QR IBANШвидка оплата QR IBAN — новий сервіс від Опендатабот

Реєстр юридичних осіб

Розділ 10 Виробництво харчових продуктів

Міста

Регіони

Виробництво харчових продуктів

Компанії за обігом

5 876 компаній

ДП «КК „РОШЕН“»

Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів

Дохід за 2024

37 395 622 000 ₴

Кількість працівників

227

Дата заснування

30.01.1998

ТОВ «КЕРНЕЛ-ТРЕЙД»

Виробництво олії та тваринних жирів

Дохід за 2024

24 112 116 000 ₴

Кількість працівників

895

Дата заснування

12.06.2001

ТОВ «САНДОРА»

Виробництво фруктових і овочевих соків

Дохід за 2024

12 212 941 000 ₴

Кількість працівників

2 444

Дата заснування

08.10.1998

ПРАТ «МОНДЕЛІС УКРАЇНА»

Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів

Дохід за 2024

9 517 545 000 ₴

Кількість працівників

739

Дата заснування

29.08.2001

ПП «ОЛІЯР»

Виробництво олії та тваринних жирів

Дохід за 2024

9 341 513 000 ₴

Кількість працівників

628

Дата заснування

02.04.2003

ТОВ «ІНТЕРСТАРЧ УКРАЇНА»

Виробництво крохмалів і крохмальних продуктів

Дохід за 2024

8 080 295 000 ₴

Кількість працівників

190

Дата заснування

26.07.2012

ТОВ «ОПТІМУСАГРО ТРЕЙД»

Виробництво олії та тваринних жирів

Дохід за 2024

6 509 012 000 ₴

Кількість працівників

1 343

Дата заснування

20.02.2017

Цей розділ включає діяльність із перероблення продукції сільського, лісового та рибного господарства для виробництва харчових продуктів, готових кормів для тварин, а також виробництва різних проміжних продуктів, що не є безпосередньо харчовими. Ця діяльність зазвичай так чи інакше пов'язана із виробництвом побічної продукції різної вартості (наприклад, шкур, які одержують у процесі забою худоби, або макухи як продукту виробництва олії).

У цьому розділі виробництво харчових продуктів розподілене за видами виготовленої продукції: виробництво м'ясних, рибних продуктів, перероблення фруктів та овочів, виробництво олії та жирів, молочних продуктів, перероблення зерна, виробництво кормів для тварин та інших харчових продуктів. Виробництво може здійснюватися за власний рахунок, а також на користь третіх осіб, наприклад, приватний забій худоби. Цей розділ не включає приготування їжі для безпосереднього вживання на місці, наприклад у ресторанах.

Переробними вважаються підприємства, які продають власну продукцію у власному магазині (наприклад, хлібопекарні, кондитерські, ковбасні лавки тощо). Проте якщо перероблення є мінімальним і не призводить до суттєвої трансформації кінцевої продукції, то такі одиниці класифікують у сфері оптової та роздрібної торгівлі (секція G). Приготування їжі для негайного споживання на місці їх виготовлення відноситься до розділу 56 "Діяльність із забезпечення стравами та напоями".

Виробництво готових кормів для тварин з відходів боєнь класифікують у групі 10.9. Перероблення відходів виробництва харчових продуктів і напоїв у вторинну сировину класифікують у групі 38.3, а знищення відходів харчових продуктів і напоїв - у класі 38.21.