QR IBANШвидка оплата QR IBAN — новий сервіс від Опендатабот

Реєстр юридичних осіб

Розділ 10 Виробництво харчових продуктів

Міста

Регіони

Виробництво харчових продуктів

Компанії за обігом

5 876 компаній

ТОВ «ЕЛЕВАТОР БУД ІНВЕСТ»

Виробництво олії та тваринних жирів

Дохід за 2024

6 424 288 000 ₴

Кількість працівників

290

Дата заснування

16.04.2009

ТОВ «ТЕРРАФУД»

Перероблення молока, виробництво масла та сиру

Дохід за 2024

5 875 906 000 ₴

Кількість працівників

1 569

Дата заснування

10.02.2010

ТОВ «ОЛСІДЗ БЛЕК СІ»

Виробництво олії та тваринних жирів

Дохід за 2024

5 816 093 000 ₴

Кількість працівників

363

Дата заснування

24.12.2010

ПРАТ «НЖК»

Виробництво олії та тваринних жирів

Дохід за 2024

5 621 625 000 ₴

Кількість працівників

269

Дата заснування

28.03.1995

ПП «ВІКТОР І К»

Виробництво олії та тваринних жирів

Дохід за 2024

5 507 322 000 ₴

Кількість працівників

1 202

Дата заснування

21.04.2003

ТОВ «ЩЕДРО»

Виробництво олії та тваринних жирів

Дохід за 2024

5 353 667 000 ₴

Кількість працівників

1 703

Дата заснування

20.02.2017

ТЗОВ «КОРМОТЕХ»

Виробництво готових кормів для домашніх тварин

Дохід за 2024

5 335 858 000 ₴

Кількість працівників

951

Дата заснування

30.09.2003

ТОВ «АГРО-ОВЕН»

Виробництво м'яса свійської птиці

Дохід за 2024

4 980 447 000 ₴

Кількість працівників

1 453

Дата заснування

06.02.1998

ТОВ «УКРОЛІЯ»

Виробництво олії та тваринних жирів

Дохід за 2024

4 904 906 000 ₴

Кількість працівників

194

Дата заснування

25.06.2001

Цей розділ включає діяльність із перероблення продукції сільського, лісового та рибного господарства для виробництва харчових продуктів, готових кормів для тварин, а також виробництва різних проміжних продуктів, що не є безпосередньо харчовими. Ця діяльність зазвичай так чи інакше пов'язана із виробництвом побічної продукції різної вартості (наприклад, шкур, які одержують у процесі забою худоби, або макухи як продукту виробництва олії).

У цьому розділі виробництво харчових продуктів розподілене за видами виготовленої продукції: виробництво м'ясних, рибних продуктів, перероблення фруктів та овочів, виробництво олії та жирів, молочних продуктів, перероблення зерна, виробництво кормів для тварин та інших харчових продуктів. Виробництво може здійснюватися за власний рахунок, а також на користь третіх осіб, наприклад, приватний забій худоби. Цей розділ не включає приготування їжі для безпосереднього вживання на місці, наприклад у ресторанах.

Переробними вважаються підприємства, які продають власну продукцію у власному магазині (наприклад, хлібопекарні, кондитерські, ковбасні лавки тощо). Проте якщо перероблення є мінімальним і не призводить до суттєвої трансформації кінцевої продукції, то такі одиниці класифікують у сфері оптової та роздрібної торгівлі (секція G). Приготування їжі для негайного споживання на місці їх виготовлення відноситься до розділу 56 "Діяльність із забезпечення стравами та напоями".

Виробництво готових кормів для тварин з відходів боєнь класифікують у групі 10.9. Перероблення відходів виробництва харчових продуктів і напоїв у вторинну сировину класифікують у групі 38.3, а знищення відходів харчових продуктів і напоїв - у класі 38.21.