Ухвала
від 01.03.2023 по справі 2-21/11
ОДЕСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Номер провадження: 22-ц/813/2997/23

Справа № 2-21/11

Головуючий у першій інстанції Мислива Л. М.

Доповідач Комлева О. С.

ОДЕСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

УХВАЛА

01.03.2023 року м. Одеса

Одеський апеляційний суд в складі:

Головуючого-судді Комлевої О.С.,

суддів: Сєвєрової Є.С., Цюри Т.В.,

з участю секретаря Шлапак А.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду клопотання представника акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» в особі філії-Одеського обласного управління АТ «Ощадбанк» адвоката Приходько Вячеслава Миколайовича про матеріалів кримінальної справи, -

в с т а н о в и в:

У травні 2008 рокуАТ «Державний ощадний банк України» в особі філії-Одеського обласного управління АТ «Ощадбанк» звернулося до суду з позовом до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про стягнення боргу за договором кредиту.

Рішенням Теплодарського міського суду Одеської області від 25 січня 2022 року у задоволенні позовних вимог відмовлено.

Не погодившись з рішенням суду АТ «Державний ощадний банк України» в особі філії-Одеського обласного управління АТ «Ощадбанк» звернулося безпосередньо до апеляційного суду з апеляційною скаргою в якій просило скасувати рішення суду та ухвалити нове, яким задовольнити позовні вимоги у повному обсязі.

Під час розгляду справи, адвокат Приходько В.М., представник АТ «Державний ощадний банк України» в особі філії-Одеського обласного управління АТ «Ощадбанк»звернувся до суду з клопотанням про витребування матеріалів кримінальної справи, в якому просив витребувати із Суворовського районного суду м. Одеси кримінальну справу №1527/1-98/11, в якій знаходиться позовна заява щодо заявлених позовних вимог банку про стягнення боргу.

Відповідно до пункту 6 частини 1 статті 365 ЦПК України суддя-доповідач у порядку підготовки справи до апеляційного розгляду за клопотанням сторін та інших учасників справи вирішує питання про виклик свідків, призначення експертизи, витребування доказів, судових доручень щодо збирання доказів, залучення до участі у справі спеціаліста, перекладача.

Згідно із частиною першою статті 76 ЦПК України доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Забезпечення доказів - це процесуальна дія суду, яка вчиняється за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, якщо вони вважають, що подання потрібних доказів є неможливим або у них є складнощі в поданні цих доказів.

Згідно ст.77 належними доказами є докази, які містять інформацію щодо предмета доказування.

Предметом доказування є обставини, що підтверджують заявлені вимоги чи заперечення або мають інше значення для розгляду справи і підлягають встановленню при ухваленні судового рішення.

Відповідно до ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Оскільки, для повного всебічного та об`єктивного розгляду апеляційної скарги АТ «Державний ощадний банк України» в особі філії-Одеського обласного управління АТ «Ощадбанк» на рішення Теплодарського міського суду Одеської області від 25 січня 2022 року, є необхідністьу витребуваннікримінальної справи №1527/1-98/11 із Суворовського районного суду м. Одеси, колегія суддів приходить до висновку про її витребування для огляду в судовому засіданні, оскільки в рамках цивільної справи міститься позовна, позовні вимоги якої стосуються кредитного договору №1183, які матимуть значення для розгляду цивільної справи.

Керуючись ст.ст. 368, 222 ЦПК України, апеляційний суд, -

у х в а л и в:

Клопотання представника акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» в особі філії-Одеського обласного управління АТ «Ощадбанк» адвоката Приходько Вячеслава Миколайовича задовольнити.

Витребувати кримінальнусправу №1527/1-98/11із Суворовськогорайонного судум.Одеси,для огляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий


О.С. Комлева

Судді


Є.С. Сєвєрова


Т.В. Цюра

СудОдеський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення01.03.2023
Оприлюднено06.03.2023
Номер документу109319615
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-21/11

Ухвала від 14.09.2023

Цивільне

Садгірський районний суд м. Чернівців

Проскурняк І. Г.

Постанова від 24.05.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Комлева О. С.

Ухвала від 01.03.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Комлева О. С.

Ухвала від 24.02.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Комлева О. С.

Ухвала від 07.11.2022

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Комлева О. С.

Постанова від 03.10.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Олійник Алла Сергіївна

Ухвала від 05.05.2022

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Комлева О. С.

Рішення від 24.01.2022

Цивільне

Теплодарський міський суд Одеської області

Мислива Л. М.

Ухвала від 28.01.2022

Цивільне

Садгірський районний суд м. Чернівців

Проскурняк І. Г.

Ухвала від 25.01.2022

Цивільне

Теплодарський міський суд Одеської області

Мислива Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні