Ухвала
від 11.07.2018 по справі 453/1585/15-ц
СКОЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 453/1585/15-ц

№ провадження 2/453/13/18

У Х В А Л А

СУДОВОГО ЗАСІДАННЯ

11.07.2018 року Сколівський районний суд Львівської області в складі :

головуючого-судді Ясінського Ю.Є.

при секретарі Гринюк Л.Я.

розглядаючи у відкритому судовому засіданні у м. Сколе Львівської області в приміщенні суду заяву представника позивача ОСОБА_1 підприємства ІНФОРТЕСТ Кіпрської компанії Біпосол Лімітед ОСОБА_2 про витребування доказів по справі за позовом ОСОБА_1 підприємства ІНФОРТЕСТ Кіпрської компанії Біпосол Лімітед до ОСОБА_3, Приватного акціонерного товариства Страхове товариство Гарантія з участю третіх осіб Приватного підприємства Автокомплекс Старт , ОСОБА_4 про стягнення завданих матеріальних збитків,-

в с т а н о в и в :

В провадженні суду перебуває дана справа.

В судовому засіданні представник позивача ОСОБА_2 подав клопотання про витребування доказів. В поданому клопотанні, в порядку ст. 84 ЦПК України, просить витребувати відомості, а саме: які були встановлені дорожні знаки, а також яка була нанесена дорожня розмітка станом на 12.06.2015 року в напрямку м. Київ по вул. Героїв Маківки в м. Сколе Львівської області (автодорога Київ-Чоп) від перехрестя з вулицею ОСОБА_5 в м. Сколе Львівської області до місця виїзду з прилеглої до магазину Рукавичка території, що в м. Сколе; які були встановлені дорожні знаки, а також яка була нанесена дорожня розмітка станом на 12.06.2015 року в місці виїзду з прилеглої до магазину Рукавичка території, що в м. Сколе, на автодорогу Київ-Чоп. Клопотання просить розглядати без його участі.

Представник третьої особи ОСОБА_4- ОСОБА_6 до початку судового засідання надіслав телефонограму про перенесення розгляду справи.

Представник відповідача приватного акціонерного товариства Страхове товариство Гарантія ОСОБА_7 та представник третьої особи Приватного підприємства Автокомплекс Старт в судове засідання не з явились, з невідомих суду причин, хоча про дату, час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином.

У відповідності до ст. 84 ЦПК України учасники справи у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

З матеріалів справи вбачається, що представник позивача ОСОБА_1 підприємства ІНФОРТЕСТ Кіпрської компанії Біпосол Лімітед ОСОБА_2 немає можливості самостійно надати доказів, і такі не було надано на неодноразові запити суду, а відтак, суд приходить до висновку про можливість задоволення даного клопотання.

Відповідно до ч. 2 ст. 258 ЦПК України процедурні питання, повязані з рухом справи в суді першої інстанції, клопотання та заяви осіб, які беруть участь у справі, питання про відкладення розгляду справи, оголошення перерви, зупинення або закриття провадження у справі, залишення заяви без розгляду, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.

Враховуючи вищенаведене, суд приходить до висновку, що у відповідності до п.2 ч.2 ст. 223 ЦПК України існує достатньо підстав для відкладення розгляду даної цивільної справи та із врахуванням вимог ст. 84 ЦПК України, витребування доказів, зазначених у клопотанні.

Керуючись ст.ст. 84, 223, 240, 247, 258, 353 ЦПК України,-

у х в а л и в :

Відкласти розгляд цивільної справи за позовом ОСОБА_1 підприємства ІНФОРТЕСТ Кіпрської компанії Біпосол Лімітед до ОСОБА_3, Приватного акціонерного товариства Страхове товариство Гарантія , з участю третіх осіб Приватного підприємства Автокомплекс Старт , ОСОБА_4 про стягнення завданих матеріальних збитків , на 10 годину 03 вересня 2018 року.

Про відкладення розгляду справи повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Витребувати у Служби автомобільних доріг у Львівській області (79053, м. Львів, вул. В. Великого, 54,) наступні відомості:

-які були встановлені дорожні знаки, а також яка була нанесена дорожня розмітка станом на 12.06.2015 року в напрямку м. Київ по вул. Героїв Маківки в м. Сколе Львівської області (автодорога Київ-Чоп) від перехрестя з вулицею ОСОБА_5 в м. Сколе Львівської області до місця виїзду з прилеглої до магазину Рукавичка території, що в м. Сколе?

-які були встановлені дорожні знаки, а також, яка була нанесена дорожня розмітка станом на 12.06.2015 року в місці виїзду з прилеглої до магазину Рукавичка території, що в м. Сколе, на автодорогу Київ-Чоп?

Виконання ухвали про витребування доказів покласти на керівника відповідної установи.

Відповідні докази надати Сколівському районному суду Львівської області (м. Сколе, вул. Д. Галицького, 8 Львівської області) до 10 серпня 2018 року.

Роз'яснити керівникам відповідних установи, що, відповідно до вимог ч. ч. 6-9 ст. 84 ЦПК України, будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який вимагає суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов'язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п'яти днів з дня отримання ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідальної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов'язку подати витребувані судом докази.

Роз яснити, що у відповідності до ч.1 ст. 140 ЦПК України особа яка надала доказ на вимогу суду, має право вимагати виплати грошової компенсації своїх витрат, пов язаних із наданням такого доказу. Розмір грошової компенсації визначає суд на підставі поданих такою особою доказів здійснення відповідних витрат.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Сколівського районного

суду Львівської області ОСОБА_8

СудСколівський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення11.07.2018
Оприлюднено20.07.2018
Номер документу75385410
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —453/1585/15-ц

Постанова від 26.09.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Постанова від 26.09.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Ухвала від 30.05.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Ухвала від 09.04.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Ухвала від 05.02.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Ухвала від 14.01.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Ухвала від 07.12.2018

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Микитин В. Я.

Рішення від 07.12.2018

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Микитин В. Я.

Ухвала від 19.10.2018

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Микитин В. Я.

Ухвала від 11.07.2018

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Ясінський Ю. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні