Код ЄДРПОУ
24271471
ЗАТ «КРАСНОПАВЛІВСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД»
- Директор
- Логвиненко Сергій Олександрович
Реєстраційні дані
- Час витягу з ЄДР
- Повна назва
- Закрите акціонерне товариство «КРАСНОПАВЛІВСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД»
- Адреса
Україна, 64621, Харківська область, Лозівський район, селище міського типу Краснопавлівка, вулиця Червоногвардійська, будинок 45а
- Дата заснування
- Директор
- Логвиненко Сергій Олександрович
- Код ЄДРПОУ
- 24271471
- Статутний капітал
- 150 000 грн
- Основний вид діяльності
- 15.51.0 Перероблення молока та виробництво сиру
- Інші види діяльності
Розведення великої рогатої худоби, Неспеціалізована оптова торгівля харчовими продуктами, напоями та тютюновими виробами, Роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах з перевагою продовольчого асортименту, Роздрібна торгівля молоком, молочними продуктами та яйцями, Діяльність кафе
Розкрити
- Керівники з обмеженнями
Логвиненко Сергій Олександрович
Підписант та керівник
Без обмежень
Голова комісії з припинення або ліквідатор
- Власники
818 фізичних осіб та одна юридична особа
Засновник
150 000 грн100%
Історія змін реєстраційної інформації
Дата | Зміна | Було | Стало |
---|---|---|---|
Увійдіть для отримання дати останніх змін | Змінився стан | В стані припинення | Припинено |
Видалений бенефіціарний власник | зичних осіб та одна юридична особа | — | |
Змінився стан | Припинено | В стані припинення | |
Змінився стан | В стані припинення | Припинено |
Судовий реєстр
Реквізити компанії ЗАТ «КРАСНОПАВЛІВСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД»
Ознайомимося з повною інформацією про юридичну особу ЗАКРИТЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КРАСНОПАВЛІВСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД". Юрособа ЗАКРИТЕ АТ "КРАСНОПАВЛІВСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД" зареєстрована — 14.06.1999. 150 000 гривень складає статутний капітал ЗАКРИТЕ АТ "КРАСНОПАВЛІВСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД". На данний момент директором підприємства є — Логвиненко Сергій Олександрович. Компанія має юридичну адресу: Україна, 64621, Харківська область, селище міського типу Краснопавлівка, Лозівський Район, вулиця Червоногвардійська. Основний КВЕД підприємства — 15.51.0 ПЕРЕРОБЛЕННЯ МОЛОКА ТА ВИРОБНИЦТВО СИРУ