Постанова
від 27.01.2016 по справі 522/1075/16-к
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

27.01.2016

Справа № 522/1075/16-к

Провадження № 1-«кс»/522/1160/16

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27 січня 2016 року м. Одеса

Слідчий суддя Приморського районного суду м. Одеси ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши клопотання слідчого СУ ГУНП в Одеській області ОСОБА_3 , погоджене з прокурором відділу прокуратури Одеської області, про проведення огляду, -

ВСТАНОВИВ:

Згідно клопотання ГУНП в Одеській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР за №12015160000000944 від 18.12.2015 р., за ознаками кримінального правопорушення, передбаченогоч.2 ст. 199 КК України.

Досудовим розслідування встановлено, що співробітники логістичної компанії ТОВ «Делівері» здійснюють систематичне переміщення через відділення логістичної компанії ТОВ «Делівері», що розташовані на території Одеської області, товарів виготовлених у незаконний спосіб із сировини, що завозиться на територію України з Придністровської Молдавської республіки без митного оформлення з метою подальшої реалізації на території України, з використанням підроблених марок акцизного збору України, що в подальшому призведе до ненадходження обов`язкових платежів до державного бюджету України та незаконного використання знака для товарів та послуг «Vodka Jelzin», « ІНФОРМАЦІЯ_1 », фірмового найменування «Vodka Jelzin», « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та значних збитків державі.

Крім того, даний факт підтверджується заявою начальника Одеського обласного управління Комітету правового захисту України, №148/15 від 24.11.2015.

04.01.2016, в ході проведення досудового розслідування, слідчим СУ ГУНП в Одеській області ОСОБА_3 проведено огляд упаковки з алкогольною продукцією та нанесеної на ній марки акцизного податку України.

04.01.2016, в ході проведення досудового розслідування, слідчим СУ ГУНП в одеській області ОСОБА_3 було винесено постанову про призначення технічної експертизи документів, з метою встановлення відповідності (достовірності) даної марки акцизного податку України відповідно до встановленого законодавством зразку. Згідно висновку експерта №2-П встановлено, що марка акцизного податку України, яка було надана на дослідження експертам, не відповідає аналогічним маркам акцизного податку, які перебувають в офіційному обігу України.

В ході проведення слідчих (розшукових) дій, згідно рапорту ст. о/у УЗЕ в Одеській області ДЗЕ Національної поліції України ОСОБА_4 , встановлено, що в металевих контейнерах, розташованих на території земельної ділянки, за адресою: АДРЕСА_1 , зберігається небезпечна (контрафактна) продукція та марки акцизного податку України, які не відповідають аналогічним маркам акцизного податку, які перебувають в офіційному обігу України.

Згідно інформації з реєстру прав власності на нерухоме майно, земельна ділянка, розташована за адресою: Одеська обл., Овідіопольський р-н, смт Авангард, вул. Базова 7, кадастровий номер 5123755200:02:002:0001, перебуває в приватній власністю ТОВ «ДІОСКУР» (код ЄДРПОУ 35990969).

На підставі викладеного, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, вилучення речей і документів, що мають значення для встановлення обставин скоєння злочину, а саме небезпечної (контрафактної) продукції, а також продукції, яка не відповідає вимогам щодо її безпечності, в тому числі пакувальних матеріалів, які можуть свідчити про виготовлення, збут продукції, а також інших предметів, речей та документів, що можуть свідчити про незаконні дії, спрямовані на незаконну поставку, зберігання, продаж небезпечної (контрафактної) продукції та інших речей і предметів, які мають відношення до проведення розслідування по провадженню, а також речей чи предметів заборонених в офіційному обороті, слідчий просив клопотання задовольнити.

Розглянувши клопотання, заслухавши думку слідчого, вивчивши надані до нього матеріали, вважаю необхідним клопотання задовольнити, з наступних підстав.

Відповідно до ч.1 ст.237 КПК України з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення слідчий, прокурор проводять огляд місцевості, приміщення, речей та документів.

Як вбачається з наданих до клопотання матеріалів, досудовим розслідуванням встановлені достатні підстави, які вказують на необхідність проведення оглядув нежитлових приміщеннях та металевих контейнерах, які находяться на земельній ділянці, розташованій за адресою: Одеська обл., Овідіопольський р-н, смт Авангард, вул. Базова 7, кадастровий номер 5123755200:02:002:0001, яка перебуває в приватній власності ТОВ «ДІОСКУР» (код ЄДРПОУ 35990969), з метою виявлення відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення та їх фіксації, а саме, виявлення та вилучення речей і документів, що мають значення для встановлення обставин скоєння злочину, а саме марок акцизного податку України, які не відповідають аналогічним маркам акцизного податку, які перебувають в офіційному обігу України, небезпечної (контрафактної) продукції, а також продукції, яка не відповідає вимогам щодо її безпечності, в тому числі пакувальних матеріалів, які можуть свідчити про виготовлення, збут продукції, а також інших предметів, речей та документів, що можуть свідчити про незаконні дії, спрямовані на незаконну поставку, зберігання, продаж марок акцизного податку, які не відповідають аналогічним маркам акцизного податку, які перебувають в офіційному обігу України, небезпечної (контрафактної) продукції та інших речей і предметів, які мають відношення до проведення розслідування по провадженню, а також речей чи предметів заборонених в офіційному обороті.

В клопотанні обґрунтовано доведено, що проведення огляду за вказаною вище адресою має важливе доказове значення для встановлення істини у кримінальному провадженні, та є необхідним з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини скоєння кримінального правопорушення.

За таких обставин є підстави, передбачені ст. 237 КПК України, на надання дозволу на огляд.

Керуючись ст.ст.234, 237 КПК України, -

УХВАЛИВ :

Клопотання слідчого СУ ГУНП в Одеській області ОСОБА_3 - задовольнити.

Дати дозвіл на проведення огляду нежитлових приміщень та металевих контейнерів, які находяться на земельній ділянці, розташованої за адресою: Одеська обл., Овідіопольський р-н, смт Авангард, вул. Базова 7, кадастровий номер 5123755200:02:002:0001, яка перебуває в приватній власності ТОВ «ДІОСКУР» (код ЄДРПОУ 35990969), з метою відшукання та вилучення речей і документів, що мають значення для встановлення обставин скоєння злочину, а саме марок акцизного податку України, які не відповідають аналогічним маркам акцизного податку, які перебувають в офіційному обігу України, небезпечної (контрафактної) продукції, а також продукції, яка не відповідає вимогам щодо її безпечності, в тому числі пакувальних матеріалів, які можуть свідчити про виготовлення, збут продукції, а також інших предметів, речей та документів, що можуть свідчити про незаконні дії, спрямовані на незаконну поставку, зберігання, продаж марок акцизного податку, які не відповідають аналогічним маркам акцизного податку, які перебувають в офіційному обігу України, небезпечної (контрафактної) продукції та інших речей і предметів, які мають відношення до проведення розслідування по провадженню, а також речей чи предметів заборонених в офіційному обороті.

Встановити строк дії ухвали протягом одного місяця з дня її постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає, а заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя:

Дата ухвалення рішення27.01.2016
Оприлюднено10.03.2023
Номер документу55370653
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —522/1075/16-к

Постанова від 15.06.2016

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Лабунський В. М.

Постанова від 01.03.2016

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Лабунський В. М.

Ухвала від 10.03.2016

Кримінальне

Апеляційний суд Одеської області

Мандрик В. О.

Постанова від 23.02.2016

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Лабунський В. М.

Постанова від 22.02.2016

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Лабунський В. М.

Постанова від 22.02.2016

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Лабунський В. М.

Постанова від 27.01.2016

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Лабунський В. М.

Ухвала від 27.01.2016

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Лабунський В. М.

Ухвала від 27.01.2016

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Лабунський В. М.

Ухвала від 27.01.2016

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Лабунський В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні