Реєстр юридичних осіб

Розділ 56 Діяльність із забезпечення стравами та напоями

Місто

Регіон

Діяльність із забезпечення стравами та напоями

Компанії за персоналом

18 817 компаній

ПП «КОРОЛІВСЬКА ПИВОВАРНЯ»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

180 278 000 ₴

Кількість працівників

106

Дата заснування

06.10.2022

ТОВ «АЕРО РЕСТОРАНТС»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

60 500 ₴

Кількість працівників

105

Дата заснування

22.09.2010

КП «ПРОМІНЬ»

Постачання готових страв для подій

Дохід за 2024

42 612 000 ₴

Кількість працівників

104

Дата заснування

01.06.2004

ТОВ «САНЕКО РИТЕЙЛ»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

81 008 700 ₴

Кількість працівників

100

Дата заснування

04.10.2019

ТОВ «СВІТ ФРЕШ»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

151 306 000 ₴

Кількість працівників

94

Дата заснування

04.06.2010

ТОВ «КЛАРІКС ЛІК 23»

Постачання інших готових страв

Дохід за 2022

155 920 600 ₴

Кількість працівників

93

Дата заснування

19.11.2019

ТОВ «ГРАНД-ЧУБИНСЬКЕ»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

26 203 000 ₴

Кількість працівників

93

Дата заснування

12.08.2002

КП КШХ «ШКІЛЬНИЙ»

Постачання інших готових страв

Дохід за 2024

37 751 000 ₴

Кількість працівників

88

Дата заснування

24.06.1992

ТОВ «НЬЮ ЕРА ПОСТАЧ»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2022

51 842 800 ₴

Кількість працівників

85

Дата заснування

28.11.2019

КП «ШКІЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ»

Постачання інших готових страв

Дохід за 2024

28 296 000 ₴

Кількість працівників

74

Дата заснування

26.04.2002

Цей розділ включає діяльність з обслуговування їжею та напоями за умови, що їжу та напої споживають на місці у традиційних ресторанах, ресторанах самообслуговування або швидкого обслуговування, що працюють як постійно, так і тимчасово, з наданням місць для сидіння або без їх надання. При класифікуванні одиниць вирішальним фактором є те, що пропонується їжа, придатна для негайного споживання на місці, а не тип закладу, що її пропонує.

Цей розділ не включає виробництво страв, не призначених для негайного споживання на місці, страв, не призначених для безпосереднього споживання, та готової їжі, яка не вважається стравою (див. розділ 10 "Виробництво харчових продуктів" та 11 "Виробництво напоїв"). Цей розділ також не включає торгівлю харчовими продуктами невласного виробництва, які не є готовими стравами, стравами, не призначеними для негайного споживання на місці (див. секцію G "Оптова та роздрібна торгівля; ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів").