Реєстр юридичних осіб

Розділ 56 Діяльність із забезпечення стравами та напоями

Місто

Регіон

Діяльність із забезпечення стравами та напоями

Компанії за персоналом

18 817 компаній

ТОВ «ХАРКІВПАБ»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

10 167 800 ₴

Кількість працівників

54

Дата заснування

21.05.2014

ТОВ «ГЕТЬМАН І КО»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

15 553 000 ₴

Кількість працівників

53

Дата заснування

09.03.1999

ТОВ «М'ЯСТОРІЯ»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

39 881 000 ₴

Кількість працівників

53

Дата заснування

28.10.2016

ТОВ «ГАЛЕРЕЯ-АЛЕКС»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

1 920 200 ₴

Кількість працівників

52

Дата заснування

31.10.2011

ТОВ «ТД „ГРЕМІО ГРИЛЬ“»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

24 192 900 ₴

Кількість працівників

52

Дата заснування

24.10.2006

ТОВ «УОСФУД»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

48 740 800 ₴

Кількість працівників

52

Дата заснування

04.11.2021

ТОВ «ПРОФЕСІОНАЛ 2017»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

67 690 800 ₴

Кількість працівників

52

Дата заснування

31.07.2015

ТОВ «ВОГ КАФЕ»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

80 725 000 ₴

Кількість працівників

51

Дата заснування

14.02.2017

ТОВ «КИЇВФУД-СЕРВІС»

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування

Дохід за 2024

43 081 300 ₴

Кількість працівників

51

Дата заснування

01.12.2014

ДКП «ЇДАЛЬНЯ»

Постачання інших готових страв

Дохід за 2024

27 830 000 ₴

Кількість працівників

51

Дата заснування

18.09.2000

ТОВ «ЛОЯ-2017»

Обслуговування напоями

Дохід за 2024

2 206 100 ₴

Кількість працівників

50

Дата заснування

29.03.2017

Цей розділ включає діяльність з обслуговування їжею та напоями за умови, що їжу та напої споживають на місці у традиційних ресторанах, ресторанах самообслуговування або швидкого обслуговування, що працюють як постійно, так і тимчасово, з наданням місць для сидіння або без їх надання. При класифікуванні одиниць вирішальним фактором є те, що пропонується їжа, придатна для негайного споживання на місці, а не тип закладу, що її пропонує.

Цей розділ не включає виробництво страв, не призначених для негайного споживання на місці, страв, не призначених для безпосереднього споживання, та готової їжі, яка не вважається стравою (див. розділ 10 "Виробництво харчових продуктів" та 11 "Виробництво напоїв"). Цей розділ також не включає торгівлю харчовими продуктами невласного виробництва, які не є готовими стравами, стравами, не призначеними для негайного споживання на місці (див. секцію G "Оптова та роздрібна торгівля; ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів").