Реєстр юридичних осіб

Розділ 56 Діяльність із забезпечення стравами та напоями

Місто

Регіон

Діяльність із забезпечення стравами та напоями

Компанії

ПІІ «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

16 837 166 000 ₴

Кількість працівників

9 638

Дата заснування

05.12.1995

ТОВ «ОПЕРКОМ»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

1 468 408 000 ₴

Кількість працівників

2 452

Дата заснування

09.12.2021

ТОВ «ГРГ-УКРАЇНА»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

982 888 000 ₴

Кількість працівників

697

Дата заснування

22.08.2012

ТОВ «ТЕСТІ ФУД»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

1 031 334 000 ₴

Кількість працівників

679

Дата заснування

10.12.2013

КП «КДХ»

Постачання інших готових страв

Дохід за 2024

19 965 000 ₴

Кількість працівників

472

Дата заснування

19.11.2009

ТОВ «ДТС-ХАРКІВ»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

771 861 000 ₴

Кількість працівників

452

Дата заснування

11.10.2006

ТОВ «ПОНТЕМ. УА»

Постачання інших готових страв

Дохід за 2024

429 792 000 ₴

Кількість працівників

439

Дата заснування

18.07.2016

ТОВ «РЕСТ-АРТ»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

166 139 400 ₴

Кількість працівників

346

Дата заснування

20.07.2011

ТОВ «ДОМІНОС ПІЦЦА ЮКРЕЙН»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

550 308 000 ₴

Кількість працівників

339

Дата заснування

03.09.2009

КП «ПИТАНИЕ»

Постачання готових страв для подій

Дохід за 2021

73 804 900 ₴

Кількість працівників

231

Дата заснування

25.01.2001

ТОВ «ФУДІ-КЕЙТЕРИНГ»

Постачання інших готових страв

Дохід за 2024

164 936 700 ₴

Кількість працівників

214

Дата заснування

13.06.2018

Цей розділ включає діяльність з обслуговування їжею та напоями за умови, що їжу та напої споживають на місці у традиційних ресторанах, ресторанах самообслуговування або швидкого обслуговування, що працюють як постійно, так і тимчасово, з наданням місць для сидіння або без їх надання. При класифікуванні одиниць вирішальним фактором є те, що пропонується їжа, придатна для негайного споживання на місці, а не тип закладу, що її пропонує.

Цей розділ не включає виробництво страв, не призначених для негайного споживання на місці, страв, не призначених для безпосереднього споживання, та готової їжі, яка не вважається стравою (див. розділ 10 "Виробництво харчових продуктів" та 11 "Виробництво напоїв"). Цей розділ також не включає торгівлю харчовими продуктами невласного виробництва, які не є готовими стравами, стравами, не призначеними для негайного споживання на місці (див. секцію G "Оптова та роздрібна торгівля; ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів").