Є.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні