Ухвала
від 05.05.2018 по справі 646/1979/18
ЧЕРВОНОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 646/1979/18

№ провадження 1-кс/646/2414/2018

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

05.05.18 року м.Харків

Слідчий суддя Червонозаводського районного суду м. Харкова ОСОБА_1 , за участі секретаря судового засідання ОСОБА_2 , прокурора ОСОБА_3 підозрюваного ОСОБА_4 , його захисника ОСОБА_5 , захисників підозрюваного ОСОБА_6 ОСОБА_7 та ОСОБА_8 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань клопотання прокурора Новобаварського відділу Харківської місцевої ОСОБА_3 , в межах матеріалів кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42017220000001331 від 17.11.2017, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, про арешт майна, -

ВСТАНОВИВ:

Прокурор Новобаварського відділу Харківської місцевої ОСОБА_3 , звернувся до Червонозаводського районного суду м. Харкова з клопотанням в межах матеріалів кримінального провадження №42017220000001331 від 17.11.2017, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, про арешт майна, в якому просив накласти арешт на майно, яке вилучено під час особистого обшуку ОСОБА_6 , обшуків за адресами: АДРЕСА_1 , АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , автомобілів «Mitsubishi Pajero», д.н.з. НОМЕР_1 , «Хюндай Акцент», д.н.з. НОМЕР_2 , яке докладно перелічено в описовій частині зазначеного клопотання для збереження речових доказів та на кошти й автомобіль «Хюндай Акцент», д.н.з. НОМЕР_2 для подальшого виконання конфіскації майна, яка передбачена у якості обов`язкового додаткового покарання санкцією статті ч. 3 ст. 368 КК України

Прокуратурою Харківської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №42017220000001331 від 17.11.2017, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а саме: одержання службовою особою яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди для себе та третьої осби за вчинення чи невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дій з використанням наданого службового становище, вчинене за попередьною змовою групою осіб, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.

Клопотання слідчого обґрунтовується доданими до клопотання: копіями витягу з кримінального провадження №42017220000001331 від 17.11.2017, протоколів обшуків від 11.04.2018, повідомлень про підозру ОСОБА_4 та ОСОБА_6 з яких вбачається, що підозрювані брали участь у вимаганні неправомірної вигоди для передачі коштів співробітникам правоохоронних органів, при цьому підозрювані створювали умови для вимагання та отримання такої вигоди за допомогою документів, які виявлені та вилучені під час обшуків за вищевказаними адресами та у наведених автомобілях.

До Червонозаводського районного суду м. Харкова надійшло клопотання про арешт речей, вилучених в ході проведення вищезазначених обшуків.

Ухвалою Червонозаводського районного суду м. Харкова від 20.04.2018 (справа №646/1979/18, провадження № 1-кс/646/2267/2018) клопотання органу досудового розслідування повернуто прокурору для усунення недоліків передбачених ст. 171 КПК України та надано 72 години. Дану ухвалу отримано прокурором 23.04.2018. Після усунення недоліків клопотання прокурора надійшло 26.04.2018 у межах встановленого строку.

Відповідно до вимогст. 116 КПК України, строк не вважається пропущеним, якщо скаргу або інший документ здано до закінченнястроку на пошту або передано особі, уповноваженій їх прийняти.

Таким чином, прокурором виконані вимоги ч. 3ст. 172 КПК України, та дотримано вимоги закону щодо звернення в межах встановленого суддею строку з клопотанням про арештмайна після усунення недоліків.

Згідно п. 7 ч. 2ст. 131 КПК України, заходом забезпечення кримінального провадження є арешт майна. Відповідно до ч. 5ст. 132 КПК України, під час розгляду питання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження сторони кримінального провадження повинні подати слідчому судді докази обставин, на які вони посилаються.

Як вбачається з клопотання, слідчий просив накласти арешт на вищезазначене майно з метою: забезпечення збереження речових доказів, конфіскації майна, як виду покарання.

Відповідно до вимог ч. 3ст. 170 КПК Україниу випадку, передбаченому п. 1 ч.2ст. 170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98 КПК України.

Відповідно до вимогст. 98 КПК Україниречовими доказами є матеріальні об*єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були обєктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом.

Майно, яке вилучено під час особистого обшуку ОСОБА_6 , обшуків за адресами: АДРЕСА_1 , АДРЕСА_2 , АДРЕСА_3 , автомобілів «Mitsubishi Pajero», д.н.з. НОМЕР_1 , «Хюндай Акцент», д.н.з. НОМЕР_2 , яке перелічено в описовій частині зазначеного клопотання та на автомобіль «Хюндай Акцент», д.н.з. НОМЕР_2 для подальшого виконання конфіскації майна, яка передбачена у якості обов`язкового додаткового покарання санкцією статті ч. 3 ст. 368 КК України, можуть мати доказове значення для розслідування зазначеного кримінального провадження, містити інформацію щодо вчинення злочину для виявлення яких необхідні експертні дослідження використані як засіб чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення, та з метою встановлення істини у справі.

Так, при обшуку ОСОБА_6 було вилучено флешносії, що можуть зберігати інформацію щодо злочину в якому він підозрюється й підлягають огляду із спеціалістом, а кошти у сумі 2700 грн. можуть бути предметом конфіскації.

Документи й речі, вилучені при обшуку автомобіля «Mitsubishi Pajero», д.н.з. НОМЕР_1 , а саме: запити, повістки, документи про отримання ліцензій, надані на запити, протоколи слідчих дій, реєстраційні документи суб`єктів господарювання, документи із номерами телефонів, прізвищ, імен, фрагменти паперу, картону із записами та ін., можуть свідчити про створення підозрюваними умов для вимагання неправомірної вигоди та її отримання, встановлення осіб щодо яких скоювалися злочинні дії.

Відрізки паперу у кількості 41 штука із зазначенням на кожному: КВ86817228І є заздалегідь ідентифікованими згідно дослідженого в судовому засіданні протоколу негласної слідчої дії огляду, ксерокопіювання та вручення заздалегідь ідентифікованих засобів грошових купюр від 11.04.2018

Електронні пристрої, флешнакопичувачи можуть зберігати інформацію щодо злочину в якому підозрюється ОСОБА_6 й підлягають огляду із спеціалістом, а кошти для забезпечення конфіскації.

Банківські картки можуть містити інформацію про можливе отримання неправомірної вигоди та належні ОСОБА_6 кошти, що потрібна для встановлення даних обставин у кримінальному провадженні й забезпечення конфіскації.

Кошти, вилучені при обшуку вказаного автомобіля можуть підлягати конфіскації.

Вилучені в ході обшуку за адресою: АДРЕСА_1 , належні ОСОБА_6 документи можуть свідчити про створення підозрюваними умов для вимагання неправомірної вигоди та її отримання, встановлення осіб щодо яких скоювалися злочинні дії, флешнакопичувачи можуть зберігати інформацію щодо злочину й підлягають огляду із спеціалістом, а кошти можуть бути предметом конфіскації.

Вилучені в ході обшуку за адресою: АДРЕСА_2 , належні ОСОБА_4 флешносії, електронні пристрої, документи із записами, повістки, відпвіді, витяги з ЄРДР, документи про господарську діяльність можуть підтверджувати вищевказані обставини злочину в якому ОСОБА_4 підозрюється. Флешносії та електронні пристрої можуть зберігати інформацію щодо злочину й підлягають огляду із спеціалістом.

Вилучені в ході обшуку за адресою: , АДРЕСА_3 , належні ОСОБА_4 кошти можуть бути предметом конфіскації, а банківські картки, крім карток на ім`я ОСОБА_9 (видані на і`мя іншої особи), можуть містити інформацію про можливе отримання неправомірної вигоди підозрюваним й його кошти.

Вилучені в ході обшуку автомобіля «Хюндай Акцент», д.н.з. НОМЕР_2 , належного ОСОБА_4 кошти можуть бути предметом конфіскації, як і сам автомобіль.

Вилучені при обшуку автомобіля «Mitsubishi Pajero», д.н.з. НОМЕР_1 піджак та краватка, належать ОСОБА_4 , в т.ч. й згідно його пояснень, можуть підтверджувати скоєння дій, через які йому повідомлено про підозру, разом з ОСОБА_6 , як й службове посвідчення, а електронні пристрої містити інформацію щодо неправомірних дій й підлягатимуть огляду із спеціалістом, зарядні пристрої необхідні для підтримання в робочому стані відповідних електронних пристроївщо необхідно для огляду останніх.

При накладенні арешту на автомобіль «Хюндай Акцент», д.н.з. НОМЕР_2 , належний ОСОБА_4 для забезпечення конфіскації майна як виду покарання слідчий суддя враховує, що за ч. 4 ст. 173 КПК України має бути застосовано найменш обтяжливий спосіб арешту майна й в даному випадку є не безпідставним врахувати факти сумісного проживання однією сім`єю підозрюваного із ОСОБА_10 , яка наразі вагітна згідно досліджених в судовому засіданні документів. Дані факти прокурором в судовому засіданні не заперечувалися й під сумнів не ставилися.

Отже, слідчий суддя вважає можливим накласти арешт на автомобіль «Хюндай Акцент», д.н.з. НОМЕР_2 шляхом заборони розпоряджатися ним.

-Разом з тим, прокурором не обґрунтовано доказове значення та можливість конфіскації наступних речей та документів: перелік необхідних документів для оформлення посвідки на тимчасове проживання іноземців, ремінь для переносу сумки, фрагмент пластику у вигляді підкови, медичної довідка флюорографічного обстеження ОСОБА_4 , талону до посвідчення водія на ім`я останнього, два одинарних аркуші без записів, посвідчення водія на ім`я ОСОБА_4 , папка-скоросшивач з картону сірого кольору, картка для поповнення рахунку мобільного оператора «Водафон» на 50 грн. № НОМЕР_3 , свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_4 на автомобіль «Хюндай Акцент», д.н.з. НОМЕР_2 , ключи від вказаного автомобіля, банківська пластикова валютна картка «Приватбанку» № НОМЕР_5 на ім`я ОСОБА_9 , банківські пластикові валютні картки «Приватбанку» № НОМЕР_6 , № НОМЕР_7 , № НОМЕР_8 , № НОМЕР_9 , № НОМЕР_10 на ім`я ОСОБА_9 .

Злочин інкриміновані ОСОБА_4 , ОСОБА_6 - передбачений ч. 3 ст. 368 КК України передбачає в якості покарання конфіскацію майна.

Арешт майна, за п. 3 ч. 2, ч. 5 ст. 170 КПК України накладається на майно підозрюваної особи з метою забезпечення конфіскації майна, як виду покарання.

За наведених обставин, враховуючи, що особами у яких майно було вилучено добровільно це майно не надано слідчому й в засіданні вимагалося до повернення, слідчий суддя вважає, що прокурором доведено підстави для застосування арешту майна за п.п. 1, 3 ч. 2 ст. 170 КПК України для забезпечення збереження речових доказів та конфіскації, як виду покарання, адже наведене свідчить про можливість приховування підозрюваним цих речей й документів, що виключить можливість встановлення обставин у кримінальному провадженні.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.2,7,132,98,167,170-173,309,372 КПК України, слідчий суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання прокурора Новобаварського відділу Харківської місцевої ОСОБА_3 , в межах матеріалів кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42017220000001331 від 17.11.2017, про арешт майна, - задовільнити частково.

Накласти арешт з метою забезпечення збереження речових доказів, на майно, а саме:

вилучені під час обшуку ОСОБА_6 :

два флеш носії: сірого кольору з написом «Verico cbe mini 16» з кришкою на шнурку та ланцюгу; чорно-металевого кольору з гравуванням «16Gb d33d29» та написом «SP»,

вилучене під час обшуку автомобіля «Mitsubishi Pajero», д.н.з. НОМЕР_1 за адресою: пров. Зерновий, 4-А, м. Харків:

-документ, виготовлений друкарським способом на аркушах А4- запит слідчого Московского ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 в рамках кримінального провадження № 12017220470004400 до ПП«Сімейна стоматологія «Полідент», код ЄРДПОУ 23918864 на 2 аркушах в 2 екземплярах (оригінал та копія), на оригіналі у верхньому лівому куті першого аркушу наявний відтиск мокрого штампу для вихідної кореспонденції Московского ВП ГУНП в Харківській області синього кольору з вихідним номером, виконаним рукописним текстом фарбником синього кольору « НОМЕР_11 » від «11.04.18», підписаний вищезазначеним слідчим фарбником синього кольору. На копії у верхньому лівому куті розміщені аналогічні вихідний номер кореспонденціі та дата, виконані фарбником синього кольору. Копія документу має підпис зазначеного слідчого виконані фарбником синього кольору. Всього 4 арк.

-документ, виготовлений друкарським способом на аркушах А4- запит слідчого Московского ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 в рамках кримінального провадження № 12017220470004400 до ПП«Уролог» код ЄРДПОУ 21214069 на 2 аркушах в 2 екземплярах (оригінал та копія), на оригіналі у верхньому лівому куті першого аркушу наявний відтиск мокрого штампу для вихідної кореспонденції Московского ВП ГУНП в Харківській області синього кольору з вихідним номером, виконаним рукописним текстом фарбником синього кольору «13938/119-67/05» від «11.04.18», підписаний вищезазначеним слідчим фарбником синього кольору. На копії у верхньому лівому куті розміщені аналогічні вихідний номер кореспонденціі та дата, виконані фарбником синього кольору. Копія документу має підпис зазначеного слідчого виконані фарбником синього кольору. Всього 4 арк.

-документ, виготовлений друкарським способом на аркушах А4- запит слідчого Московского ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 в рамках кримінального провадження № 12017220470004400 до ПП«Медична лабораторія «Аналітика» код ЄРДПОУ 30292293 на 2 аркушах в 2 екземплярах (оригінал та копія), на оригіналі у верхньому лівому куті першого аркушу наявний відтиск мокрого штампу для вихідної кореспонденції Московского ВП ГУНП в Харківській області синього кольору з вихідним номером, виконаним рукописним текстом фарбником синього кольору «13939/119-67/05» від «11.04.18», підписаний вищезазначеним слідчим фарбником синього кольору. На копії у верхньому лівому куті розміщені аналогічні вихідний номер кореспонденціі та дата, виконані фарбником синього кольору. Копія документу має підпис зазначеного слідчого виконані фарбником синього кольору. Всього 4 арк.

-документ, виготовлений друкарським способом на аркушах А4- запит слідчого Московского ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 в рамках кримінального провадження № 12017220470004400 до ПФ«Хелп Клініка» код ЄРДПОУ 23920281 на 2 аркушах в 2 екземплярах (оригінал та копія), на оригіналі у верхньому лівому куті першого аркушу наявний відтиск мокрого штампу для вихідної кореспонденції Московского ВП ГУНП в Харківській області синього кольору з вихідним номером, виконаним рукописним текстом фарбником синього кольору «13940/119-67/05» від «11.04.18», підписаний вищезазначеним слідчим фарбником синього кольору. На копії у верхньому лівому куті розміщені аналогічні вихідний номер кореспонденціі та дата, виконані фарбником синього кольору. Копія документу має підпис зазначеного слідчого виконані фарбником синього кольору. Всього 4 арк.

-документ, виготовлений друкарським способом на аркушах А4- запит слідчого Московского ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 в рамках кримінального провадження № 12017220470004400 до ПП«Едельвейс-7» код ЄРДПОУ 33204131 на 2 аркушах в 2 екземплярах (оригінал та копія), на оригіналі у верхньому лівому куті першого аркушу наявний відтиск мокрого штампу для вихідної кореспонденції Московского ВП ГУНП в Харківській області синього кольору з вихідним номером, виконаним рукописним текстом фарбником синього кольору « НОМЕР_12 » від «11.04.18», підписаний вищезазначеним слідчим фарбником синього кольору. На копії у верхньому лівому куті розміщені аналогічні вихідний номер кореспонденціі та дата, виконані фарбником синього кольору. Копія документу має підпис зазначеного слідчого виконані фарбником синього кольору. Всього 4 арк.

-документ, виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу- корінець повістки, заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик гр. ОСОБА_12 на 11.00год. 15.12.2017р. в каб. №24 Харківської місцевої прокуратури №5 на допит в рамках кримінального провадження № 12017220540002756. Без відмітки в графі «отримав» особи, на яку виписано повістку. Нижній край корінця зі слідами відриву У верхній частині фарбником синього кольору рукописним текстом зазначено номер « НОМЕР_13 ». Всього на 1 арк.

-документ, виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу- корінець повістки, заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик гр. ОСОБА_13 на 10.30год. 15.12.2017р. в каб. №24 Харківської місцевої прокуратури №5 на допит в рамках кримінального провадження № 12017220540002756. Без відміток в графі «отримав» особи, на яку виписано повістку та в графі «повістку про виклик вручив». У верхній частині фарбником синього кольору рукописним текстом зазначено номер « НОМЕР_13 ». Всього на 1 арк.

-фотокартка виконана на фотопапері, на якому мається зображення чоловіка, на зворотному боці мається напис рукописним текстом фарбником красного кольору : «брат НОМЕР_14 ОСОБА_14 АДРЕСА_4 ». Фото знаходиться у конверті фотомагазину синього кольору. Всього на 1 арк.

-документ, виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу- корінець повістки, заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик ОСОБА_15 на 09.00год. 13.04.2018р. в каб. №5 Московського ВП ГУНП в Харківської області на допит в рамках кримінального провадження № 12017220470004400. Без відміток в графі «отримав» особи, на яку виписано повістку та в графі «повістку про виклик вручив». Всього на 1 арк.

-копія ліцензії МОЗ України серії АЕ №282318, видана ТОВ «АРХИ-МЕД» від 16.01.2014. Без вказівки у нижній частині місця провадження діяльності. Всього на 1 арк.

-копія ліцензії МОЗ України серії АЕ №282318, видана ТОВ «АРХИ-МЕД» від 16.01.2014. У нижній частині мається вказівка щодо місця провадження діяльності за адресою : Салтівське шосе, 266-Г Всього на 1 арк.

-копія документу на аркуші формату А4, заповнено комбінованим способом- друкарським та рукописним текстом, а саме опис документів, що додаються до заяви на одержання ліцензії від ТОВ «АРХИ-МЕД». Дата та номер реєстрації заяви 30.12.2013 №3012\18. У нижній частині маються підписи осіб у графі «прийняв» - ОСОБА_16 , в графі «отримав»- ОСОБА_17 . Всього на 1 арк.

-копія документу на аркуші формату А4, заповнено комбінованим способом- друкарським та рукописним текстом- «Відомості суб`єкта господарювання про наявність персоналу із зазначенням його освітнього і кваліфікаційного рівня та стажу роботи за спеціальністю, необхідного для провадження медичної практики» від 26.12.2013. Всього на 1 арк.

-копія документу на аркушах формату А4, виготовленого друкарським способом, а саме відомостей щодо відповідності кваліфікаційним вимогам лікарів, молодших спеціалістів з медичною освітою, відомостей про стаж роботи, лікарів за спеціальністю відповідно до записів у трудовій книжці за останні 5 років, відомостей про керівника закладу охорони здоров`я. Всього на 6 арк.

-копія наказу ТОВ «АРХИ-МЕД» щодо призначення на посаду директора від 17.06.2013 на 1 арк.

-копія заяви про видачу ліцензії ТОВ «АРХИ-МЕД» на 1 арк.

-копії відомостей суб`єкта ТОВ «АРХИ-МЕД» про стан матеріально-технічної бази на 8 арк.

-копія довіреності, виданої ТОВ «АРХИ-МЕД» ОСОБА_17 на 1 арк.

-копія висновку державної санітарної епідеміологічної експертизи від 03.11.2013 щодо перевірки ТОВ «АРХИ-МЕД» на 3 арк.

-документ, виготовлений друкарським способом на аркушах А4- запит слідчого Московского ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 в рамках кримінального провадження № 12017220470004400 до ТОВ «АРХИ-МЕД» код ЄРДПОУ 38766097 на 2 аркушах в 2 екземплярах (оригінал та копія), на оригіналі у верхньому лівому куті першого аркушу наявний відтиск мокрого штампу для вихідної кореспонденції Московского ВП ГУНП в Харківській області синього кольору з вихідним номером, виконаним рукописним текстом фарбником синього кольору «12526/119-67» від «02.04.18», підписаний вищезазначеним слідчим фарбником синього кольору. На оригіналі після підпису слідчого наявний рукописний напис фарбником чорного кольору «0681461259 ОСОБА_18 .» На копії у верхньому лівому куті розміщені аналогічні вихідний номер кореспонденціі та дата, виконані фарбником синього кольору. Копія документу має підпис зазначеного слідчого виконані фарбником синього кольору. Всього 4 арк.

-копія ліцензії МОЗ України АЕ № 638160, виданої ПП «Лабораторія «ДІОМЕД.Т» Без вказівки у нижній частині місця провадження діяльності. Всього на 1 арк.

-копія ліцензії МОЗ України АЕ № 638160, виданої ПП «Лабораторія «ДІОМЕД.Т» У нижній частині мається вказівка щодо місця провадження діяльності за адресою : м.Харків, вул.Гуданова, 9\11. Всього на 1 арк.

-копія заяви про видачу ліцензії ПП «Лабораторія «ДІОМЕД.Т» Всього на 1 арк.

-копія опису документів, що додаються зо заяви на одержання ліцензії ПП «Лабораторія «ДІОМЕД.Т». Всього на 1 арк.

-копія довіреності від ПП «Лабораторія «ДІОМЕД.Т» на гр. ОСОБА_19 на 1 арк.

-копія відомостей ПП «Лабораторія «ДІОМЕД.Т» про стан матеріально-технічної бази. Всього на 10 арк.

-копія відомостей ПП «Лабораторія «ДІОМЕД.Т» про наявність нормативно-правових документів. Всього на 13 арк.

-копія відомостей ПП «Лабораторія «ДІОМЕД.Т» про наявність персоналу із зазначенням його освітнього і кваліфікаційного рівня та стажу роботи за спеціальністю, необхідного для провадження медичної практики» на 5 арк.

-копії зворотнього аркушу за біркою за записом «прошито, пронумеровано, скріплено ПП «Лабораторія «ДІОМЕД.Т» на 2 арк.

-копія фрагменту документу ПП «Лабораторія «ДІОМЕД.Т» з підписом від імені ОСОБА_20 та печаткою підприємства на 1 арк.

-документ, виготовлений друкарським способом на аркушах А4- запит слідчого Московского ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 в рамках кримінального провадження № 12017220470004400 до керівника ПП «Лабораторія «ДІОМЕД.Т» код ЄРДПОУ 39132775 на 3 аркушах в 2 екземплярах (оригінал та копія), на оригіналі у верхньому лівому куті першого аркушу наявний відтиск мокрого штампу для вихідної кореспонденції Московского ВП ГУНП в Харківській області синього кольору з вихідним номером, виконаним рукописним текстом фарбником синього кольору «12520/119-67/05» від «02.04.18», підписаний вищезазначеним слідчим фарбником синього кольору. На оригіналі після підпису слідчого наявний рукописний напис фарбником чорного кольору «0681461259 ОСОБА_18 .» На копії у верхньому лівому куті розміщені аналогічні вихідний номер кореспонденціі та дата, виконані фарбником синього кольору. Копія документу має підпис зазначеного слідчого виконані фарбником синього кольору. Також під адресатом навний рукописний текст, виконаний фарбником чорного кольору «0509002066(7) Евгений Романовский» Всього 6 арк.

-копія опису документів, що додаються зо заяви на одержання ліцензії ТОВ «АМЕТИСТ-Т» на 1 арк.

-копія довіреності, виданої ТОВ «АМЕТИСТ-Т» на ОСОБА_21 на 1 арк.

-копія ліцензії МОЗ України АЕ № 460100, виданої ТОВ «АМЕТИСТ-Т», у нижній частині немає вказівки щодо місця провадження діяльності, на 1 арк.

-копія заяви на видачу ліцензії ТОВ «АМЕТИСТ-Т» на 1 арк.

-копія відомостей ТОВ «АМЕТИСТ-Т» про стан матеріально-технічної бази. Всього на 5 арк.

-копія відомостей ТОВ «АМЕТИСТ-Т» про наявність нормативно-правових документів. Всього на 9 арк.

-копія відомостей ТОВ «АМЕТИСТ-Т» про наявність персоналу із зазначенням його освітнього і кваліфікаційного рівня та стажу роботи за спеціальністю, необхідного для провадження медичної практики» на 6 арк.

-копія державної санітарної епідеміологічної експертизи щодо перевірки ТОВ «АМЕТИСТ-Т» на 2 арк.

-другий примірник запиту виготовлений друкарським способом на аркушах А4- запит слідчого Московского ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 в рамках кримінального провадження № 12017220470004400 до керівника ТОВ «АМЕТИСТ-Т» код ЄРДПОУ 38492692 на 2 аркушах в 1 екземплярі без відтиску мокрого штампу з вихідним номером у лівому верхньому куті першого аркушу , виконаним рукописним текстом фарбником синього кольору «12529/119-67/05» від «02.04.18», підписаний вищезазначеним слідчим фарбником синього кольору. Всього 2 арк.

-копія ліцензії МОЗ України АЕ № 638498, виданої ТОВ «АМАРАНТ СМ», у нижній частині немає вказівки щодо місця провадження діяльності, на 1 арк.

-копія довіреності, виданої ТОВ «АМАРАНТ СМ» на ОСОБА_22 та ОСОБА_23 на 1 арк.

-копія заяви на видачу ліцензії ТОВ «АМАРАНТ СМ» на 1 арк.

-копія відомостей ТОВ «АМАРАНТ СМ» про стан матеріально-технічної бази. Всього на 8 арк.

-копія опису документів, що додаються до заяви на одержання ліцензії ТОВ «АМАРАНТ СМ» на 1 арк.

-копія висновку санітарної епідеміологічної експертизи щодо перевірки ТОВ «АМАРАНТ СМ» на 2 арк.

-копія відомостей ТОВ «АМАРАНТ СМ» про наявність персоналу із зазначенням його освітнього і кваліфікаційного рівня та стажу роботи за спеціальністю, необхідного для провадження медичної практики» на 6 арк.

-другий примірник запиту виготовлений друкарським способом на аркушах А-4 запит слідчого Московского ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 в рамках кримінального провадження № 12017220470004400 до керівника ТОВ «АМАРАНТ СМ» код ЄРДПОУ 39449370 на 2 аркушах в 1 екземплярі без відтиску мокрого штампу з вихідним номером у лівому верхньому куті першого аркушу, виконаним рукописним текстом фарбником синього кольору «12528/119-67» від «02.04.18», підписаний вищезазначеним слідчим фарбником синього кольору. Після підпису слідчого наявний рукописний напис фарбою синього кольору «Отримала Директор ТОВ Амарант СМ 02.04.2018р. 067577 20 64 (підпис) ОСОБА_24 » Всього 2 арк.

-документ, виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу- корінець повістки, заповнений фарбником чорного кольору рукописним текстом про виклик гр. ОСОБА_25 на 10.00год. 09.04.2018р. в каб. №5 Московського ВП ГУНП в Харківської області на допит в рамках кримінального провадження № 12017220470004400. Без відміток в графі «отримав» особи, на яку виписано повістку та в графі «повістку про виклик вручив». Всього на 1 арк.

-повістка з корінцем виготовлена друкарським способом заповнена фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик гр.. ОСОБА_26 на 17.00год. 13.04.2018р. в каб. №5 Московського ВП ГУНП в Харківської області на допит в рамках кримінального провадження № 12017220470004400 до слідчого ОСОБА_11 .. У нижній частині повістки наявний підпис від імені зазначеного слідчого та мокрий відтиск круглої печатки установи синього кольору та дата - 10.04.2018р. на 1 арк.

-документ, виготовлений друкарським способом на аркушах А4- запит слідчого Московского ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 в рамках кримінального провадження № 12017220470004400 до ФОП « ОСОБА_27 на 2 аркушах в 2 екземплярах (оригінал та копія), на оригіналі у верхньому лівому куті першого аркушу наявний відтиск мокрого штампу для вихідної кореспонденції Московского ВП ГУНП в Харківській області синього кольору з вихідним номером, виконаним рукописним текстом фарбником синього кольору « НОМЕР_15 » від «10.04.18», підписаний вищезазначеним слідчим фарбником синього кольору. На копії у верхньому лівому куті розміщені аналогічні вихідний номер кореспонденціі та дата, виконані фарбником синього кольору. Копія документу має підпис зазначеного слідчого виконані фарбником синього кольору. Всього 4 арк.

-другий примірник документу, виготовлений друкарським способом на аркушах А-4 - запит слідчого Московского ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 в рамках кримінального провадження № 12017220470004400 до керівника ФОП « ОСОБА_15 » код ЄРДПОУ НОМЕР_16 на 2 аркушах в 1 екземплярі без відтиску мокрого штампу з вихідним номером у лівому верхньому куті першого аркушу , виконаним рукописним текстом фарбником синього кольору « НОМЕР_17 » від «06.04.18», підписаний вищезазначеним слідчим фарбником синього кольору. Всього 2 арк.

-Листи від Президента благодійного фонду «Розвиток відродження самосвідомості народу України «СІЧ» без адресату щодо надання благодійного внеску з вихідними номерами : 338/13- 338/30 від 18.12.2017 на 18 арк.

-Чорновий рукописний запис на 2 аркушах паперу формату А4, виконаний фарбником синього кольору про підприємства та установи із зазначенням кодів ЄРДПОУ, адрес та ПІБ осіб, а саме: ПП «Елістон», ПП «Лабораторія «Діомед», ПП «Наша стоматология», ТОВ «Антипа плюс», ТОВ «Амарант СМ», ТОВ «Альфа Лаб Сервис», ТОВ «Ваш стоматолог Саніна С.С.», ТОВ «Каумарі», ТОВ «Доктор Алекс», ТОВ «Астерія - Дент», ТОВ «Архи-мед», ТОВ «Клініка СТ MED » всього 2 арк.

-Бланки повісток на аркушах паперу А4 не заповнені про виклик до слідчого Московского ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 в рамках кримінального провадження № 12017220470004400. У нижній частині повістки наявний підпис від імені зазначеного слідчого та мокрий відтиск круглої печатки установи синього кольору Всього 4 шт. на 4 арк.

-документ, виготовлений друкарським способом на аркушах А4 - запит слідчого Московского ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 в рамках кримінального провадження № 12017220470004400 до ПП«Мілениум», код ЄРДПОУ 32132962 на 2 аркушах в 2 екземплярах (оригінал та копія), на оригіналі у верхньому лівому куті першого аркушу наявний відтиск мокрого штампу для вихідної кореспонденції Московского ВП ГУНП в Харківській області синього кольору з вихідним номером, виконаним рукописним текстом фарбником синього кольору «13397/119-67/05» від «06.04.18», підписаний вищезазначеним слідчим фарбником синього кольору. На копії у верхньому лівому куті розміщені аналогічні вихідний номер кореспонденціі та дата, виконані фарбником синього кольору. Копія документу має підпис зазначеного слідчого. Всього на 4 арк.

-документ, виготовлений друкарським способом на аркушах А4- запит слідчого Московского ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 в рамках кримінального провадження № 12017220470004400 до ТОВ«Клініка С $ T MED», код ЄРДПОУ 30990351 на 2 аркушах в 2 екземплярах (оригінал та копія), на оригіналі у верхньому лівому куті першого аркушу наявний відтиск мокрого штампу для вихідної кореспонденції Московского ВП ГУНП в Харківській області синього кольору з вихідним номером, виконаним рукописним текстом фарбником синього кольору « НОМЕР_18 » від «02.04.18», підписаний вищезазначеним слідчим фарбником синього кольору. На копії у верхньому лівому куті розміщені аналогічні вихідний номер кореспонденціі та дата, виконані фарбником синього кольору. Копія документу має підпис зазначеного слідчого. Всього на 4 арк.

-Блокнот з написом на обкладинці синього кольору «Обмен валюты !...»,в якому наявні записи у вигляді рукописного тексту фарбником синього кольору : «горячая 00034 138 холодная …» на іншому аркуші: « НОМЕР_19 068-89-377-9 068-89-377-95 067-546-46-80»

-Повістка без корінця, виготовлена друкарським способом заповнена фарбником чорного кольору рукописним текстом про виклик гр. ОСОБА_27 на 11.00год. 10.04.2018р. в каб. №5 Московського ВП ГУНП в Харківської області на допит в рамках кримінального провадження № 12017220470004400 до слідчого ОСОБА_11 . У нижній частині повістки наявний підпис від імені зазначеного слідчого та мокрий відтиск круглої печатки установи синього кольору та дата - 05.04.2018р. на 1 арк.

-корінець повістки на фрагменті аркушу, виготовлений друкарським способом заповнений фарбником чорного кольору рукописним текстом про виклик гр. ОСОБА_27 на 11.00год. 10.04.2018р. в каб. №5 Московського ВП ГУНП в Харківської області на допит в рамках кримінального провадження № 12017220470004400 до слідчого ОСОБА_11 . Без відміток в графі «отримав» особи, на яку виписано повістку та в графі «повістку про виклик вручив». на 1 арк.

-довіреність від 15.03.2018, видана ТОВ «ПВМ ГРУП» ОСОБА_6 в оригіналі з мокрою печаткою на представництво товариства на 1 арк.

-копія посвідки на тимчасове проживання серії НОМЕР_20 ОСОБА_28 на 2 арк.

-текст на аркуші А4, виконаний друкарським способом з реквізитами ТОВ «ПВМ ГРУП»- 1 арк.

-перелік необхідних документів для оформлення посвідки на тимчасове проживання іноземців, виконаний на аркуші А4друкарським способом на 1 арк.

-роздруківка із зазначенням моделі на номеру реєстрації ноутбуків на 13 арк.

-наліпка жовтого кольору із рукописним текстом «віза типа «Д в Укр.посольстве в Польше»-1 арк.

-Блокнот- діловий щоденник у твердій обкладинці зеленого кольору із записами :

1.скарга по поляку Рома на суд

2.Записи с рубашкой

ОСОБА_29 тимчасовий доступ Ваня

4.Ізюм Рома-Ваня Карта аналитика проекті справок (в электронном)

5.бомж середа (Рома?)

6. Тотовиц (юр.лиц)? (Ваня)

7.Лицензия Рома-Ваня

8.МЧС (Юра)

9. МЧС (Рома)

-Аркуш формату А4 із записами щодо директора підприємства ОСОБА_30 та ОСОБА_31 - 1 арк.

-Протокол допиту свідка ОСОБА_32 від 24.11.2017 у кримінальному провадженні № 12017220540001504 виготовлений комбінований способом- друкарським та рукописним- фарбою синього кольору без зазначення особи, що провела допит, на 4 арк.

-Протокол допиту свідка ОСОБА_33 без зазначення дати, номеру кримінального провадження та особи, що провела допит, виготовлений комбінований способом- друкарським та рукописним- фарбою синього кольору на 4 арк.

-Виписки даних «Приватбанку» по особистим рахункам із зазначенням даних ОСОБА_34 на 22 арк.

-Доручення слідчого ГПУ ОСОБА_35 в рамках кримінального провадження № 42014000000000076 від 23.03.2017 на начальника ДЗЕ НП України без підпису та вихідного номеру реєстрації на 2 арк.

-Доручення прокурора Харківської місцевої прокуратури №5 ОСОБА_36 від 29.05.2017 у кримінальному провадженні №42017220540000451 на начальника УЗЕ в Харківській області з підписом від імені зазначеного прокурора та вихідним номером 04-28-903-17 на 2 арк.

-Доручення прокурора Харківської місцевої прокуратури №5 ОСОБА_36 від 26.05.2017 у кримінальному провадженні №42016221070000170 на начальника УЗЕ в Харківській області з підписом від імені зазначеного прокурора та вихідним номером 04-32-2489-17 на 2 арк.

-Доручення прокурора Харківської місцевої прокуратури №5 ОСОБА_36 від 29.05.2017 у кримінальному провадженні №42017220540000451 на начальника УЗЕ в Харківській області з підписом від імені зазначеного прокурора та вихідним номером 04-28-903-17 на 2 арк.

-документ на аркуші формата А4, виготовлений друкарським способом з даними про юридичну особу ТОВ «Фрокс», ідентифікаційний код юридичної особи 37678377 на 1 арк.

-рахунок-фактура № 001676 від ФОП ОСОБА_37 на аркуші формата А4 на 1 арк.

-витяг з ЄРДР по кримінальному провадженню № 12017220540001504 за підписом реєстратора ОСОБА_38 на 1 арк.

-лист заступника керівника Харківської місцевої прокуратури №5 на директора Харківського НДЕКЦ МВС України від 06.12.2017 на № 04-06-8578 вих-17 з підписом в 2 екземплярах. Всього 2 арк.

-Лист від Президента благодійного фонду «Розвиток відродження самосвідомості народу України «СІЧ» без адресату щодо надання благодійного внеску з вихідним номером: 338/12 від 18.12.2017 на 1 арк.

-запит слідчого Московського ВП ГУНП в Харківської області ОСОБА_11 на імя керівника ТОВ «Будинок оптики», код ЄРДПОУ 34467809, по кримінальному провадженню 120172200470004400 за вихідним номером 42008/119-67/05 від 15.11.2017 з відміткою про отримання. На 2 арк.

-Рапорт о/у УЗЕ в Харківській області ДЗЕ НП України Кутафіна на начальника з грифом «ТАЄМНО» (прим.№1), виконаний друкарським способом, підпис о/у відсутній, на 5 арк.

-Чернові записи на аркушах формату А4 фарбником сірого, синього кольору рукописним текстом щодо даних суб`єктів господарської діяльності . Всього 3 арк.

-Пояснення ОСОБА_39 рукописним текстом на 1 арк.

-Протокол допиту свідка ОСОБА_40 без зазначення дати у кримінальному провадженні № 12017220540001504, виготовлений друкарським способом від імені прокурора Харківської місцевої прокуратури №5 ОСОБА_38 на 3 арк.

-Витяг з кримінального провадження № 12017220540001504, виконаний на аркуші паперу формата А4 друкарським способом, підписаний від імені слідчого Слобідського ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_41 на 1 арк.

-Протокол допиту свідка ОСОБА_42 без зазначення повної дати (… листопада 2017) у кримінальному провадженні № 12017220540002756, виготовлений друкарським способом від імені прокурора Харківської місцевої прокуратури №5 ОСОБА_38 з підписом допитуваної особи та адвоката, без підпису прокурора, на 3 арк.

-Протокол допиту свідка ОСОБА_43 від 28.11.2017 у кримінальному провадженні № 12017220540002756, виготовлений друкарським способом (дата вказана рукописним способом) від імені прокурора Харківської місцевої прокуратури №5 ОСОБА_38 з підписами допитуваної особи та прокурора, на 3 арк.

-Копія угоди адвоката ОСОБА_44 на 1 арк.

-Чернові записи на аркуші формату А4 фарбником синього кольору рукописним текстом щодо ПП «Спецстройпроект-1», «ОК ГБК» та інших з двох боків аркуша . Всього 1 арк.

-Супровідний лист за підписом прокурора Харківської місцевої прокуратури №5 на суддю Київського районного суду м.Харкова Сенаторова від 01.11.2017 № 04-32-760-16 в 2 екземплярах (оригінал та копія) з підписом прокурора на 2 арк.

-Форма 2.-К по кримінальному провадженню №42016221070000007 двостороння 1 арк.

-Супровідний лист за підписом прокурора Харківської місцевої прокуратури №5 на суддю Київського районного суду м.Харкова Невядомського від 01.11.2017 № 04-32-64-16 в 2 екземплярах (оригінал та копія) з підписом прокурора на 2 арк.

-Повістка про виклик та корінець до неї про виклик ОСОБА_45 на 11.00год.20.11.2017 на допит до прокурора Харківської місцевої прокуратури №5 ОСОБА_38 в кримінальному провадженні №12017220540001504, з підписом та печаткою в нижній частині повістки, а також зазначеним номером 0675464600 , без підписів про отримання та вручення на корінці повістки- на 2 арк.

-Корінець повістки про виклик ОСОБА_46 на 13.11.2017 в каб. 24 Харківської місцевої прокуратури №5 на допит у кримінальному провадженні №12017220540001504 з відміткою про отримання, додатковими записами у верхній частині- на 1 арк.

-Корінець повістки про виклик ОСОБА_47 на 05.12.2017 в каб. 24 Харківської місцевої прокуратури №5 на допит у кримінальному провадженні №12017220540002756 без відмітки про отримання та вручення- на 1 арк.

-бланк повістки про виклик без зазначення особи, частково заповнена- на 11.12.2017 в каб. 24 Харківської місцевої прокуратури №5 на допит у кримінальному провадженні №12017220540002756 з підписом прокурора ОСОБА_38 та мокрим відтиском печатки. на 1 арк.

-Повістка про виклик, в якій графи із зазначенням особи, яка викликається та дати зафарбовані коректором , частково заповнена щодо необхідності явки в каб. 24 Харківської місцевої прокуратури №5 на допит у кримінальному провадженні №12017220540001504 з підписом прокурора ОСОБА_38 та мокрим відтиском печатки. На зворотньому боці наявний рукописний запис «0503252369» на 1 арк.

-Бланки повісток про виклик до прокурора Харківської місцевої прокуратури №5 ОСОБА_38 без зазначення особи, яка викликається, статусу, дати, номера провадження, з підписом прокурора та мокрим відтиском печатки - 9 шт. на 9 арк.

-печатка в полімерному корпусі чорного та помаранчевого кольору ТОВ «Гарантавто» , код ЄРДПОУ 38033518,

-квитанція про поповнення рахунку № НОМЕР_21 …43 через термінал «Приватбанку» від 15.03.2018 на суму 12500 грн. на фрагменті папіру на 1 арк.

-Заява-договір № Т 182-013063634 від 15.12.2017 між ТОВ «Гарантавто» та ПАТ «Сбербанк» на відкриття карткового рахунку з видачею міжнародної платіжної картки № НОМЕР_22 з привязкою на номер телефону НОМЕР_23 та додатком №1 до нього в оригіналі, на 4 арк.

-Довідка про відкриття рахунку в ПАТ «Сбербанк» за рахунком № НОМЕР_22 ТОВ «Гарантавто» в оригіналі на 1 арк.

-Наказ від 08.12.2017 №5\К про призначення директора ОСОБА_48 в ТОВ «Гарантавто» з печаткою в оригіналі на 1 арк.

-фрагмент аркушу з рукописним текстом синього кольору : «псевдонім…логін…пароль…»- 1 арк.

-Виписка з ЄДРПОУ ТОВ «Гарантавто»,- 1 арк.

-протокол №2 загальних зборів учасників ТОВ «Концертне агентство «Бліц» від 07.12.2017 в оригіналі, прошитий, пронумерований, скріплений печаткою, на 4 арк.

-Договір купівлі-продажу частки статутного (складеного) ТОВ «Концертне агентство «Бліц» від 07.12.2017 на 2 арк.

-виписки з ЄДРПОУ та ФОП ТОВ «Концертне агентство «Бліц» за номерами ААВ 827821, ААВ 827894 з різними адресами місцезнаходження юридичної особи- на 2 арк.

-Статут ТОВ «Концертне агентство «Бліц» прошитий, пронумерований, скріплений печаткою, на 14 арк.

-Статут у новій редакції ТОВ «Концертне агентство «Бліц» прошитий, пронумерований, скріплений печаткою, на 14 арк.

-Бланки описів документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору ТОВ «Концертне агентство «Бліц» на 2 арк.

-Тканева сумка для ноутбуку чорного кольору на блискавці, в якій наявні наступні речі та документи:

У внутрішньому кармані:

-візитка Comelit омофони,

-візитка ТОВ «Профі-оцінка»,

-візитка магазину «Кругозор», на зворотньому боці якої наявний рукописний текст синього кольору з номерами телефонів, даних осіб,

-візитка «Оптика», з обох боків наявний рукописний текст синього кольору з номерами телефонів, даних осіб,

-візитка агентства нерухомості «Бонус»,

-фрагмент картону, на якому з обох боків наявний рукописний текст синього кольору : « НОМЕР_24 ОСОБА_49 …»,

-фрагмент картону, на якому на лицевому боці- напис, виконаний поліграфічним способом «vista», на зворотньому боці наявні записи, виконані фарбником фіолетового та синього кольору «… НОМЕР_25 ОСОБА_50 …»,

-фрагмент картону, на якому на лицевому боці- напис, виконаний поліграфічним способом «cronos», на зворотньому боці наявні записи, виконані фарбником синього кольору «…0990801501…»

-перехідник для зарядного пристрою чорного кольору ТМ «HTC»,

-два пластикові пази під сім-картки,

-зарядний пристрій чорного кольору від ноутбуку «AC Adapter»,

-мікро-карта пам`яті «smаrtbuy» на 8 Гб,

-Лист з Ізюмської ОДПІ ГУДФС у Харківській області на запит №757\10\20-14 від 27.03.2018 слідчого Московського ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 з додатками на 7 арк. та оптичним СDR диском ТМ «Мaximus» в конверті, всього 8 арк.

-Повістка без корінця про виклик ОСОБА_51 до слідчого Московського ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 на 10.04.2018 для допиту в кримінальному провадженні №12017220470004400 з печаткою та підписом слідчого в нижній частині -1арк.,

-Корінець повістки про виклик ОСОБА_51 до слідчого Московського ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 на 10.04.2018 для допиту в кримінальному провадженні №12017220470004400 з відміткою про отримання ОСОБА_52 на 1 арк.,

-Довіреність, видана ТОВ «ПВМ Груп» ОСОБА_4 на представлення інтересів товариства від 30.03.2018 в оригіналі з підписом, печаткою на 1 арк.,

-Лист ГУ Держпраці в Харківській області від 30.03.2018 № 3402\09-25\3582 до ТОВ «ПВМ Груп» на 2 арк.,

-Протокол допиту свідка ОСОБА_53 від 26.03.2018 слідчим Московського ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 у кримінальному провадженні №12017220470004400 у надрукованому вигляді без підписів допитуваної особи та слідчого на 4 арк.,

-копія заяви на розробку технічної документації з землеустрою без даних заявника та місцезнаходження об`єкта на 1 арк.,

-відомості координаті точок повороту та обчислення площі земельної ділянки у с.Зарічне на 3 арк.,

-малюнок кольоровий у вигляді карти з зображенням земельної ділянки на 1 арк.,

-клопотання на ім`я слідчого СУ Прокуратури Харківської області ОСОБА_54 в кримінальному провадженні № 42018220000000238 від ОСОБА_55 у 2 екземплярах- всього 2 арк.,

-Супровідний лист та додатки до нього на 8 арк. за підписом начальника Київського ОДПІ ГУДФС у Харківській області на запит слідчого СВ Московського ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 від 03.03.2018 №8438\119\67. Всього 9 арк.

-Лист та додатки до нього на 3 арк.з Лозівського об`єднання ДПІ ГУДФС у Харківській області від 29.03.2018 № 99\10\20-27-08-33 на ім`я начальника Московського ВП . Всього 4 арк.,

-Лист з Південної ОДПІ ГУДФС у Харківській області від 30.03.2018 №26\9\20-16-08-23 на слідчого СВ Московського ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 на 1 арк.,

-Лист з додатками на 2 арк. з Салтівської ОДПІ ГУДФС у Харківській області від 30.03.2018 №257\9\20-26-08-25 на слідчого СВ Московського ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 . Всього 3 арк.,

-Лист з Харківської ОДПІ ГУДФС у Харківській області від 02.04.2018 №176\9\20-23-08-01-09 на слідчого СВ Московського ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 на 1 арк.,

-Лист директора ТОВ «Каумарі» від 06.04.2018 №01\04\18 на вимогу слідчого СВ Московського ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 на 2 арк.,

-Другий екземпляр запиту на ім`я керівника ТОВ «Каумарі» за підписом слідчого СВ Московського ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 в рамках кримінального провадження № 12017220470004400 за вихідним номером 12518\119-67 від 02.04.2017. Під підписом слідчого наявний рукописний текст : «Получила … ОСОБА_56 5.04.18 (підпис) 063-176-97-92» на 2 арк.,

-Копія ліцензії МОЗ України, виданої ТОВ «Каумарі» серії АВ № 567095 на 1 арк.,

-копія доручення ТОВ «Каумарі» на оформлення ліцензії на 1 арк.,

-Копія заяви на видачу ліцензії ТОВ «Каумарі» на 2 арк.,

-Копія посвідчення №1138\2009 ОСОБА_57 на 1 арк.,

-Копія свідоцтва про державну реєстрацію ТОВ «Каумарі» на 2 арк.,

-Копія документів, що додаються до заяви на видачу ліцензії ТОВ «Каумарі» на 2 арк.,

-Копія трудової книжки ОСОБА_58 на 3 арк.,

-Копія наказу ТОВ «Каумарі» від 01.09.2010р. №2 про призначення ОСОБА_58 на 1арк.

-Копія довідки ТОВ «Каумарі» про стан матеріально-технічної бази на 4 арк.,

-копія договору оренди нежитлового приміщення від 01.09.2010 між ТОВ «Каумарі» та ОСОБА_59 на 3 арк.,

-Копія договору дарування нежитлових приміщень від 06.05.2010 № ВМТ 847040 ОСОБА_59 ОСОБА_60 на 2 арк.,

-Копія витягу на реєстрацію права власності на нерухоме майно № 26248917 від 28.05.2010 на 1 арк.,

-копія висновку про результати перевірки метрологічного забезпечення і контролю за вимірюваннями при лікуванні та діагностування ТОВ «Каумарі» від 03.092010 на 1 арк.,

-Копія дозволу на початок роботи стоматологічного кабінету ТОВ «Каумарі» на 1 арк.,

-Копія переліку виробів медичного призначення у ТОВ «Каумарі» на 1 арк.,

-Копія переліку засобів вимірювальної техніки у ТОВ «Каумарі» на 1 арк.,

-Копія переліку наявних нормативно-правових актів ТОВ «Каумарі» на 3 арк.,

-Копія переліку обліково-звітних статистичних форм ТОВ «Каумарі» на 1 арк.,

-Копія довіреності від 09.09.2010 ТОВ «Каумарі» ОСОБА_61 на 1 арк.,

-копія договору №150 від 09.09.2010 між ТОВ «Каумарі» та КЗОЗ Харківського обласного інформаційно-аналітичного центру мед.статистики на 3 арк.,

-Копія переліку документів, що подаються на отримання ліцензії (бланк)на 1 арк.,

-копія довідки з ЄРДПОУ АА№ 317240 надана ТОВ «Каумарі на 2 арк.,

-Копія висновку санітарної епідеміологічної служби від 03.08.2010 ТОВ «Каумарі на 2 арк.,

-Копія диплому спеціаліста ОСОБА_57 на 2 арк.,

-копія сертифікату лікаря-спеціаліста, виданого ОСОБА_57 на 2 арк.,

-фрагмент паперу з рукописним текстом, виконаним фарбником синього кольору з текстом « НОМЕР_26 ОСОБА_62 …», на зворотньому боці якого у 5 рядків зазначені цифрові комбінації з 5 та 4 цифр- 1 арк.,

-фрагмент паперу (сторінка з блокноту ) з текстом та схемами у рукописному вигляді синього кольору : «40000 гр….5%...», на 1 арк.,

-фрагмент паперу з написами у рукописному вигляді синього кольору : «… НОМЕР_27 шт Х 53.2 … 16048 шт х49 …» на зворотньому боці якого виконано рукописним текстом синього кольору : « НОМЕР_28 », на 1 арк.,

-фрагмент паперу з написами рукописного тексту синього кольору : « НОМЕР_29 …15гр.», на зворотньому боці якого виконано рукописним текстом синього кольору : « НОМЕР_30 …» на 1 арк.,

-фрагмент паперу блакитного кольору з написами рукописного тексту синього кольору : «хюндай акцент 2008…» на 1 арк.,

-ноутбук HP модель DV-6- 1315 ER серія CNF94481ZD, у корпусі чорного кольору у вимкненому стані із зарядним пристроєм до нього, з наявними механічними пошкодженнями у вигляді подряпин, сколів,

-електронний пристрій «Buffalo mini station» в корпусі з полімерного чорного кольору, з наявними механічними пошкодженнями у вигляді подряпин, сколів,

-пристрій білого кольору з USB-портом з написом на корпусі TP-LINK,

-USB- накопичувач на 32 Гб ТМ Transcend, в гумовому корпусі чорного з синім кольору,

-пристрій для аудіозапису ТМ «Samsung» в корпусі з полімерного матеріалу чорного з жовтим кольору типа ручки у пошкодженому стані,

-мобільний телефон «Asus» в корпусі чорного з сірим кольору у вимкненому стані у чохлі-книжці чорного кольору, з наявними механічними пошкодженнями у вигляді подряпин, сколів,

-мобільний телефон «Samsung» модель GT-S5230 в корпусі чорного з сірим кольору imei НОМЕР_31 без сім-картки, з акумуляторною батареєю, без задньої панелі, у вимкненому стані, з наявними механічними пошкодженнями у вигляді подряпин, сколів,

-мобільний телефон «Nokia» модель 1650, в корпусі чорного з сірим кольору Imei НОМЕР_32 , з акумуляторною батареєю, вставленою сим-карткою оператора «Водафон» серії НОМЕР_33 у вимкненому стані, з наявними механічними пошкодженнями у вигляді подряпин, сколів,

-мобільний телефон «Nokia» модель 301, в корпусі чорного з білим кольору Imei 1 НОМЕР_34 , Imei 2 НОМЕР_35 з акумуляторною батареєю, вставленою сим-карткою оператора «Київстар» серії НОМЕР_36 у вимкненому стані, з наявними механічними пошкодженнями у вигляді подряпин, сколів, має тріщину на дисплеї, без мікро-СД.

-мобільний телефон Iphone X чорного кольору (ідентифікаційні ознаки встановити неможливо у зв`язку з конструктивними обставинами) з пошкодженнями дисплею, який на момент огляду увімкнений, заблокований та перебуває у режимі «політ», на вказаний телефон надіто резиновий чохол сіро-синього кольору з наклейкою у вигляді яблука, у вказаному телефоні міститься сім-карта з малюнком у вигляді зірки,

-зовнішній накопичувач інформації сріблястого кольору з шкіряним футляром з тисненням «Prestigio the art of hi-tech»;

-флеш-носій інформації у корпусі напівпрозорого зеленого кольору з гравуванням «Kingston» та написом «DT101 G2 64gb» із наклейкою «Лестница Держ. праця» та стаціонарно закріпленим сріблястим металевим ковпачком;

-планшет «Lenovo» чорного кольору у вимкненому стані «Tablet PC Idea TAB S6000-H» модель 600 32, у чохлі «Ferrari», з наявними механічними пошкодженнями у вигляді подряпин, сколів,

-Ноутбук IBM THINK PAD модель 2373 в чорному корпусі, серійний номер 99-4 ТВТВ, з наявними механічними пошкодженнями у вигляді подряпин, сколів.

-Power-bank модель DP-923 yна 12000mAh у корпусі чорного кольору ,

-USB-кабель чорного кольору,

-пластикова карта утримувач для сім-картки оператора «Київстар» з номером, зазначеним рукописним текстом НОМЕР_37 , з непошкодженим покриттям в полі для PIN та PUK кодів,

-пластикове посвідчення водія на ім`я ОСОБА_63 , серії НОМЕР_38 ,

-флеш-накопичувач ТМ GOOD RAM 32 Гб, у корпусі з металу та пластику чорного кольору,

-службове посвідчення працівника міліції у вигляді пластикової картки серії НОМЕР_39 на ім`я ОСОБА_4 , старшого оперуповноваженого СКР, яке вставлене у карман чохла-обкладинки у вигляді книжки,

-банківська пластикова картка «Сбербанку» № НОМЕР_40 на ім`я ОСОБА_64 .

-банківська пластикова картка для виплат «Приватбанку» № НОМЕР_41 ,

-сім-картка оператора «МТС» серії НОМЕР_42 ,

-картка картонна «Сбербанку» для отримання пін-коду з написом, виконаним рукописним текстом фарбою чорного кольору :«4791»,

-фрагмент паперу з написами, виконаними рукописним текстом синього кольору «1997 ОСОБА_65 …»

-експрес-накладна Нової пошти № 59000271283901 від 22.07.2017. Відправник ОСОБА_6 , одержувач - ОСОБА_66 ,

-Пластиковий утримувач для сім-картки «Водафон» серії НОМЕР_43 , з написом на одному боці рукописним текстом чорного кольору « ОСОБА_67 » без сім-картки,

-Банківська пластикова картка «Приватбанку» № НОМЕР_44 ,

-Банківська пластикова картка «Приватбанку» № НОМЕР_45 ,

-Банківська пластикова картка «Приватбанку» № НОМЕР_46 ,

-Банківська пластикова картка «Приватбанку» № НОМЕР_47 .

-Чек «Приватбанку» щодо поповнення рахунку 5168…3400 на суму 53400 грн. ОСОБА_6 від 28.02.2018,

-Чек «Приватбанку» щодо продажу іноземної валюти в сумі 100 доларів США на суму 2690 грн. ОСОБА_6 від 20.02.2018,

-Чек «Приватбанку» щодо продажу іноземної валюти в сумі 2000 доларів США на суму 53400 грн. ОСОБА_6 від 28.02.2018,

-аркуш паперу 9*9 см із записами від руки олівцем.

-грошові кошти у сумі 50 грн. купюрою СТ9666562,

-відрізки паперу, схожі на банкноти 100 доларів США у кількості 41 штука із зазначенням на кожній КВ86817228I,

Вилучені під час обшуку помешкання ОСОБА_6 за адресою: АДРЕСА_1 :

-4 набої калібру 7,62*39,

-картка Mikro SD «Nokia» 512 Мб,

-USB флеш-накопичувач ТМ «Transcend» без зазначення об`єму в полімерному корпусі чорного кольору з металевою сірою вставкою,

-USB флеш-накопичувач ТМ «Tеам Т 123» об`ємом 8Гб красного кольору у металевому корпусі ,

-USB флеш-накопичувач ТМ «Gooddrive Twister» об`ємом 2Гб в полімерному корпусі чорного кольору з металевою сірою вставкою, на якій рукописний напис чорного кольору 1.1С ,

-USB флеш-накопичувач ТМ «Transcend» без зазначення об`єму в полімерному корпусі чорного кольору з металевою сірою вставкою,

-USB флеш-накопичувач ТМ «Tеам Т 123» об`ємом 8Гб красного кольору у металевому корпусі ,

-USB флеш-накопичувач ТМ «Gooddrive Twister» об`ємом 2Гб в полімерному корпусі чорного кольору з металевою сірою вставкою, на якій рукописний напис чорного кольору 1.1С

-USB флеш-накопичувач ТМ «FlashVoyager Corsair» об`ємом 2Гб в гумовому корпусі чорного з синім кольору,

-картка Mikro SD «Nokia» 512 Мб,

-USB флеш-накопичувач ТМ «FlashVoyager Corsair» об`ємом 2Гб в гумовому корпусі чорного з синім кольору.

-Корінець повістки виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик ОСОБА_68 на 10.30год. 22.01.2018р. в каб. №5 Московського ВП ГУНП в Харківській області, для участі у допиті, без зазначення номеру кримінального провадження. Без відміток в графі «отримав» особи, на яку виписано повістку та в графі «повістку про виклик вручив»- на 1 арк.,

-Корінець повістки виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик ОСОБА_69 на 11.00год. 14.12.2017р. в каб. №24 Харківської місцевої прокуратури №5 на допит в рамках кримінального провадження № 12017220540002756. Без відміток в графі «отримав» особи, на яку виписано повістку та в графі «повістку про виклик вручив» на 1 арк.,

-Корінець повістки виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик ОСОБА_70 на 13.10.2017р. в каб. №24 Харківської місцевої прокуратури №5 на допит в рамках кримінального провадження № 12017220540001504. В графі «отримав» мається підпис від імені ОСОБА_71 та зазначений номер телефону НОМЕР_48 , відмітка в графі «повістку про виклик вручив» відсутня на 1 арк.,

-Корінець повістки виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик ОСОБА_72 на 12.00год. 17.10.2017р. в каб. №24 Харківської місцевої прокуратури №5 на допит в рамках кримінального провадження № 12017220540001504. Без відміток в графі «отримав» особи, на яку виписано повістку та в графі «повістку про виклик вручив» на 1 арк.,

-копія повістки про виклик виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу на ім`я ОСОБА_73 на 12.00год. 16.01.2013 в каб. 204 СУ ГУМВС України в Харківській області по кримінальному провадженню 12012220140000079, підписаної від імені слідчого СУ ГУМВС України в Харківській області ОСОБА_74 на 1 арк.,

-корінець повістки, виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу, заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик гр. ОСОБА_75 на 12.05год. 06.04.18р. в каб. №95 до слідчого відділу Ізюмського ВП ГУНП в Харківській області на допит в якості свідка в рамках кримінального провадження № 12018-63. З відміткою про отримання, без відмітки в графі «повістку про виклик вручив». Всього на 1 арк.

-Доручення на проведення слідчих дій від 21.09.2016, винесене в кримінальному провадженні № 12016220530002125 слідчим СВ Слобідського ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_41 до УЗЕ в Харківській області ДЗЕ НП України (вих..62\2125 від 15.09.16 у надрукованому вигляді ). У верхньому лівому куті мається мокрий відтиск штампу для вхідної-вихідної кореспонденції Слобідського ВП ГУНП в Харківській області. З підписом від імені слідчого та мокрим відтиском круглої печатки органу № 62- на 1 арк.

-Запит слідчого СВ Слобідського ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_41 до начальника ГУ Пенсійного фонду України в Харківській області, направленого в рамках кримінального провадження №12016220530002125 без зазначення вихідного номеру та штампу, з підписом від імені слідчого та мокрим відтиском круглої печатки органу № 62. У правому нижньому куті наявні рукописні записи фарбником синього та сірого кольору наступного змісту : «В16-8058 ГУПФУ в Хар-й обл. 22.09.2016 (підпис) 705-17-78» - на 1 арк.

-Заява начальнику УЗЕ в Харківській області ДЗЕ НП України ОСОБА_76 щодо противоправних дій працівників Київської ОГНІ ДФІ , виготовлена друкарським способом з підписом та розшифровкою прізвища заявника у нижній частині, без зазначення дати та відмітки про отримання- на 1 арк.

-Заява на ім`я начальника Слобідського ВП ГУНП в Харківській області та керівника Харківської місцевої прокуратури №5 Харківської області від ОСОБА_77 щодо протиправних дій керівника та бухгалтера ТОВ «ХСК Ракурс» виготовлена друкарським способом з підписом та розшифровкою прізвища заявника у нижній частині, без зазначення точної дати (__02.2017) та відмітки про отримання- на 1 арк.

-Протокол допиту свідка ОСОБА_28 від 02.10.2016 за участі адвоката ОСОБА_78 без зазначення місця та уповноваженої особи, що допитувала, по кримінальному провадженню № 12016220530002125. Виготовлений комбінованим способом- друкарським та рукописним- фарбою синього кольору. З підписом допитуваної особи та адвоката. Всього на 4 арк.

-Протокол допиту свідка ОСОБА_79 від 03.10.10.2016 за участі адвоката ОСОБА_78 без зазначення місця та уповноваженої особи, що допитувала, по кримінальному провадженню № 12016220530002125. Виготовлений комбінованим способом- друкарським та рукописним- фарбою синього кольору. З підписом допитуваної особи та адвоката. Всього на 4 арк.

-Запит слідчого Московського ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 в рамках кримінального провадження № 12018220470000489до керівника Лозівської ОДПІ ГУДФС у Харківській області з вихідним номером 8158\119-67-05 від 28.02.2018. Запит на 2 арк. в 2 екземплярах з підписом слідчого, на оригіналі у верхньому лівому куті мокрий відтиск штампу підрозділу. Всього на 4 арк.

-Доручення на проведення слідчих дій, винесене начальником СВ Московського ВП ГУНП в Харківській області в межах кримінального провадження № 12018220470000489 від 28.02.2018 начальнику УЗЕ в Харківській області ДЗЕ НП України з вихідним номером 8006\1196705 від 28.02.2018, який зазначений у відповідній графі штампу вихідної кореспонденції, який виконано друкарським способом. Документ підписаний від імені начальника СВ органу ОСОБА_80 на 2 арк.

-Чернові записи на аркуші формату А4, виконані рукописним текстом фарбником чорного та сирого кольору : «Фабішевська Сільвія 05.09.1991 ТОВ «ПВМ Груп» ТР №143914 від 23.08.2016 до 07.04.2017 АДРЕСА_5 . Прубила 16.08.2016 паспорт № НОМЕР_49 відрахована 03.06.16 ХНУ МГ ОСОБА_28 , 12.01.1983 ТОВ «ПВМ Груп» ТР №143913 від 23.08.2016 до 07.04.2017 АДРЕСА_5 . Прибув 16.08.2016 паспорт № НОМЕР_50 відрахован 03.06.2016, ХНУМГ з 27.04.2016 до 01.10.2017 (ТР 143204) м.Х-в, пров.О.Яроша, 6-Б. На зворотньому боці аркушу у верхньому лівому куті запис: « НОМЕР_51 ОСОБА_81 » Всього на 1 арк.

-Запит слідчого Московського ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 в рамках кримінального провадження № 12018220470000489 до керівника Харківського об`єднаного управління ПФУ Харківської області з вихідним номером 8159\119-67-05 від 28.02.2018. Запит на 2 арк. в 2 екземплярах з підписом слідчого, на оригіналі у верхньому лівому куті мокрий відтиск штампу підрозділу. Всього на 4 арк.

-Запит слідчого Московського ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 в рамках кримінального провадження № 12018220470000489 до керівника ТОВ «Магнолія-Фарм» з вихідним номером 8157\119-67-05 від 28.02.2018. Запит на 2 арк. в 2 екземплярах з підписом слідчого, на оригіналі у верхньому лівому куті мокрий відтиск штампу підрозділу. Всього на 4 арк.

-Клопотання про дозвіл на проведення негласних слідчих (розшукових) дій- спостереження за особою від 07.11.2016 прокурора Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_82 в кримінальному провадженні № 42016221040000109, погоджене керівником Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_83 . На підписі останнього наявний мокрий відтиск круглої гербової печатки органу, до Голови Апеляційного суду, з реквізитами у верхньому правому куті першого аркушу «Таємно прим №1 », на зворотньому боці 5-го аркушу у лівому нижньому куті текст, виготовлений друкарським способом : «виготовлено в 2х прим. 1 прим.-Апеляційний суд Х\о 2 прим. до справи ЗВДТ ст.4.12.5 виконав та надав гриф «Таємно» прокурор Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_84 050-683-36-61 07.11.2016». Номер статті, дата та підпис виконані рукописним текстом фарбником синього кольору. Документ виготовлений комбінованим способом- друкарським та рукописним текстом. На 1-му аркуші у верхній частині зліва рукописний запис фарбником сірого кольору : «-1 экз.доб». На 2,4,5 аркушах у нижньому лівому куті наявний кутовий штамп Харківської місцевої прокуратури №4 із зазначенням дати «07 лис.2016» та номерами відповідно «230\2, 230\4, 230\5». На 2,3,4,5 аркушах у верхньому правому куті наявна нумерація аркушів фарбником сірого кольору 242-245. На 2,3,4,5 аркушах по лівому краю маються 5 отворів для скріплення. Всього на 5 аркушах.

-Клопотання про дозвіл на проведення негласних слідчих (розшукових) дій зняття інформації з транспортних телекомунікаційних мереж від 07.11.2016 прокурора Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_82 в кримінальному провадженні № 42016221040000109, погоджене керівником Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_83 . На підписі останнього наявний мокрий відтиск круглої гербової печатки органу, до Голови Апеляційного суду, з реквізитами у верхньому правому куті першого аркушу «Таємно прим №1 », на зворотньому боці 5-го аркушу у лівому нижньому куті текст, виготовлений друкарським способом : «виготовлено в 2х прим. 1 прим.-Апеляційний суд Х\о 2 прим. до справи ЗВДТ ст.4.12.5 виконав та надав гриф «Таємно» прокурор Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_84 050-683-36-61 07.11.2016». Номер статті, дата та підпис виконані рукописним текстом фарбником синього кольору. Документ виготовлений комбінованим способом- друкарським та рукописним текстом. На 1-му аркуші у верхній частині зліва рукописний запис фарбником сірого кольору : «+ куски». На 2,4 аркушах у нижньому лівому куті наявний кутовий штамп Харківської місцевої прокуратури №4 із зазначенням дати «07 лис.2016» та номерами відповідно «236\2, 236\4». На аркушах у верхньому правому куті наявна нумерація аркушів фарбником сірого кольору: на 2-му - № 218, на 4-му- №220. На 2,3,4,5 аркушах по лівому краю маються 5 отворів для скріплення. Всього на 5 аркушах.

-Клопотання про дозвіл на проведення негласних слідчих (розшукових) дій- спостереження за особою від 07.11.2016 прокурора Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_82 в кримінальному провадженні № 42016221040000109, погоджене керівником Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_83 . На підписі останнього наявний мокрий відтиск круглої гербової печатки органу, до Голови Апеляційного суду, з реквізитами у верхньому правому куті першого аркушу «Таємно прим №1 », на зворотньому боці 5-го аркушу у лівому нижньому куті текст, виготовлений друкарським способом : «виготовлено в 2х прим. 1 прим.-Апеляційний суд Х\о 2 прим. до справи ЗВДТ ст.4.12.5 виконав та надав гриф «Таємно» прокурор Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_84 050-683-36-61 07.11.2016». Номер статті, дата та підпис виконані рукописним текстом фарбником синього кольору. Документ виготовлений комбінованим способом- друкарським та рукописним текстом. На 1-му аркуші у верхній частині зліва рукописний запис фарбником сірого кольору : «-1 экз.доб.». На 2,4,5 аркушах у нижньому лівому куті наявний кутовий штамп Харківської місцевої прокуратури №4 із зазначенням дати «07 лис.2016» та номерами відповідно «229\2, 229\4, 229\5». На 2,3,4,5 аркушах у верхньому правому куті наявна нумерація аркушів фарбником сірого кольору 230-233. На 2,3,4,5 аркушах по лівому краю маються 5 отворів для скріплення. Всього на 5 аркушах.

-Клопотання про дозвіл на проведення негласних слідчих (розшукових) дій- спостереження за особою від 07.11.2016 прокурора Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_82 в кримінальному провадженні № 42016221040000109, погоджене керівником Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_83 . На підписі останнього наявний мокрий відтиск круглої гербової печатки органу, до Голови Апеляційного суду, з реквізитами у верхньому правому куті першого аркушу «Таємно прим №1 », на зворотньому боці 5-го аркушу у лівому нижньому куті текст, виготовлений друкарським способом : «виготовлено в 2х прим. 1 прим.-Апеляційний суд Х\о 2 прим. до справи ЗВДТ ст.4.12.5 виконав та надав гриф «Таємно» прокурор Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_84 050-683-36-61 07.11.2016». Номер статті, дата та підпис виконані рукописним текстом фарбником синього кольору. Документ виготовлений комбінованим способом- друкарським та рукописним текстом. На 1-му аркуші у верхній частині зліва рукописний запис фарбником сірого кольору : «1 экз.добавить». На 2 аркуші у нижньому лівому куті наявний кутовий штамп Харківської місцевої прокуратури №4 із зазначенням дати «07 лис.2016» та номером «231\2». На 2,3,4,5 аркушах у верхньому правому куті наявна нумерація аркушів фарбником сірого кольору 254-257. На 2,3,4,5 аркушах по лівому краю маються 5 отворів для скріплення. Всього на 5 аркушах.

-Клопотання про дозвіл на проведення негласних слідчих (розшукових) дій- аудіо-, відеоконтроль особи від 07.11.2016 прокурора Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_82 в кримінальному провадженні № 42016221040000109, погоджене керівником Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_83 . На підписі останнього наявний мокрий відтиск круглої гербової печатки органу, до Голови Апеляційного суду, з реквізитами у верхньому правому куті першого аркушу «Таємно прим №1 », на зворотньому боці 5-го аркушу у лівому нижньому куті текст, виготовлений друкарським способом : «виготовлено в 2х прим. 1 прим.-Апеляційний суд Х\о 2 прим. до справи ЗВДТ ст.4.12.5 виконав та надав гриф «Таємно» прокурор Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_84 050-683-36-61 07.11.2016». Номер статті, дата та підпис виконані рукописним текстом фарбником синього кольору. Документ виготовлений комбінованим способом- друкарським та рукописним текстом. На 1-му аркуші у верхній частині зліва рукописний запис фарбником сірого кольору : «+1шт. 1 пр.». На 2,4 аркушах у нижньому лівому куті наявний кутовий штамп Харківської місцевої прокуратури №4 із зазначенням дати «07 лис.2016» та номерами відповідно «232\2, 232\4». На 2,3,4,5 аркушах у верхньому правому куті наявна нумерація аркушів фарбником сірого кольору 266-269. На 2,3,4,5 аркушах по лівому краю маються 5 отворів для скріплення. Всього на 5 аркушах.

-Фрагмент документу, а саме - клопотання на проведення на проведення негласних слідчих (розшукових) дій- втручання у приватне спілкування, а саме зняття інформації з транспортних телекомунікаційних мереж (остання сторінка- резолютивна частина ). Документ підписаний прокурором Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_85 погоджене керівником Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_83 . На підписі останнього наявний мокрий відтиск круглої гербової печатки органу. У нижньому лівому куті мокрий відтиск кутового штампу Харківської місцевої прокуратури №4 із зазначенням дати «07 лис.2016» та номеру 236\5, у верхньому правому куті номер сторінки рукописним текстом сірого кольору 221. На зворотньому боці у лівому нижньому куті текст, виготовлений друкарським способом : «виготовлено в 2х прим. 1 прим.-Апеляційний суд Х\о 2 прим. до справи ЗВДТ ст.4.12.5 виконав та надав гриф «Таємно» прокурор Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_84 050-683-36-61 07.11.2016». По лівому краю маються 5 отворів для скріплення. Всього на 1 арк.

-Фрагмент документу, а саме - клопотання на проведення на проведення негласних слідчих (розшукових) дій- спостереження за особою (остання сторінка- резолютивна частина ). Документ підписаний прокурором Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_85 погоджене керівником Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_83 . На підписі останнього наявний мокрий відтиск круглої гербової печатки органу. У нижньому лівому куті мокрий відтиск кутового штампу Харківської місцевої прокуратури №4 із зазначенням дати «07 лис.2016» та номеру 231\5, у верхньому правому куті номер сторінки рукописним текстом сірого кольору 257. На зворотньому боці у лівому нижньому куті текст, виготовлений друкарським способом : «виготовлено в 2х прим. 1 прим.-Апеляційний суд Х\о 2 прим. до справи ЗВДТ ст.4.12.5 виконав та надав гриф «Таємно» прокурор Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_84 050-683-36-61 07.11.2016». По лівому краю маються 5 отворів для скріплення. Всього на 1 арк.

-Фрагмент документу, а саме - клопотання на проведення на проведення негласних слідчих (розшукових) дій- втручання у приватне спілкування, а саме аудіо-, відео контроль особи (остання сторінка- резолютивна частина ). Документ підписаний прокурором Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_85 погоджене керівником Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_83 . На підписі останнього наявний мокрий відтиск круглої гербової печатки органу. У нижньому лівому куті мокрий відтиск кутового штампу Харківської місцевої прокуратури №4 із зазначенням дати «07 лис.2016» та номеру 232\5, у верхньому правому куті номер сторінки рукописним текстом сірого кольору 269. На зворотньому боці у лівому нижньому куті текст, виготовлений друкарським способом : «виготовлено в 2х прим. 1 прим.-Апеляційний суд Х\о 2 прим. до справи ЗВДТ ст.4.12.5 виконав та надав гриф «Таємно» прокурор Харківської місцевої прокуратури №4 ОСОБА_84 050-683-36-61 07.11.2016». По лівому краю маються 5 отворів для скріплення. Всього на 1 арк.;

Вилучені під час обшуку одного з помешкань ОСОБА_4 за адресою: АДРЕСА_2 :

-флеш-носій інформації у корпусі бірюзового кольору з написом фарбою білого кольору «Team group Team 32 Gb» із ковпачком чорного кольору;

-карта пам`яті «Transcend MMC mobile 1 Gb» з адаптером до SD-карти;

-процесорний блок «Digital multimedia».

-Блокнот-щоденник в твердій обкладинці темно-синього кольору у пошкодженому стані, а саме в блокноті відсутні перші сторінки, в місці скріплення аркушів з обкладинкою наявні сліди відриву паперу частини аркушів. На останніх 4 аркушах та обкладинці в кінці блокноту маються рукописні записи фарбою синього, червоного та сірого кольору. Текст у вигляді звіту приходу та розходу грошових коштів із зазначенням джерела отримання та їх збуту та ін. записи, що стосуються діяльності правоохоронних органів. А саме:

«+131350 (сто тридцять одна тисяча триста п`ятдесят гривен)

30.07.2017 Юре (технадзор) сдал 5 тисяч»…

02.10.2017…12000$

04.04.18 сдал… 3900$

05.04.2018 …сдал 4500 $

(1500$ -Бобер, 1000- через строителя, 2000-мне)

…500$ Крамар-ухвала

10.04.17 до 30.05.2017 …800$ Вольфский

ухвала 10.05.17…Вольфский сдал 1500 $ должен 10000$

…20.06.2017 маме вернул 80000…+ 5100$

…Миши за участие 3000$

24.03.2017 1500 (одна тысяча пятьсот долларов США) отдал М.

…08.04.2017 отдал М. 12000…$ + 3000 долларов США…

Садых отдал 1000… долларов США

Должен Катя…500 грн.

Витя Евстигнеев займ 08.05.2017 на год 2500 …долларов США

Отдал М. 140 тыс.гр.

01.05.2017 взял у М.2500 $

07.05.17 …

18.10.2016 М. отдал мне 3000…долларов США

27.02.2017 отдал М. 4550$

17.03.2017 отдал М. 5000…долларов США 500 …долларов + 400 …900 долларов отдал за 2017 год (всю комуналку из расчета 2000 грн. в месяц)…

Мама выдала : 17.08.2016- 8000грн. (земля…)…

17.08.2016-10000$ (земля, …)

13.10.2016 отдал В.через …3000…долларов США…

…долг Юра за а\м запчасти …

…Стеценко должен 100 $...

…04.02.14 отдал … 1780 $...

…05.02.14 отдал М. 6000грн…

…15.05.14- 5300$... (отдал М.)…

Папа- 03.04.2015 110 т. грн.., 4500$ …

01.11.15- сдал М. 6150$ (Киев)…

06.04.2016 сдал М. 15450$ 100т.грн 52т.грн. (обмен) = 48т. грн…

15.04.16 маме ничего не должен…

-Блокнот-щоденник в твердій обкладинці темно-синього кольору за написом «Харьковэнергоремонт», частково у пошкодженому стані, в блокноті відсутні деякі сторінки, в місці скріплення аркушів з обкладинкою наявні сліди відриву паперу частини аркушів. На першій сторінці блокнот підписаний : « ОСОБА_4 …». В блокноті маються рукописні записи фарбою синього, чорного, червоного, зеленого та сірого кольору. Записи особистого характеру, конспекти з правових дисциплін, також в кінці блокноту записи контактних номерів телефонів та даних осіб. В блокноті виявлено:

-аркуш паперу формату А4, складений тричі, в якому в друкованому вигляді вказаний текст з зазначеними розцінками проведення негласних слідчих (розшукових ) дій, використання спецзасобів з метою як прихованої фіксації, так і пошуку: «По прошедшему периоду: 1.Билинг (трафик) любого сотового оператора 3 месяца- 200у.е.» срок до 1 недели. (срочный тариф (за 1 день) 400 у.е…)…5. извлечение вх.-исх sms, mms давностью не более 2-х недель 600 у.е. срок- до 15 дней… Оперативные мероприятия в живом режиме… 1. прослушка («2-е мероприятие») с архивацией и стенографированием абонента 200 у.е. в сутки, минимальный период- 10 суток. …3. внешнее наблюдение от 150 у.е. за 1-н экипаж, менее 3 суток 200 у.е .в сутки ….5. сканирование помещения на наличие прослушки-10 у.е. за кв.метр. Автомобиль -100 у.е. 7. Защита от прослушки: москиратор голоса от 700 у.е., Купол-от 5000 у.е., скремблер (шифратор переговоров) сотового телефона от 400 у.е. за единицу, для смартфонов- от 700 у.е. за единицу, минимальный комплект- 2 единицы. 8. GPS-маяк от 350 у.е. с учетом установки

-Перекідний блокнот в картонній обкладинці рожевого кольору з написом : «50 лет 1958-2008 Укртехпрогресс» з ілюстрацією адміністративної будівлі на 52 аркушах, заповнених рукописним текстом фарбниками синього червоного, чорного кольору із зазначенням приватних підприємств, установ, їх адрес, кодів ЄДРПОУ, контактних телефонів та керівників, а саме : ТОВ «завод залізобетонних конструкцій», ПП «Тетіс-АТ», ТОВ «Промприбор», ТОВ Сігма-ЕК, УБ ТОВ «Пірана», ТОВ НВ БФ «Зв`язокбуд -інвест», ДБ «БК Кейко», ТОВ «Бетихон Капітан», Вайтхауз, ЗАТ «Філінгова компанія «Ельф», ТОВ «Реал сервіс», ТОВ «Східтех сервіс», ТОВ «Харбел», ТОВ фірма «Фокс», ТОВ ВН НВН «Аспо-1», ТОВ фірма «Оргтехбуд», ТОВ «Солід-ХХІ», АТ ЗТ «Спецбудмонтаж», ТОВ «Техенерго и ВП», ТОВ «Титан», ТОВ «Укрпродукт К», ТОВ «Фарт», ЗАТ «Енергооблік», ТОВ «Інститут електродинаміки», ТОВ фірма «Лента», ТОВ ВКП «Стройсервис», ПП «Прим», ООО фирма «Дубрава-93», ТОВ «Будком-алон», ТОВ «КАДМ», ПП «Білдінг-трейд», ТОВ «Технологія», ТОВ «Скорпион- РГ», ТОВ «Еверест-реконструкція», ТОВ «НВО Техексперткомплект», ПП «ТБ Азимут», ТОВ «Стандарт», АТ «Промавтоматика», Самір інтернейшнл, ТОВ фірма «Стрілець-9», ООО «Градо», ТОВ «Р-Стіл», ТОВ «Талос-Т», ТОВ «Астер-В», ТОВ «Спецкран», АКБ «Стелс», Спеценергосервіс, ТК Енергія, Первая Столица, Корсис, Кооператив Пост, Прокси-системс, ЧП «Газспецмонтаж-1», Бост-теплосервис, Стеклосфера, БК «Суміш», АО «Альпсервис», ТОВ «ІР сом», ГСК , ТОВ «Ризорса», ЧП «Софидент», Гріна-плюс, Туроператори: ПП «Усюди буду», ИП «Терра …Тревел», ТОВ «Клас-тур», ФОП ОСОБА_86 , ТОВ «Квітень-Харків» та інші. У деяких суб`єктів господарської діяльності зазначений номер платника податків, або банківського рахунку. Також в блокноті маються інші записи із зазначенням прізвищ, номерів телефонів, контактної інформації осіб, визначених автором як контрагенти. Навпроти деяких прізвищ зазначені суми грошових коштів у гривнях та їх транзакції. В блокноті записи зроблені різними почерками.

-Відповідь з Головного управління ДФС у Харківській області Московському ВП ГУНГП в Харківській області на запит № 8438\11967 від 03.03.2018 (вих..номер 284\9\20-3-08-01-17 від 03.04.18) та додаток до листа на 23 аркушах, а також цифровий диск DVD+R ТМ Videx mamba . Всього 24 арк. та диск,

-Аркуш формату А4 на одному боці якого інформація медичного характеру у друкованому вигляді, під текстом якої рукописним текстом синього кольору зазначено : « НОМЕР_52 ». На зворотньому боці зазначено рукописний текст медичного характеру. Всього на 1 арк.

-корінець повістки, виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу, заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик ОСОБА_87 на 25.01.2018р. в каб. №5 до слідчого відділу Московського ВП ГУНП в Харківській області на допит в рамках кримінального провадження № 1201722047000 (кінець номеру відірваний). Без відміток про отримання повістки та вручення. Всього на 1 арк.

-корінець повістки, виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу, заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик ОСОБА_88 на 01.02.2018р. в каб. №5 до слідчого відділу Московського ВП ГУНП в Харківській області на допит, без зазначення номеру кримінального провадження. Без відміток про отримання повістки та вручення. Всього на 1 арк.

-корінець повістки, виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу, заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик ОСОБА_89 на 29.01.2018р. в каб. №5 до слідчого відділу Московського ВП ГУНП в Харківській області на допит, без зазначення номеру кримінального провадження. Без відміток про отримання повістки та вручення. Всього на 1 арк.

-корінець повістки, виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу, заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик ОСОБА_90 на 04.02.2018р. в каб. №5 до слідчого відділу Московського ВП ГУНП в Харківській області на допит, без зазначення номеру кримінального провадження. З відміткою про отримання повістки, без відмітки про вручення. Всього на 1 арк.

-корінець повістки, виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу, заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик ОСОБА_91 на 04.02.2018р. в каб. №5 до слідчого відділу Московського ВП ГУНП в Харківській області на допит, без зазначення номеру кримінального провадження. З відміткою про отримання повістки, без відмітки про вручення. Всього на 1 арк.

-корінець повістки, виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу, заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик ОСОБА_92 , без зазначення дати, в каб. №5 до слідчого відділу Московського ВП ГУНП в Харківській області на допит, без зазначення номеру кримінального провадження. З відміткою про отримання повістки, без відмітки про вручення. Всього на 1 арк.

-корінець повістки, виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу, заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик гр. ОСОБА_92 на 04.02.2018р. в каб. №5 до слідчого відділу Московського ВП ГУНП в Харківській області на допит, по кримінальному провадженню № 12018220470000488, Без відміток про отримання повістки та вручення. Всього на 1 арк.

-корінець повістки, виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу, заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик гр. ОСОБА_93 на 23.01.2018р. в каб. №5 до слідчого відділу Московського ВП ГУНП в Харківській області на допит, без зазначення номеру кримінального провадження. Без відміток про отримання повістки та вручення. Всього на 1 арк.

-корінець повістки, виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу, заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик гр. Крамської на 01.02.2018р. в каб. №5 до слідчого відділу Московського ВП ГУНП в Харківській області на допит, без зазначення номеру кримінального провадження. Без відміток про отримання повістки та вручення. Всього на 1 арк.

-корінець повістки, виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу, заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик гр. ОСОБА_94 на 22.01.2018р. в каб. №5 до слідчого відділу Московського ВП ГУНП в Харківській області на допит, без зазначення номеру кримінального провадження. Без відміток про отримання повістки та вручення. Всього на 1 арк.

-корінець повістки, виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу, заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик ОСОБА_95 на 15.01.2018р. в каб. №5 до слідчого відділу Московського ВП ГУНП в Харківській області на допит, без зазначення номеру кримінального провадження. Без відміток про отримання повістки та вручення. Всього на 1 арк.

-корінець повістки, виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу, заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик ОСОБА_96 на 17.01.2018р. в каб. №5 до слідчого відділу Московського ВП ГУНП в Харківській області на допит, без зазначення номеру кримінального провадження. Без відміток про отримання повістки та вручення. Всього на 1 арк.

-корінець повістки, виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу, заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик гр. ОСОБА_97 на 26.01.2018р. в каб. №5 до слідчого відділу Московського ВП ГУНП в Харківській області на допит, без зазначення номеру кримінального провадження. Без відміток про отримання повістки та вручення. Всього на 1 арк.

-фрагмент повістки (верхня частина) про виклик ОСОБА_98 ,

-корінець повістки, виготовлений друкарським способом на фрагменті аркушу, заповнений фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик гр.. ОСОБА_99 на 15.02.2018р. в каб. №5 до слідчого відділу Московського ВП ГУНП в Харківській області на допит, без зазначення номеру кримінального провадження. З відміткою про отримання, без відмітки про вручення повістки. Всього на 1 арк.

-Повістка без корінця виготовлена друкарським способом заповнена фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик гр. ОСОБА_100 на 25.01.2018р. в каб. №5 Московського ВП ГУНП в Харківської області на допит в рамках кримінального провадження № 12017220470004513 до слідчого ОСОБА_11 .. У нижній частині повістки наявний підпис від імені зазначеного слідчого та мокрий відтиск круглої печатки установи синього кольору та дата - 22.01.2018р. на 1 арк.

-Повістка без корінця виготовлена друкарським способом заповнена фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик гр. ОСОБА_101 на 22.01.2018р. в каб. №5 Московського ВП ГУНП в Харківської області на допит в рамках кримінального провадження № 12017220470004513 до слідчого ОСОБА_11 .. У нижній частині повістки наявний підпис від імені зазначеного слідчого та мокрий відтиск круглої печатки установи синього кольору, дата не зазначена. В нижній частині наявний запис : «09691808-50 ОСОБА_102 » на 1 арк.

-два бланка повістки без корінця виготовлена друкарським способом про виклик без зазначення особи, яка викликається, дати та номеру кримінального провадження, в каб. №5 Московського ВП ГУНП в Харківської області на допит за підписом слідчого ОСОБА_11 , на якому наявний мокрий відтиск круглої печатки установи,

-Повістка з корінцем виготовлена друкарським способом заповнена фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик гр. ОСОБА_103 на 26.01.2018 в каб. №5 Московського ВП ГУНП в Харківської області на допит в рамках кримінального провадження № 12017220470004513 за підписом слідчого ОСОБА_11 , на якому наявний мокрий відтиск круглої печатки установи, корінець заповнений на ту ж саму особу, на 1 арк.

-Повістка з корінцем виготовлена друкарським способом заповнена фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик гр. ОСОБА_104 на 12.01.2018 в каб. №5 Московського ВП ГУНП в Харківської області на допит в рамках кримінального провадження № 12017220470004382 за підписом слідчого ОСОБА_11 , на якому наявний мокрий відтиск круглої печатки установи, на 1 арк.

-Фрагмент копії запиту слідчого Московського ВП ГУНП в Харківської області у кримінальному провадженні № 12017220470004513 на ім`я голови ОК ГСК «Тимуровець» від 05.01.2018, вих.№ 223\119-67\05, на зворотньому боці є рукописний запис синього кольору : «…0503239811 … 2348405874» на 1 арк.,

-роздруківка на аркуші паперу формату А4 з бази фізичних та юридичних осіб щодо ОСОБА_105 . На зворотньому боці друкованим текстом зазначені прізвища, ім`я та по-батькові осіб, на 1 арк.,

-роздруківка на аркуші паперу формату А4 листа з електронної пошти ОСОБА_106 від ОСОБА_107 від 16.03.2018 із зазначенням таблиці з 3 графами, в яких вказані прізвища, номери телефонів, на 1 арк.,

-ксерокопія таблиці посадових осіб ТОВ «Дергачівське заводоуправління» на 2 арк, які разом є одним аркушем формату А4, всього 2 арк.

-роздруківка по особистому рахунку ОСОБА_108 , зроблена на 1 арк.,

-Лист від Президента благодійного фонду «Розвиток відродження самосвідомості народу України «СІЧ» без адресату щодо надання благодійного внеску з вихідним номером : 155/12 від 26.01.2017 у 2 екземплярах- копія та оригінал, на 2 арк.

-Чорнові записи на аркуші паперу формату А4 рукописним текстом чорного та синього кольору . В верхній частині написана розписка від ОСОБА_109 про отримання ним грошових коштів від ОСОБА_110 від 10.09.2013 в сумі 30000 долларів США., В нижній частині наявні номери телефонів ОСОБА_111 , дані щодо його транспортного засобу та його родичів. На 1 арк.

-запит слідчого Московского ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 в рамках кримінального провадження № 12017220470004513 до керівника ТОВ «Агро схід плюс», код ЄРДПОУ 38281514 на 2 аркушах в 2 екземплярах (оригінал та копія), на оригіналі у верхньому лівому куті першого аркушу наявний відтиск мокрого штампу для вихідної кореспонденції Московского ВП ГУНП в Харківській області синього кольору з вихідним номером, виконаним рукописним текстом фарбником синього кольору «4630/119-67/05» від «07.02.18», підписаний вищезазначеним слідчим фарбником синього кольору. На копії у верхньому лівому куті розміщені аналогічні вихідний номер кореспонденціі та дата, виконані фарбником синього кольору. Копія документу має підпис зазначеного слідчого виконані фарбником синього кольору. Всього 4 арк.

-Витяг з ЄРДР по кримінальному провадженню № 12018220470000489, роздрукований 26.01.2018 слідчим Московского ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 без підпису останнього на 1 арк.,

-Витяг з ЄРДР по кримінальному провадженню № 12018220470000488, роздрукований 01.02.2018 слідчим Московского ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 без підпису останнього на 1 арк.,

-Витяг з ЄРДР по кримінальному провадженню № 12018220470000488, роздрукований 28.02.2018 слідчим Московского ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_11 з інформацією про закриття провадження, з підписом слідчого та мокрою печаткою установи, в нижній частині мається рукописний напис синього кольору щодо ознайомлення від імені ОСОБА_112 - на 1 арк.

-Два аркуші з блокноту із записами кульковою ручкою синього кольору із зазначенням прізвищ та цифр. Обидва аркуші мають записи з обох боків.

-П`ять повісток з незаповненим корінцем виготовлена друкарським способом заповнена фарбником синього кольору рукописним текстом про № кримінального провадження 12018220470000487, якою можна здійснити виклик невизначеного кола осіб до слідчого ОСОБА_11 для допиту у якості свідка. У нижній частині повістки наявний підпис від імені зазначеного слідчого та мокрий відтиск круглої печатки установи синього кольору на 5 арк.

-Повістка з незаповненим корінцем виготовлена друкарським способом заповнена фарбником синього кольору рукописним текстом про виклик ОСОБА_113 до слідчого ОСОБА_11 для допиту у якості свідка. У нижній частині повістки наявний підпис від імені зазначеного слідчого та мокрий відтиск круглої печатки установи синього кольору на 2 арк.

-сімнадцять копій першого аркушу запиту Московского ВП ГУНП в Харківській області в рамках кримінального провадження № 12018220470000489 від 26.01.2018 до суб`єктів господарювання про надання інформації з податкових питань, на 1 аркуші кожний в 17 екземплярах.

-Оригінали документів про цивільно-правові відносини осіб з ТОВ «Постач КС» на 42 арк.

-Оригінали довідок про працевлаштування громадян на ТОВ «ПВМ Груп» на 9 арк.

-Копії особистих документів громадян (паспорти, коди тощо) на 48 арк.

-Два аркуші з прізвищами іменами та по-батькові осіб,

-Роздруківки даних про суб`єктів господарювання на 28 арк.

-Копії податкових накладних суб`єктів господарювання на 5 арк.

-Копії документів про господарську діяльність суб`єктів господарювання на 34 арк.

-фрагмент паперу у вигляді розвороту з двох аркушів з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього кольору. У верхній частині однієї зі сторінок зазначена дата 31.08.2017,

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього кольору. У верхній частині сторінки зазначена дата 22.09.2017,

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього кольору. У верхній частині сторінки з одного боку зазначена дата 23.03.2018, з іншого боку 13.03.2018,

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього кольору. У верхній частині сторінки з одного боку зазначена дата 24.03.2018,

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього кольору. Сторінки аркушу не датовані. У верхній частині однієї зі сторінок зазначений номер « НОМЕР_53 », з іншого боку у верхньому правому куті «120 грн. обід»

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього кольору. У верхній частині сторінки з одного боку зазначена дата 26.11.2013, з іншого боку в тексті наявні написи: «УБОЗ ГУМВС в Х\о… 23.50 31.12.2013»,

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього кольору. У верхній частині сторінки з одного боку зазначена дата 08.09.2016,

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою чорного та синього кольору. У верхній частині сторінки з одного боку зазначена дата 30.10.2009, Над датою у верхній частині виконаний запис чорного кольору : «742-31-23». З іншого боку : «ГНИ в Львов … ОСОБА_114 … » На обох сторінках зазначені контактні номери телефонів та дані осіб,

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою чорного, сірого та синього кольору. Дати на сторінках не вказані. У верхній частині однієї зі сторінок мається напис : «44\9164 Дергач ГНИ…» На іншій сторінці напис : «759-97-36». На обох сторінках зазначені контактні номери телефонів та дані посадових осіб різних підприємств та організацій,

-фрагмент паперу у вигляді розвороту з двох аркушів з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього кольору. Дати не зазначені. На одному розвороті мається текст: «2-80-88… ОСОБА_115 в понедельник выемка… НОМЕР_54 … в понедельник в 12.00 … здається однією проблемою менше…» На розвороті з іншого боку напис : «… кримінальних справ залежало багато… все це було так давно … ОСОБА_116 … 759-97-74…дир.ФСК ОСОБА_117 … 321421 589»

-фрагмент паперу у вигляді розвороту з двох аркушів з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього кольору. Дати не зазначені. На одному розвороті мається текст: «… скоро день народження…пройшов на паркову, зняв з сигналізації авто НОМЕР_55 …093-6525659 Буди…» На розвороті з іншого боку напис : «… НОМЕР_56 ОСОБА_118 … НОМЕР_57 ОСОБА_119 … добыча газа… маслозавод …»

-фрагмент паперу у вигляді розвороту з двох аркушів з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього та сірого кольору. Зверху на одній з правих сторінок зазначена дата : «30.11.09» На одному розвороті мається текст : «УДСБЕЗ ГУМВС України в Харківській області капітана поліції ОСОБА_4 …оперативно-розшукова справа категоріх «Захист»...27.11.09… бизнес автоматика: допрос директора… ОСОБА_120 …» На розвороті з іншого боку напис : «це було 20 січня 2007 …»

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього кольору. Дати на сторінках не вказані. На однієї зі сторінок мається напис : «… а саме нейролінгвістичне програмування…зараз планую набудувати самострій на 50-70 місць, розташований у Старому Салтові» На іншій сторінці напис : «0,71 Га- під сільсько-господарські угіддя… це хабар…Земкадастру архітектури обласної державної адміністрації тощо Близько 20 тисяч $ (доларів США) але я весь час вагався чи потрібно це мені…я зробив перший крок щодо»,

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього кольору. Дати на сторінках не вказані. На однієї зі сторінок мається напис : «… у своєму житті : 07.11.2015 я за власним бажанням був звільнений з ОВС … мене змушували… займатися протиправною діяльністю- брати хабар…займатися бандитизмом…» На іншій сторінці напис : «грабіжництвом підприємців. Я хочу створювати нові робочі місця…сплачувати податки… »,

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього кольору. На одній за сторінок зверху вказана дата 29.10.2009 та текст «ПКРЕ …тел.454-48-32…ГАЗК Киев … НОМЕР_58 Юля…Одесса, АДРЕСА_6 …». На іншій сторінці напис : «…гол.бух… ОСОБА_121 …8-095-42-888-68…8050-961-96-41 УОТЗ 70-59-666… »

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього кольору. На одній за сторінок зверху вказана дата 21 октября.2009 та текст «… «Харьковгаз»… ОСОБА_122 …8-066-367-51-93…». На іншій сторінці напис : «… ОСОБА_123 …служба учета насел.Дудолат Алекс Васил… ОСОБА_124 »

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього кольору. Дати на сторінках не вказані. На однієї зі сторінок мається напис: «8-067-572-65-87… «Промінь»… 244 9-45-44» На іншій сторінці напис : «Дергачи 8068-608-74-83…Чугуев газ…8-050-402-05-92… »,

-фрагмент паперу у вигляді розвороту з двох аркушів з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою чорного, синього та сірого кольору. Зверху на одній зі сторінок зазначена дата 25.09.09. Також зазначений текст «… ОСОБА_125 …8097-978-82-75…Добробуд…» на правій сторінці розвороту: « ОСОБА_126 …10%...Укрфарм…» На розвороті з іншого боку напис : «…12\811…28.08.09…30 грн….29.08.09… 50 грн…. «8-050-134-76-59…Полт.відділення»

-фрагмент паперу у вигляді розвороту з двох аркушів з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою чорного, синього та сірого кольору. Зверху на одній зі сторінок зазначена дата 17.08.09. Також зазначений текст «… НОМЕР_59 …памятник потраченным деньгам общий расход…долг Олега…» на правій сторінці розвороту: « ОСОБА_127 … в 16.00…3150007…въезд Театральный, 8…» На розвороті з іншого боку напис : «…Змиевск ТЭС…(тендер)…Октябрьск. Налог…» на правій сторінці розвороту: дата 16.08.09,

-фрагмент паперу у вигляді розвороту з двох аркушів з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою чорного та сірого кольору. Зверху на одній зі сторінок зазначена дата 15.08.09. Також зазначений текст «…малек... 25.09.09…752-21-71… Золочевск.больница…» На розвороті з іншого боку напис на правій сторінці розвороту: дата 14.08.09 та напис: «…г.Мерефа… тел. 748-44-09…ООО «Лада-Сервис»,

-фрагмент паперу у вигляді розвороту з двох аркушів з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою чорного, синього та сірого кольору. Зверху на одній зі сторінок зазначено : « дата 13.08.09 1165 грн. общие затраты на 14.08.09…» на правому боці : «19.10.09 1 Моск.налог…Окт.пенс…Упр.соц.Волчанск…Харьков газ …Богодухов» На розвороті з іншого боку : « 19 октября 2009 ОСОБА_128 …8-050-364-12-45…8-263-3-10-06…» та з правого боку: «12.08.09. 8-0532-610-504… ОСОБА_129 … Перко Василь Миколайв…долг ОСОБА_130 …»,

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього, чорного, сірого кольору. На однієї зі сторінок мається напис: «11.08.09 Долги…строй град…Атик…Феликс…» На іншій сторінці напис : «Обл.прокуратора-2000$ 6000 грн. НОМЕР_60 …11.08.09…тел.206-37-54…СМТ Аттик…Твит-15 (завтра)… Удача- 10 (завтра)…Стройград ПЛЮС -7 …»,

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього та червоного кольору. На однієї зі сторінок мається напис: «8-849-69-365 Дом в… 18-23.4 … дом с гаражом…7 тыс. грн…Примэнергострой…344-69-015 сумма 164213» На іншій сторінці напис : «поставщик Прімекспертбуд.…Кисіль Волод.Мих…Фактор Україна скрейтчкарти… ТУРБО-РЕМ…»,

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього та сірого кольору. Дати не зазначені. На однієї зі сторінок мається напис: «…5570грн…16.06.09 550 грн… 600$...17.06.09 200 грн. (день БЭП)… 17.06.09 долг Олега 1785 грн…». На іншій сторінці напис : «Промтех… ТУРБО-РЕМ…КП «Олива» … ЗАО …ФЕД…»,

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами виконаними фарбою синього кольору одного боку, на іншій сторінці стандартний печатний текст щоденника (одиниці вимірів). Рукописний текст: «у 2013 році (серпень)… практичний посібник…та уклав матеріали для підготовки кандидатів на посади слідчих ОВС»,

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього та сірого кольору. На однієї зі сторінок мається напис: «…01.07.09 9400 гр…2.07.09 Любамир … 3000 грн. Долг ОСОБА_130 …1000 грн…». На іншій сторінці : «06.07.09 170 грн. обед в …04.07.09 заправил Хюндай …06.07-12.07.09 бензин 283,20 грн... Долг Олегу 2600…»,

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього кольору. На однієї зі сторінок мається напис: «…22.06.09 Стройленд... Электромонтаж…22.06.2009… затраты… 950 грн. Ремонт машины (Lexus)…затраты ОСОБА_130 …». На іншій сторінці : «60 грн.-Ильдар 50 грн.-Арсен 1000 грн… инкасс. 26.06.2008…232,75 грн…29.06.2009 1840 грн… Любомир»

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього, чорного та сірого кольору. На однієї зі сторінок мається напис: «…Пенсій фонд: ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_131 …94-34-32…». На іншій сторінці : «расходы НОМЕР_61 …долг ОСОБА_130 НОМЕР_62 …»

-фрагмент паперу у вигляді одного аркушу з блокноту-щоденника з чорновими рукописними записами з обох боків, виконаними фарбою синього, чорного та сірого кольору. На однієї зі сторінок мається напис: «04.08.09…Любомир земля 250 грн. ( ОСОБА_132 )…3565 (долг Олега)…ТК Энергия…». На іншій сторінці : «10.08.09 в работе: Будівництво Пан Україна… Киев Реал Инстейт …Промбудхарьков…Буд упр-на №12…»;

Вилучені під час обшуку одного з помешкань ОСОБА_4 за адресою: АДРЕСА_3 :

-банківська пластикова картка «Мегабанку» № НОМЕР_63 ,

-банківська пластикова картка для виплат універсальна «Приватбанку» № НОМЕР_64 ,

-банківська пластикова картка для виплат універсальна «Приватбанку» № НОМЕР_65 ,

-банківська пластикова кредитна картка «Приватбанку» № НОМЕР_66 ,

-банківська пластикова кредитна картка «Приватбанку» № НОМЕР_67 ,

-банківська пластикова кредитна картка «Приватбанку» № НОМЕР_68 на ім`я ОСОБА_133 .

Накласти арешт з метою забезпечення конфіскації майна, як виду покарання, на:

-кошти належні ОСОБА_6 : грошова купюра номіналом 10 гривень ПГ4235004, грошові кошти грошові кошти у сумі 200 доларів США купюрами по 100 доларів США: HG37263443B, HB85018663D, грошові кошти у сумі 100 доларів США купюрами по 100 доларів США: КВ 65909300 I, а також у сумі 900 грн. купюрами по 500 грн.: ЛБ 2232164, купюрами по 100 грн.: МК 5832777, 100 грн.: ГЄ 6808032, 100 грн., КЛ 4136273 та купюрами по 50 грн.: УГ 5557657, 50 грн.: ФЕ 5457327;

-кошти належні ОСОБА_4 : грошові кошти купюрою 500 грн. СБ2224052, купюрою 100 доларів США LB86758061U, грошові кошти в сумі 550 грн купюрою у 50 грн. ЄП8747935 та купюрою 500 грн. СЖ8782730.

Місцем зберігання арештованого майна визначити прокуратуру Харківської області, що розташована за адресою: м. Харків, вул. Б. Хмельницького, 4, згідно з встановленим порядком.

Накласти арешт з метою забезпечення конфіскації майна, як виду покарання, на:автомобіль «Хюндай Акцент», 2008 року випуску, номер кузова НОМЕР_69 , д.н.з. НОМЕР_2 , належний ОСОБА_134 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , шляхом заборони розпоряджатися даним автомобілем.

Перелік необхідних документів для оформлення посвідки на тимчасове проживання іноземців, ремінь для переносу сумки, фрагмент пластику у вигляді підкови, медичної довідка флюорографічного обстеження ОСОБА_4 , талону до посвідчення водія на ім`я останнього, два одинарних аркуші без записів, посвідчення водія на ім`я ОСОБА_4 , папка-скоросшивач з картону сірого кольору, картка для поповнення рахунку мобільного оператора «Водафон» на 50 грн. № НОМЕР_3 , свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_4 на автомобіль «Хюндай Акцент», д.н.з. НОМЕР_2 , ключи від вказаного автомобіля, банківська пластикова валютна картка «Приватбанку» № НОМЕР_5 на ім`я ОСОБА_9 , банківські пластикові валютні картки «Приватбанку» № НОМЕР_6 , № НОМЕР_7 , № НОМЕР_8 , № НОМЕР_9 , № НОМЕР_10 на ім`я ОСОБА_9 повернути особам у яких вони були вилучені.

Роз`яснити, що згідно ст. 174КПК України, підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково.

Копію ухвали негайно вручити прокурору та направити слідчому, ОСОБА_4 , ОСОБА_6 та їх захисникам.

Ухвала підлягає негайному виконанню після її оголошення.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду Харківської області протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Слідчийсуддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення05.05.2018
Оприлюднено01.03.2023
Номер документу73820490
СудочинствоКримінальне
Сутьарешт майна

Судовий реєстр по справі —646/1979/18

Ухвала від 07.02.2019

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Єжов В. А.

Ухвала від 09.08.2018

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Теслікова І. І.

Ухвала від 07.08.2018

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Теслікова І. І.

Ухвала від 31.07.2018

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Теслікова І. І.

Ухвала від 23.07.2018

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Теслікова І. І.

Ухвала від 18.06.2018

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Гребенюк В. В.

Ухвала від 08.06.2018

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Мальцев С. О.

Ухвала від 08.06.2018

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Мальцев С. О.

Ухвала від 24.05.2018

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Мальцев С. О.

Ухвала від 24.05.2018

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Мальцев С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні