Ухвала
від 28.01.2009 по справі 2-2992/09
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Цивільна справа № 2-2992/09

УХВАЛА

28 січня 2009р. Шевченківський районний суд м. Києва в складі :

головуючого-судді: Волошин а В.О.

при секретарі: Романовій В.В .

розглянувши у відкритому попередньому судовому засід анні в м. Києві цивільну справ у за позовом ОСОБА_1 до Тов ариства з обмеженою відповід альністю «ЮНАЙТЕД ГАРАЖ СЕРВІСЕЗ», третя особа: Генер альний директор Товариства з обмеженою відповідальністю «ЮНАЙТЕД ГАРАЖ СЕРВІСЕЗ » Волосніков Юрій Юрійович про поновлення на роботі, с тягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу та ві дшкодування моральної шкоди , -

встановив:

В провадженні Шевченківс ького районного суду м. Києва перебуває вказаний позов. Ро згляд справи по суті не відбу вався.

Відповідно до ч. 2 ст. 109 ЦПК Укр аїни позови до юридичних осі б пред'являються в суд за їхні м місцезнаходженням.

За змістом ст. 93 ЦК України мі сцезнаходженням юридичної о соби є адреса органу або особ и, які відповідно до установч их документів юридичної особ и чи закону виступають від її імені.

В судовому засіданні, судом достовірно встановлено, що м ісцезнаходження відповідач а ТОВ «ЮНАЙТЕД ГАРАЖ СЕРВ ІСЕЗ» знаходиться за адресою : м. Київ, вул. Здолбунівська, 7-Д , що територіально не відноси ться до Шевченківського райо ну м. Києва.

Частиною 1 ст. 110 ЦПК України п ередбачено, що позови про стя гнення аліментів, про визнан ня батьківства відповідача, позови, що виникають з трудов их правовідносин, можуть пре д'являтися також за місцем пр оживання позивача.

В судовому засідання позив ачка зазначала, що проживає з а адресою: АДРЕСА_1, що тери торіально відноситься до Гол осіївського району м. Києва, п ри обговоренні питання про п ередачу справи за підсудніст ю просила врахувати суд, що на теперішній час вона перебув ає у відпустці по догляду за д итиною і мала право зверненн я до суду з позовом за своїм мі сцем проживання.

Таким чином, цивільна справ а за позовом ОСОБА_1 до ТОВ «ЮНАЙТЕД ГАРАЖ СЕРВІСЕЗ », третя особа: Генеральний ди ректор ТОВ «ЮНАЙТЕД ГАРАЖ СЕРВІСЕЗ» Волосніков Ю.Ю. про поновлення на роботі, стя гнення заробітної плати за ч ас вимушеного прогулу та від шкодування моральної шкоди н епідсудна Шевченківському р айонному суду м. Києва.

Відповідно до п. 2) ч. 1 ст. 116 ЦПК України суд передає справу н а розгляд іншому суду, якщо: пі сля відкриття провадження у справі і до початку судового розгляду виявилося, що заяву було прийнято з порушенням п равил підсудності.

Згідно з ст. 117 ЦПК України сп ори між судами про підсудніс ть не допускаються. Справа, пе редана з одного суду до іншог о в порядку, встановленому ст аттею 116 цього Кодексу, повинн а бути прийнята до проваджен ня судом, якому вона надіслан а.

З огляду на викладене, на пі дставі ст. ст. 109, 116, 117, 209, 210, 293, 294 ЦПК Ук раїни, суд -

ухвалив:

Цивільну справу за позово м ОСОБА_1 до Товариства з о бмеженою відповідальністю « ЮНАЙТЕД ГАРАЖ СЕРВІСЕЗ», третя особа: Генеральний дир ектор Товариства з обмеженою відповідальністю «ЮНАЙТЕ Д ГАРАЖ СЕРВІСЕЗ» Волосн іков Юрій Юрійович про поно влення на роботі, стягнення з аробітної плати за час вимуш еного прогулу та відшкодуван ня моральної шкоди передати на розгляд Голосіївському ра йонному суду м. Києва.

Ухвалу може бути оскаржено до Апеляційного суду м. Києва через Шевченківський районн ий суд м. Києва шляхом подання заяви про апеляційне оскарж ення ухвали суду першої інст анції протягом п'яти днів з дн я проголошення ухвали. Апеля ційна скарга на ухвалу суду п одається протягом десяти дні в після подання заяви про апе ляційне оскарження.

Ухвала суду набирає законн ої сили після закінчення заз начених вище строків, або піс ля перегляду в апеляційному порядку, якщо її не скасовано .

СудШевченківський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення28.01.2009
Оприлюднено21.09.2010
Номер документу8876654
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-2992/09

Рішення від 16.12.2009

Цивільне

Київський районний суд м.Донецька

Бурлаченко Олег Олександрович

Рішення від 26.02.2009

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Ярош С.В.

Рішення від 20.07.2009

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Сорока К.М.

Ухвала від 13.04.2009

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Мазурик О.Ф.

Ухвала від 28.01.2009

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Волошин В.О.

Рішення від 20.07.2009

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Сорока К.М.

Рішення від 06.10.2009

Цивільне

Київський районний суд м. Сімферополя

Кагітіна Ірина Володимирівна

Рішення від 17.02.2010

Цивільне

Московський районний суд м.Харкова

Марченко Олександр Миколайович

Рішення від 19.11.2009

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Черновськой Геннадій В'ячеславович

Ухвала від 30.07.2009

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Харкова

Маслов Микола Іванович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні