Ухвала
від 27.03.2012 по справі 2-143/11
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 2-143/11

У Х В А Л А

27 березня 2012 року Бабушкінський районний суд м. Дніпропетровська у складі:

головуючого - судді Кудрявцевої Т.О.

при секретарі Ханберовій Н.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Виконавчого комітету Бабушкінської районної ради м. Дніпропетровську, Дніпропетровської міської ради, Інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю у Дніпропетровській області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , треті особи - ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , Комунальне підприємство ДМБТІ , про визнання права власності на самочинне будівництво, зобов`язання виконати певні дії, за позовом третьої особи ОСОБА_6 до ОСОБА_1 , треті особи - Дніпропетровська міська рада, Бабушкінська районна у місті Дніпропетровську рада, ОСОБА_7 , про усунення перешкод в користуванні майном, -

В С Т А Н О В И В:

В ході розгляду даної цивільної справи від третьої особи ОСОБА_6 надійшла до суду заява про роз`єднання кількох поєднаних в одному провадженні вимог, а саме про виділення в самостійне провадження його позовних вимог про усунення перешкод в користуванні майном. В обґрунтування заявленого клопотання заявник посилався на те, що справа за позовом ОСОБА_1 розглядається з 2008 року і основною причиною є велика кількість відповідачів і третіх осіб, які постійно не з`являються в судові засідання та відкладають розгляд з причин мирової домовленості, яку ніяк не досягнуть; виділення в окреме провадження вимог ОСОБА_6 ніяк не перешкоджає і не впливає на інтереси інших осіб та відповідачів, оскільки вони стосуються лише майна ОСОБА_1 , яке розташоване на його території.

В судовому засіданні учасники процесу не заперечували проти заявленого клопотання.

Розглянувши заяву, вислухавши учасників процесу, дослідивши матеріали справи, суд вважає, що заявлене клопотання підлягає задоволенню.

Відповідно до ст. 126 ЦПК України суддя час відкриття провадження у справі, підготовки справи до судового розгляду або суд під час її розгляду мають право постановити ухвалу про об`єднання в одне провадження кількох однорідних позовних вимог. Залежно від обставин справи суддя чи суд мають право постановити ухвалу про роз`єднання кількох поєднаних в одному провадженні вимог у самостійні провадження, якщо їх спільних розгляд ускладнює вирішення справи.

Як вбачається з матеріалів цивільної справи, ОСОБА_1 звернувся до суду із вказаним позовом до Виконавчого комітету Бабушкінської районної ради м. Дніпропетровську, Дніпропетровської міської ради, Інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю у Дніпропетровській області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , треті особи - ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , КП ДМБТІ , про визнання права власності на самочинне будівництво, зобов`язання виконати певні дії; третя особа ОСОБА_6 звернувся до суду з позовом до ОСОБА_1 , треті особи - Дніпропетровська міська рада, Бабушкінська районна у місті Дніпропетровську рада, ОСОБА_7 , про усунення перешкод в користуванні майном. Вказані позови були об`єднані судом в одне провадження.

Дана справа тривалий час перебуває на розгляді в суді в зв`язку з уточненням сторонами своїх позовних вимог, наданням заяв ОСОБА_1 про відкладення розгляду справи для вирішення справи мирним шляхом, в зв`язку з неодноразовими неявками в судове засідання учасників процесу.

Зважаючи на обставини справи, з урахуванням того, що спільний розгляд зазначених позовних вимог ускладнює вирішення справи по суті, суд вважає за необхідне роз`єднати поєднані в одне провадження вимоги та виділити в самостійне провадження позовні вимоги ОСОБА_6 про усунення перешкод в користуванні майном.

На підставі викладеного, керуючись ст. 126 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Заяву ОСОБА_6 про роз`єднання позовних вимог задовольнити.

Роз`єднати в самостійні провадження поєднані в одному провадженні позовні вимоги ОСОБА_1 до Виконавчого комітету Бабушкінської районної ради м. Дніпропетровську, Дніпропетровської міської ради, Інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю у Дніпропетровській області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , треті особи - ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , Комунальне підприємство ДМБТІ , про визнання права власності на самочинне будівництво, зобов`язання виконати певні дії та позовні вимоги ОСОБА_6 до ОСОБА_1 , треті особи - Дніпропетровська міська рада, Бабушкінська районна у місті Дніпропетровську рада, ОСОБА_7 , про усунення перешкод в користуванні майном, виділивши в самостійне провадження позовні вимоги ОСОБА_6 до ОСОБА_1 , треті особи - Дніпропетровська міська рада, Бабушкінська районна у місті Дніпропетровську рада, ОСОБА_7 , про усунення перешкод в користуванні майном.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.О. Кудрявцева

СудБабушкінський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення27.03.2012
Оприлюднено22.11.2019
Номер документу85782479
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-143/11

Ухвала від 12.11.2021

Цивільне

Тарутинський районний суд Одеської області

Тончева Н. М.

Ухвала від 26.03.2021

Цивільне

Волноваський районний суд Донецької області

Писанець Н. В.

Ухвала від 02.03.2021

Цивільне

Волноваський районний суд Донецької області

Писанець Н. В.

Ухвала від 28.02.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Тетервак Н. А.

Ухвала від 28.02.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Тетервак Н. А.

Ухвала від 03.06.2020

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Чех Н. А.

Ухвала від 31.01.2020

Цивільне

Ленінський районний суд м.Харкова

Проценко Л. Г.

Рішення від 08.08.2012

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

Ухвала від 27.03.2012

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

Ухвала від 27.03.2012

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні