Ухвала
від 09.04.2019 по справі 453/1585/15-ц
ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 453/1585/15-ц Головуючий у 1 інстанції: Микитин В.Я.

Провадження № 22-ц/811/164/19 Доповідач в 2-й інстанції: Копняк С. М.

У Х В А Л А

судового засідання

09 квітня 2019 року колегія суддів судової палати в цивільних справах Львівського апеляційного суду у складі:

головуючоїсудді - Копняк С.М.

суддів - Бойко С.М., Ніткевича А.В.,

секретаря - Юзефович Ю.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Львові заяву Приватного акціонерного товариства Страхове товариство Гарантія про проведення судових засідань в режимі відео конференції у цивільній справі за апеляційною скаргою Дочірнього підприємства ІНФОРТЕСТ Кіпрської компанії Біпосол Лімітед на рішення Сколівського районного суду Львівської областівід 07 грудня 2018 року, постановленого в складі головуючого судді Микитина В.Я. у справі за позовом Дочірнього підприємства ІНФОРТЕСТ Кіпрської компанії Біпосол Лімітед до ОСОБА_2 та Приватного акціонерного товариства Страхове товариство Гарантія , з участю третьої особи - Приватного підприємства Автокомплекс Старт , про відшкодування майнової шкоди, заподіяної внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, -

в с т а н о в и л а :

08 квітня 2019 року від ПАТ СК Гарантія надійшло клопотання про участь у судових засідань уповноваженого представника ПАТ СК Гарантія в режимі відеоконференції.

Відповідно до ч. 3 ст. 369 ЦПК України, з урахуванням конкретних обставин справи суд апеляційної інстанції може розглянути апеляційні скарги, зазначені в частинах першій та другій цієї статті, у судовому засіданні з повідомленням (викликом) учасників справи.

Відповідно до ч.2 ст. 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Згідно ч. 1 ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов'язковою.

Відповідно до ч. 2 вказаної статті, учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимівідеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п'ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Відповідно до ч.5 ст.212 ЦПК України, суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Враховуючи наведене та з метою забезпечення права представника ПАТ СК Гарантія на участь в судовому засіданні при розгляді апеляційної скарги, колегія суддів приходить до висновку, що клопотання підлягає до задоволення.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, колегія суддів, -

у х в а л и л а :

клопотання Приватного акціонерного товариства Страхове товариство Гарантія про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції уповноваженого представника Приватного акціонерного товариства Страхове товариство Гарантія -задовольнити.

Проводити судові засідання у справі за апеляційною скаргою Дочірнього підприємства ІНФОРТЕСТ Кіпрської компанії Біпосол Лімітед на рішення Сколівського районного суду Львівської областівід 07 грудня 2018 року, постановленого в складі головуючого судді Микитина В.Я. в режимі відеоконференції.

Доручити Новозаводському районному суду м. Чернігова, що знаходиться за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Мстиславська, 17, забезпечити проведення судового засідання у цій справі, яке відбудеться 30 травня 2019 року о 11 год. 00 хв. у режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Копію ухвали негайно направити Новозаводському районному суду м. Чернігова, для організації виконання такої та Приватному акціонерному товариству Страхове товариство Гарантія , для відома.

Головуюча Копняк С.М.

Судді: Бойко С.М.

Ніткевич А.В.

СудЛьвівський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення09.04.2019
Оприлюднено10.04.2019
Номер документу81036476
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —453/1585/15-ц

Постанова від 26.09.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Постанова від 26.09.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Ухвала від 30.05.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Ухвала від 09.04.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Ухвала від 05.02.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Ухвала від 14.01.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Копняк С. М.

Ухвала від 07.12.2018

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Микитин В. Я.

Рішення від 07.12.2018

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Микитин В. Я.

Ухвала від 19.10.2018

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Микитин В. Я.

Ухвала від 11.07.2018

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Ясінський Ю. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні