ДП «КК „РОШЕН“»
Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів
Дохід за 2024
37 395 622 000 ₴
Кількість працівників
227
Дата заснування
30.01.1998
Реєстр юридичних осіб
5 876 компаній
Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів
Дохід за 2024
37 395 622 000 ₴
Кількість працівників
227
Дата заснування
30.01.1998
Виробництво готових кормів для тварин, що утримуються на фермах
Дохід за 2024
30 645 430 000 ₴
Кількість працівників
575
Дата заснування
30.06.2004
Виробництво олії та тваринних жирів
Дохід за 2024
24 112 116 000 ₴
Кількість працівників
895
Дата заснування
12.06.2001
Виробництво олії та тваринних жирів
Дохід за 2024
15 355 890 000 ₴
Кількість працівників
644
Дата заснування
22.12.2004
Виробництво фруктових і овочевих соків
Дохід за 2024
12 212 941 000 ₴
Кількість працівників
2 444
Дата заснування
08.10.1998
Виробництво цукру
Дохід за 2024
11 677 879 000 ₴
Кількість працівників
911
Дата заснування
28.01.2009
Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів
Дохід за 2024
9 517 545 000 ₴
Кількість працівників
739
Дата заснування
29.08.2001
Виробництво олії та тваринних жирів
Дохід за 2024
9 341 513 000 ₴
Кількість працівників
628
Дата заснування
02.04.2003
Виробництво м'яса
Дохід за 2024
8 263 579 000 ₴
Кількість працівників
2 631
Дата заснування
06.09.2001
Виробництво крохмалів і крохмальних продуктів
Дохід за 2024
8 080 295 000 ₴
Кількість працівників
190
Дата заснування
26.07.2012
Виробництво олії та тваринних жирів
Дохід за 2024
6 860 704 000 ₴
Кількість працівників
121
Дата заснування
21.09.2017
Виробництво олії та тваринних жирів
Дохід за 2024
6 509 012 000 ₴
Кількість працівників
1 343
Дата заснування
20.02.2017
Цей розділ включає діяльність із перероблення продукції сільського, лісового та рибного господарства для виробництва харчових продуктів, готових кормів для тварин, а також виробництва різних проміжних продуктів, що не є безпосередньо харчовими. Ця діяльність зазвичай так чи інакше пов'язана із виробництвом побічної продукції різної вартості (наприклад, шкур, які одержують у процесі забою худоби, або макухи як продукту виробництва олії).
У цьому розділі виробництво харчових продуктів розподілене за видами виготовленої продукції: виробництво м'ясних, рибних продуктів, перероблення фруктів та овочів, виробництво олії та жирів, молочних продуктів, перероблення зерна, виробництво кормів для тварин та інших харчових продуктів. Виробництво може здійснюватися за власний рахунок, а також на користь третіх осіб, наприклад, приватний забій худоби. Цей розділ не включає приготування їжі для безпосереднього вживання на місці, наприклад у ресторанах.
Переробними вважаються підприємства, які продають власну продукцію у власному магазині (наприклад, хлібопекарні, кондитерські, ковбасні лавки тощо). Проте якщо перероблення є мінімальним і не призводить до суттєвої трансформації кінцевої продукції, то такі одиниці класифікують у сфері оптової та роздрібної торгівлі (секція G). Приготування їжі для негайного споживання на місці їх виготовлення відноситься до розділу 56 "Діяльність із забезпечення стравами та напоями".
Виробництво готових кормів для тварин з відходів боєнь класифікують у групі 10.9. Перероблення відходів виробництва харчових продуктів і напоїв у вторинну сировину класифікують у групі 38.3, а знищення відходів харчових продуктів і напоїв - у класі 38.21.