Ухвала
від 29.06.2017 по справі 452/1606/17
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/1606/17

У Х В А Л А

29 червня 2017 року м.Самбір

Слідчий суддя Самбірського міськрайонного суду Львівської області ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , з участю начальника СВ Самбірського відділу поліції головного управління національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 , розглянувши у закритому судовому засіданні в залі суду клопотання начальника СВ Самбірського відділу поліції головного управління національної поліції у Львівській області про проведення обшуку,

В С Т А Н О В И В:

Начальник СВ Самбірського відділу поліції головного управління національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 звернувся до слідчого судді із клопотанням про проведення обшуку у приміщенні КП «Міське управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір», яке розташоване за адресою: Львівська область, Старосамбірський район, с. Стрільбичі, вул. Яблунева, 1-Г.

В обґрунтування клопотання посилається на те, що в провадженні Самбірського відділу поліції знаходиться кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42017141290000024 від 12 квітня 2017 року, за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України. 05.10.2016 Старосамбірською міською радою на офіційному веб-сайті «Прозоро» оприлюднено оголошення про проведення процедури закупівлі сміттєвоза з заднім завантаженням, де було зазначено коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі (за наявності) ДК 021:2015:34144510-6 сміттєвози ДК 016:2010:29.10.5 автомобілі спеціального призначення.

Під час проведення відкритих торгів були заявлені два учасники, а саме: ТОВ «Торговий Дім Будшляхмаш» та ТзОВ «Бюро (центр) науково-технічних та економічних досліджень та послуг». Переможцем відкритих торгів стало ТзОВ «Бюро (центр) науково-технічних та економічних досліджень та послуг», яке запропонувало придбати автомобіль сміттєвоз з боковим завантаженням МБЗ-2 на шасі, після капітального ремонту ГАЗ-3307, з газо-балонним обладнанням (ГБО) 2000 року випуску, із механічною коробкою передач, пробіг якого згідно спідометра становить 200000 км., сміттєзбиральна установка об`ємом 7,5 м. куб., тип двигуна бензин/газ, об`єм двигуна 4250 см. куб., вартістю 630000,00 гривень. Оплату коштів Старосамбірською міською радою проведено 27.12.2016 у повній сумі 630 000,00 гривень на рахунок ТзОВ «Бюро (центр) науково-технічних та економічних досліджень та послуг».

У процедурі закупівлі ТзОВ «Бюро (центр) науково-технічних та економічних досліджень та послуг» представило сертифікат відповідності щодо індивідуального затвердження завершеного колісного транспортного засобу у якому зазначено робочий об`єм двигуна 4750 см. куб. та вид пального дизельне паливо, що не відповідає дійсності.

Вартість даного автомобіля значно завищена від вартості автомобіля цього самого типу та року випуску, які реалізовувались у той час.

Згідно реєстру бази даних ТСЦ № 8044 РСЦ МВС в м. Києві станом на момент подання пропозиції, укладання договору та оплати за поставлений автомобіль (сміттєвоз) ТзОВ «Бюро (центр) науково-технічних та економічних досліджень та послуг» немало у власності автомобіля сміттєвоз з боковим завантаженням МБЗ-2 на шасі після капітального ремонту ГАЗ-3307 з ГБО 2000 року випуску, а поставлений ними автомобіль було переобладнано на сміттєвоз лише 31.01.2017, що ставить під сумнів достовірність поданих

ТзОВ «Бюро (центр) науково-технічних та економічних досліджень та послуг» документів для участі у тендерній процедурі та перемогу вказаного учасника у процедурі закупівлі.

У клопотання зазначено, що посадові особи Старосамбірської міської ради внесли завідомо неправдиві відомості у видаткову накладну та акт прийому передачі щодо отримання сміттєвоза, а також безпідставно оплатили грошові кошти в сумі 630000 грн.

Згідно із витягом з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань КП «Міське управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір» розташоване за адресою: Львівська область, Старосамбірський район, с. Стрільбичі, вул. Яблунева, 1-Г і являється комунальною власністю.

Начальник СВ Самбірського відділу поліції головного управління національної поліції у Львівській області просить винести відповідну ухвалу про проведенням обшуку, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення, тендерної документації Старосамбірської міської ради, тендерної документації поданої учасниками відкритих торгів, інших документів, які мають суттєве значення під час проведення відкритих торгів та електро-обчислювальної техніки (персональний комп`ютер), які зберегли на собі сліди або будь-які відомості вчинення даного кримінального правопорушення, які були залишені в результаті його вчинення, а також приймаючи до уваги достатні підстави вважати, що сліди знаходяться у зазначеному в клопотанні приміщенні.

В судовому засіданні начальник СВ Самбірського відділу поліції головного управління національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 підтримав заявлене клопотання, посилаючись на обставини, зазначені у ньому.

Заслухавши пояснення начальника СВ Самбірського відділу поліції головного управління національної поліції у Львівській області, вивчивши подані докази, слід дійти висновку про необхідність задоволення клопотання з наступних підстав.

Згідно ч. 1 та ч. 2 ст. 234 КПК України, обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб. Обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.

Встановлено, що слідчим відділенням Самбірського відділу поліції головного управління національної поліції у Львівській області проводиться досудове розслідування внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42017141290000024, за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України.

Начальником СВ Самбірського відділу поліції головного управління національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 доведено наявність достатніх підстав вважати, що було вчинено кримінальне правопорушення за ознаками ч. 1 ст. 366 КК України, пов`язаного із службовим підробленням при закупівля Старосамбірською міською радою автомобіля-сміттєвоза, тендерна документація подана учасниками відкритих торгів, інші документи, які мають суттєве значення під час проведення відкритих торгів та електро-обчислювальна техніка (персональний комп`ютер), які зберегли на собі сліди або будь-які відомості вчинення даного кримінального правопорушення, які були залишені в результаті його вчинення, може бути доказом у справі, має значення для досудового розслідування, і знаходяться у зазначеному в клопотанні приміщенні КП «Міське управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір», яке являється комунальним підприємством та розташоване за адресою: Львівська область, Старосамбірський район, с. Стрільбичі, вул. Яблунева, 1-Г.

Обшук необхідний для виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, знаряддя кримінального правопорушення.

Керуючись ст. ст. 234, 235, 237 КПК України,

У Х В А Л И В:

Клопотання начальника СВ Самбірського відділу поліції головного управління національної поліції у Львівській області задовольнити.

Дати дозвіл на проведення обшуку у приміщенні КП «Міське управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір», яке розташоване за адресою: Львівська область, Старосамбірський район, с. Стрільбичі, вул. Яблунева, 1-Г, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення, тендерної документації Старосамбірської міської ради, а саме тендерної документації поданої учасниками відкритих торгів, інших документів, які мають суттєве значення під час проведення відкритих торгів та електро - обчислювальної техніки (персональний комп`ютер), які зберегли на собі сліди або будь-які відомості вчинення даного кримінального правопорушення, які були залишені в результаті його вчинення, а також приймаючи до уваги достатні підстави вважати, що сліди вчинення даного кримінального правопорушення можуть знаходитися у зазначеному в клопотанні прмміщенні.

Строк дії ухвали 1 (один) місяць з дня її постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя

Дата ухвалення рішення29.06.2017
Оприлюднено07.03.2023
Номер документу67454792
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —452/1606/17

Ухвала від 31.08.2021

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Карнасевич Г. І.

Ухвала від 28.11.2018

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Ухвала від 22.11.2018

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Ухвала від 14.05.2018

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Ухвала від 22.11.2017

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Ухвала від 10.07.2017

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Ухвала від 10.07.2017

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Ухвала від 10.07.2017

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Ухвала від 29.06.2017

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Ухвала від 29.06.2017

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні