QR IBANШвидка оплата QR IBAN — новий сервіс від Опендатабот

Реєстр юридичних осіб

Розділ 56 Діяльність із забезпечення стравами та напоями

Міста

Регіони

Діяльність із забезпечення стравами та напоями

Нові компанії

18 917 компаній

ТОВ «ФРАНКІВ»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дата заснування

05.12.2025

ТОВ «БІРТАЙМ»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дата заснування

05.12.2025

ТОВ «2899 ЛАУНЖ - БАР»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дата заснування

05.12.2025

ТОВ «МАРКУС БАР»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дата заснування

04.12.2025

ТОВ «ОКОНОМІЯКІ»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дата заснування

04.12.2025

ТОВ «НУАР КАФЕ БАР»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дата заснування

03.12.2025

ТОВ «КШПС»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дата заснування

03.12.2025

ТОВ «КАСТЕЛЛАНА»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дата заснування

03.12.2025

ТОВ «ТЮльКА»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дата заснування

02.12.2025

ТОВ «ТЕЙСТ МЕЙКЕРС»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дата заснування

02.12.2025

Цей розділ включає діяльність з обслуговування їжею та напоями за умови, що їжу та напої споживають на місці у традиційних ресторанах, ресторанах самообслуговування або швидкого обслуговування, що працюють як постійно, так і тимчасово, з наданням місць для сидіння або без їх надання. При класифікуванні одиниць вирішальним фактором є те, що пропонується їжа, придатна для негайного споживання на місці, а не тип закладу, що її пропонує.

Цей розділ не включає виробництво страв, не призначених для негайного споживання на місці, страв, не призначених для безпосереднього споживання, та готової їжі, яка не вважається стравою (див. розділ 10 "Виробництво харчових продуктів" та 11 "Виробництво напоїв"). Цей розділ також не включає торгівлю харчовими продуктами невласного виробництва, які не є готовими стравами, стравами, не призначеними для негайного споживання на місці (див. секцію G "Оптова та роздрібна торгівля; ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів").