ТОВ ''ДП ЕКСПРЕС ДЕЛІВЕРІ КОМПАНІ"
Постачання інших готових страв
Дохід за 2024
4 205 400 ₴
Кількість працівників
44
Дата заснування
10.07.2020
Реєстр юридичних осіб
18 817 компаній
Постачання інших готових страв
Дохід за 2024
4 205 400 ₴
Кількість працівників
44
Дата заснування
10.07.2020
Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
Дохід за 2024
71 464 600 ₴
Кількість працівників
44
Дата заснування
09.03.2011
Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
Дохід за 2024
46 745 300 ₴
Кількість працівників
44
Дата заснування
04.09.2019
Постачання інших готових страв
Дохід за 2024
20 621 000 ₴
Кількість працівників
44
Дата заснування
25.02.2002
Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
Дохід за 2024
31 913 400 ₴
Кількість працівників
44
Дата заснування
30.10.2019
Постачання інших готових страв
Дохід за 2024
21 833 100 ₴
Кількість працівників
43
Дата заснування
16.05.2018
Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
Дохід за 2024
34 192 300 ₴
Кількість працівників
43
Дата заснування
31.07.2015
Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
Дохід за 2024
66 341 300 ₴
Кількість працівників
43
Дата заснування
30.01.2019
Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
Дохід за 2024
9 239 400 ₴
Кількість працівників
43
Дата заснування
24.01.2012
Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
Дохід за 2024
59 172 200 ₴
Кількість працівників
42
Дата заснування
26.02.2020
Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
Дохід за 2022
4 357 000 ₴
Кількість працівників
42
Дата заснування
28.11.2018
Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
Дохід за 2024
21 419 200 ₴
Кількість працівників
42
Дата заснування
13.09.2006
Цей розділ включає діяльність з обслуговування їжею та напоями за умови, що їжу та напої споживають на місці у традиційних ресторанах, ресторанах самообслуговування або швидкого обслуговування, що працюють як постійно, так і тимчасово, з наданням місць для сидіння або без їх надання. При класифікуванні одиниць вирішальним фактором є те, що пропонується їжа, придатна для негайного споживання на місці, а не тип закладу, що її пропонує.
Цей розділ не включає виробництво страв, не призначених для негайного споживання на місці, страв, не призначених для безпосереднього споживання, та готової їжі, яка не вважається стравою (див. розділ 10 "Виробництво харчових продуктів" та 11 "Виробництво напоїв"). Цей розділ також не включає торгівлю харчовими продуктами невласного виробництва, які не є готовими стравами, стравами, не призначеними для негайного споживання на місці (див. секцію G "Оптова та роздрібна торгівля; ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів").