Ухвала
від 04.11.2019 по справі 375/1866/19
РОКИТНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 375/1866/19

Провадження № 2/375/639/19

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

04.11.2019 Рокитнянський районний суд Київської області в складі:

головуючого судді - Литвина О.В.,

за участю секретаря - Юрченко Л.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні у приміщенні суду в смт. Рокитне цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до 4-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управілння Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області

про відшкодування моральної шкоди, завданої ушкодженням здоров`я внаслідок нещасного випадку на виробництві, -

ВСТАНОВИВ:

Згідно протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями головуючим у даній справі визначено Литвина О.В.

Відповідно до ухвали судді від 20.09.2019 у справі було відкрито провадження у справі за правилами спрощеного позовного провадження з викликом сторін спору.

Ухвалою суду від 11.10.2019 ухвалено проводити розгляд справи за правилами загального позовного провадження та замінено засідання для розгляду справи по суті підготовчим судовим засіданням.

У справі відповідно до положень ст.ст. 197, 198 ЦПК України проведено підготовче судове засідання за участю сторін спору та їх представників.

В ході підготовчого судового засідання судом було проведено всі передбачені ст.197 ЦПК України дії і в тому числі зясовано: чи повідомили сторони про всі обставини справи, які їм відомі; чи надали сторони докази, на які вони посилаються у позові; вирішено клопотання сторін спору про виклик у судове засідання свідків, про доручення до матеріалів справи письмових доказів; встановлено порядок зясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони будуть обґрунтовуватися під час розгляду справи по суті; зясовано розмір заявлених сторонами судових витрат; визначено дату проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача до суду не надходило.

Спір між сторонами залишається бути не врегульованим.

Підстави для колегіального розгляду справи, передбачені ст. 34 ЦПК України, відсутні.

За результатами підготовчого засідання суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу досудового розгляду по суті суддею одноособово.

Керуючись ст. ст. 189, 196-198, 200, 353 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті на 11:00 годину 03.12.2019 в залі судових засідань № 2 Рокитнянського районного суду Київської області одноособово суддею у відкритому судовому засіданні.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Встановити слідуючий порядок зясування обставин спору під час розгляду справи: допитати свідка, дослідити отримані у справі письмові докази, заслухати додаткові пояснення сторін спору та зясувати наявність у сторін клопотань та вирішити останні, після чого закінчити з`ясування обставин справи та перевірки їх доказами та перйти до судових дебатів.

На виконання постановленої під час підготовчого судового засідання без виходу до нарадчої кімнати ухвали викликати у судове засідання як свідка зі сторони відповідача ОСОБА_2 , жителя АДРЕСА_1 та попередити останнього про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання чи відмову від давання показань на вимогу суду згідно ст.ст. 384, 385 КК України.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає і заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду у справі.

Суддя О.Литвин

Ухвала набрала законної сили "_____"


20____

Стаття 384. Введення в оману суду або іншого уповноваженого органу

1. Завідомо неправдиве показання свідка, потерпілого, завідомо неправдивий висновок експерта, складені для надання або надані органу, що здійснює досудове розслідування, виконавче провадження, суду, Вищій раді правосуддя, тимчасовій слідчій чи спеціальній тимчасовій слідчій комісії Верховної Ради України, подання завідомо недостовірних або підроблених доказів, завідомо неправдивий звіт оцінювача про оцінку майна, а також завідомо неправильний переклад, зроблений перекладачем у таких самих випадках, -

караються виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

2. Ті самі дії, поєднані з обвинуваченням у тяжкому чи особливо тяжкому злочині, або зі штучним створенням доказів обвинувачення чи захисту, а також вчинені з корисливих мотивів, -

караються виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до п`яти років, або позбавленням волі на строк від двох до п`яти років.

Стаття 385. Відмова свідка від давання показань або відмова експерта чи перекладача від виконання покладених на них обов`язків

1. Відмова свідка від давання показань або відмова експерта чи перекладача без поважних причин від виконання покладених на них обов`язків у суді, Вищій раді правосуддя, Конституційному Суді України або під час провадження досудового розслідування, здійснення виконавчого провадження, розслідування тимчасовою слідчою комісією Верховної Ради України -

караються штрафом від п`ятдесяти до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.

2. Не підлягає кримінальній відповідальності особа за відмову давати показання під час провадження досудового розслідування або в суді щодо себе, а також членів її сім`ї чи близьких родичів, коло яких визначається законом.

Дата ухвалення рішення04.11.2019
Оприлюднено05.11.2019
Номер документу85370105
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —375/1866/19

Постанова від 17.06.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кулікова Світлана Василівна

Ухвала від 16.03.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кулікова Світлана Василівна

Ухвала від 02.03.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кулікова Світлана Василівна

Ухвала від 26.02.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кулікова Світлана Василівна

Рішення від 13.01.2020

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Литвин О. В.

Рішення від 13.01.2020

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Литвин О. В.

Ухвала від 04.11.2019

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Литвин О. В.

Ухвала від 11.10.2019

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Литвин О. В.

Ухвала від 20.09.2019

Цивільне

Рокитнянський районний суд Київської області

Литвин О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні