Ухвала
від 12.06.2022 по справі 438/552/20
ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 438/552/20 Головуючий у 1 інстанції: Грицай М.М.

Провадження № 22-ц/811/4330/21 Доповідач в 2-й інстанції: Приколота Т. І.

У Х В А Л А

судового засідання

13 червня 2022 року м.Львів

Справа № 438/552/20

Провадження № 22ц/811/4330/21

Львівський апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого - Приколоти Т.І.,

суддів: Мікуш Ю.Р., Савуляка Р.В.,

секретар Іванова О.О.

розглянув клопотання Бориславської міської ради Львівської області про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у цивільній справі за апеляційною скаргою міського голови м.Борислава Львівської області Яворського Ігоря Романовича, яку підписав адвокат Сливка В.В. на рішення Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області, ухвалене 20 листопада 2020 року у складі судді Грицай М.М., у справі за позовом ОСОБА_1 до міського голови м. Борислава Львівської області Яворського І.Р., першого заступника міського голови м. Борислава Львівської області з питань діяльності виконавчих органів ради Садлівського Романа Станіславовича, фінансового управління Бориславської міської ради, комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня м. Борислава» Бориславської міської ради, з участю третьої особи: Бориславської міської ради Львівської області, про визнання незаконними та скасування розпоряджень та наказів, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, -

в с т а н о в и в:

В провадженні Львівського апеляційного суду перебуває цивільна справа за апеляційною скаргою міського голови м.Борислава Львівської області Яворського Ігоря Романовича, яку підписав адвокат Сливка В.В. на рішення Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 20 листопада 2020 року.

1 червня 2022 року від Бориславської міської ради Львівської області надійшло суду клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції, проведення якої доручити Бориславському міському суду Львівської області.

З врахуванням скорочених строків розгляду клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, розгляд такого клопотання здійснюється без повідомлення учасників справи, відтак відповідно до приписів ч. 13 ст. 7 ЦПК України судове засідання не проводиться.

Відповідно до ч.ч. 1, 2 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Враховуючи наведене, колегія суддів приходить до висновку, що клопотання підлягає до задоволення.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в:

Клопотання Бориславської міської ради Львівської області про проведення судового засідання в режимі відеоконференції задовольнити.

Доручити Бориславському міському суду Львівської області забезпечити проведення судового засідання по справі за апеляційною скаргою міського голови м.Борислава Львівської області Яворського Ігоря Романовича, яку підписав адвокат Сливка В.В. на рішення Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області, ухвалене 20 листопада 2020 року у складі судді Грицай М.М., у справі за позовом ОСОБА_1 до міського голови м. Борислава Львівської області Яворського І.Р., першого заступника міського голови м. Борислава Львівської області з питань діяльності виконавчих органів ради Садлівського Романа Станіславовича, фінансового управління Бориславської міської ради, комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня м. Борислава» Бориславської міської ради, з участю третьої особи Бориславської міської ради Львівської області, про визнання незаконними та скасування розпоряджень та наказів, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, яке відбудеться 16 червня 2022 року о 12 год. 45 хв. у режимі відеоконференції за участю представника Бориславської міської ради Львівської області.

Копію ухвали направити Бориславському міському суду Львівської області для організації виконання такої та Бориславській міській раді Львівської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала складена і підписана 13 червня 2022 року.

Головуючий

Судді

СудЛьвівський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення12.06.2022
Оприлюднено25.06.2022
Номер документу104737264
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про поновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —438/552/20

Ухвала від 06.09.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сердюк Валентин Васильович

Постанова від 24.05.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сердюк Валентин Васильович

Ухвала від 12.05.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сердюк Валентин Васильович

Ухвала від 25.01.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Сердюк Валентин Васильович

Постанова від 28.11.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Постанова від 28.11.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Ухвала від 06.09.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Ухвала від 12.06.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Ухвала від 08.03.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Ухвала від 21.02.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні