Ухвала
від 21.04.2009 по справі 2-796
ЗАПОРІЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-796/09

У Х В А Л А

21квітня 2009р. м. Запоріжжя

Запорізький районний суд Запорізької області у складі :

головуючого судді - Галян чука М.І.

при секретарі - ОтєговійО .В.

за участю представників - ОСОБА_1. та ОСОБА_2

за участю представника тре тьої особи - ОСОБА_3

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_4 до приватного підприємства “ІНФОРМАЦІЯ_1”, треті особ и: Володимирівська сільська рада Запорізького району Зап орізької області, орендне пі дприємство Запорізьке міжмі ське бюро технічної інвентар изації про відшкодування вит рат на будівництво та зустрі чним позовом приватного підп риємства “ІНФОРМАЦІЯ_1” д о ОСОБА_4, треті особи: Воло димирівська сільська рада За порізького району Запорізьк ої області, орендне підприєм ство Запорізьке міжміське бю ро технічної інвентаризації про визнання права власност і на нерухоме майно,

в с т а н о в и в:

ОСОБА_4 звернулася до суду з позовною заявою у якій просила визнати за нею право власності на будівлю з спорт ивною спорудою літ.Г пл. 441,1 кв.м ., вбиральню-душ літ.Б, фундаме нт під вольєр літ. В, адміністр ативну будівлю літ.А пл. 87,3 кв.м ., що розташовані в АДРЕСА_1 , скасувавши реєстрацію прав а власності (реєстраційний № 22429864) проведену за ПП “ІНФОРМ АЦІЯ_1”.

У попередньому судовому за сіданні приватним підприємс твом “ІНФОРМАЦІЯ_1” подан о зустрічну позовну заяву у я кій приватне підприємство “ ІНФОРМАЦІЯ_1” (ідентифіка ційний код ЄДРПОУ №35105465, що заре єстроване за адресою: АДРЕС А_2 просить визнати за ним пр аво власності на об' єкти не рухомого майна сезонного вик ористання будівлю з спортивн ою спорудою літ. Г пл. 441,1 кв.м., вб иральню-душ літ.Б, фундамент п ід вольєр літ. В, адміністрати вну будівлю літ. А пл. 87,3 кв.м., що розташовані на земельній ді лянці пл. 0,2 га за адресою: АДР ЕСА_1. скасувавши реєстраці ю права власності (реєстраці йний №22429864) проведену за ПП “І НФОРМАЦІЯ_1”.

У судовому засіданні 16.04.2009р. п редставником ОСОБА_4 в пор ядку частини 2 статті 31 ЦПК Укр аїни позовна заява змінена. У зміненій позовній заяві ОС ОБА_4 просить суд стягнути з приватного підприємства “ ІНФОРМАЦІЯ_1” (ідентифікац ійний код ЄДРПОУ 35105465, що зареєс троване за адресою: АДРЕСА_ 2 на свою користь грошову су му у розмірі 80 000 (вісімдесят ти сяч) грн. в порядку відшкодува ння витрат на добудування об ' єктів нерухомого майна сез онного використання: будівлі з спортивною спорудою літ.Г п л. 441,1 кв.м., вбиральні-душу літ.Б, адміністративної будівлі лі т. А пл. 87,3 кв.м., що розташовані н а земельній ділянці пл. 0,2 га за адресою: АДРЕСА_1 та судов і витрати - судовий збір - 80 0 грн. та витрати на інформацій но-технічне забезпечення - 30 грн.

Третьою особою по справ і Володимирівською сільсько ю радою Запорізького району Запорізької області подано в ідгук на позов №145 від 09.04.2009р. У за значеному відгуку на позов з а підписом голови Володимирі вської сільської ради Запорі зького району Запорізької об ласті вказано, що Володимирі вська сільська рада Запорізь кого району Запорізької обла сті заперечень проти задовол ення позовних вимог ПП “ІНФ ОРМАЦІЯ_1” не має, просить ро зглядати справу за відсутнос ті їхнього представника.

У судовому засіданні 27.04.2009р . сторони зробили спільну зая ву і надали суду укладену та п ідписану мирову угоду з мето ю врегулювання спору на осно ві взаємних поступок.

За умовами мирової угоди:

1. Витрати, які були понесе ні ОСОБА_4 для добудови об ' єктів нерухомості сезонно го використання, що розташов ані в АДРЕСА_1 будуть комп енсовані ПП “ІНФОРМАЦІЯ_1 ” за рахунок передачі у власн ість ОСОБА_4 адміністрати вної будівлі сезонного викор истання літ. А пл. 87,3 кв.м., що роз ташована в АДРЕСА_1 Інші о б' єкти нерухомого майна маю ть бути у власності ПП “ІНФ ОРМАЦІЯ_1”. За даною мировою угодою ОСОБА_4 зобов' язу ється передати у безоплатне довгострокове користування (оренду) ПП “ІНФОРМАЦІЯ_1” адміністративну будівлю сез онного використання літ. А пл . 87,3 кв.м., що розташована в АДР ЕСА_1 для подальшого її вико ристання за цільовим признач енням згідно статутних докум ентів ПП “ІНФОРМАЦІЯ_1”.

2. За ОСОБА_4 визнається п раво власності на об' єкт не рухомого майна, адміністрати вну будівлю сезонного викори стання літ. А пл. 87,3 кв.м., що розт ашована в АДРЕСА_1

3. За ПП “ІНФОРМАЦІЯ_1” (і дентифікаційний код ЄДРПОУ № 35105465, що зареєстроване за адрес ою: АДРЕСА_2) визнається пр аво власності на об' єкти не рухомого майна сезонного вик ористання, а саме: будівлю з сп ортивною спорудою літ. Г пл. 441,1 кв.м., вбиральню-душ літ.Б, що ро зташовані в АДРЕСА_1

4. Мирова угода є підставою для скасування реєстрації пр ава власності проведеної 11.03.200 8р. за ПП “ІНФОРМАЦІЯ_1”(іде нтифікаційний код ЄДРПОУ №35105 465, що зареєстроване за адресо ю: АДРЕСА_2 на спортивну сп оруду літ.Г, фундамент літ. А, ф ундамент під вбиральню літ Б , що розташовані в АДРЕСА_1 .

5. Ця мирова угода є підстав ою для реєстрації права влас ності за ОСОБА_4 на об' єк т нерухомого майна, адмініст ративну будівлю сезонного ви користання літ. А пл. 87,3 кв.м, що р озташована в АДРЕСА_2

6. Мирова угода є підставою для реєстрації права власнос ті за ПП “ІНФОРМАЦІЯ_1” (ід ентифікаційний код ЄДРПОУ №3 5105465, що зареєстроване за адрес ою: АДРЕСА_2 на об' єкти не рухомого майна сезонного вик ористання, а саме: будівлю з сп ортивною спорудою літ. Г пл. 441,1 кв.м., вбиральню-душ літ.Б, що ро зташовані в АДРЕСА_1

7. Судові витрати по справі покладаються на ОСОБА_4

8. Позивач та відповідач під тверджують, що укладання ціє ї мирової угоди не суперечит ь їхній внутрішній волі. Насл ідки укладання й затвердженн я мирової угоди та закриття п ровадження у справі, передба чені ст. 206 ЦПК України сторона м відомі.

Зазначена спільна заява т а мирова угода приєднані до с прави. Сторонам роз' яснені наслідки такого рішення та з акриття провадження у справі , що передбачені ст. 206 ЦПК Украї ни.

Враховуючи, що мирова угода , укладена сторонами, не супер ечить закону, не порушує прав а, свободи чи інтереси інших о сіб, вчинена в інтересах обох сторін, суд у відповідності д о ст. 175, п. 4 ч. 1 ст. 205 ЦПК України ух валою закриває провадження у справі.

Керуючись п.4 ч.1 ст.205 ЦПК Украї ни,

У х в а л и в:

Визнати мирову угоду, укла дену між ОСОБА_4 та приват ним підприємством “ІНФОРМ АЦІЯ_1” наступного змісту:

1. Витрати, які були понесен і ОСОБА_4 для добудови об' єктів нерухомості сезонного використання, що розташован і в АДРЕСА_1 будуть компен совані ПП “ІНФОРМАЦІЯ_1” з а рахунок передачі у власніс ть ОСОБА_4 адміністративн ої будівлі сезонного викорис тання літ. А пл. 87,3 кв.м., що розта шована в АДРЕСА_1 Інші об' єкти нерухомого майна мають бути у власності ПП “ІНФОРМ АЦІЯ_1”. ОСОБА_4 зобов' я зується передати у безоплатн е довгострокове користуванн я (оренду) ПП “ІНФОРМАЦІЯ_1 ” адміністративну будівлю с езонного використання літ. А пл. 87,3 кв.м., що розташована в А ДРЕСА_2 для подальшого її ви користання за цільовим призн аченням згідно статутних док ументів ПП “ІНФОРМАЦІЯ_1” .

2. За ОСОБА_4 визнати прав о власності на об' єкт нерух омого майна, адміністративну будівлю сезонного використа ння літ. А пл. 87,3 кв.м., що розташо вана в АДРЕСА_1.

3. За ПП “ІНФОРМАЦІЯ_1” ви знати право власності на об' єкти нерухомого майна сезонн ого використання, а саме: буді влю з спортивною спорудою лі т. Г пл. 441,1 кв.м., вбиральню-душ лі т.Б, що розташовані в АДРЕСА _1

4. ОП ЗМБТІ скасувати попере дню реєстрацію права власнос ті проведену 11.03.2008р. за ПП “ІНФ ОРМАЦІЯ_1” на спортивну спо руду літ. Г, фундамент літ. А, фу ндамент під вбиральню літ Б, щ о розташовані в АДРЕСА_1

5. ОП ЗМБТІ зареєструвати за ОСОБА_4 право власності н а об' єкт нерухомого майна, а дміністративну будівлю сезо нного використання літ. А пл. 8 7,3 кв.м, що розташована в АДРЕ СА_1

6. ОП ЗМБТІ зареєструвати за ПП “ІНФОРМАЦІЯ_1” право в ласності на об' єкти нерухом ого майна сезонного використ ання, а саме: будівлю з спортив ною спорудою літ. Г пл. 441,1 кв.м., в биральню-душ літ.Б, що розташо вані в АДРЕСА_1

7. Судові витрати по справі покладаються на ОСОБА_4

Провадження у справі за п озовом ОСОБА_4 до приватно го підприємства “ІНФОРМАЦ ІЯ_1”, треті особи: Володимир івська сільська рада Запоріз ького району Запорізької обл асті, орендне підприємство З апорізьке міжміське бюро тех нічної інвентаризації про ві дшкодування витрат на будівн ицтво та зустрічним позовом приватного підприємства “ ІНФОРМАЦІЯ_1” до ОСОБА_4 , треті особи: Володимирівськ а сільська рада Запорізького району Запорізької області, орендне підприємство Запорі зьке міжміське бюро технічно ї інвентаризації про визнан ня права власності на нерухо ме майно - закрити.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до ап еляційного суду Запорізької області через суд першої інс танції шляхом подачі в п' ят и денний строк з дня винесенн я ухвали заяви про апеляційн е оскарження і подання після цього протягом десяти днів а пеляційної скарги в порядку ч.4 ст. 295 ЦПК України.

Суддя:

СудЗапорізький районний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення21.04.2009
Оприлюднено19.12.2009
Номер документу6145549
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-796

Рішення від 28.09.2010

Цивільне

Нетішинський міський суд Хмельницької області

Савіцький Л. П.

Рішення від 21.12.2011

Цивільне

Новоселицький районний суд Чернівецької області

Дутка М. С.

Рішення від 13.07.2010

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Кузіна Жанна Василівна

Ухвала від 28.10.2010

Цивільне

Бережанський районний суд Тернопільської області

Крамар Василь Мирославович

Рішення від 09.12.2010

Цивільне

Тернівський міський суд Дніпропетровської області

Пономаренко Іван Петрович

Рішення від 20.12.2010

Цивільне

Козятинський міськрайонний суд Вінницької області

Навроцький Анатолій Петрович

Рішення від 30.08.2010

Цивільне

Великобілозерський районний суд Запорізької області

Яцун Оксана Олександрівна

Рішення від 09.12.2010

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Якименко Людмила Михайлівна

Ухвала від 04.08.2010

Цивільне

Андрушівський районний суд Житомирської області

Чуб Інна Анатоліївна

Рішення від 23.11.2010

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Шуліка Юлія Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні