ТОВ «ЛЮСТДОРФ»
Перероблення молока, виробництво масла та сиру
Дохід за 2024
4 850 159 000 ₴
Кількість працівників
1 419
Дата заснування
04.02.1997
Реєстр юридичних осіб
5 878 компаній
Перероблення молока, виробництво масла та сиру
Дохід за 2024
4 850 159 000 ₴
Кількість працівників
1 419
Дата заснування
04.02.1997
Перероблення молока, виробництво масла та сиру
Дохід за 2024
4 849 354 000 ₴
Кількість працівників
1 236
Дата заснування
23.10.2000
Перероблення молока, виробництво масла та сиру
Дохід за 2024
4 708 241 000 ₴
Кількість працівників
1 589
Дата заснування
10.03.2015
Виробництво олії та тваринних жирів
Дохід за 2024
4 352 787 000 ₴
Кількість працівників
99
Дата заснування
01.06.2007
Перероблення молока, виробництво масла та сиру
Дохід за 2024
4 321 559 000 ₴
Кількість працівників
228
Дата заснування
20.08.1999
Перероблення молока, виробництво масла та сиру
Дохід за 2024
4 105 412 000 ₴
Кількість працівників
318
Дата заснування
17.10.2007
Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів
Дохід за 2024
4 067 400 000 ₴
Кількість працівників
703
Дата заснування
07.06.2004
Виробництво м'ясних продуктів
Дохід за 2024
3 978 826 000 ₴
Кількість працівників
344
Дата заснування
29.09.2009
Виробництво м'яса свійської птиці
Дохід за 2024
3 722 494 000 ₴
Кількість працівників
1 367
Дата заснування
24.07.2015
Виробництво фруктових і овочевих соків
Дохід за 2024
3 602 764 000 ₴
Кількість працівників
832
Дата заснування
09.08.2001
Виробництво олії та тваринних жирів
Дохід за 2024
3 597 230 000 ₴
Кількість працівників
290
Дата заснування
17.08.2016
Перероблення молока, виробництво масла та сиру
Дохід за 2024
3 392 267 000 ₴
Кількість працівників
959
Дата заснування
22.12.1995
Цей розділ включає діяльність із перероблення продукції сільського, лісового та рибного господарства для виробництва харчових продуктів, готових кормів для тварин, а також виробництва різних проміжних продуктів, що не є безпосередньо харчовими. Ця діяльність зазвичай так чи інакше пов'язана із виробництвом побічної продукції різної вартості (наприклад, шкур, які одержують у процесі забою худоби, або макухи як продукту виробництва олії).
У цьому розділі виробництво харчових продуктів розподілене за видами виготовленої продукції: виробництво м'ясних, рибних продуктів, перероблення фруктів та овочів, виробництво олії та жирів, молочних продуктів, перероблення зерна, виробництво кормів для тварин та інших харчових продуктів. Виробництво може здійснюватися за власний рахунок, а також на користь третіх осіб, наприклад, приватний забій худоби. Цей розділ не включає приготування їжі для безпосереднього вживання на місці, наприклад у ресторанах.
Переробними вважаються підприємства, які продають власну продукцію у власному магазині (наприклад, хлібопекарні, кондитерські, ковбасні лавки тощо). Проте якщо перероблення є мінімальним і не призводить до суттєвої трансформації кінцевої продукції, то такі одиниці класифікують у сфері оптової та роздрібної торгівлі (секція G). Приготування їжі для негайного споживання на місці їх виготовлення відноситься до розділу 56 "Діяльність із забезпечення стравами та напоями".
Виробництво готових кормів для тварин з відходів боєнь класифікують у групі 10.9. Перероблення відходів виробництва харчових продуктів і напоїв у вторинну сировину класифікують у групі 38.3, а знищення відходів харчових продуктів і напоїв - у класі 38.21.