Ухвала
від 23.11.2017 по справі 490/10094/17
ЦЕНТРАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Центральний районний суд м. Миколаєва

54020, м. Миколаїв, вул. Декабристів, 41/12, inbox@ct.mk.court.gov.ua

490/10094/17

н\п 1-кс/490/6469/2017

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23 листопада 2017 року слідчий суддя Центрального районного суду м. Миколаєва ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , прокурора - ОСОБА_3 , слідчого - ОСОБА_4 , представника особи, яка вважає себе власником майна - ОСОБА_5 , розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання старшого слідчого СУ ГУ НП в Миколаївській області ОСОБА_4 про арешт майна, -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий звернулася до слідчого судді Центрального районного суду м. Миколаєва з погодженим із прокурором відділу прокуратури Миколаївської області ОСОБА_3 клопотанням про арешт майна, в якому просила накласти арешт на тимчасово вилучене майно у нежитлових будівлях, розташованих за адресою: АДРЕСА_1 , а саме: акти здачі-приймання робіт, товарно-транспортні накладні, копії товарно-транспортних накладних, акти приймання-передачі, калькуляції вартості, додаткові угоди, договір надання послуг по зберіганню майна, договір про надання сільськогосподарських послуг, бланки товарно-транспортних накладних, аркуші паперу з рукописними записами, видаткові накладні, податкові накладні, договір купівлі-продажу, рахунок-фактуру, журнали-ордери, квитанції, специфікації, касові ордери, оборотно-сальдові відомості, договір поставки, договір оренди, фрагменти аркушу паперу, рахунок-фактури, акт звіряння, звітності, копію паспорта, копію ідентифікаційного номеру, рахунки на оплату, податкову накладу, штатний розклад, картонну папку, пластикові банківські картки, чеки, буклети, папки, документи щодо укладених договорів, чекові книжки, банківські документи, звіти про збирання врожаю, печатки, системний блок та ін.

В обґрунтування клопотання вказала, що СУ ГУ НП в Миколаївській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №12017150000000865 від 05.10.2017 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що директор Державного підприємства «Дослідне господарство «Еліта» Державної установи «Миколаївська державна сільськогосподарська дослідна станція Інституту зрошуваного землеробства Національної академії аграрних наук України» (далі - ДП «ДГ «Еліта» МДСДС ІЗЗ НААН») (код ЄДРПОУ 30766346) ОСОБА_6 , зловживаючи своїм службовим становищем, за попередньою змовою з директором ТОВ «Едельвейс-2007» (код ЄДРПОУ 40763954) ОСОБА_7 організували протиправну діяльність, пов`язану з виведенням бюджетних коштів з ДП «ДГ «Еліта» МДСДС ІЗЗ НААН» шляхом укладення договорів на проведення сільськогосподарських робіт за завищеною вартістю між ДП «ДГ «Еліта» МДСДС ІЗЗ НААН» та низкою підприємств з ознаками фіктивності, підконтрольних ОСОБА_7 , де одними з кінцевих підприємств, з яких здійснюється зняття грошових коштів виступають ТОВ «ВВ Сервіс» (код ЄДРПОУ 40022061), ПП «Кухван» (код ЄДРПОУ 40022056), ТОВ «Кристал-КВ» (код ЄДРПОУ 37385918), ТОВ «Ерка» (код ЄДРПОУ 32430232), ПП «Інтер Сервіс» (код ЄДРПОУ 40022496), ПП «Сервіс-Треш» (код ЄДРПОУ 40022009) та інші підконтрольні підприємства.

Крім того, за інформацією оперативного підрозділу УСБУ в Миколаївській області, вищевказані особи, перебуваючи у злочинній змові, організували протиправну діяльність, пов`язану з реєстрацією та використанням вищезазначених підприємств з ознаками фіктивності в схемах купівлі-продажу, виробництва сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки, з метою незаконного формування податкового кредиту підприємствами експортерами сільгосппродукції, з наступним незаконним відшкодуванням з державного бюджету України та переведення безготівкових коштів у готівку з метою подальшої їх легалізації.

Відповідно до інформації, викладеної в узагальненому матеріалі Державної служби фінансового моніторингу України, з використанням рахунків ПП «Кухван» та ТОВ «ВВ-Сервіс» та за участю фізичної особи - ОСОБА_8 налагоджено схему «конвертації» безготівкових коштів у готівку, спрямовану на приховування джерел походження коштів. Також встановлено, що фінансові операції, пов`язані зі зняттям готівкових коштів з рахунків ПП «Кухван» та ТОВ «ВВ-Сервіс», фізичною особою ОСОБА_8 за період з 17.12.2015 року по 20.07.2017 року через каси та банкомати банківських установ, розташовані у м. Миколаєві, на загальну суму 22,40 млн. грн. є такими, що спрямовані на легалізацію (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом (приховування чи маскування джерел походження таких коштів).

10.11.2017 року на підставі ухвали слідчого судді Центрального районного суду м. Миколаєва було проведено обшук у нежитлових будівлях за адресою: АДРЕСА_1 , в ході якого було виявлено та вилучено речі та документи, які частково не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку, за такого, згідно ч. 7 ст. 236 КПК України, вони вважаються тимчасово вилученим майном.

В ході досудового розслідування необхідно провести огляд та детальний аналіз вищевказаних документів та речей, оскільки на них міститься інформація у паперовому та електронному вигляді, що має значення для досудового розслідування. Вилучена договірна, бухгалтерська, касова, банківська, звітна документація щодо фінансово-господарської діяльності ТОВ «Ерка» з ДП «ДГ «Еліта» МДСДС ІЗЗ НААН» та в свою чергу ТОВ «Ерка» з ТОВ «Мрія», ТОВ «Кристал-КВ», ПП «Інтер Сервіс», ТОВ «Едельвейс-2007», ПП «Кухван», ТОВ «ВВ-Сервіс» та іншими підконтрольними підприємствами, містить відомості про механізм виведення бюджетних коштів з ДП «ДГ «Еліта» МДСДС ІЗЗ НААН» з моменту виникнення договірних відносин до досягнення кінцевої мети - зняття готівкових коштів з рахунків, банківських карток підконтрольних підприємств та як наслідок, вищевказане тимчасово вилучене майно містить відомості, які можуть бути використані як доказ факту та обставин, що встановлюються під час кримінального провадження. Накладення арешту на вказані документи слідчий обґрунтовує необхідністю їх збереження як речових доказів, запобігання можливості приховування, знищення доказів злочинної діяльності, пов`язаної з виведенням бюджетних коштів з ДП «ДГ «Еліта» МДСДС ІЗЗ НААН», встановлення факту причетності до скоєння вказаного злочину інших осіб, а також проведення оглядів, криміналістичних експертиз, оскільки вони мають суттєве значення для розслідування кримінального провадження.

В судовому засіданні прокурор клопотання підтримав та вказав, що на даний час проводиться огляд вилучених під час проведених обшуків документів, залучено спеціаліста з аудиту, який прийматиме рішення щодо їх направлення до експертного центру. Крім того, зауважив, що в ході проведення обшуку клопотань про проведення відеофіксації не надходило, це засвідчено підписами у протоколі понятих. Просив накласти арешт на все вилучене під час обшуку майно з метою забезпечення його збереження як речового доказу у кримінальному провадженні.

Представник ТОВ "Ерка" ОСОБА_5 заперечував проти задоволення клопотання. Пояснив, що за вказаною адресою були вилучені документи, які не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі про дозвіл на проведення обшуку, та стосуються не ДП «ДГ «Еліта» МДСДС ІЗЗ НААН», відносно якого здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, а ТОВ «Ерка». Накладення арешту на ці документи та системний блок, який є єдиним на ТОВ «Ерка», паралізує подальше здійснення господарської діяльності. Вказав, що обшук було проведено з порушенням приписів КПК України, а саме ст. 107 КПК України, та звернув увагу на те, що у кримінальному провадженні жодній особі про підозру не повідомлено.

Заслухавши пояснення учасників процесу, вивчивши матеріали клопотання та кримінального провадження, приходжу до наступного.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

Згідно вимог п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

Відповідно до ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому п. 1 ч. 2 цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Згідно ч. 1 ст. 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Частиною 4 ст. 173 КПК України передбачено, що у разі задоволення клопотання слідчий суддя, суд застосовує найменш обтяжливий спосіб арешту майна. Слідчий суддя, суд зобов`язаний застосувати такий спосіб арешту майна, який не призведе до зупинення або надмірного обмеження правомірної підприємницької діяльності особи, або інших наслідків, які суттєво позначаються на інтересах інших осіб.

З урахуванням викладеного, а також того, що є достатні підстави вважати, що було вчинено кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 364 КК України, а вилучені у нежитлових будівлях за адресою: м. Миколаїв, вул. Морехідна, буд. 1в/3 документи та речі містять відомості про фінансово-господарську діяльність ТОВ «Ерка» з ДП «ДГ «Еліта» МДСДС ІЗЗ НААН» та, в свою чергу, ТОВ «Ерка» з ТОВ «Мрія», ТОВ «Кристал-КВ», ПП «Інтер Сервіс», ТОВ «Едельвейс-2007», ПП «Кухван», ТОВ «ВВ-Сервіс» та іншими підконтрольними підприємствами, що має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, відповідають критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України, тобто є речовими доказами, вважаю необхідним клопотання слідчого задовольнити.

Між тим, враховуючи вимоги ч. 4 ст. 173 КПК України, оскільки під час проведення обшуку, який тривав в період з 14 год. 05 хв. до 23 год. 10 хв. 10.11.2017 року, було вилучено велику кількість документів, системний блок та печатки, які, як вбачається з пояснень прокурора у судовому засіданні, через їх значний обсяг ще не були оглянуті, тому визначити, які з них не мають відношення до предмету досудового розслідування у кримінальному провадженні, на момент розгляду клопотання не надається можливим, вважаю доцільним визначити строк накладення арешту на вилучене в ході проведеного 10 листопада 2017 року обшуку у нежитлових будівлях, розташованих за адресою: м. Миколаїв, вул. Морехідна, буд. 1в/3, майно, до 07 грудня 2017 року включно.

Керуючись ст.ст. 170-173, 309 КПК України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання - задовольнити.

Накласти арешт на вилучене в ході проведеного 10 листопада 2017 року обшуку у нежитлових будівлях, розташованих за адресою: м. Миколаїв, вул. Морехідна, буд. 1в/3, майно, а саме:

1) Акт здачі-приймання робіт №ОУ-0000004 між ТОВ «Ерка» та ДП «Еліта» на 1 арк.;

2) Товарно-транспортну накладну (далі-ТТН) №34899 на 1 арк.;

3) ТТН №611216 на 1 арк.;

4) Копію ТТН номер не чіткий на 1 арк.;

5) Копію ТТН №348997 на 1 арк.;

6) Копію ТТН №348976 на 1 арк.;

7) Копію ТТН №348995 на 1 арк.;

8) Акт здачі-приймання робіт №ОУ-0000014 між ТОВ «Ерка» та ДП «Еліта» на 1 арк.;

9) Акт здачі-приймання робіт №ОУ-0000013 між ТОВ «Ерка» та ДП «Еліта» на 1 арк.;

10) Акт здачі-приймання робіт №ОУ-0000011 між ТОВ «Ерка» та ДП «Еліта» на 1 арк.;

11) Акт здачі-приймання робіт №ОУ-0000010 між ТОВ «Ерка» та ДП «Еліта» на 1 арк.;

12) Акт №1 про надання послуг, згідно договору від 28.08.2017 на 1 арк.;

13) Акт здачі-приймання робіт №ОУ-0000005 між ТОВ «Ерка» та ДП «Еліта» на 1 арк.;

14) Акт здачі-приймання робіт №ОУ-0000003 між ТОВ «Ерка» та ДП «Еліта» на 1 арк.;

15) Калькуляцію вартості 1га механізованих робіт по ТОВ «Ерка» в 2017 році на 1 арк.;

16) Калькуляцію вартості 1 га боронування по ТОВ «Ерка» в 2017 році на 1 арк.;

17) Калькуляцію вартості 1 га дискування по ТОВ «Ерка» в 2017 році на 1 арк.;

18) Договір №01\08-17 про надання с\г послуг від 01.08.2017 року на 3 арк. між ТОВ «Ерка» та ДП «Еліта»;

19) Договір №15\05-17 про надання послуг із перевезення від 15.05.2017 між ТОВ «Ерка» та ДП «Еліта» з додатками всього на 4 арк.;

20) Договір №03\04-17 по надання с\г послуг від 03.04.2017 року між ТОВ «Ерка» та ДП «Еліта» на 2 арк.;

21) Договір про надання поворотної фінансової допомоги №30\03\2 від 30.03.2017 року на 1 арк.;

22) Договір №01\03-17 про надання с\г послуг від 01.03.2017 року між ТОВ «Ерка» та ДП «Еліта» на 2 аркушах;

23) Акт приймання-передачі №10 від 08.09.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

24) Акт приймання-передачі №11 від 11.09.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

25) Акт приймання-передачі №13 від 19.08.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

26) Акт приймання-передачі №12 від 12.09.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

27) Акт приймання-передачі №15 від 27.09.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

28) Акт приймання-передачі №14 від 26.09.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

29) Акт приймання-передачі №16 від 28.09.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

30) Акт приймання-передачі №17 від 29.09.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

31) Акт приймання-передачі №18 від 06.10.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

32) Акт приймання-передачі №19 від 07.10.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

33) Акт приймання-передачі №20 від 08.10.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

34) Акт приймання-передачі №21 від 09.10.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

35) Акт приймання-передачі №22 від 12.10.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

36) Акт приймання-передачі №1 від 28.08.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

37) Акт приймання-передачі №2 від 30.08.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

38) Акт приймання-передачі №3 від 31.08.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.; та №4 від 01.09.2017 на 1 арк.

39) Акт приймання-передачі №5 від 02.09.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

40) Акт приймання-передачі №7 від 09.09.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

41) Акт приймання-передачі №6 від 04.09.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

42) Акт приймання-передачі №8 від 15.09.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

43) Акт приймання-передачі №9 від 16.09.2017 до договору складського зберігання №61 від 28.08.2017 року на 1 арк.;

44) Розрахунок оплати на зберігання соняшнику на 2 арк.;

45) Договір надання послуг по зберіганню зерна від 28.08.2017 між ДП «Еліта» та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

46) Договір про надання с\г послуг №01\09-17 від 01.09.2017 між ДП «Еліта» та ТОВ «Ерка» на 3 арк.;

47) Рахунок-фактуру від 30.09.2017 на 1 арк.;

48) Додаткову угоду №1 до договору №01\09-17 про с\г послуг від 01.09.2017 на 1 арк.;

49) Додаткову угоду №2 до договору №01\09-17 про с\г послуг від 01.09.2017 на 1 арк.;

50) Додаткову угоду №3 до договору №01\09-17 про с\г послуг від 01.09.2017 на 1 арк.;

51) Рахунок-фактуру від 29.09.2017 на 1 арк.;

52) Додаткову угоду №2 до договору №01\09-17 про с\г послуг від 01.09.2017 на 1 арк.;

53) Додаткову угоду №1 до договору №01\09-17 про с\г послуг від 01.09.2017 на 1 арк.;

54) Акт здачі-приймання робіт №ОУ-0000009 на 1 арк.;

55) Договір №20/09-17 від 20.09.2017 між ТОВ «Ерка» та ДП «Еліта» з додатками всього на 5 аркушах.

56) ТТН №272045 на 1 арк.;

57) ТТН №273046 на 1 арк.;

58) ТТН №272048 на 1 арк.;

59) ТТН №272040 на 1 арк.;

60) ТТН №272041 на 1 арк.;

61) ТТН №262732 на 1 арк.;

62) ТТН №262737 на 1 арк.;

63) ТТН №262729 на 1 арк.;

64) ТТН №262743 на 1 арк.;

65) ТТН №262742 на 1 арк.;

66) ТТН №262741 на 1 арк.;

67) Акт здачі-приймання робіт №ОУ-0000007 на 1 арк.;Рахунок №35 від 13.10 2017 року на 1 арк.;

68) Бланки ТТН №968996, 068997, 068998, 068999, 069000, кожний номер по 4 примірники, на кожному бланку містяться по 2 відтиски печатки ТОВ «Мрія 39194134» на кожному примірнику;

69) Бланки ТТН №068990, 068991, 068991, 068992, 068993, 068994, 068995, кожний номер по 4 примірники, на кожному бланку містяться по 2 відтиски печатки ТОВ «Мрія 39194134» на кожному примірнику;

70) Аркуш паперу з таблицею у друкованому вигляді з графами: назва, засновник, директор. Навпроти назв підприємств «Бузькі пороги, Відродження+2012, Едельвейс 2007, Єлизаветівка, Співдружність» присутні нерозбірливі рукописні записи, зроблені кульковою ручкою зеленого кольору;

71) Аркуш паперу з рукописними записами, в яких міститься інформація про « ОСОБА_9 ». Останній запис на аркуші - приказ на Тимощук;

72) Аркуш паперу з рукописними записами « НОМЕР_1 та іншими», останній запис на аркуші - АДРЕСА_2 ;

73) Договір поставки №170927 від 27.09.2017 з додатками всього на 5 арк.;

74) Угоду про дотримання сторонами нормативних актів від 21.12.2016 на 3 аркушах між ТОВ «Ерка» та ДП «Сантрейд», угоду підписано тільки зі сторони ТОВ «Ерка»

75) Акт прийому-передачі транспортного засобу від 24.12.2016 на 1 арк.;

76) Рахунок-фактуру №СФ-0000022 на 1 арк.;

77) Видаткову накладну №1710066 від 06.10.2017 на 1 арк.;

78) Видаткову накладну №1710094 від 09.10.2017 на 1 арк.;

79) Податкову накладну від 22.12.2016 на 1 арк.;

80) Видаткову накладну №РН-0000007 від 24.07.2017 на 1 арк.;

81) Видаткову накладну №71 від 27.10.2017 на 1 арк.;

82) Договір купівлі-продажу №26/10 від 26.10.2017 на 2 арк. Договір підписано ТОВ «Едельвей-2007», ТОВ «Транс Агро Лідер» не підписано.

83) Специфікацію до договору на 1 арк.,

84) Довіреність №27 від 26.10.2017 на 1 арк.;

85) Копію акту здачі-приймання робіт №207 від 31.07.2017 на 1 арк.;

86) Видаткову накладну №РН-0000034 від 13.12.2016 на 1 арк.;

87) Видаткову накладну №РН-0000032 від 13.12.2016 на 1 арк.;

88) Податкову накладну від 16.12.2016 на 1 арк.;

89) Рахунок-фактуру №СФ-0000028 від 16.12.2016 на 1 арк.;

90) Видаткову накладну №РН-0000032 від 16.12.2016 на 1 арк.;

91) Копію ТТН №079844 на 1 арк.;

92) Видаткову накладну №РН-0000033 від 13.12.2016 на 1 арк.;

93) Акт прийому-передачі транспортного засобу від 12.12.2016 на 1 арк.;

94) Податкову накладну від 16.12.2016 на 1 арк.;

95) Видаткову накладну №РН-0000032 від 16.12.2016 на 1 арк.;

96) Видаткову накладну №РН-0000033 від 13.12.2016 на 1 арк.;

97) Журнал-ордер і відомість по рахунку 331 Поточні рахунки в національній валюті на 3 аркушах, у вигляді таблиці, без печаток і підписів;

98) Журнал-ордер і відомість по рахунку 31 Рахунки в банках за 20.04.2016-14.06.2017 на 2 арк., з підписами та печаткою ТОВ «Ерка»;

99) Оборотно-сальдову відомість за 3 квартал 2017 року по рахунку 631 на 5 аркушах, на 4 та 5 аркушах присутні рукописні записи;

100) Акт здачі-приймання робіт між ТОВ «Едельвейс-2007» та ФОП ОСОБА_10 на 1 арк.;

101) Квитанції від 16.01.2017 та 15.06.2017 в яких вказано платника - ОСОБА_11 на 1 арк. кожна;

102) Видаткову накладну №РН 0000023 від 29.03.2017 на 1 арк., постачальник - ПП «Інтер-Сервіс» на адресу ТОВ «Ерка»;

103) Акт №ОУ-0000004 здачі-приймання робіт у 2 примірниках, виконавець - ТОВ «Ерка». Замовник - ДП ДГ «Еліта». Акт не підписано замовником. Акт на 1 аркуші;

104) Специфікації за №1, 2, 3, 4, 5, 6, 22, 21 - додатки до договору поставки №15 від 01.03.2017, кожна специфікація на 1 аркуші, покупець - ТОВ «Ерка», постачальник - ПП «Інтер Сервіс»;

105) Звітність про суми нарахованої заробітної плати ТОВ «Ерка» за травень 2017 року на 3 арк.;

106) Звітність про суми нарахованої заробітної плати ТОВ «Патрицій» за травень 2017 року на 3 арк.;

107) Видаткову накладну №РН-0000002 від 24.03.2017 на 1 арк.;

108) Акт звіряння ТОВ «Фортуна» та ТОВ «Едельвейс-2007» за 10 місяців 2017 року на 1 арк.;

109) Оборотно-сальдову відомість по рахунку 3772 на 1 арк., без підписів;

110) Оборотно-сальдову відомість по рахунку 631 на 3 аркушах з чорновими записами та роздруківка зареєстрованих податкових накладних на 4 аркушах з чорновими записами;

111) Акт прийому передачі транспортного засобу від 16.12.2016 року на 1 арк. між ФГ «Едельвейс-2007» та ТОВ «Ерка»;

112) Акт прийому-передачі транспортного засобу від 16.12.2016 року між ФГ «Едельвейс-2007» та ТОВ «Едельвейс2007 на 1 арк.;

113) 2 прибуткові касові ордери №18 та №19 від 19.07.2017 та 27.07.2017 відповідно по ПП «Кухван» на 1 арк. кожен;

114) 2 видаткові касові ордери від 19.07.2017 та від 27.07.2017 на 1 арк. кожен;

115) Рахунок-фактуру №СФ-0000034 від 11.10.2017 та № СФ-0000033 від 09.10.2017 року на 1 аркуша кожна, ФОП ОСОБА_11 ;

116) Звіт про використання коштів, виданих на відрядження від 19.07.2017 та 27.07.2017 на 1 аркуші кожен.;

117) Договір поставки №1 від 01.03.2017 між ПП «Інтер Сервіс» та ПП «Кухван» у 2 примірниках на 1 арк.;

118) Договір оренди вантажного автомобіля від 01.03.2017 між ПП «Барс-Миколаїв» та ПП «Інтер Сервіс» у 2 примірниках на 2 арк.;

119) Довіреність №25 від 06.1- 2017 на 1 арк.;

120) ТТН, номер не чіткий, від 21.12.2016 року на 2 аркушах;

121) 2 фрагменти аркуша паперу, які містять інформацію в друкованому вигляді з першими графами «Миша» і «сепа»;

122) Фрагмент аркушу паперу з рукописними записами на початку з назвою « ОСОБА_12 »;

123) Фрагмент аркушу паперу з рукописним записами «Приход» с ООО «Абсолют Плюс»;

124) Аркуші паперу формату А-4 з рукописним записами, всього - 7 аркушів.;

125) Копію паспорта на ім`я ОСОБА_13 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , серії НОМЕР_2 на 5 аркушах;

126) Копію ідентифікаційного номеру на ім`я ОСОБА_14 № НОМЕР_3 на 1 аркуші.;

127) ТТН №356301 та 356031 від 26.07.2017 року на 1 арк. кожна;

128) Рахунок-фактуру №СФ-0000074 від 31.10.2017 на 1 арк.;

129) Видаткову накладну №РН-0000032 від 06.11.2017 року на 1 арк.;

130) Рахунок-фактуру №СФ -0000073 від 30.10.2017 року на 1 арк.;

131) Рахунок-фактуру №СФ-000041 від 26.10.2017 року на 1 арк.;

132) Рахунок-фактуру №3 від 15.09.2017 на 1 арк.;

133) Рахунок-фактуру №2 від 15.09.2017 на 1 арк.;

134) Рахунок на оплату №532 від 30.09.2017 на 1 арк.;

135) Рахунок на оплату №530 від 28.09.2017 на 1 арк.;

136) Рахунок на оплату №470 від 08.09.2017 року на 1 арк.;

137) Рахунок на оплату №488 від 10.09.2017 року на 1 арк.;

138) Рахунок на оплату №529 від 28.09.2017 року на 1 арк.;

139) Рахунок на оплату №531 від 30.09.2017 на 1 арк.;

140) Рахунок-фактуру №СФ -0000066 від 13.10.2017 на 1 арк.;

141) Рахунок на оплату №409 від 05.09.2017 на 1 арк.;

142) Рахунок на оплату №413 від 08.08.2017 на 1 арк.;

143) Рахунок на оплату №445 від 26.08.2017 на 1 арк.;

144) 4 рахунки на оплату ТОВ «Фортуна 2013» від 28.09.2017, 28.09.2017, 30.09.2017, 30.09.2017, рахунки без печаток та підписів на 1 арк. кожен.;

145) Звіт про збирання врожаю сільськогосподарських культур на 01.10.2017 на 4 арк.;

146) Оборотно-сальдову відомість по рахунку: 20 - місця зберігання ТМЦ за 2017 рік на 7 арк. без підписів та печаток;

147) Видаткову накладну №РН-0000029 від 26.10.2017 на 1 арк.;

148) Штатний розклад ТОВ «Ерка» на 22.03.2017 на 1 арк. з рукописними записами;

149) Податкову накладну від 30.10.2017 з квитанцією про реєстрацією, всього на 2 арк.;

150) Оборотно-сальдову відомість по рахунку 631 контрагенти за вересень 2017 року на 3 аркушах з чорновими записами;

151) 8 квитанцій, датованих від 12.05.2017 року, ПАТ «Кредобанк», платник - ОСОБА_11 , отримувачі: ОСОБА_8 , ОСОБА_6 , ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , ОСОБА_17 , ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , ОСОБА_20 ; та аркуш паперу, який містить відомості в табличному вигляді з рукописними записами на ньому;

152) 8 квитанцій ПАТ «Кредобанк» від 12.05.2017 на 1 аркуші кожна;

153) Фрагмент аркуша паперу з чорновими записами зверху «Єдельвейс»;

154) Аркуш паперу з чорновими записами зверху «31.08.»;

155) Аркуш паперу з чорновими записами зверху «Параш»;

156) Аркуш паперу з чорновими записами зверху «По Ерке»;

157) Картонну папку сірого кольору з надписом «ЗП начисление», яка містить аркуші формату А-4 та фрагменти аркушів паперу з чорновими записами. Всього аркушів в папці - 38.

158) Пластикову картку Приватбанк № НОМЕР_4 терміном дії до 11/20, в конверті з надписом «Картка «Ключ до рахунку» та рукописним текстом на звороті «Эдельвейс 2007», який містить предмети, перераховані у п.159 -162.;

159) Чек про виплату готівки на 1 арк. на суму 40 000 грн. від 17.08.2017, отримувач - ОСОБА_7 ;

160) Буклет «ПриватБанк»;

161) Чек про виплату готівки на 1 арк. на суму 290 000 грн. від 17.07.2017, отримувач - ОСОБА_7 ;

162) Чек на виплату готівки на 1 арк. на суму 119 000 грн. від 10.07.2017, отримувач - ОСОБА_7 ;

163) Пластикову картку Приватбанк № НОМЕР_5 терміном дії до 11/20; в конверті з надписом «Картка «Ключ до рахунку» та рукописним текстом на звороті «Ерка», який містить предмети, перераховані у п. 164-169;

164) Чек про виплату готівки на 1 арк. на суму 190 000 грн. від 17.08.2017, отримувач - ОСОБА_21 ;

165) Буклет «ПриватБанк»;

166) Чек про виплату готівки на 1 арк. на суму 500 000 грн. від 31.03.2017, отримувач - ОСОБА_21 ;

167) Чек на виплату готівки на 1 арк. на суму 500 000 грн. від 12.04.2017, отримувач - ОСОБА_21 ;

168) Чек про виплату готівки на 1 арк. на суму 500 000 грн. від 25.04.2017, отримувач - ОСОБА_21 ;

169) Чек на виплату готівки на 1 арк. на суму 350 000 грн. від 04.05.2017, отримувач - ОСОБА_21 ;

170) Пластикову картку Приватбанк № НОМЕР_6 терміном дії до 11/20, в конверті з надписом «Картка «Ключ до рахунку» та рукописним текстом на звороті «Витязь», який містить предмети, перераховані в п.171;

171) Буклет «ПриватБанк»;

172) Папку сірого кольору з надписом «Касса 2017 Ерка», яка містить всього документів на 289 аркушах по касовим операціям ТОВ «Ерка» (касові звіти, прибуткові касові ордери, видаткові касові ордери, відомості на виплату грошей та інші касові документи) в прошитому, пронумерованому та опечатаному вигляді.

173) Папку сірого кольору з надписом «Каса 2017 Витязь», яка містить всього документів на 217 аркушах по касовим операціям ТОВ «Агенція безпеки «Витязь» (касові звіти, прибуткові касові ордери, видаткові касові ордери, відомості на виплату грошей та інші касові документи) в прошитому, пронумерованому та опечатаному вигляді.

174) Документи щодо укладених договорів ТОВ «Ерка», а саме:

- Договір поставки від 28.09.2017 між ПП «Агро-Адмірал» та ТОВ «Ерка» на 4 арк.;

- Договір поставки від 27.09.2017 між ТОВ «Одеса Агрохім» та ТОВ «Ерка» з додатками всього на 7 арк.;

- Договір №216 від 27.09.2017 між ТОВ «Баланс Агро Центр» та ТОВ «Ерка» з додатками всього на 4 арк.;

- Договір купівлі-продажу №284\2017 від 27.09.2017 між ТОВ «Алексхім» та ТОВ «Ерка» з додатками на 3 арк.;

- Договір поставки від 26.09.2017 між ТОВ «Ерка» та ТОВ «АДМ Трейдінг Україна» з додатками всього на 5 арк.;

- Договір поставки від 22.09.2017 між ТОВ «Ерка» та ТОВ «Костянтинівський елеватор» на 5 арк.;

- Договір купівлі-продажу від 19.09.2017 між ТОВ «Ерка» та ДП «Компані» на 1 арк.;

- Договір від 14.09.2017 між ТОВ «Ерка» та ФОП ОСОБА_22 на 3 арк.;

- Договір продажу від 08.09.2017 між ДП «Андріївське» та ТОВ «Ерка» з додатками всього на 3 арк.;

- Договір №2 від 25.08.2017 між ТОВ «Ерка» та ФОП « ОСОБА_10 » на 1 арк.;

- Угода про врегулювання зобов`язання від 07.08.2017 на 2 арк., між ТОВ «Дніпро» та ТОВ «Ерка»;

- Договір поставки від 04.09.2017 між ТОВ «Авто-плаза» та ТОВ «Ерка» на 3 арк.;

- Договір поставки №75 від 01.09.2017 між ТОВ «Кронос-Авто» та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір купівлі-продажу від 09.08.2017 між ТОВ «СК Транс» та ТОВ «Ерка» з додатком всього на 2 арк.;

- Договір №1 на перевезення вантажу від 07.08.2017 між ТОВ «ВТК Агро-Еліт» та ТОВ «Ерка» з додатком всього на 3 арк.;

- Договір купівлі-продажу від 08.07.2017 між ТОВ «Прометей Агрі» та ТОВ «Ерка» на 2 арк.;

- Договір від 03.07.2017 між ТОВ «Єрка» та ФОП Бородай на 1 арк.;

- Договір від 01.07.2017 між ТОВ «Ерка» та ПП «Барс-Миколаїв» на 3 арк.;

- Договір від 19.05.2017 між ФОП Несмеян та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір від 18.05.2017 між ФОП Несмеян та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 16.05.2017 між ОСОБА_21 та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір поставки від 16.05.2017 між ТОВ «Фортуна» та ТОВ «Ерка» на 2 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 15.05.2017 між ОСОБА_11 та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 13.05.2017 між ОСОБА_21 та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір поставки від 11.05.2017 між ТД Дельта Вільмар на 2 арк.;

- Договір поставки від 04.05.2017 між ТД Дельта Вільмар з додатком всього на 3 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 04.05.2017 між ОСОБА_21 та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 04.05.2017 між ТОВ «Витязь» та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 28.04.2017 між ОСОБА_11 та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 28.04.2017 між ОСОБА_21 та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 26.04.2017 між ОСОБА_21 та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 25.04.2017 між ОСОБА_21 та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 21.04.2017 між ТОВ «Витязь» та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 21.04.2017 між ОСОБА_21 та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 18.04.2017 між ОСОБА_21 та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 14.04.2017 між ТОВ «Патрицій» та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 14.04.2017 між ОСОБА_21 та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 12.04.2017 між ОСОБА_21 та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 12.04.2017 між ТОВ «Витязь» та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 10.04.2017 між ОСОБА_21 та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 04.04.2017 між ОСОБА_21 та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 31.03.2017 між ТОВ «Витязь» та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 31.03.2017 між ОСОБА_21 та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 31.03.2017 між ПП «Інтер Сервіс» та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 30.03.2017 між ТОВ «Патрицій» та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір про надання поворотної фінансової допомоги від 30.03.2017 між ОСОБА_11 та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір поставки № 77-ІІ від 07.07.2017 між ТОВ «Костянтинівський елеватор» та ТОВ «ЕРКА» на 5 арк.;

- Додаток №6 від 07.08.2017 до договору поставки №77-ІІ від 07.07.2017 між ТОВ «Костянтинівський елеватор» та ТОВ «ЕРКА» на 1 арк.;

- Додаток №5 від 07.08.2017 до договору поставки №77-ІІ від 07.07.2017 між ТОВ «Костянтинівський елеватор» та ТОВ «ЕРКА» на 1 арк.;

- Договір від 03.04.2017 між ФОП Несмеян та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір від 10.04.2017 між ФОП Несмеян та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір поставки від 28.04.2017 між ТОВ «Дельта Вільмар» на 2 арк.;

- Договір купівлі-продажу від 17.08.2017 на 1 арк.;

- Договір купівлі-продажу від 17.08.2017 на 1 арк.;

- Договір купівлі-продажу транспортного засобу від 16.08.2017 на 1 арк.;

- Договір купівлі-продажу транспортного засобу від 16.08.2017 на 1 арк.;

- Договір купівлі-продажу від 28.03.2017 на 1 арк.;

- Договір купівлі-продажу від 28.03.2017 на 1 арк.;

- Копія паспорта на ім`я ОСОБА_23 серії ЕР 364933 на 2 арк.;

- Договір поставки від 24.03.2017 між ТОВ «Ерка» та ТОВ «Едельвейс-2007» на 6 арк.;

- Договір поставки від 22.03.2017 між ТОВ «Югагроекспорт» та ТОВ «Ерка» на з додатками всього 8 арк.;

- Договір оренди від 17.03.2017 між ТОВ «Кристал-КВ» та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір поставки від 01.03.2017 між ТОВ «Ерка» та ПП «Інтер-Сервіс» з додатками всього на 33 арк.;

- Договір поставки від 09.03.2017 між МПП «Ерідон» та ТОВ «Ерка» з додатками всього на 6 арк.;

- Договір купівлі-продажу від 20.10.2016 між ТОВ «СБК Мрія» та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір від 01.03.2017 між ФОП Несмеян та ТОВ «Ерка» на 1 арк.;

- Договір зберігання від 01.01.2017 між ТОВ «Ерка» та ФОП Несмеян на 2 арк.;

- Реєстр документів за 25.03.2016-31.12.17 на 2 арк.;

- Копія свідоцтва про реєстрацію СБК «Мрія» з відтиском печатки «Мрія» на 1 арк.;

- Копія витягу з реєстру платників ПДВ з відтиском печатки «Мрія» на 1 арк.;

- Копія свідоцтва Держстату з відтиском печатки «Мрія» на 1 арк.;

- Копія наказу по СБК «Мрія» від 15.08.2016 з відтиском печатки «Мрія»;

- Копія протоколу СБК «Мрія» з відтиском печатки СБК «Мрія» на 1 арк.;

- Копія Інформації про наявність у користуванні земельних ділянок з відтиском печатки СБК «Мрія» на 1 арк.;

- Копія Статуту СБК «Мрія» на 5 арк. з відтисками печаток СБК «Мрія»;

- Копія наказу СБК «Мрія» від 01.04.2014 з відтиском печатки СБК «Мрія » на 1 арк.;

- Копія Витягу про реєстрацію СБК «Мрія» на 2 арк. з відтиском печатки на кожному аркуші СБК «Мрія»;

- Копія паспорта на ім`я ОСОБА_23 серії НОМЕР_7 на 1 аркуші з відтиском печатки СБК «Мрія»;

- Копія реквізитів підприємства СБК «Мрія» з відтиском печатки СБК «Мрія» на 11 арк.

175) Круглу печатку типу факсимільє в пластиковій коробці сірого кольору.

176) Чекову книжку з №ЯЯ 1281351 по ЯЯ №1281375;

177) Чекову книжку з №ЛЄ 3830201 по ЛЄ №3830225;

178) Чекову книжку з №МА 8773951 по №МА 8773975;

179) Чекову книжку з №МА 4562951 по №МА 4562975;

180) Чекову книжку з № ЛЗ 5994876 по № НОМЕР_8 ;

181) Звіти про збирання врожаю, податкові декларації, довідки та інші документи щодо звітності ТОВ «Ерка», які сформовано в зшивку, яку пронумеровано, прошито та опечатано. Всього у зшивці - 72 аркуші;

182) Банківські документи ТОВ «Ерка» (квитанції, виписки по рахункам, рахунки-фактури, рахунки на оплату, звіти та інші документи) за 2017 рік, які сформовано у зшивку, яку пронумеровано, прошито та опечатано. Всього у зшивці - 260 аркушів.

183) Круглу печатку в пластиковій коробці золотого кольору ТОВ «Агенція Безпеки Витязь»;

184) Круглу печатку в пластиковій коробці фіолетового кольору ФОП ОСОБА_11 ;

185) Системний блок персонального комп`ютера чорного кольору марки Green Vision, без серійного номеру, який було встановлено на робочому місці бухгалтера ТОВ «Ерка» ОСОБА_24

строком до 07 грудня 2017 року включно.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Миколаївської області протягом п`яти днів.

Повний текст ухвали оголошено 23 листопада 2017 року о 14 год. 00 хв.

СЛІДЧИЙ СУДДЯ ОСОБА_25

СудЦентральний районний суд м. Миколаєва
Дата ухвалення рішення23.11.2017
Оприлюднено08.03.2023
Номер документу70428988
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —490/10094/17

Ухвала від 08.11.2018

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Подзігун Г. В.

Ухвала від 04.06.2018

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Подзігун Г. В.

Ухвала від 04.06.2018

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Подзігун Г. В.

Ухвала від 06.02.2018

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Подзігун Г. В.

Ухвала від 01.02.2018

Кримінальне

Апеляційний суд Миколаївської області

Фаріонова О. М.

Ухвала від 26.01.2018

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Ухвала від 11.12.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Миколаївської області

Фаріонова О. М.

Ухвала від 11.12.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Миколаївської області

Фаріонова О. М.

Ухвала від 01.12.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Миколаївської області

Фаріонова О. М.

Ухвала від 23.11.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Миколаївської області

Фаріонова О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні