Ухвала
від 10.07.2017 по справі 452/1606/17
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/1606/17

У Х В А Л А

10 липня 2017 року м. Самбір

Слідчий суддя Самбірського міськрайонного суду Львівської області Сенечин В.М., з участю секретаря Кухар О.П., слідчого СВ Самбірського відділу поліції Головного управління національної поліції у Львівській області ОСОБА_1, розглянувши клопотання слідчого СВ Самбірського відділу поліції Головного управління національної поліції у Львівській області про арешт майна,

В С Т А Н О В И В:

Слідчий СВ Самбірського відділу поліції Головного управління національної поліції у Львівській області ОСОБА_1 звернулася до слідчого судді із вказаним клопотанням про накладення арешту на документи, які належать КП Міське управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір , яке розташоване за адресою:

с. Стрільбичі, вул. Яблунева, 1-Г, Старосамбірського р-ну, Львівської області.

В обґрунтування клопотання зазначає, що слідчим відділенням проводиться досудове розслідування кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42017141290000024 від 12 квітня 2017 року, за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України, у зв'язку з тим, що в діях директора ТзОВ Бюро (центр) науково-технічних та економічних досліджень та послуг ОСОБА_2 та уповноважених осіб на здійснення функцій місцевого самоврядування ОСОБА_3 міської ради вбачаються ознаки службового підроблення.

4 липня 2017 на підставі ухвали слідчого судді Самбірського міськрайонного суду Львівської області від 29 червня 2017 року проведено обшук у приміщенні КП Міське управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір , яке розташоване за адресою: с. Стрільбичі вул. Яблунева, 1-Г Старосамбірського району Львівської області під час якого було виявлено та тимчасово вилучено документи перелічені у клопотанні.

5 липня 2017 року вилучені під час обшуку в КП Міське управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір , яке розташоване за адресою:

с. Стрільбичі, вул. Яблунева, 1-Г, Старосамбірського р-ну, Львівської області речі та документи були оглянуті та визнані постановою слідчого СВ Самбірського відділу поліції Головного управління національної поліції у Львівській області ОСОБА_1 речовими доказами.

Арешт перелічених документів, які мають значення речового доказу, здійснюється для позбавлення можливості посадових осіб КП Міське управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір , ОСОБА_3 міської ради чи інших зацікавлених осіб, пошкодити, змінити чи знищити їх, тобто з метою збереження.

В судовому засіданні слідчий СВ Самбірського відділу поліції Головного управління національної поліції у Львівській області ОСОБА_1 підтримала подане клопотання зіславшись на обставини зазначені у ньому та копії доданих документів.

Заслухавши пояснення слідчого СВ Самбірського відділу поліції Головного управління національної поліції у Львівській області, вивчивши подані докази обставин на які він посилається, слід дійти висновку про те, що клопотання підлягає до задоволення з наступних підстав.

Статтею 98 КПК України передбачено, що речовими доказами є матеріальні об'єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об'єктом кримінально протиправних дій, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Згідно ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину.

Встановлено, що слідчим відділенням проводиться досудове розслідування кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42017141290000024 від 12 квітня 2017 року, за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України, у зв'язку з тим, що в діях директора ТзОВ Бюро (центр) науково-технічних та економічних досліджень та послуг ОСОБА_2 та уповноважених осіб на здійснення функцій місцевого самоврядування ОСОБА_3 міської ради вбачаються ознаки службового підроблення.

4 липня 2017 на підставі ухвали слідчого судді Самбірського міськрайонного суду Львівської області від 29 червня 2017 року проведено обшук у приміщенні КП Міське управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір , яке розташоване за адресою: с. Стрільбичі вул. Яблунева, 1-Г Старосамбірського району Львівської області під час якого було виявлено та тимчасово вилучено документи перелічені у клопотанні.

5 липня 2017 року вилучені під час обшуку в КП Міське управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір , яке розташоване за адресою:

с. Стрільбичі, вул. Яблунева, 1-Г, Старосамбірського р-ну, Львівської області речі та документи були оглянуті та визнані постановою слідчого СВ Самбірського відділу поліції Головного управління національної поліції у Львівській області ОСОБА_1 речовими доказами.

Арешт перелічених документів, які мають значення речового доказу, здійснюється для позбавлення можливості посадових осіб КП Міське управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір , ОСОБА_3 міської ради чи інших зацікавлених осіб, пошкодити, змінити чи знищити їх, тобто з метою їх збереження та створення належних умов для можливості здійснення правосуддя.

Підставою арешту є достатні підстави вважати, що вказані у клопотанні документи використані як засіб чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення, та зберігають на собі його сліди.

Слідчим Самбірського відділу поліції Головного управління національної поліції у Львівській області доведено необхідність арешту на вилучені документи, які належать КП Міське управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір , яке розташоване за адресою: с. Стрільбичі, вул. Яблунева, 1-Г, Старосамбірського р-ну, Львівської області, задля запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження та з метою забезпечення збереження речових доказів. Документи, що підлягають арешту, відповідають критеріям визначеним ст. 98 КПК України.

Керуючись ст. ст. 132, 170-173 КПК України,

У Х В А Л И В:

Клопотання слідчого СВ Самбірського відділу поліції Головного управління національної поліції у Львівській області ОСОБА_1 задовольнити.

Накласти арешт на:

1) супровідний лист за підписом та мокрою печаткою міського голови ОСОБА_3 міської ради ОСОБА_4, адресований департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації від 28 жовтня 2015 року вихідний № 597/02-03, яким надіслані пропозиції та запит на фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Придбання спецавтомобіля для збирання та транспортування твердих побутових відходів для м. Старий Самбір, Старосамбірського р-ну, Львівської області на 1 арк. який посилається на додатки, зокрема:

- пропозиції до проекту Переліку першочергових природоохоронних заходів, фінансування яких буде здійснюватись з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища в 2016 році за підписом та мокрою печаткою міського голови ОСОБА_4 на 1 арк.;

- запит на фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища погоджений замовником ОСОБА_3 міська рада із мокрою печаткою та підписом, який не містить роз шифровки. Запит складається із 3 (трьох) аркушів, на останній сторінці містить підпис та мокра печатка міського голови ОСОБА_4 та головного бухгалтера ОСОБА_5;

- графік реалізації заходу Придбання спецавтомобіля для збирання та транспортування твердих побутових відходів для м. Старий Самбір, Старосамбірського р-ну, Львівської області за червень-грудень 2016 року, за підписом та мокрою печаткою міського голови ОСОБА_4 та головного бухгалтера ОСОБА_5 на 1 арк.;

- кошторис витрат, які будуть здійснюватись за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища в 2016 році за підписом та мокрою печаткою міського голови ОСОБА_4 та головного бухгалтера ОСОБА_5, який містить графу види робіт: придбання спецавтомобіля для збирання та транспортування твердих побутових відходів

м. Старий Самбір; вартість: 1000,0; КЕКВ: 3110. Заключна графа весь захід: вартість - 1000, 0 та КЕКВ - 1000,0 на 1 арк.;

- примірна цінова пропозиція для придбання спецавтомобіля для збирання та транспортування твердих побутових відходів для м. Старий Самбір, Старосамбірського району, Львівської області на 2 арк. Даний документ не містить жодних підписів;

- про переваги та обґрунтування заходу Придбання спецавтомобіля для збирання та транспортування твердих побутових відходів для м. Старий Самбір Старосамбірського р-ну Львівської області за підписом та мокрою печаткою міського голови ОСОБА_4 на 1 арк.;

- характеристика кінцевого результату заходу Придбання спецавтомобіля для збирання та транспортування твердих побутових відходів для м. Старий Самбір, Старосамбірського р-ну, Львівської області за підписом та мокрою печаткою міського голови ОСОБА_4 на 1 арк.;

- мета заходу Придбання спецавтомобіля для збирання та транспортування твердих побутових відходів для м. Старий Самбір, Старосамбірського р-ну, Львівської області за підписом та мокрою печаткою міського голови ОСОБА_4 на 1 арк.

2) супровідний лист за підписом та мокрою печаткою міського голови ОСОБА_3 міської ради ОСОБА_6 адресований департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації від 25 грудня 2015 року вихідний № 732/02-03 на № 09-4403 від 23.11.2015 р., яким надіслані доопрацьовані пропозиції та запит на фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Придбання спецавтомобіля для збирання та транспортування твердих побутових відходів для м. Старий Самбір, Старосамбірського р-ну, Львівської області на 1 арк. який посилається на додатки, зокрема:

- пропозиції до проекту Переліку першочергових природоохоронних заходів, фінансування яких буде здійснюватись з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища в 2016 році за підписом та мокрою печаткою міського голови ОСОБА_6 на 1 арк.;

- запит на фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища погоджений замовником ОСОБА_3 міською радою із мокрою печаткою та підписом, який не містить розшифровки. Запит складається із 3 (трьох) аркушів, на останній сторінці містить підпис та мокра печатка міського голови ОСОБА_6 та головного бухгалтера ОСОБА_5, який складається із 3 арк.;

- графік реалізації заходу Придбання спец автомобіля для збирання та транспортування твердих побутових відходів для м. Старий Самбір, Старосамбірського р-ну, Львівської області за червень-грудень 2016 року, за підписом та мокрою печаткою міського голови ОСОБА_6 та головного бухгалтера ОСОБА_5 на 1 арк.;

- кошторис витрат, які будуть здійснюватись за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища в 2016 році за підписом та мокрою печаткою міського голови ОСОБА_6 та головного бухгалтера ОСОБА_5, який містить графу види робіт: придбання спецавтомобіля для збирання та транспортування твердих побутових відходів м. Старий Самбір; вартість: 1000,0; КЕКВ: 3110. Заключна графа весь захід: вартість - 1000, 0 та КЕКВ - 1000,0 на 1 арк.;

- примірна цінова пропозиція для придбання спецавтомобіля для збирання та транспортування твердих побутових відходів для м. Старий Самбір, Старосамбірського району, Львівської області на 2 арк. Даний документ не містить жодних підписів.

- про переваги та обґрунтування заходу Придбання спецавтомобіля для збирання та транспортування твердих побутових відходів для м. Старий Самбір, Старосамбірського р-ну, Львівської області за підписом та мокрою печаткою міського голови ОСОБА_6 на 1 арк.;

- характеристика кінцевого результату заходу Придбання спецавтомобіля для збирання та транспортування твердих побутових відходів для м. Старий Самбір Старосамбірського р-ну Львівської області за підписом та мокрою печаткою міського голови ОСОБА_6 на 1 арк.;

- мета заходу Придбання спецавтомобіля для збирання та транспортування твердих побутових відходів для м. Старий Самбір, Старосамбірського р-ну, Львівської області за підписом та мокрою печаткою міського голови ОСОБА_6 на 1 арк.;

- рішення 3-ї сесії сьомого скликання ОСОБА_3 міської ради від 24.12.2015 № 71 Про затвердження Програми поводження з твердими побутовими відходами на період 2016-2020 років на території ОСОБА_3 міської ради , яким вирішено: затвердити Програму поводження з твердими побутовим відходами на період 2016-2020 років на території ОСОБА_3 міської ради за підписом та мокрою печаткою міського голови ОСОБА_6 на 1 арк.;

- програма поводження з твердими побутовими відходами на період 2016-2020 років на території ОСОБА_3 міської ради за мокрою печаткою та підписом станом на грудень 2015 року. Дана програма містить зміст на 1 арк., вступ на 1 арк., розділ 1 Загальна характеристика регіону та аналіз існуючого стану сфери поводження з ТПВ ; розділ 1.1 Аналіз природно-кліматичних, гідрогеологічних, соціально-економічних, демографічних та інших умов, які впливають на санітарне очищення і прибирання (даного регіону) та сферу поводження з ТПВ ; розділ 2 Мета програми ; розділ 3 Завдання програми ; розділ 4 Заходи програми ; розділ 5 Строки реалізації та етапи впровадження програми ; розділ 6 Координатори та виконавці програми ; розділ 7 Фінансове забезпечення програми на 10 арк.; розділ 7 Фінансове забезпечення програми ; розділ 8 Очікувані результати ; додаток до програми Орієнтовні обсяги фінансування заходів Програми поводження з твердими побутовими відходами на 2 арк.

3) копія аркушу паперу, що містить записи: проект сміттєвозу: сільський голова Лужка - ОСОБА_7 тел.:098-49-85-434; відділ економіки природокористування ОСОБА_8 238-69-92. Та інші записи нерозбірливим почерком на 1 арк.

4) Протокол № 1 загальних зборів трудового колективу

КП МВУЖКГ м. Старий Самбір у с. Стрільбичі. Спискова чисельність працівників присутніх під час зборів - 29 осіб; присутні на зборах - 27 осіб. Президія зборів складається з голови зборів - ОСОБА_9, що є заступником директора; секретаря зборі - ОСОБА_10, що є секретарем діловодом. Під час зборів винесено на порядок денний винесено наступні питання: Розгляд питання придбання та передачі на баланс підприємству сміттєвого автомобіля ГАЗ 3307. В ході протоколу вирішено: придбати і поставити на баланс комунального підприємства сміттєвоз ГАЗ 3307 2006 р.в. Протокол підписано головою зборів ОСОБА_9 та секретарем зборів ОСОБА_10Й, скріплено печаткою КП МВУЖКГ м. Старий Самбір .

5) Довіреність м. Старий Самбір, 25 січня 2017 року. Даним документом КП МВУЖКГ м. Старий Самбір в особі директора, уповноважує ОСОБА_11, вести від імені підприємства справи по придбанню сміттєвоза ГАЗ - 3307. Довіреність видана терміном до 31 грудня 2017 року. Документ містить графу для підпису ОСОБА_12, однак підпис не поставлений.

6) ОСОБА_3 міської ради за підписом міського голови ОСОБА_6, про те, що міська рада відповідно до договору купівлі продажу сміттєвоза на шасі ГАЗ 3307 2006 р.в., просить провести реєстрацію вищенаведеного автомобіля на КП МВУЖКГ м. Старий Самбір на 1 арк.

7) копію акту технічного огляду ТЗ на 1 арк. Даний документ зареєстрований в книзі обліку переобладнання ТЗ № 50 від 23.11.2016, затверджений 24.11.2016 та печаткою територіального сервісного центру і підписом, що не містить розшифровки.

8) завірену копію Договору № 48/11/16ж Про закупівлю товарів за коштами місцевого бюджету, м. Київ від 17 листопада 2016 року. Сторонами договору є: в особі Замовника - ОСОБА_3 міська рада в особі ОСОБА_6, та в особі Постачальника - ТзОВ Бюро науково-технічних та економічних досліджень та послуг в особі директора ОСОБА_2. Згідно предмету договору постачальник зобов'язується поставити замовнику товар, зокрема, автомобілі спеціальної призначеності (спецавтомобіль для збирання та транспортування твердих побутових відходів). Термін поставки - 10 робочих днів, не пізніше 31.12.2016 року. Окрім цього, у договорі прописані показники якості товару. Сума визначена у договорі становить 630 000,00 (шістсот тридцять тисяч) гривень. Згідно передбаченого порядку оплати, вона здійснюється, не пізніше через 30 днів з дня отримання товару. Договір містить додаток № 1 до договору про закупівлю товарів за кошти місцевого бюджету, де прописане найменування товару - сміттєвоз з боковим завантаженням МБЗ-2 на шасі після кап.рем. ГАЗ - 3307 з ГБО, одиниць - 1 ціна 630000,00, загальна вартість - 630000,00. Вартість пропозиції - 630000,00, у тому числі ПДВ 105000,00 грн. Документ затверджений підписом директора ОСОБА_2 та Міського голови ОСОБА_6.

9) Договір купівлі-продажу 8044/2017/315559 транспортного засобу

м. Київ. Договір укладено між ТОВ БНТЕД в особі ОСОБА_2 та Міським виробничим управлінням житлово-комунального господарства м. Старий Самбір в особі ОСОБА_11 Васильовча. Згідно договору, передано у власність транспортний засіб ГАЗ 3307 ГАРЗІ-2, 2006 року випуску, кольору білого, номером кузова 33070070113376, свідоцтво про реєстрацію СХМ 014381, номерний знак НОМЕР_1, зареєстрований за продавцем 31.01.2017 року, підрозділом МВС ЦЕНТР 8044. Договір скріплений підписами та печатками ТОВ БНТЕД в особі ОСОБА_2 та Міським виробничим управлінням житлово-комунального господарства м. Старий Самбір в особі ОСОБА_11 на 3 арк.

10) Довідку про перебування транспортного засобу на військовому обліку, зареєстрована в ОСОБА_3 районному військовому комісаріаті 24 січня 2017 року № 50, про те, що автомобіль сміттєвоз ГАЗ 3307, 2006, АА 2115 ОТ, зараховано до військового обліку. Довідка скріплена підписом та мокрою печаткою ТВО військового комісара ОСОБА_13 на 1 арк.

11) Довідку про перебування транспортного засобу на військовому обліку, зареєстрована в ОСОБА_3 районному військовому комісаріаті 24 січня 2017 року № 50, про те, що автомобіль сміттєвоз ГАЗ 3307, 2006, АА 21150 ОТ, зараховано до військового обліку. Довідка скріплена підписом та мокрою печаткою Військового комісара ОСОБА_14 на 1 арк.

12) Акт приймання-передачі ТЗ у підрозділі Територіального сервісного центру 8044 регіонального сервісного центру МВС у м. Києві, у період з 02.02.2017 по 02.02.2017, яким згідно договору № 8044/2017/315559, продавець ТОВ БНТЕД , 4881919 м. Київ Солом'янський вул. Польова,24, передає покупцю КП МВУЖКГ м. Старий Самбір транспортний засіб ГАЗ 3307 ГАРЗІ-2, вантажний, 4250, із номерним знаком АА 2115 ОТ, схм014381, 31.01.2017, номер кузова 3,30701 Е+13. Даний документ скріплено підписами та печатками ТОВ БНТЕД та КП МВУЖКГ м. Старий Самбір на 1 арк.

13) копію наказу № 15 від 25 березня 2009 року, м. Старий Самбір, Про прийняття на роботу ОСОБА_11 на посаду директора КП МВУЖКГ м. Старий Самбір з 25 березня 2009 року на 1 арк.

14) копію Розпорядження Самбірської міської ради № 27 від 23.03.2015 Про продовження контракту з директором КП МВУЖКГ м. Старий Самбір ОСОБА_11 до 25 березня 2025 року за підписом міського голи ОСОБА_4 на 1 арк.

15) додаткову угоду № 1 до контракту з керівником комунального підприємства Міське виробниче управління житлово-комунального господарства м. Старий Самбір від 24 березня 2015 року, якою продовжено термін дії контракту до 25 березня 2025 року на 1 арк.

16) Акт приймання-передачі основних засобів ОСОБА_3 міської ради затверджений підписом та мокрою печаткою міського голови

ОСОБА_6 від 21 лютого 2017 року на 1 арк. додаток 11. Дата складання акту 21 лютого 2017 року, найменування основних засобів: дерев'яний павільйон; інвентарний номер: 10300019; кількість: 1; первісна вартість: 14000; сума: 14000; дата складання: 21.02.2017 р.; рік випуску: 2016; номер паспорта-відсутній; найменування основних засобів: накриття на криницю; інвентарний номер: 10300020; кількість: 1; первісна вартість: 7000; сума: 7000; дата складання: 21.02.2017 р.; рік випуску: 2016; номер паспорта-відсутній; найменування основних засобів: сміттєвоз з боковим навантаженням МБЗ-2 на шасі після капт. рем. ГАЗ-3307 з ГБО; інвентарний номер: 10300001; кількість: 1; первісна вартість: 630000; сума: 630000; дата складання: 21.02.2017 р.; рік випуску: 2016; номер паспорта-відсутній. Виданий на підставі рішення виконавчого комітету від 21 лютого 2017 року № 10. Проведено огляд основних засобів. Місце знаходження об'єкта в момент передачі - на території міста Старого Самбора. Висновком комісії вирішено: передати основні засоби в присутності начальника КП МВУЖКГ м. Старий Самбір п. Дубея В.В. на баланс. За підписом голови комісії секретаря міської ради ОСОБА_15; членів комісії: головний бухгалтер ОСОБА_5; провідний спеціаліст бухгалтер ОСОБА_16; головний спеціаліст організаційного відділу ОСОБА_17 Згідно вказаного документу, об'єкт було здано головним спеціалістом оргвідділу ОСОБА_17 Об'єкт прийняв заступник директора КП МВУЖКГ м. Старий Самбір ОСОБА_9 У графі відмітки бухгалтерської служби про відображення у регістрах бухгалтерського обліку будь які записи відсутні на 1 арк.

17) Акт приймання-передачі необоротних активів від 21 лютого 2017 року затверджений міським головою ОСОБА_6 21.02.2017 року на 1 арк. Під час складення даного акту присутня комісія у складі: голови - ОСОБА_15, членів- Радзієвської О.М.; ОСОБА_16, ОСОБА_17, що є матеріально відповідальною особою. Даним актом прийнято контейнер для сміття, номер субрахунку 1136183, у кількості 20, за ціною 2500,00, у сумі 50000,00. ОСОБА_18 ОСОБА_17 , Прийнято ОСОБА_9 на 1 арк.

18) Рішення виконавчого комітету ОСОБА_3 міської ради № 10 від 21.02.2017 року Про безоплатну передачу матеріальних цінностей . Рішенням вирішено - передати безоплатно на баланс КП МВУЖКГ м. Старий Самбір матеріальні цінності згідно додатку; директору КП МВУЖКГ м. Старий Самбір використовувати за цільовим призначенням; контроль за виконанням рішення залишити за собою. Дане рішення підписане міським головою ОСОБА_6. на 1 арк.

19) Звіт про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт КП МВУЖКГ м. Старий Самбір від 03.02.2017 року на 1 арк. Даний документ містить наступні позначення: найменування податкового агента код ЄДРПОУ 03348778; посада - директор ОСОБА_11 та рукописний підпис; звіт затверджено в сумі - рукописним записом шістсот п'ятдесят п'ять гривень, 95 коп. на 1 арк. До даного звіту додано: відрядну повістку яка видана ОСОБА_11 директору КП МВУЖКГ м. Старий Самбір відрядженому в м. Київ БНТЕД; строк відрядження 2 дні; у графі мета відрядження вказано - реєстрація машини; на підставі наказу, що вказаний рукописним записом, нерозбірливим почерком від 01 лютого 2017 року. Та мокрі печатки Львівського обласного управління житлово-комунального господарства. На іншій стороні даного документу, міститься графа відмітки про вибуття у відрядження, прибуття у пункти призначення та вибуття з них і прибуття на місце постійної роботи . Відбуття 01 лютого 2017 м. Старий Самбір прибуття 02 лютого 2017 м. Київ. Вибув 02 лютого 2017, прибув 03 лютого 2017 м. Старий Самбір на 1 арк. Та два проїзні документи поїздом Експрес на 2 арк.

Виконання ухвали доручити слідчому СВ Самбірського відділу поліції Головного управління національної поліції у Львівській області ОСОБА_1

Зобов'язати слідчого СВ Самбірського відділу поліції Головного управління національної поліції у Львівській області ОСОБА_1 письмово поінформувати заінтересовану особу (власника майна) про виконання ухвали.

Строк дії ухвали до 9 вересня 2017 року.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до апеляційного суду Львівської області протягом п'яти днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя

Дата ухвалення рішення10.07.2017
Оприлюднено12.07.2017
Номер документу67679964
СудочинствоКримінальне
Сутьарешт майна

Судовий реєстр по справі —452/1606/17

Ухвала від 28.11.2018

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Ухвала від 22.11.2018

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Ухвала від 14.05.2018

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Ухвала від 22.11.2017

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Ухвала від 10.07.2017

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Ухвала від 10.07.2017

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Ухвала від 10.07.2017

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Ухвала від 29.06.2017

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Ухвала від 29.06.2017

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

Ухвала від 29.06.2017

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Сенечин В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні