Ухвала
від 17.09.2019 по справі 711/2752/17
ЧЕРКАСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ЧЕРКАСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 22-ц/821/108/19

УХВАЛА

17 вересня 2019 року м. Черкаси

Черкаський апеляційний суд в складі колегії суддів :

Головуючої Нерушак Л.В. (суддя-доповідач)

Суддів Бородійчука В.Г., Єльцова В.О.

розглядаючи матеріали цивільної справи за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на рішення Придніпровського районного суду м. Черкаси від 26 квітня 2018 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства Черкаське обласне об`єднане бюро технічної інвентаризації , Товариства з обмеженою відповідальністю Ост - Інвест , Товариства з обмеженою відповідальністю Ост - Інвест Черкаси , Головного територіального управління юстиції у Черкаській області, Відділу державної реєстрації речових прав управління з питань державної реєстрації департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради, Державного реєстратора відділу державної реєстрації речових прав управління з питань державної реєстрації департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради Великої Олени Володимирівни, Державного реєстратора відділу з питань організації надання адміністративних послуг виконавчого комітету Білозірської сільської ради Черкаського району Яжемчук Олени Анатоліївни про визнання незаконним та скасування розрахунку часток співвласників, визнання незаконним та скасування свідоцтва про право власності, визначення ідеальних часток та встановлення порядку користування об`єктом нерухомого майна, визначення ідеальних часток та встановлення порядку користування об`єктом нерухомого майна, -

в с т а н о в и в :

У провадженні Черкаського апеляційного суду перебуває цивільна справа № 22-ц/821/108/19 за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на рішення Придніпровського районного суду м. Черкаси від 26 квітня 2018 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства Черкаське обласне об`єднане бюро технічної інвентаризації , Товариства з обмеженою відповідальністю Ост - Інвест , Товариства з обмеженою відповідальністю Ост - Інвест Черкаси , Головного територіального управління юстиції у Черкаській області, Відділу державної реєстрації речових прав управління з питань державної реєстрації департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради, Державного реєстратора відділу державної реєстрації речових прав управління з питань державної реєстрації департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради Великої Олени Володимирівни, Державного реєстратора відділу з питань організації надання адміністративних послуг виконавчого комітету Білозірської сільської ради Черкаського району Яжемчук Олени Анатоліївни про визнання незаконним та скасування розрахунку часток співвласників, визнання незаконним та скасування свідоцтва про право власності, визначення ідеальних часток та встановлення порядку користування об`єктом нерухомого майна, визначення ідеальних часток та встановлення порядку користування об`єктом нерухомого майна.

Ухвалою апеляційного суду Черкаської області від 25 жовтня 2018 року призначено у даній справі судову будівельно-технічну експертизу, проведення якої доручено експертам Черкаського відділення Київського науково-дослідного інституту судових експертиз (м. Черкаси, вул. Небесної Сотні, 31/1, 18002).

Провадження у даній справі зупинено на час проведення експертизи.

Указом Президента України від 29 грудня 2017 року № 452/2017 Про ліквідацію апеляційних судів та утворення апеляційних судів в апеляційних округах апеляційний суд Черкаської області ліквідовано, утворено Черкаський апеляційний суд.

Відповідно до ч. 5 ст. 31 ЦПК України у разі ліквідації суду справи, що перебували у його провадженні, невідкладно передаються до суду, визначеного відповідним законом.

26 липня 2019 року розпочав свою роботу Черкаський апеляційний суд, у зв`язку з чим суду була передана для розгляду вказана цивільна справа.

За наслідками автоматизованого розподілу судової справи між суддями через систему документообігу суду визначено для розгляду суддю (суддю-доповідача) Черкаського апеляційного суду Нерушак Л.В. та членів колегії суддів Бородійчука В.Г., Єльцова В.О.

Ухвалою Черкаського апеляційного суду від 09 серпня 2019 року цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства Черкаське обласне об`єднане бюро технічної інвентаризації , Товариства з обмеженою відповідальністю Ост-Інвест , Товариства з обмеженою відповідальністю Ост-Інвест Черкаси , Головного територіального управління юстиції у Черкаській області, Відділу державної реєстрації речових прав управління з питань державної реєстрації департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради, державного реєстратора відділу державної реєстрації речових прав управління з питань державної реєстрації департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради Великої Олени Володимирівни, державного реєстратора відділу з питань організації надання адміністративних послуг виконавчого комітету Білозірської сільської ради Яжемчук Олени Анатоліївни про визнання незаконним та скасування розрахунку часток співвласників, визнання незаконним та скасування свідоцтва про право на власності, визначення ідеальних часток та встановлення порядку користування об`єктом нерухомого , за апеляційною скаргою ОСОБА_1 на рішення Придніпровського районного суду м. Черкаси від 26 квітня 2018 року суддею -доповідачем Нерушак Л.В. прийнято до свого провадження.

20 серпня 2019 року на адресу Черкаського апеляційного суду від експерта В.Г. Гнатюк надійшло клопотання щодо можливої зміни питання, вказаного в ухвалі від 25.10.2018 року, так як розробка порядку користування об`єктом нерухомого майна салоном-магазином, що розташований за адресою: АДРЕСА_1 ) між ОСОБА_1 та ТОВ Ост-Інвест-Черкаси у зв`язку зі зміною співвласника позбавлена будь-якого сенсу.

04 вересня 2019 року на адресу Черкаського апеляційного суду від представника ОСОБА_1 - адвоката Міщенко С.В. надійшло клопотання про поновлення провадження у вищезазначеній справі та про постановлення ухвали про зобов`язання ТОВ Базис Черкаси не чинити перешкод у проведенні призначеної у даній справі ухвалою апеляційного суду Черкаської області від 25 жовтня 2018 року судової будівельно-технічної експертизи, проведення якої доручено експертам Черкаського відділення Київського науково-дослідного інституту судових експертиз (м. Черкаси, вул. Небесної Сотні, 31/1,18002).

У зв`язку з надходженням клопотання від експерта - В.Г. Гнатюка та представника ОСОБА_1 - адвоката Міщенка С.В. , та враховуючи вищевикладені обставини зазначені у клопотаннях, 10.09.2019 року Черкаським апеляційним судом було витребувано з Черкаського відділення Київського науково-дослідного інституту судових експертиз матеріали цивільної справи № 711/2752/17.

16 вересня 2019 року на адресу Черкаського апеляційного суду надійшли вище витребувані матеріали цивільної справи.

Відповідно до положень ч.1 ст.254 ЦПК України провадження у справі поновлюється за клопотанням учасників справи або за ініціативою суду не пізніше десяти днів з дня отримання судом повідомлення про усунення обставин, що викликали його зупинення. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу.

Враховуючи те, що на разі підстави для зупинення провадження у даній справі зникли, провадження у справі підлягає поновленню за ініціативою суду.

Керуючись ст. 254 ЦПК України, апеляційний суд,

ухвалив:

Поновити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства Черкаське обласне об`єднане бюро технічної інвентаризації , Товариства з обмеженою відповідальністю Ост - Інвест , Товариства з обмеженою відповідальністю Ост - Інвест Черкаси , Головного територіального управління юстиції у Черкаській області, Відділу державної реєстрації речових прав управління з питань державної реєстрації департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради, Державного реєстратора відділу державної реєстрації речових прав управління з питань державної реєстрації департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради Великої Олени Володимирівни, Державного реєстратора відділу з питань організації надання адміністративних послуг виконавчого комітету Білозірської сільської ради Черкаського району Яжемчук Олени Анатоліївни про визнання незаконним та скасування розрахунку часток співвласників, визнання незаконним та скасування свідоцтва про право власності, визначення ідеальних часток та встановлення порядку користування об`єктом нерухомого майна, визначення ідеальних часток та встановлення порядку користування об`єктом нерухомого майна.

Розгляд справи в суді апеляційної інстанції призначити на 25 вересня 2019 року на 10 год. 00 хв. за адресою Верхня Горова, 29, м. Черкаси, про що повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий Нерушак Л.В.

Судді Бородійчук В.Г.

Єльцов В.О.

СудЧеркаський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення17.09.2019
Оприлюднено18.09.2019
Номер документу84303978
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —711/2752/17

Постанова від 23.09.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Шипович Владислав Володимирович

Ухвала від 21.07.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Шипович Владислав Володимирович

Ухвала від 21.12.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Шипович Владислав Володимирович

Ухвала від 17.10.2019

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Нерушак Л. В.

Ухвала від 17.10.2019

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Нерушак Л. В.

Ухвала від 17.10.2019

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Нерушак Л. В.

Ухвала від 17.10.2019

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Нерушак Л. В.

Постанова від 23.10.2019

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Нерушак Л. В.

Постанова від 23.10.2019

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Нерушак Л. В.

Ухвала від 17.09.2019

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Нерушак Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні