Ухвала
від 05.07.2010 по справі 22/216
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА



 

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-Б     тел. 284-18-98

У Х В А Л А

справа №  22/216

05.07.10

За позовом     Закритого акціонерного товариства "Сільськогосподарська фірма Агротон"

до                     Товариства з обмеженою відповідальінстю "Юнекс"

про                  стягнення 188331,72 грн.

Суддя   

Представники сторін:

від позивача:                    не з’явились;

від відповідача:          не з’явились;

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Позивач звернувся до суду з позовом про стягнення з відповідача суми заборгованості у розмірі 188 331, 72 грн. за договором № 14 від 08.01.2008р..

В судове засідання представники сторін не з’явились, про причини неявки суд не повідомили, вимог суду викладених в ухвалі про порушення провадження не виконали, що може свідчити про відсутність необхідності вирішення спору в судовому порядку. Вимог ухвали суду, в тому числі щодо надання довідки про знаходження ТОВ «Юнекс»в єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (довідки з ЄДРПОУ) позивачем не виконано, що не дає підстав вважати відповідача належним чином повідомленим про розгляд справи.

Відповідно до пункту 1, 2  частини першої статті 77 ГПК України господарський суд відкладає розгляд справи в разі нез’явлення в засідання представників сторін, інших учасників судового процесу, неподання витребуваних доказів.

Через невиконання вимог суду, неявку позивача в судове засідання з’ясуванню підлягають обставини справи, зокрема щодо підтримки позовних вимог станом на час винесення даної ухвали (чи порушуються права позивача відповідачем тощо). За таких обставин, неявка представників сторін в судове засідання, невиконання вимог суду унеможливлює вирішення спору в даному судовому засіданні, а розгляд справи підлягає відкладенню.

Керуючись п. 1, 2 ст. 77, ст. 86 ГПК України, господарський суд, -

У Х В А Л И В:

1. Розгляд справи відкласти до  16.08.2010 о 11:45.

2. Викликати в судове засідання представників позивача, відповідача. Явку позивача в судове засідання визнати обов’язковою. Засідання відбудеться за адресою м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 44-Б, зал судового засідання № 23.

3. Зобов’язати позивача виконати вимоги ухвали суду про порушення провадження у справі, надати суду:

- власне письмове підтвердження того, що у провадженні судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, нема справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору;

- оригінали документів, копії яких додані до позовної заяви;

- довідку що підтверджує несплачену суму заборгованості, заявлену до стягнення станом на час розгляду справи, в разі погашення (часткового погашення) заборгованості письмово про це зазначити, надати відповідні докази;

- довідку з банку, що підтверджує отримані оплати на рахунок зазначений в договорі від 08.01.2008р. в періоді з 01.04.2008р. від контрагента ТОВ “Юнекс” в рахунок оплати поставленого товару;

- довідку від державного реєстратора про знаходження ТОВ “Юнекс” в єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (довідку з  ЄДРПОУ) станом на дату прийняття даної ухвали.

У випадку, якщо адреса, зазначена в довідці буде іншою, аніж адреса вказана в позовній заяві, зобов’язати позивача направити копію даної ухвали та позовної заяви відповідачеві рекомендованим листом, докази чого надати до суду.

4. Зобов’язати відповідача надати суду:

- відзив на позов, докази на підтвердження відповідних заперечень в разі їх наявності;

- відомості щодо сплати боргу (докази на підтвердження);

- на підтвердження статусу юридичної особи довідку про знаходження в єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку про власні банківські рахунки.          

5. Запропонувати сторонам надати додаткові наявні та не представлені суду докази на підтвердження заявлених вимог та заперечень.

Попередити позивача, що при ухиленні від виконання вимог суду, невиконання вимог ухвали та участі в судовому засіданні відповідно до п. 5 ст. 81 Господарського процесуального кодексу України  позов буде залишено без розгляду.

Суддя                                                                                                                           Р.І. Самсін

                                                                

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення05.07.2010
Оприлюднено13.09.2010
Номер документу10298895
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —22/216

Постанова від 05.10.2011

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Кропивна Л.В.

Рішення від 29.07.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Самсін Р.І.

Ухвала від 07.07.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Самсін Р.І.

Рішення від 18.03.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Бабкіна В.М.

Ухвала від 10.02.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Бабкіна В.М.

Ухвала від 18.01.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Третьякова О. О.

Ухвала від 24.12.2010

Господарське

Господарський суд Київської області

Третьякова О. О.

Рішення від 16.08.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Самсін Р.І.

Ухвала від 05.07.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Самсін Р.І.

Рішення від 22.10.2008

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Георгієвський В.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні