QR IBANШвидка оплата QR IBAN — новий сервіс від Опендатабот

Реєстр юридичних осіб

Розділ 10 Виробництво харчових продуктів

Міста

Регіони

Виробництво харчових продуктів

Компанії за обігом

5 878 компаній

ТОВ «ЛЮСТДОРФ»

Перероблення молока, виробництво масла та сиру

Дохід за 2024

4 850 159 000 ₴

Кількість працівників

1 419

Дата заснування

04.02.1997

ТОВ «МК „ГАЛИЧИНА“»

Перероблення молока, виробництво масла та сиру

Дохід за 2024

4 708 241 000 ₴

Кількість працівників

1 589

Дата заснування

10.03.2015

ТОВ «ОЛІЙНИЙ ДІМ»

Виробництво олії та тваринних жирів

Дохід за 2024

4 352 787 000 ₴

Кількість працівників

99

Дата заснування

01.06.2007

ПРАТ «ВМЗ „РОШЕН“»

Перероблення молока, виробництво масла та сиру

Дохід за 2024

4 321 559 000 ₴

Кількість працівників

228

Дата заснування

20.08.1999

ТОВ «ДАНОН ДНІПРО»

Перероблення молока, виробництво масла та сиру

Дохід за 2024

4 105 412 000 ₴

Кількість працівників

318

Дата заснування

17.10.2007

ТОВ «МАЛБІ ФУДС»

Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів

Дохід за 2024

4 067 400 000 ₴

Кількість працівників

703

Дата заснування

07.06.2004

СП «ВІТМАРК-УКРАЇНА» ТОВ

Виробництво фруктових і овочевих соків

Дохід за 2024

3 602 764 000 ₴

Кількість працівників

832

Дата заснування

09.08.2001

ТОВ «ГРАДОЛІЯ РАФІНАЦІЯ»

Виробництво олії та тваринних жирів

Дохід за 2024

3 597 230 000 ₴

Кількість працівників

290

Дата заснування

17.08.2016

Цей розділ включає діяльність із перероблення продукції сільського, лісового та рибного господарства для виробництва харчових продуктів, готових кормів для тварин, а також виробництва різних проміжних продуктів, що не є безпосередньо харчовими. Ця діяльність зазвичай так чи інакше пов'язана із виробництвом побічної продукції різної вартості (наприклад, шкур, які одержують у процесі забою худоби, або макухи як продукту виробництва олії).

У цьому розділі виробництво харчових продуктів розподілене за видами виготовленої продукції: виробництво м'ясних, рибних продуктів, перероблення фруктів та овочів, виробництво олії та жирів, молочних продуктів, перероблення зерна, виробництво кормів для тварин та інших харчових продуктів. Виробництво може здійснюватися за власний рахунок, а також на користь третіх осіб, наприклад, приватний забій худоби. Цей розділ не включає приготування їжі для безпосереднього вживання на місці, наприклад у ресторанах.

Переробними вважаються підприємства, які продають власну продукцію у власному магазині (наприклад, хлібопекарні, кондитерські, ковбасні лавки тощо). Проте якщо перероблення є мінімальним і не призводить до суттєвої трансформації кінцевої продукції, то такі одиниці класифікують у сфері оптової та роздрібної торгівлі (секція G). Приготування їжі для негайного споживання на місці їх виготовлення відноситься до розділу 56 "Діяльність із забезпечення стравами та напоями".

Виробництво готових кормів для тварин з відходів боєнь класифікують у групі 10.9. Перероблення відходів виробництва харчових продуктів і напоїв у вторинну сировину класифікують у групі 38.3, а знищення відходів харчових продуктів і напоїв - у класі 38.21.