ТОВ «ХАРКІВПАБ»
Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
Дохід за 2024
10 167 800 ₴
Кількість працівників
54
Дата заснування
21.05.2014
Реєстр юридичних осіб
18 817 компаній
Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
Дохід за 2024
10 167 800 ₴
Кількість працівників
54
Дата заснування
21.05.2014
Постачання інших готових страв
Дохід за 2024
19 425 000 ₴
Кількість працівників
53
Дата заснування
19.03.1992
Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
Дохід за 2024
15 553 000 ₴
Кількість працівників
53
Дата заснування
09.03.1999
Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
Дохід за 2024
39 881 000 ₴
Кількість працівників
53
Дата заснування
28.10.2016
Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
Дохід за 2024
1 920 200 ₴
Кількість працівників
52
Дата заснування
31.10.2011
Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
Дохід за 2024
24 192 900 ₴
Кількість працівників
52
Дата заснування
24.10.2006
Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
Дохід за 2024
48 740 800 ₴
Кількість працівників
52
Дата заснування
04.11.2021
Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
Дохід за 2024
67 690 800 ₴
Кількість працівників
52
Дата заснування
31.07.2015
Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
Дохід за 2024
80 725 000 ₴
Кількість працівників
51
Дата заснування
14.02.2017
Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
Дохід за 2024
43 081 300 ₴
Кількість працівників
51
Дата заснування
01.12.2014
Постачання інших готових страв
Дохід за 2024
27 830 000 ₴
Кількість працівників
51
Дата заснування
18.09.2000
Обслуговування напоями
Дохід за 2024
2 206 100 ₴
Кількість працівників
50
Дата заснування
29.03.2017
Цей розділ включає діяльність з обслуговування їжею та напоями за умови, що їжу та напої споживають на місці у традиційних ресторанах, ресторанах самообслуговування або швидкого обслуговування, що працюють як постійно, так і тимчасово, з наданням місць для сидіння або без їх надання. При класифікуванні одиниць вирішальним фактором є те, що пропонується їжа, придатна для негайного споживання на місці, а не тип закладу, що її пропонує.
Цей розділ не включає виробництво страв, не призначених для негайного споживання на місці, страв, не призначених для безпосереднього споживання, та готової їжі, яка не вважається стравою (див. розділ 10 "Виробництво харчових продуктів" та 11 "Виробництво напоїв"). Цей розділ також не включає торгівлю харчовими продуктами невласного виробництва, які не є готовими стравами, стравами, не призначеними для негайного споживання на місці (див. секцію G "Оптова та роздрібна торгівля; ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів").