Вирок
від 20.08.2010 по справі 1-180/10
ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м . ПОЛТАВИ

Справа № 1 - 180/10

В И Р О К

Іменем України

20 серпня 2010 року Октябрськи й районний суд м. Полтави у скл аді:

головуючого - судді Савченка А .Г.

при секретарях Загорулько О.С., Шестопал А.О.,

Кирпиче нко С.Л.

за участю прокурорі в Букало А.М., Попк а О.В.

захисника ОСОБА_2

підсудного ОСОБА_3

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі су ду в м. Полтаві кримінальну сп раву по обвинуваченню

ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1, у родженця і мешканця АДРЕСА _1, українця, громадянина Укр аїни, ІНФОРМАЦІЯ_3, одруже ного, має на утриманні малолі тню дитину, директора ТОВ ПК « Технологічна комплектація» , не судимого

у вчиненні злочинів, пере дбачених ч. 2 ст. 205 та ч. 2 ст. 366 КК У країни,

в с т а н о в и в :

Е п і з о д № 1. Підсудн ий ОСОБА_4 в період з 11 по 18 л ипня 2007 року з метою прикриття незаконної діяльності, прид бав у ОСОБА_5 суб' єкт під приємницької діяльності (юри дичну особу) ТОВ «ПК «Техноло гічна комплектація та будівн ицтво» (код 34742402, юридична адрес а: м. Полтава, вул. Котляревськ ого, 1/27, к.310) і використовував йо го для мінімізації податкови х зобов' язань ТОВ НВП «Авто техбуд», ЗАТ «Цивільбуд», ПП « Справа», МПП фірма «Бінар» з м етою ухилення ними від сплат и податків. Він також викорис товував ТОВ ПК «Технологічна комплектація та будівництво » для здійснення незаконних операцій з переведення грошо вих коштів, отриманих від вка заних підприємств на розраху нкові рахунки ПП «Техсанкомп лект», ТОВ БП «Спецпостачанн я», МПП фірма «Бремер», з подал ьшим переведенням їх у готів кові кошти

27 листопада 2006 року Державни м реєстратором Виконавчого к омітету Полтавської міської ради Стешенко Т.В. здійсн ена державна реєстрація ТОВ «ПК «Технологічна комплекта ція та будівництво». 29 листопа да 2006 року підприємство взяте на облік як платник податків у ДПІ у м. Полтава.

Згідно протоколу загальни х зборів учасників ТОВ ПК «Те хнологічна комплектація та б удівництво» від 11 липня 2007 року засновником даного товарист ва ОСОБА_5 за ініціативою ОСОБА_3 було розподілено 99 % статутного капіталу товари ства на користь останнього. В подальшому до установчих до кументів ТОВ ПК «Технологічн а комплектація та будівництв о» були внесені зміни, ві дповідно до яких ОСОБА_3 у війшов до складу засновників ТОВ ПК «Технологічна компле ктація та будівництво».

25 липня 2007 року державним реє стратором було проведено дер жавну реєстрацію змін до уст ановчих документів ТОВ ПК «Т ехнологічна комплектація та будівництво», відповідно як их засновником товариства є одна фізична особа - ОСОБА_ 3, а ОСОБА_5 вийшов зі скла ду засновників ТОВ ПК «Техно логічна комплектація та буді вництво».

15 грудня 2006 року ОСОБА_3 ві дкрив розрахунковий рахунок № НОМЕР_1 у Обласній Полта вській філії Банку «Фінанси та кредит», а 23 квітня 2008 року р озрахунковий рахунок № НОМ ЕР_2 в Філії Полтавської дир екції АТ «Індустріально-експ ортного банку».

18 липня 2007 року незаконно,шля хом надання неправдивих доку ментів, він отримав ліцензію на провадження будівельної діяльності.

Таким чином, ОСОБА_3 прид бав ТОВ ПК «Технологічна ком плектація та будівництво» з метою прикриття незаконної діяльності.

В результаті вказаних дій, в період з 11 липня 2007 року по 30 вер есня 2008 року на розрахункові р ахунки ТОВ ПК «Технологічна комплектація та будівництво », відкриті ОСОБА_3 у Облас ній Полтавській філії Банку «Фінанси та кредит» та у Філі ї Полтавської дирекції АТ «І ндустріально-експортного ба нку», надійшли грошові кошти від ТОВ НВП «Автотехбуд», ЗАТ «Цивільбуд», ПП «Справа», МПП фірма «Бінар» на загальну су му 13996137,82грн. за нібито виконан і роботи, надані послуги та по ставлені товарно-матеріальн і цінності. В подальшому вище вказані кошти ОСОБА_3, з ме тою «конвертації», перерахув ав на розрахункові рахунки П П «Техсанкомплект», ТОВ БП «С пецпостачання» та ТОВ «Бреме р».

ТОВ «ПК «Технологічна комп лектація та будівництво» не має власних складських, торг ових приміщень, устаткування , транспортних засобів, вироб ничих потужностей та необхід ного штату інженерно-технічн их працівників необхідних дл я здійснення господарської д іяльності, що зазначено в ста туті ТОВ «ПК «Технологічна к омплектація та будівництво» .

ОСОБА_3, будучи засновник ом та директором ТОВ ПК «Техн ологічна комплектація та буд івництво» в період з 11 липня 2007 року по 30 вересня 2008 року, завід омо знаючи, що очолюване ним т овариство не буде проводити загально-будівельні роботи т а поставляти товарно-матеріа льні цінності, укладав та під писував договори, податкові накладні, довідки про вартіс ть виконаних робіт, акти прий мання-передачі виконаних роб іт та інші документи на прове дення загально-будівельних р обіт та поставки товарно-мат еріальних цінностей, які фак тично не проводилися, з підпр иємствами: ЗАТ «Цивільбуд», П П «Справа» та ТОВ НВП «Автоте хбуд», МПП фірма «Бінар» .

Таким чином, ОСОБА_3, знаю чи, що ТОВ ПК «Технологічна ко мплектація та будівництво» не здійснює господарську ді яльність, в зазначений періо д складав та надавав службов им особам ЗАТ «Цивільбуд», ПП «Справа» та ТОВ НВП «Автотех буд», МПП фірма «Бінар» перви нні документи, які дають прав о на формування податкового кредиту та валових витрат, чи м порушив вимоги:

п. п. «а» п. 2.1., п. 2.2. ст. 2 Закону Укр аїни від 03.04.1997 року «Про податок на додану вартість» (зі зміна ми та доповненнями), відповід но до якого платником податк у є будь - яка особа, яка за св оїм добровільним рішенням за реєструвалася як платник под атку;

п. 1 ст. 11 Закону України від 16.07. 1999 року № 996-ХІУ «Про бухгалтерс ький облік та фінансову звіт ність в Україні» (зі змінами т а доповненнями), відповідно д о якої фінансову звітність п ідприємства підписує керівн ик та бухгалтер;

п. 2 ст. 9 Закону України від 16.07.1 999 року № 996-ХІУ «Про бухгалтерс ький облік та фінансову звіт ність в Україні» (зі змінами т а доповненнями), у відповідно сті до якого первинні та звед ені облікові документи можут ь бути складені на паперових або машинних носіях та повин ні мати особистий підпис або інші дані, що дають змогу іден тифікувати особу, яка брала у часть у здійсненні господарс ької операції;

ст. 1 Закону України № 698/ХІІ ві д 07.02.91 року «Про підприємництв о» (зі змінами та доповненням и», відповідно до якого підпр иємництво - це самостійна і ніціативна, систематична, на власний ризик діяльність по виробництву продукції, вико нанню робіт, надання послуг т а заняття торгівлею з метою о держання прибутку. При прове денні підприємницької діяль ності підприємець сам вирішу є питання, пов' язані з співр обітництвом (взаємодією) з ін шими підприємствами. Відпові дно до ст. 10 вищезазначеного З акону підприємець зобов' яз аний не порушувати прав та ін тересів держави, а за завдані шкоду і збитки повинен нести встановлену законодавством відповідальність;

п. 6.2 «Порядку заповнення под аткової накладної», затвердж еного наказом ДПА України ві д 30.05.1997 року за № 165 та зареєстров аного в Міністерстві юстиції України 23.06.1997 року за № 233/2037, відпо відно до якого податкові нак ладні повинні бути заповнені особами, які зареєстровані я к платники податків;

ст. 92 Цивільного кодексу Укр аїни, у відповідності до яког о юридична особа набуває цив ільних прав та обов' язків і здійснює їх через свої орган и, які діють відповідно до уст ановчих документів та закону . Порядок створення органів ю ридичної особи встановлюєть ся установчими документами та законом;

п. 1 ст. 89 Господарського коде ксу України, відповідно до як ого управління діяльністю го сподарського товариства зді йснюють його органи та посад ові особи, склад і порядок обр ання (призначення) яких визна чається залежно від виду тов ариства, а у визначених закон ом випадках - учасниками то вариства;

та інших нормативно-правов их актів, що регулюють порядо к проведення підприємницько ї діяльності та складання оф іційних документів.

Отже, в період з 11 липня 2007 рок у по 30 вересня 2008 року, ОСОБА_3 , являючись засновником та ди ректором ТОВ ПК «Технологічн а комплектація та будівництв о», незаконно сформував для Т ОВ НВП «Автотехбуд» податков ий кредит у сумі 274305,00 грн. та вал ові витрати у сумі 4204572,00 грн., для ПП «Справа» податковий кред ит у сумі 881636,00 грн. та валові ви трати у сумі 3433768,00грн., для ЗАТ « Цивільбуд» податковий креди т у сумі 648188,00грн. та валові витр ати у сумі 1466868,00грн., для МПП фірм а «Бінар» податковий кредит у сумі 562946,00 грн. та валові витра ти у сумі 3159648,00 грн., що створило у мови для названих суб' єктів ухилилися від сплати податк ів на загальну суму 1325448,00 грн., 174007 8,00грн., 1014905,00 грн. та 1352858,00 грн. відпов ідно.

Е п і з о д № 2. 26 грудня 2006 року він же з метою отримання ліцензії на провадження бу дівельної діяльності, наявн ість якої була необхідна для імітації ведення фінансово- господарської діяльності, ук лав договір доручення № П-26/12/06/-0 1 з ТОВ «Міжнародна адвокатсь ка компанія «Жариков та Сини ченко» в особі директора Ск риля С.В., відповідно до яког о ТОВ «Міжнародна адвокатськ а компанія «Жариков та Синич енко» зобов' язалося надати комплекс юридичних послуг, с прямованих на отримання ліце нзії на будівельні роботи, а Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» оплатит и вказані послуги.

В подальшому підсудни й отримав від директора ТОВ « Міжнародна адвокатська комп анія «Жариков та Синиченко» Скриля С.В. перелік докуме нтів, необхідних для отриман ня ліцензії та сам особисто п очав їх готувати. Знаючи, що од нією з умов ліцензування є на явність відповідної професі йної структури та рівня квал іфікації персоналу, яких не б уло на ТОВ ПК «Технологічна к омплектація та будівництво» , він склав, підписав та надав до Полтавської філії ТОВ АК « Жариков та Синиченко» для пе редачі до Державної архітект урно-будівельної інспекції завідомо неправдиві докумен ти, а саме:

документ з назвою «Професі йна структура та рівень квал іфікації персоналу ТОВ ПК «Т ехнологічна комплектація та будівництво» перелік інжене рно-технічних працівників;

трудову угоду між ТОВ ПК «Те хнологічна комплектація та б удівництво» та гр. ОСОБА_8 від 22.01.2007 року;

трудову угоду між ТОВ ПК «Те хнологічна комплектація та б удівництво» та гр. ОСОБА_9 від 15.01.2007 року;

трудову угоду між ТОВ ПК «Те хнологічна комплектація та б удівництво» та гр. ОСОБА_10 від 16.01.2007 року;

трудову угоду між ТОВ ПК «Те хнологічна комплектація та б удівництво» та гр. ОСОБА_11 від 15.01.2007 року;

трудову угоду між ТОВ ПК «Те хнологічна комплектація та б удівництво» та гр. ОСОБА_12 від 16.01.2007 року;

трудову угоду між ТОВ ПК «Те хнологічна комплектація та б удівництво» та гр. ОСОБА_13 від 16.01.2007 року;

наказ № 18-ок від 16.04.2007 року «Про прийняття на роботу за суміс ництвом ОСОБА_10

Також ОСОБА_3 завірив ос обистим підписом та печаткою ТОВ ПК «Технологічна компле ктація та будівництво» підро блені копії трудових книжок, а саме:

копію трудової книжки НО МЕР_3 ОСОБА_9;

копію трудової книжки НО МЕР_4 ОСОБА_12;

копію трудової книжки НО МЕР_5 ОСОБА_11;

копію трудової книжки ОС ОБА_13;

копію трудової книжки НО МЕР_6 ОСОБА_10;

копію трудової книжки НО МЕР_7 ОСОБА_8

Крім того, в період з січня 200 7 року по жовтень 2008 року ОСО БА_3, будучи службовою особо ю, не здійснюючи фінансово-го сподарської діяльності скла в та видав завідомо неправди ві документи бухгалтерськог о та податкового обліку на ад ресу ЗАТ «Цивільбуд», ПП «Спр ава» та ТОВ НВП «Автотехбуд» , МПП фірма «Бінар» про нібито виконані будівельні роботи та поставлені товарно-матері альні цінності.

Так, в період з 1 жовтня 2007 рок у по 30 вересня 2008 року ОСОБА_3 , перебуваючи на посаді дире ктора ТОВ ПК «Технологічна к омплектація та будівництво» , з метою створення умов для ух илення від сплати податків с лужбовими особами МПП фірма «Бінар» склав та надав на адр есу вказаного підприємства н аступні первинні документи, в які вніс неправдиві відомо сті:

податкову накладну №4064 від 01 .10.07 на суму 5873,23грн., в т.ч. ПДВ 978,87 грн .;

податкову накладну №3960 від 03 .10.07 на суму 13992,01грн., в т.ч. ПДВ 2332,00 гр н.;

податкову накладну №4896 від 30 .11.07 на суму 900382,80грн., в т.ч. ПДВ 150063,80 г рн.;

податкову накладну№4986 від 03. 12.07 на суму 15622,75грн., в т.ч. ПДВ 2603,79 гр н.;

податкову накладну №4981 від 03 .12.07 на суму 55692,29грн., в т.ч. ПДВ 9282,05 гр н.;

податкову накладну№4956 від 03. 12.07 на суму 17295,55грн., в т.ч. ПДВ 2882,59 гр н.;

податкову накладну№4957 від 03. 12.07 на суму 31964,52грн., в т.ч. ПДВ 5327,42 гр н.;

податкову накладну №3200 від 20 .12.07 на суму 7824,00грн., в т.ч. ПДВ 1304,00гр н.;

податкову накладну №5767 від 28 .12.07 на суму 301006,80грн., в т.ч. ПДВ 50167,80 г рн.;

податкову накладну№5734 від 28. 12.07 на суму43009,20грн., в т.ч. ПДВ 7168,20 гр н.;

податкову накладну№301 від 21.0 1.08 на суму 112772,64грн., в т.ч. ПДВ 18795,44 гр н.;

податкову накладну №383 від 04. 02.08 на суму 92120,79грн., в т.ч. ПДВ 16186,80 гр н.;

податкову накладну№439 від 04.0 2.08 на суму120600,00грн., в т.ч. ПДВ 20100,00 гр н.;

податкову накладну №444 від 04. 02.08 на суму 102000,00грн., в т.ч. ПДВ 17000,00 гр н.;

податкову накладну №656 від 29. 02.08 на суму 83812,80грн., в т.ч. ПДВ 13968,80 гр н.;

податкову накладну №808 від 29. 02.08 на суму 327902,40грн., в т.ч. ПДВ 54650,40 гр н.;

податкову накладну №621 від 03. 03.08 на суму 92,50грн., в т.ч. ПДВ 15,42 грн. ;

податкову накладну№618 від 03.0 3.08 на суму 52008,41грн., в т.ч. ПДВ 8668,07 грн .;

податкову накладну№986 від 31.0 3.08 на суму 124992,00грн., в т.ч. ПДВ 20832,00 гр н.;

податкову накладну№985 від 31.0 3.08 на суму 143300,00грн., в т.ч. ПДВ 23883,40 гр н.;

податкову накладну №1947 від 30 .03.08 на суму 211732,69грн., в т.ч. ПДВ 35288,78 гр н.;

податкову накладну №2216 від 27 .06.08 на суму 4378,34грн., в т.ч. ПДВ 729,72 грн .;

податкову накладну № 2217від 27 .06.08 на суму 110026,56грн., в т.ч. ПДВ 183337,76 г рн.;

податкову накладну№2214 від 27. 06.08 на суму 14832,46грн., в т.ч. ПДВ 2472,08 гр н.;

податкову накладну №2213 від 27 .06.08 на суму 15492,02грн., в т.ч. ПДВ 2582,00 гр н.;

податкову накладну № 2215 від н а 27.06.08 на суму 10083,53грн., в т.ч. ПДВ 1680,59 грн.;

податкову накладну № 4183 від 2 2.07.08 на суму 10083,53грн., в т.ч. ПДВ 1680,59 гр н.;

податкову накладну№4179 від 22. 07.08 на суму 9889,60грн., у т.ч. ПДВ 1648,27 грн .;

податкову накладну№4175 від 22. 07.08 на суму 6015,00грн., в т.ч. ПДВ 1002,50 гр н.;

податкову накладну № 4177від 22 .07.08 на суму 33534,00грн., в т.ч. ПДВ 5589,00 гр н.;

податкову накладну № 4178 від 2 2.07.08 на суму 4154,42грн., в т.ч. ПДВ 692,40 гр н.;

податкову накладну №4182 від 22 .07.08 на суму 12978,40грн., в т.ч. ПДВ 2163,07 гр н.;

податкову накладну №4181 від 22 .07.08 на суму 6452,82грн., в т.ч. ПДВ 1075,47 гр н.;

податкову накладну № 4176 від 2 2.07.08 на суму 24522,41грн., в т.ч. ПДВ 4087,07 гр н.;

податкову накладну № 4221 від 2 8.07.08 на суму 828,80грн., в т.ч. ПДВ 138,13 грн .;

податкову накладну №4761 від 21 .08.08 на суму 64125,56грн., в т.ч. ПДВ 10687,59 гр н.;

податкову накладну № 4762 від 2 1.08.08 на суму 48885,48грн., в т.ч. ПДВ 8147,58 гр н.;

податкову накладну №4763 від 21 .08.08 на суму 30215,53грн., в т.ч. ПДВ 5035,92 гр н.;

податкову накладну № 4638 від 2 1.08.08 на суму 13603,68грн., в т.ч. ПДВ 2267,28 гр н.;

податкову накладну № 5228 від 3 0.09.08 на суму 21583,20грн., в т.ч. ПДВ 3597,20 гр н.;

видаткову накладну №4064 від 01 .10.07 на суму 5873,23грн., в т.ч. ПДВ 978,87 грн .;

видаткову накладну № 3960 від 0 3.10.07 на суму 13992,01грн., в т.ч. ПДВ 2332,00 гр н.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за лист опад 2007 року на об' єкті будів ництва 5-ти поверхового 20-ти кв артирного житлового будинку (3 блок-секція) по АДРЕСА_2 н а суму 900382,80грн., в т.ч. ПДВ 150063,80 грн.;

акт б/н приймання виконаних підрядних робіт за листопад 2007 року на об' єкті будівницт ва 5-ти поверхового 20-ти кварти рного житлового будинку (3 бло к-секція) по АДРЕСА_2 на сум у 900382,80грн., в т.ч. ПДВ 150063,80 грн.;

видаткову накладну №4986 від 03 .12.07 на суму 15622,75грн., в т.ч. ПДВ 2603,79 гр н.;

видаткову накладну №4981 від 03 .12.07 на суму 55692,29грн., в т.ч. ПДВ 9282,05 гр н.;

видаткову накладну №4956 від 03 .12.07 на суму 17295,55грн., в т.ч. ПДВ 2882,59 гр н.;

видаткову накладну №4957 від 03 .12.07 на суму 31964,52грн., в т.ч. ПДВ 5327,42 гр н.;

акт здачі-приймання викона них робіт за грудень 2007 року на об' єкті будівництва 60-ти ква ртирного 5-ти поверхового жит лового будинку (3-тя черга)АД РЕСА_3 на суму 7824,00грн., в т.ч. ПДВ 1304,00 грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за груд ень 2007 року на об' єкті капіта льного ремонту будинку музею -заповідника українського го нчарства в Опішному по вул. Па ртизанській,2 на суму 43009,20грн., в т.ч. ПДВ 7168,20 грн.;

акт приймання виконаних ро біт за грудень 2007 року на об' є кті капітального ремонту буд инку музею-заповідника украї нського гончарства в Опішном у по вул. Партизанській,2 на су му 43009,20грн., в т.ч. ПДВ 7168,20 грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за січе нь 2008 року на об' єкті будівни цтва 20-ти квартирного житлово го будинку (3 секція) на суму 119574, 00грн., в т.ч. ПДВ 19929,00 грн.;

акт приймання виконаних ро біт за січень 2008 року на об' єк ті будівництва 20-ти квартирно го житлового будинку (3 секція ) на суму 119574,00грн., в т.ч. ПДВ 19929,00 грн .;

видаткову накладну № 301 від 21 .01.08 на суму 112772,64грн., в т.ч. ПДВ 18795,44 гр н.;

видаткову накладну № 383 від 04 .02.08 на суму 97120,79грн., в т.ч. ПДВ 16186,80 гр н.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за люти й 2008 року на об' єкті демонтаж у торгового центру в с. Комишн я Миргородського р-ну на суму 327902,40грн., в т.ч. ПДВ 54650,40 грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за лютий 2008 року на об' єкті демонтажу торго вого центру в с. Комишня Мирго родського р-ну на суму 327902,40грн., в т.ч. ПДВ 54650,40 грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за люти й 2008 року на об' єкті 20-ти кварт ирного житлового будинку (4 се кція) на суму 83812,80грн., в т.ч. ПДВ 1396 8,80 грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за лютий 2008 року на об' єкті 20-ти квартирного житлового будинку (4 секція) на суму 83812,80грн., в т.ч. ПДВ 13968,80 грн.;

видаткову накладну №621 від 03. 03.08 на суму 92,50грн., в т.ч. ПДВ 15,42 грн .;

видаткову накладну №618 від 03. 03.08 на суму 52008,41грн., в т.ч. ПДВ 8668,07 гр н.;

акт виконаних робіт №986 від 31 .03.08 на суму 124992,00грн., в т.ч. ПДВ 20832,00 гр н.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за бере зень 2008 року на об' єкті 20-ти кв артирного житлового будинку (4 секція) на суму 143300,40грн., в т.ч. П ДВ 23883,40 грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за березень 2008 р оку на об' єкті 20-ти квартирно го житлового будинку (4 секція ) на суму 143300,40грн., в т.ч. ПДВ 23883,40 грн .;

видаткову накладну №1947 від 30 .05.08 на суму 211732,69грн., в т.ч. ПДВ 35288,78 гр н.;

видаткову накладну №2216 від 27 .06.08 на суму 4378,34грн., в т.ч. ПДВ 729,72 грн .;

видаткову накладну №2217 від 27 .06.08 на суму 110026,56грн., в т.ч. ПДВ 18337,76 гр н.;

видаткову накладну №2214 від 27 .06.08 на суму 14832,46грн., в т.ч. ПДВ 2472,08 гр н.;

видаткову накладну №2213 від 27 .06.08 на суму 15492,02грн., в т.ч. ПДВ 2582,00 гр н.;

видаткову накладну №2215 від 27 .06.08 на суму 10083,53грн., в т.ч. ПДВ 1680,59 гр н.;

видаткову накладну №4183 від 22 .07.08 на суму 57600,00грн., в т.ч. ПДВ 9600,00 гр н.;

видаткову накладну №4179 від 22 .07.08 на суму 9889,60грн., в т.ч. ПДВ 1648,27 гр н.;

видаткову накладну №4221 від 28 .07.08 на суму 828,80грн., в т.ч. ПДВ 138,13 грн .;

видаткову накладну №4175 від 22 .07.08 на суму 6015,00грн., в т.ч. ПДВ 1002,50 гр н.;

видаткову накладну №4178 від 22 .07.08 на суму 4154,42грн., в т.ч. ПДВ 692,40 грн .;

видаткову накладну №4176 від 22 .07.08 на суму 24522,41грн., в т.ч. ПДВ 4087,07 гр н.;

видаткову накладну №4181 від 22 .07.08 на суму 6452,82грн., в т.ч. ПДВ 1075,47 гр н.;

видаткову накладну №4761 від 21 .08.08 на суму 64125,56грн., в т.ч. ПДВ 10687,59 гр н.;

видаткову накладну №4762 від 21 .08.08 на суму 48885,48грн., в т.ч. ПДВ 8147,58 гр н.;

видаткову накладну №4763 від 21 .08.08 на суму 30215,53грн., в т.ч. ПДВ 5035,92 гр н.;

видаткову накладну №4638 від 21 .08.08 на суму 13603,68грн., в т.ч. ПДВ 2267,28 гр н.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за вере сень 2008 року на об' єкті 20-ти кв артирного житлового будинку (4-а блок-секція) по АДРЕСА_2 (газопостачання) на суму 21583,20гр н., в т.ч. ПДВ 3597,20 грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за вересень 2008 р оку на об' єкті 20-ти квартирно го житлового будинку (4-а блок- секція) по АДРЕСА_2 (газопо стачання) на суму 21583,20грн., в т.ч. П ДВ 3597,20 грн.;

Таким чином, у вказаний пері од ОСОБА_3, перебуваючи на посаді директора ТОВ ПК «Тех нологічна комплектація та бу дівництво», не здійснюючи фі нансово-господарської діяль ності, надав вищевказані док ументи в адресу МПП фірма «Бі нар» для незаконного формува ння вказаному підприємству п одаткового кредиту на загаль ну суму 562946,00 грн. та валових вит рат на загальну суму 3159648,00 грн., щ о створило умови МПП фірма «Б інар» для ухилення від сплат и податку на додану вартість та податку на прибуток підпр иємства на загальну суму 1352858,00 г рн.

Крім того, в період з 1 січня 2007 року по 30 червня 2008 року ОСО БА_3, перебуваючи на посаді д иректора ТОВ ПК «Технологічн а комплектація та будівництв о», з метою створення умов для ухилення від сплати податкі в службовими особами ЗАТ «Ци вільбуд» склав та надав на ад ресу вказаного підприємства наступні первинні документи , в які вніс неправдиві відомо сті:

видаткову накладну №1840 від 17 .07.07 на суму 7000,01грн., в т.ч. ПДВ 1166,67грн .;

податкову накладну №1840 від 17 .07.07 на суму 7000,01грн., в т.ч. ПДВ 1166,67грн .;

довідку №1 про вартість вико наних підрядних робіт і витр ат за липень 2007 року на суму 43102,80г рн., в т.ч. ПДВ 7183,80грн.;

акт №1 приймання виконаних п ідрядних робіт за липень 2007 ро ку на суму 43102,80грн., в т.ч. ПДВ 7183,80гр н.;

податкову накладну №1906 від 20 .07.07 на суму 43102,80грн., в т.ч. ПДВ 7183,80гр н.;

видаткову накладну №1911 від 23 .07.07 на суму 7000,00грн., в т.ч. ПДВ 1166,67грн .;

податкову накладну №1911 від 23 .07.07 на суму 7000,00грн., в т.ч. ПДВ 1166,67грн .;

видаткову накладну №2132 від 26 .07.07 на суму 9599,99грн., в т.ч. ПДВ 1600,00грн .;

податкову накладну№2132 від 26. 07.07 на суму 9599,99грн., в т.ч. ПДВ 1600,00грн .;

видаткову накладну №2503 від 03 .08.07 на суму 7000,00грн., в т.ч. ПДВ 1166,67грн .;

податкову накладну№2503 від 03. 08.07 на суму 7000,00грн., в т.ч. ПДВ 1166,67грн .;;

податкову накладну№2509 від 06. 08.07 на суму 2785,20грн., в т.ч. ПДВ 464,20грн .;

податкову накладну№2721 від 10. 08.07 на суму 50000,00грн., в т.ч. ПДВ 8333,33грн .;

податкову накладну№2728 від 13. 08.07 на суму 10000,00грн., в т.ч. ПДВ 1666,67грн .;

видаткову накладну №2539 від 16 .08.07 на суму 16800,00грн., в т.ч. ПДВ 2800,00гр н.;

податкову накладну №2539 від 16 .08.07 на суму 16800,00грн., в т.ч. ПДВ 2800,00гр н.;

податкову накладну №2745 від 20 .08.07 на суму 30000,00грн., в т.ч. ПДВ 5000,00гр н.;

податкову накладну №2746 від 21 .08.07 на суму 55000,00грн., в т.ч. ПДВ 9166,67гр н.;

видаткову накладну №2773від 27. 08.07 на суму 21302,80грн., в т.ч. ПДВ 3550,47грн .;

податкову накладну №2773від 27. 08.07 на суму 8200,00грн., в т.ч. ПДВ 1366,67грн .;

видаткову накладну №2771від 31. 08.07 на суму 9520,01грн., в т.ч. ПДВ 1586,67грн .;

податкову накладну №2771від 31. 08.07 на суму 9520,01грн., в т.ч. ПДВ 1586,67грн .;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за серп ень 2007 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку з вб удованими торгівельними при міщеннями по АДРЕСА_3 на с уму 100470,00грн., в т.ч. ПДВ 16745,00грн.;

акт №9 приймання виконаних п ідрядних робіт за серпень 2007 р оку на об' єкті будівництва житлового будинку з вбудован ими торгівельними приміщенн ями по АДРЕСА_3 на суму 100470,00г рн., в т.ч. ПДВ 16745,00грн.;

видаткову накладну№3052 від 12. 09.07 на суму 8680,00грн., в т. ч. ПДВ 1446,67грн .;

податкову накладну №3052 від 12 .09.07 на суму 8680,00грн., в т. ч. ПДВ 1446,67гр н.;

видаткову накладну№3210 від 20. 09.07 на суму 7360,00грн., в т. ч. ПДВ 1226,67грн .;

податкову накладну№3210 від 20. 09.07 на суму 7360,00грн., в т. ч. ПДВ 1226,67грн .;

податкову накладну №3317 від 28 .09.07 на суму 210430,40грн., в т.ч. ПДВ 35071,73гр н.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за вере сень 2007 року на об' єкті будів ництва житлового будинку з в будованими торгівельними пр иміщеннями по АДРЕСА_3 на суму 215 826,00грн., в т.ч. ПДВ 35971,00грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за вересень 2007 р оку на об' єкті будівництва житлового будинку з вбудован ими торгівельними приміщенн ями по АДРЕСА_3 (загально б удівельні роботи надземної ч астини) на суму 215 826,00грн., в т.ч. ПД В 35971,00грн.;

податкову накладну №4112від 26. 10.07 на суму 7420,00грн., в т.ч. ПДВ 1236,67грн .;

видаткову накладну №4112від 26. 10.07 на суму 7420,00грн., в т.ч. ПДВ 1236,67грн .;

податкову накладну №4139 від 31 .10.07 на суму 9348,00грн., в т.ч. ПДВ 1558,00грн .;

видаткову накладну №4139 від 31 .10.07 на суму 9348,00грн., в т.ч. ПДВ 1558,00грн .;

податкову накладну№4301 від 31. 10.07 на суму 98627,50грн., в т.ч. ПДВ 16437,92гр н.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за жовт ень 2007 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку з вб удованими торгівельними при міщеннями по АДРЕСА_3 на с уму 1011564,40грн., в т.ч. ПДВ 16859,40грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за жовтень 2007 ро ку на об' єкті будівництва ж итлового будинку з вбудовани ми торгівельними приміщення ми по АДРЕСА_3 (загально бу дівельні роботи надземної ча стини) на суму 1011564,40грн., в т.ч. ПДВ 16859,40грн.;

податкову накладну№4302 від 31. 10.07 на суму 153592,34грн., в т.ч. ПДВ 25598,72гр н.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за жовт ень 2007 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку на с уму 1535923,44грн., в т.ч. ПДВ 255987,24грн.;

акт виконаних підрядних ро біт за жовтень 2007 року на об' є кті будівництва житлового бу динку по вул. Котляревського ,6 (1 черга) на суму 157530,50грн., в т.ч. ПД В 26255,08грн.;

податкову накладну№4692 від 29. 11.07 на суму 6400,00грн., в т.ч. ПДВ 1066,67грн .;

видаткову накладну№4692 від 29. 11.07 на суму 6400,00грн., в т.ч. ПДВ 1066,67грн .;

податкову накладну№4691 від 29. 11.07 на суму 29520,00грн., в т.ч. ПДВ 4920,00грн .;

видаткову накладну№4691 від 29. 11.07 на суму 29520,00грн., в т.ч. ПДВ 4920,00грн .;

податкову накладну№4713 від 30. 11.07 на суму 160132,92грн., в т.ч. ПДВ 26688,82гр н.

акт виконаних робіт по вул. Котляревського,6 за листопад 2007 року на суму 160132,92грн., в т.ч. ПДВ 26688, 28грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за лист опад 2007 року на об' єкті будів ництва житлового будинку по вул. Котляревського, 6 в м. Полт ава (блок А 1 черга будівництва ) на суму 15612,96грн., в т.ч. ПДВ 26688,82грн .;

податкову накладну №4987 від 30.11.07 на суму 181902,24грн., в т.ч. ПДВ 30317,04г рн.;

акт № 4 приймання виконаних підрядних робіт за листопад 2007 року на об' єкті будівницт ва житлового будинку з вбудо ваними торгівельними приміщ еннями по АДРЕСА_3 (загаль но будівельні роботи надземн ої частини) на суму 106524,00грн., в т.ч . ПДВ 17754,00грн.;

акт №5 приймання виконаних п ідрядних робіт за листопад 2007 року на об' єкті будівництв а житлового будинку з вбудов аними торгівельними приміще ннями по АДРЕСА_3 (загальн о будівельні роботи надземно ї частини) на суму 41210,40грн., в т.ч. ПДВ 6868,40грн.;

акт №3 приймання виконаних п ідрядних робіт за листопад 2007 року на об' єкті будівництв а житлового будинку з вбудов аними торгівельними приміще ннями по АДРЕСА_3 (загальн о будівельні роботи надземно ї частини) на суму 38832,00грн., в т.ч. ПДВ 6472,00грн.;

податкову накладну№5138 від 24. 12.07 на суму 9900,00грн., в т.ч. ПДВ 1650,00грн .;

видаткова накладна №5138 від 24 .12.08 на суму 9900,00грн., в т.ч. ПДВ 1650,00грн .;

податкову накладну №5137 від 24.12.07 на суму 16728,00грн., в т.ч. ПДВ 2788,00гр н.;

видаткова накладна №5137 від 24.12.07 на суму 16728,00грн., в т.ч. ПДВ 2788,00гр н.;

податкову накладну №5051 від 11.12.07 на суму 20500,00грн., в т.ч. ПДВ 3416,67гр н.;

видаткову накладну №5051 від 11.12.07 на суму 20500,00грн., в т.ч. ПДВ 3416,67гр н.;

податкову накладну №4943 від 04.12.07 на суму 2308,45грн., в т.ч. ПДВ 384,74гр н.;

податкову накладну №5181 від 27.12.07 на суму 94162,58грн., в т.ч. ПДВ 15693,76гр н.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за груд ень 2007 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по в ул. Котляревського, 6 в м. Полта ва (блок А 1 черга будівництва) на суму 94162,58грн., в т.ч. ПДВ 15693,76грн. ;

акт №8 приймання виконаних п ідрядних робіт за грудень 2007 р оку на суму 96577,01грн., в т.ч. ПДВ 16096,17г рн.;

податкову накладну №5250 від 28.12.07 на суму 733126,68грн., в т.ч. ПДВ 122187,78г рн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за груд ень 2007 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по в ул. Котляревського, 6 в м. Полта ва (блок А 1 черга будівництва) на суму 733126,68грн., в т.ч. ПДВ 122187,78грн .;

акт виконаних підрядних ро біт за грудень 2007 року на суму 7 33126,68грн., в т.ч. ПДВ 122187,78грн.;

податкову накладну №211 від 2 9.01.08 на суму 25920,00грн., в т.ч. ПДВ 4320,00гр н.;

видаткову накладну №211 від 2 9.01.08 на суму 25920,00грн., в т.ч. ПДВ 4320,00гр н.;

податкову накладну №370 від 1 3.02.08 на суму 16480,00грн., в т.ч. ПДВ 2746,67гр н.;

видаткову накладну №370 від 1 3.02.08 на суму 16480,00грн., в т.ч. ПДВ 2746,67гр н.;

податкову накладну №411 від 2 8.02.08 на суму 39944,06грн., в т.ч. ПДВ 6657,34гр н.;

видаткову накладну№411 від 28 .02.08 на суму 19280,00грн., в т.ч. ПДВ 3213,33гр н.;

податкову накладну №417 від 2 8.02.08 на суму 107212,57грн., в т.ч. ПДВ 17868,76гр н.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за люти й 2008 року на об' єкті будівниц тва житлового будинку по вул . Ватутіна, 36/11 в м. Полтава на су му 107212,57грн., в т.ч. ПДВ 17868,76грн.;

акт №4 виконаних підрядних р обіт за лютий 2008 року на суму 10996 1,60грн., в т.ч. ПДВ 18326,93грн.;

податкову накладну №415 від 28. 02.08 на суму 155888,64грн., в т.ч. ПДВ 25981,44гр н.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за люти й 2008 року на об' єкті будівниц тва житлового будинку по вул . Котляревського,6 в м. Полтава на суму 15588,64грн., в т.ч. ПДВ 25981,44грн .;

акт №4 виконаних підрядних р обіт за лютий 2008 року на суму 15988 5,82грн., в т.ч. ПДВ 26647,64грн.;

податкову накладну №416 від 28. 02.08 на суму 50094,32грн., в т.ч. ПДВ 8349,05грн .;

податкову накладну №425 від 29. 02.08 на суму 243188,00грн., в т.ч. ПДВ 40531,33гр н.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за люти й 2008 року на об' єкті будівниц тва житлового будинку по вул . Станіславського,10 в м. Полтав а на суму 243188,00грн., в т.ч. ПДВ 40531,33гр н.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за лютий 2008 року на суму 249423,60грн., в т.ч. ПДВ 41570,60грн .;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за лютий 2008 року на суму 758377,20грн., в т.ч. ПДВ 130896,20грн .;

податкову накладну №425 від 29. 02.08 на суму 243188,00грн., в т.ч. ПДВ 40531,33гр н.;

податкову накладну №843 від 21. 03.08 на суму 13776,00грн., в т.ч. ПДВ 2296,00грн .;

видаткову накладну№843 від 21 .03.08 на суму 13776,00грн., в т.ч. ПДВ 2296,00гр н.;

податкову накладну №929 від 31. 03.08 на суму 10332,00грн., в т.ч. ПДВ 1722,00грн .;

видаткову накладну №929 від 31. 03.08 на суму 10332,00грн., в т.ч. ПДВ 1722,00грн .;

податкову накладну №928 від 31. 03.08 на суму 22140,00грн., в т.ч. ПДВ 3690,00грн .;

видаткову накладну №928 від 31. 03.08 на суму 22140,00грн., в т.ч. ПДВ 3690,00грн .;

податкову накладну №937 від 31. 03.08 на суму 32615,60грн., в т.ч. ПДВ 5435,93грн .;

податкову накладну №936 від 31. 03.08 на суму 97918,06грн., в т.ч. ПДВ 16319,68гр н.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за бере зень 2008 року на об' єкті будів ництва житлового будинку по вул. Котляревського,6 в м. Полт ава на суму 733126,68грн., в т.ч. ПДВ 122187 ,78грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за бере зень 2008 року на об' єкті будів ництва житлового будинку по вул. Ватутіна 36/11 в м. Полтава на суму 97918,05грн., в т.ч. ПДВ 16319,67грн.;

податкову накладну №1082 від 18 .04.08 на суму 179916,00грн., в т.ч. ПДВ 29986,00гр н.;

видаткову накладну№1082 від 18. 04.08 на суму 179916,00грн., в т.ч. ПДВ 29986,00гр н.;

податкову накладну №1326 від 24 .04.08 на суму 35200,00грн., в т.ч. ПДВ 5866,67гр н.;

видаткову накладну№1326 від 24. 04.08 на суму 35200,00грн., в т.ч. ПДВ 5866,67грн .;

податкову накладну №1363 від 24 .04.08 на суму 13160,00грн., в т.ч. ПДВ 2193,33гр н.;

видаткову накладну№1363 від 24. 04.08 на суму 13160,00грн., в т.ч. ПДВ 2193,33грн .;

податкову накладну №1467 від 30 .04.08 на суму 105406,48грн., в т.ч. ПДВ 17567,75гр н.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за квіт ень 2008 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по в ул. Станіславського,10 в м. Полт ава на суму 105406,47грн., в т.ч. ПДВ 17567, 74грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за квітень 2008 ро ку на суму 108109,20грн., в т.ч. ПДВ 18018,20г рн.;

податкову накладну №1468 від 30 .04.08 на суму 42953,17грн., в т.ч. ПДВ 7158,86гр н.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за квіт ень 2008 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по в ул. Ватутіна,36/11 в м. Полтава на суму 42953,17грн., в т.ч. ПДВ 7158,86грн.;

акт№4 приймання виконаних п ідрядних робіт за квітень 2008 р оку на об' єкті будівництва житлового будинку по вул. Ват утіна,36/11 в м. Полтава на суму 44054 ,53грн., в т.ч. ПДВ 7342,42грн.;

податкову накладну №1404 від 30 .04.08 на суму 900,00грн., в т.ч. ПДВ 150,00грн .;

податкову накладну №1403 від 30 .04.08 на суму 11220,00грн., в т.ч. ПДВ 1870,00гр н.;

акт виконаних робіт №1403 від 3 0.04.08 на суму 11220,00грн., в т.ч. ПДВ 1870,00гр н.;

податкову накладну №1402 від 30 .04.08 на суму 15504,00грн., в т.ч. ПДВ 2584,00гр н.;

акт виконаних робіт №1402 від 3 0.04.08 на суму 15504,00грн., в т.ч. ПДВ 2584,00гр н.;

податкову накладну №1637 від 19 .05.08 на суму 10404,00грн., в т.ч. ПДВ 1734,00гр н.;

акт виконаних робіт№1637 від 19 .05.08 на суму 10404,00грн., в т.ч. ПДВ 1734,00гр н.;

податкову накладну №1818 від 29 .05.08 на суму 21925,00грн., в т.ч. ПДВ 3654,17гр н.;

видаткову накладну№1818 від 29. 05.08 на суму 21925,00грн., в т.ч. ПДВ 3654,17грн .;

податкову накладну №1817 від 29 .05.08 на суму 15680,00грн., в т.ч. ПДВ 2613,33гр н.;

видаткову накладну №1817 від 29 .05.08 на суму 15680,00грн., в т.ч. ПДВ 2613,33гр н.;

податкову накладну №1952 від 30 .05.08 на суму 18202,08грн., в т.ч. ПДВ 3033,68гр н.;

видаткову накладну №1952 від 30 .05.08 на суму 18202,08грн., в т.ч. ПДВ 3033,68гр н.;

податкову накладну №1843 від 30 .05.08 на суму 131570,33грн., в т.ч. ПДВ 21928,39гр н.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за трав ень 2008 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по в ул. Боровиковського,5 в м. Полт ава на суму 131750,33грн., в т.ч. ПДВ 21928, 39грн.;

акт №45 приймання виконаних підрядних робіт на об' єкті будівництва житлового будин ку по вул. Боровиковського,5 в м. Полтава на суму 131750,33грн., в т.ч . ПДВ 21928,39грн.;

податкову накладну №1864 від 30 .05.08 на суму 40881,82грн., в т.ч. ПДВ 6813,64гр н.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за трав ень 2008 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по в ул. Ватутіна 36/11 в м. Полтава на суму 40881,81грн., в т.ч. ПДВ 6813,63грн.;

акт №4 виконаних робіт за тр авень 2008 на об' єкті будівниц тва житлового будинку по вул . Ватутіна 36/11 в м. Полтава на су му 41930,06грн., в т.ч. ПДВ 6988,34грн.;

податкову накладну №1853 від 30 .05.08 на суму 89803,82грн., в т.ч. ПДВ 14967,30гр н.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за трав ень 2008 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по в ул. Б. Хмельницького,21 в м. Полта ва на суму 89803,82грн., в т.ч. ПДВ 14967,30г рн.;

акт виконаних робіт за трав ень 2008 на об' єкті будівництв а житлового будинку по вул. Б. Хмельницького,21 в м. Полтава н а суму 92106,49грн., в т.ч. ПДВ 15351,08грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за трав ень 2008 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по в ул. Ватутіна 36/11 в м. Полтава на суму 2023,14грн., в т.ч. ПДВ 337,19грн.;

податкову накладну №2082 від 19 .06.08 на суму 12600,00грн., в т.ч. ПДВ 2100,00гр н.;

видаткову накладну№2082 від 19. 06.08 на суму 12600,00грн., в т.ч. ПДВ 2100,00грн .;

податкову накладну №2081 від 19 .06.08 на суму 22000,00грн., в т.ч. ПДВ 3666,67гр н.;

податкову накладну №2045 від 19 .06.08 на суму 2448,00грн., в т.ч. ПДВ 408,00грн .;

акт виконаних робіт №2045 від 1 9.06.08 на суму 2448,00грн., в т.ч. ПДВ 408,00грн .;

акт №12 приймання виконаних робіт на об' єкті будівництв а житлового будинку по вул. Ва тутіна 36/11 в м. Полтава на суму 1 1022,38грн., в т.ч. ПДВ 1837,06грн.;

податкову накладну №2046 від 19 .06.08 на суму 8976,00грн., в т.ч. ПДВ 1496,00грн .;

акт виконаних робіт №2046 від 1 9.06.08 на суму8976,00грн., в т.ч. ПДВ 1496,00грн .;

податкову накладну №2186 від 26 .06.08 на суму 32500,00грн., в т.ч. ПДВ 5416,67гр н.;

видаткову накладну№2186 від 26. 06.08 на суму 32500,00грн., в т.ч. ПДВ 5416,67грн .;

податкову накладну №2169 від 27 .06.08 на суму 50836,50грн., в т.ч. ПДВ 8472,75гр н.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт№12 за червень 2008 р оку на суму 52140,грн., в т.ч. ПДВ 8690,00г рн.;

податкову накладну №2171 від 27 .06.08 на суму 161359,86грн., в т.ч. ПДВ 26893,31гр н.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за черв ень 2008 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по в ул. Б. Хмельницького,21 в м. Полта ва на суму 161359,86грн., в т.ч. ПДВ 26893,31г рн.;

акт виконаних робіт на об' єкті будівництва житлового б удинку по вул. Б. Хмельницьког о,21 на суму 27582,88грн., в т.ч. ПДВ 26893,31гр н.;

податкову накладну №2171 від 27 .06.08 на суму 2023,14грн., в т.ч. ПДВ 337,19грн .;

акт виконаних робіт на об' єкті будівництва житлового б удинку по вул. Ватутіна 36/11 на с уму 2075,00грн., в т.ч. ПДВ 345,83грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт на об' єкті будівництва житлового б удинку по вул. Ватутіна 36/11 на с уму 11022,38грн., в т.ч. ПДВ 1837,06грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт на об' єкті будівництва житлового б удинку по вул. Уютній, 15 на суму 6135,48грн., в т.ч. ПДВ 1022,58грн.;

акт виконаних робіт на об' єкті житлового будинку по ву л. Уютній, 15 на суму 6135,58грн., в т.ч. П ДВ 1022,60грн.;

податкову накладну №2196 від 30 .06.08 на суму 42000,00грн., в т.ч. ПДВ 7000,00гр н.;

видаткову накладну №2196 від 30 .06.08 на суму 42000,00грн., в т.ч. ПДВ 7000,00гр н.;

Таким чином, в зазначений пе ріод ОСОБА_3, перебуваючи на посаді директора ТОВ ПК «Т ехнологічна комплектація та будівництво», не здійснюючи фінансово-господарської дія льності, надав вищевказані д окументи на адресу ЗАТ «Циві льбуд» для незаконного форму вання вказаному підприємств у податкового кредиту на заг альну суму 648188,00 грн. та валових витрат на загальну суму 1466868,00 гр н., що створило умови вказаном у товариству для ухилення ві д сплати податку на прибуток підприємства на загальну су му 1014905,00 грн.

Він же в період з 1 січня 2007 ро ку по 30 вересня 2008 року, перебув аючи на посаді директора ТОВ ПК «Технологічна комплектац ія та будівництво» склав та н адав на адресу ПП «Справа» н аступні первинні документи, в які вніс неправдиві відомо сті:

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за люти й 2007 року на об' єкті будівниц тва житлового будинку по вул . Артема,8 на суму 7560,00грн., в т.ч. ПД В 1260,00грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт на об' єкті бу дівництва житлового будинку по вул. Артема,8 на суму 7560,00грн., в т.ч. ПДВ 1260,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за люти й 2007 року на об' єкті будівниц тва житлового будинку по вул . Ляхова,12 на суму 29456,10грн., в т.ч. ПД В 4908,60грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт на об' єкті бу дівництва житлового будинку по вул. Ляхова,12 на суму 29456,10грн ., в т.ч. ПДВ 4908,60грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за люти й 2007 року на об' єкті ремонтни х робіт офісу по вул. Леніна,91 н а суму 149004,00грн., в т.ч. ПДВ 24834,00грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт на об' єкті р емонтних робіт офісу по вул. Л еніна,91 на суму 149004,00грн., в т.ч. ПДВ 24834,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за люти й 2007 року на об' єкті ремонту стадіону «Ворскла» на суму 5104 6,00грн., в т.ч. ПДВ 8507,00грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт на об' єкті ре монту стадіону «Ворскла» на суму 51046,00грн., в т.ч. ПДВ 8507,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за люти й 2007 року на об' єкті ремонту стадіону «Ворскла» на суму 1809 9,00грн., в т.ч. ПДВ 3016,00грн.;

акт№2 приймання виконаних п ідрядних робіт на об' єкті р емонту стадіону «Ворскла» на суму 6291,00грн., в т.ч. ПДВ 1048,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за бере зень2007 року на об' єкті ремон ту стадіону «Ворскла» на сум у 115957,00грн., в т.ч. ПДВ 19326,00грн.;

акт №1 приймання виконаних підрядних робіт на об' єкті ремонту стадіону «Ворскла» на суму 25442,00грн., в т.ч. ПДВ 4240,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за бере зень2007 року на об' єкті будів ництва житлового будинку про спект Миру, 36 на суму 77378,00грн., в т .ч. ПДВ 2896,00грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт на об' єкті бу дівництва житлового будинку проспект Миру, 36 на суму 77378,00грн ., в т.ч. ПДВ 2896,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за бере зень2007 року на об' єкті будів ництва житлового будинку вул .. Шевченка, 29, в с. Розсошенці на суму 12190,00грн., в т.ч. ПДВ 2031,00грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт на об' єкті бу дівництва житлового будинку вул. Шевченка, 29, в с. Розсошенц і на суму 12190,00грн., в т.ч. ПДВ 2031,00грн .;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за бере зень2007 року на об' єкті будів ництва житлового будинку вул .. Ляхова,12 на суму 26617,00грн., в т.ч. П ДВ 4436,00грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт на об' єкті бу дівництва житлового будинку вул. Ляхова,12 на суму 26617,00грн., в т .ч. ПДВ 4436,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за бере зень2007 року на об' єкті будів ництва житлового будинку вул .. Ляхова,12 на суму 29570,00грн., в т.ч. П ДВ 4928,00грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт на об' єкті бу дівництва житлового будинку вул.. Ляхова,12 на суму 29570,00грн., в т .ч. ПДВ 4928,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за квіт ень 2007 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по в ул. Шевченка, 29, в с. Розсошенці на суму 66994,80грн., в т.ч. ПДВ 11165,80грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за квітень 2007 ро ку на об' єкті будівництва ж итлового будинку по вул. Шевч енка, 29, в с. Розсошенці на суму 66994,80грн., в т.ч. ПДВ 11165,80грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за квіт ень 2007 року на об' єкті ремонт но-будівельні роботи стадіо ну «Ворскла» в м. Полтава на с уму 8496,00грн., в т.ч. ПДВ 1416,00грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за квітень 2007 ро ку на об' єкті ремонтно-буді вельні роботи стадіону «Вор скла» в м. Полтава на суму 8496,00г рн., в т.ч. ПДВ 1416,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за трав ень 2007 року на об' єкті будівн ицтва 14 поверхового житловог о будинку з вбудовано-прибуд ованими приміщеннями громад ського призначення по просп . миру, 36, в м. Полтава на суму 10287,60г рн., в т.ч. ПДВ 1714,60грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за травень 2007 р оку на об' єкті будівництва 14 поверхового житлового буди нку з вбудовано-прибудовани ми приміщеннями громадськог о призначення по просп. миру, 36, в м. Полтава на суму 10287,60грн., в т .ч. ПДВ 1714,60грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за трав ень 2007 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по в ул. Шевченка, 29, в с. Розсошенці на суму 44511,60грн., в т.ч. ПДВ 7418,60грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за травень 2007 р оку на об' єкті будівництва житлового будинку по вул. Ше вченка, 29, в с. Розсошенці на сум у 44511,60грн., в т.ч. ПДВ 7418,60грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за трав ень 2007 року на об' єкті будівн ицтва салону магазину Міні-М аксі по вул. Курчатова «Елект рика» на суму 12106,80грн., в т.ч. ПДВ 2 017,80грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за травень 2007 р оку на об' єкті будівництва салону магазину Міні-Максі п о вул. Курчатова «Електрика» на суму 12106,80грн., в т.ч. ПДВ 2017,80грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за черв ень 2007 року на об' єкті реконс трукції будинку казарми під міське управління УМВС в м. По лтава по вул. Сковороди,26 на су му 34788,00грн., в т.ч. ПДВ 5798,00грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за червень 2007 р оку на об' єкті реконструкц ії будинку казарми під міськ е управління УМВС в м. Полтава по вул. Сковороди,26 на суму 34788,00г рн., в т.ч. ПДВ 5798,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за черв ень 2007 року на об' єкті реконс трукції будинку казарми під міське управління УМВС в м. По лтава по вул. Сковороди,26 на су му 28741,20грн., в т.ч. ПДВ 4790,20грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за червень 2007 р оку на об' єкті реконструкц ії будинку казарми під міськ е управління УМВС в м. Полтава по вул. Сковороди,26 на суму 28741,20г рн., в т.ч. ПДВ 4790,20грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за черв ень 2007 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по вул. Артема в м. Полтава на су му 86800,00грн., в т.ч. ПДВ 14466,67грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за червень 2007 р оку на об' єкті будівництва житлового будинку по вул. Ар тема в м. Полтава на суму 86800,00гр н., в т.ч. ПДВ 14466,67грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за черв ень 2007 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по в ул. Фрунзе 124 а в м. Полтава на с уму 29922,00грн., в т.ч. ПДВ 4987,00грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за червень 2007 р оку на об' єкті будівництва житлового будинку по вул. Фру нзе 124 а в м. Полтава на суму 29922,00 грн., в т.ч. ПДВ 4987,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за черв ень 2007 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по в ул. Станіславського,10 в м. Полт ава на суму 25689,60грн., в т.ч. ПДВ 4281,60 грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за червень 2007 р оку на об' єкті будівництва житлового будинку по вул. Ста ніславського,10 в м. Полтава н а суму 25689,60грн., в т.ч. ПДВ 4281,60грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за черв ень 2007 року на об' єкті реконс трукції будинку казарми під міське управління УМВС в м. По лтава по вул. Сковороди,26 на су му 75715,20грн., в т.ч. ПДВ 12619,20грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за червень 2007 ро ку на об' єкті реконструкці ї будинку казарми під міське управління УМВС в м. Полтава п о вул. Сковороди,26 на суму 75715,20гр н., в т.ч. ПДВ 12619,20грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за липе нь 2007 року на об' єкті будівни цтва житлового будинку по ву л. Фрунзе 124 а в м. Полтава на су му 74851,20грн., в т.ч. ПДВ 12475,20грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за липень 2007 рок у на об' єкті будівництва жи тлового будинку по вул. Фрунз е 124 а в м. Полтава на суму 74851,20гр н., в т.ч. ПДВ 12475,20грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за липе нь 2007 року на об' єкті будівни цтва житлового будинку по в ул. Артема в м. Полтава на сум у 24555,60грн., в т.ч. ПДВ 4092,60грн.;акт№1 п риймання виконаних підрядни х робіт за липень 2007 року на об ' єкті будівництва житлово го будинку по вул. Артема в м. Полтава на суму 11871,50грн., в т.ч. П ДВ 1978,50грн.;

акт№2 приймання виконаних п ідрядних робіт за липень 2007 ро ку на об' єкті будівництва житлового будинку по вул. Арт ема в м. Полтава на суму 10416,50грн ., в т.ч. ПДВ 1736,00грн.;

акт№2 приймання виконаних п ідрядних робіт за липень 2007 ро ку на об' єкті будівництва житлового будинку по вул. Арт ема в м. Полтава на суму 10416,50грн ., в т.ч. ПДВ 1736,00грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за липень 2007 рок у на об' єкті будівництва ж итлового будинку по вул. Арте ма в м. Полтава на суму 2268,00грн., в т.ч. ПДВ 378,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за липе нь 2007 року на об' єкті реконст рукції будинку казарми під м іське управління УМВС в м. Пол тава по вул. Сковороди,26 на сум у 18147,60грн., в т.ч. ПДВ 3024,60грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за липень 2007 рок у на об' єкті реконструкції будинку казарми під міське у правління УМВС в м. Полтава по вул. Сковороди,26 на суму 18147,60грн ., в т.ч. ПДВ 3024,60грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за липе нь 2007 року на об' єкті ремонтн о-будівельні роботи стадіон у «Ворскла» в м. Полтава на су му 6285,60грн., в т.ч. ПДВ 1047,60грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за липень 2007 рок у на об' єкті ремонтно-будів ельні роботи стадіону «Ворс кла» в м. Полтава на суму 6285,60гр н., в т.ч. ПДВ 1047,60грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за липе нь 2007 року на об' єкті реконст рукції фасаду Полтавської гі мназії №30 на суму 97725,60грн., в т.ч. П ДВ 16287,60грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за липень 2007 рок у на суму 97725,60грн., в т.ч. ПДВ 16287,60грн .;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за липень 2007 рок у на суму 53020,00грн., в т.ч. ПДВ 10604,00грн .;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за липень 2007 рок у на суму 4088,40грн., в т.ч. ПДВ 24530,40грн .;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за липе нь 2007 року на об' єкті ремонтн о-реставраційні роботи будів лі державного історико-культ урного заповідника «Полтавс ької битви» на суму 20904,00грн., в т .ч. ПДВ 3484,00грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за липень 2007 рок у на суму на об' єкті ремонтн о-реставраційні роботи будів лі державного історико-культ урного заповідника «Полтавс ької битви» на суму 20904,00грн., в т .ч. ПДВ 3484,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за липе нь 2007 року на об' єкті будівни цтва житлового будинку з вбу дованим стоматкабінетом та т оргівельними приміщеннями по вул. Станіславського,10 в м. Полтава на суму 219008,40грн., в т.ч. П ДВ 36501,14грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за липень 2007 рок у на об' єкті будівництва ж итлового будинку з вбудовани м стоматкабінетом та торгіве льними приміщеннями по вул. С таніславського,10 в м. Полтава на суму 219008,40грн., в т.ч. ПДВ 36501,14грн .;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за серп ень 2007 року на об' єкті реконс трукції фасаду Полтавської г імназії №30 на суму 101310,00грн., в т.ч . ПДВ 16885,00грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за серпень 2007 р оку на об' єкті реконструкц ії фасаду Полтавської гімназ ії № 30 на суму 18270,00грн., в т.ч. ПДВ 3045, 00грн.;

акт№2 приймання виконаних п ідрядних робіт за серпень 2007 р оку на об' єкті реконструкц ії фасаду Полтавської гімназ ії № 30 на суму 23517,60грн., в т.ч. ПДВ 3919, 60грн.;

акт№3 приймання виконаних п ідрядних робіт за серпень 2007 р оку на об' єкті реконструкц ії фасаду Полтавської гімназ ії № 30 на суму 59522,40грн., в т.ч. ПДВ 9920, 40грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за серп ень 2007 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по вул. Станіславського,10 в м. Пол тава на суму 244130,40грн., в т.ч. ПДВ 40 688,40грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за серпень 2007 р оку на об' єкті будівництва житлового будинку по вул. Ст аніславського,10 в м. Полтава на суму 244130,40грн., в т.ч. ПДВ 40688,40грн. ;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за серп ень 2007 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по в ул. Фрунзе 124 а в м. Полтава на с уму 202994,40грн., в т.ч. ПДВ 33832,40грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за серпень 2007 р оку на об' єкті будівництва житлового будинку по вул. Фр унзе 124 а в м. Полтава на суму 2029 94,40грн., в т.ч. ПДВ 33832,40грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за серп ень 2007 року на об' єкті будівн ицтва банку «Аваль» на суму 161 64,00грн., в т.ч. ПДВ 2694,00грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за серпень 2007 р оку на об' єкті будівництва банку «Аваль» на суму 16164,00грн., в т.ч. ПДВ 2694,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за серп ень 2007 року на об' єкті будівн ицтва банку «Аваль» на суму 607 64,40грн., в т.ч. ПДВ 10127,40грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за серпень 2007 р оку на об' єкті будівництва банку «Аваль» на суму 29583,60грн., в т.ч. ПДВ 4930,60грн.;

акт№2 приймання виконаних п ідрядних робіт за серпень 2007 р оку на об' єкті будівництва банку «Аваль» на суму 31180,80грн., в т.ч. ПДВ 5196,80грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за вере сень 2007 року на об' єкті будів ництва житлового будинку по вул. Станіславського,10 в м. По лтава на суму 29192,40грн., в т.ч. ПДВ 4865,40грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за вересень 2007 року на об' єкті будівництв а житлового будинку по вул. С таніславського,10 в м. Полтава на суму 29192,40грн., в т.ч. ПДВ 4865,40грн .;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за вере сень 2007 року на об' єкті будів ництва житлового будинку по вул. Фрунзе 124 а в м. Полтава на суму 244809,60грн., в т.ч. ПДВ 40801,60грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за вересень 2007 року на об' єкті будівництв а житлового будинку по вул. Ф рунзе 124 а в м. Полтава на суму 244809,60грн., в т.ч. ПДВ 40801,60грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за вере сень 2007 року на об' єкті забуд ови ділянки по Першотравнево му проспекту,15-17 на суму 52342,80грн., в т.ч. ПДВ 8723,80грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за вересень 2007 року на об' єкті забудови ді лянки по Першотравневому про спекту,15-17 на суму 52342,80грн., в т.ч. П ДВ 8723,80грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за вере сень 2007 року на об' єкті будів ництва банку «Аваль» на суму 124838,40грн., в т.ч. ПДВ 20806,40грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за вересень 2007 року на об' єкті будівництв а банку «Аваль» на суму 50742,00грн ., в т.ч. ПДВ 8457,00грн.;

акт№2 приймання виконаних п ідрядних робіт за вересень 2007 року на об' єкті будівництв а банку «Аваль» на суму 11321,60грн ., в т.ч. ПДВ 7553,66грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за лист опад 2007 року на об' єкті будів ництва житлового будинку по вул. Фрунзе 124 а в м. Полтава на суму 268944,00грн., в т.ч. ПДВ 44824,00грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за листопад 2007 р оку на об' єкті будівництва житлового будинку по вул. Фр унзе 124 а в м. Полтава на суму 2689 44,00грн., в т.ч. ПДВ 44824,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за лист опад 2007 року на об' єкті будів ництва житлового будинку по вул. Фрунзе 124 а в м. Полтава на суму 218786,40грн., в т.ч. ПДВ 36464,40грн.;

акт №1 приймання виконаних п ідрядних робіт за листопад 2007 року на об' єкті будівництв а житлового будинку по вул. Ф рунзе 124 а в м. Полтава на суму 218786,40грн., в т.ч. ПДВ 36464,40грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за лист опад 2007 року на об' єкті будів ництва житлового будинку по вул. Артема в м. Полтава на су му 41423,20грн., в т.ч. ПДВ 6903,870грн.;

акт №1 приймання виконаних п ідрядних робіт за листопад 2007 року на об' єкті будівництв а житлового будинку по вул. А ртема в м. Полтава на суму 9895,20г рн., в т.ч. ПДВ 1649,20грн.;

акт №2 приймання виконаних п ідрядних робіт за листопад 2007 року на об' єкті будівництв а житлового будинку по вул. А ртема в м. Полтава на суму 8733,00г рн., в т.ч. ПДВ 1455,50грн.;

акт №3 приймання виконаних п ідрядних робіт за листопад 2007 року на об' єкті будівництв а житлового будинку по вул. А ртема в м. Полтава на суму 18418,00г рн., в т.ч. ПДВ 3069,67грн.;

акт №3 приймання виконаних п ідрядних робіт за листопад 2007 року на об' єкті будівництв а житлового будинку по вул. А ртема в м. Полтава на суму 4377,00г рн., в т.ч. ПДВ 729,50грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за лист опад 2007 року на об' єкті будів ництва житлового будинку по вул. Станіславського,10 в м. Пол тава на суму 21424,80грн., в т.ч. ПДВ 357 0,80грн.;

акт №1 приймання виконаних п ідрядних робіт за листопад 2007 року на об' єкті будівництв а житлового будинку по вул. С таніславського,10 в м. Полтава на суму 21424,80грн., в т.ч. ПДВ 3570,80грн .;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за лист опад 2007 року на об' єкті забуд ови ділянки по Першотравнево му проспекту,15-17 на суму 31950,00грн., в т.ч. ПДВ 5325,00грн.;

акт №1 приймання виконаних п ідрядних робіт за листопад 2007 року на об' єкті забудови ді лянки по Першотравневому про спекту,15-17 на суму 31950,00грн., в т.ч. П ДВ 5325,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за лист опад 2007 року на об' єкті будів ництва банку «Аваль» на суму 122394,00грн., в т.ч. ПДВ 20399,00грн.;

акт №1 приймання виконаних п ідрядних робіт за листопад 2007 року на об' єкті будівництв а банку «Аваль» на суму 122394,00грн ., в т.ч. ПДВ 20399,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за лист опад 2007 року на об' єкті рекон струкції будинку казарми під міське управління УМВС в м. По лтава по вул. Сковороди,26 на су му 31406,40грн., в т.ч. ПДВ 5234,40грн.;

акт №1 приймання виконаних п ідрядних робіт за листопад 2007 року на об' єкті реконструк ції будинку казарми під місь ке управління УМВС в м. Полтав а по вул. Сковороди,26 на суму 31406, 40грн., в т.ч. ПДВ 5234,40грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за лист опад 2007 року на об' єкті ремон тно-будівельні роботи стаді ону «Ворскла» в м. Полтава на суму 14463,60грн., в т.ч. ПДВ 2410,60грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за листопад 2007 р оку на об' єкті ремонтно-буд івельні роботи стадіону «Во рскла» в м. Полтава на суму 14463 ,60грн., в т.ч. ПДВ 2410,60грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за груд ень 2007 року на об' єкті будівн ицтва банку «Аваль» на суму 341 628,00грн., в т.ч. ПДВ 56938,00грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за грудень 2007 ро ку на об' єкті будівництва б анку «Аваль» на суму 341628,00грн., в т.ч. ПДВ 56938,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за груд ень 2007 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по вул. Фрунзе 124 а в м. Полтава на суму 10480,80грн., в т.ч. ПДВ 1746,80грн.;

акт №1 приймання виконаних п ідрядних робіт за грудень 2007 р оку на об' єкті будівництва житлового будинку по вул. Фр унзе 124 а в м. Полтава на суму 1048 0,80грн., в т.ч. ПДВ 1746,80грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за груд ень 2007 року на об' єкті реконс трукції будинку казарми під міське управління УМВС в м. По лтава по вул. Сковороди,26 на су му 20455,20грн., в т.ч. ПДВ 3409,20грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за грудень 2007 ро ку на об' єкті реконструкці ї будинку казарми під міське управління УМВС в м. Полтава п о вул. Сковороди,26 на суму 20455,20гр н., в т.ч. ПДВ 3409,20грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за бере зень 2008 року на об' єкті рекон струкції будинку казарми під міське управління УМВС в м. По лтава по вул. Сковороди,26 на су му 116035,20грн., в т.ч. ПДВ 19339,20грн.;

акт №1 приймання виконаних п ідрядних робіт за березень 2008 року на об' єкті реконструк ції будинку казарми під місь ке управління УМВС в м. Полтав а по вул. Сковороди,26 на суму 116035 ,20грн., в т.ч. ПДВ 19339,20грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за квіт ень 2008 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку з вб удованими торгівельними при міщеннями по вул. Фрунзе 124 а в м. Полтава на суму 10227,60грн., в т.ч . ПДВ 1704,60грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за бере зень 2008 року на об' єкті будів ництва житлового будинку з в будованими торгівельними пр иміщеннями по вул. Фрунзе 124 а в м. Полтава на суму 328218,00грн., в т .ч. ПДВ 54703,00грн.;

акт №1 приймання виконаних п ідрядних робіт за березень 2008 року на об' єкті будівництв а житлового будинку з вбудов аними торгівельними приміще ннями по вул. Фрунзе 124 а в м. По лтава на суму 258232,80грн., в т.ч. ПДВ 43038,80грн.;

акт №2 приймання виконаних п ідрядних робіт за березень 2008 року на об' єкті будівництв а житлового будинку з вбудов аними торгівельними приміще ннями по вул. Фрунзе 124 а в м. По лтава на суму 60602,4грн., в т.ч. ПДВ 10100,40грн.;

акт №3 приймання виконаних п ідрядних робіт за березень 2008 року на об' єкті будівництв а житлового будинку з вбудов аними торгівельними приміще ннями по вул. Фрунзе 124 а в м. По лтава на суму 9382,80грн., в т.ч. ПДВ 1563,80грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за квіт ень 2008 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку з вб удованим стоматкабінетом та торгівельними приміщеннями по вул. Станіславського,10 в м . Полтава на суму 63954,00грн., в т.ч. П ДВ 10659,00грн.;

акт №1 приймання виконаних п ідрядних робіт за квітень 2008 р оку на об' єкті будівництва житлового будинку з вбудова ним стоматкабінетом та торгі вельними приміщеннями по ву л. Станіславського,10 в м. Полта ва на суму 63954,00грн., в т.ч. ПДВ 10659,00г рн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за квіт ень 2008 року на об' єкті ремонт но-будівельні роботи стадіо ну «Ворскла» в м. Полтава на с уму 17920,80грн., в т.ч. ПДВ 2986,80грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за квітень 2008 ро ку на об' єкті ремонтно-буді вельні роботи стадіону «Вор скла» в м. Полтава на суму 2775,60г рн., в т.ч. ПДВ 462,60грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за квітень 2008 ро ку на об' єкті ремонтно-буді вельні роботи стадіону «Вор скла» в м. Полтава на суму 15145,20г рн., в т.ч. ПДВ 2524,20грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за квіт ень 2008 року на об' єкті спортз алу по вул. Пушкіна в м. Полтав а на суму 12249,60грн., в т.ч. ПДВ 2041,60гр н.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за квітень 2008 ро ку на об' єкті спортзалу по в ул. Пушкіна в м. Полтава на су му 12249,60грн., в т.ч. ПДВ 2041,60грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за квітень 2008 ро ку на об' єкті будівництва житлового будинку з вбудован ими торгівельними приміщенн ями по вул. Фрунзе 124 а в м. Полт ава на суму 10227,60грн., в т.ч. ПДВ 1704 ,60грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за квіт ень 2008 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по вул. Ватутіна 36/11 в м. Полтава н а суму 23962,80грн., в т.ч. ПДВ 3993,80грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за квітень 2008 ро ку на об' єкті будівництва житлового будинку по вул. Ват утіна 36/11 в м. Полтава на суму 239 62,80грн., в т.ч. ПДВ 3993,80грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за квіт ень 2008 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по вул. Станіславського,10 в м. Пол тава на суму 128620,80грн., в т.ч. ПДВ 21 436,80грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за квітень 2008 ро ку на об' єкті будівництва житлового будинку по вул. Ста ніславського,10 в м. Полтава н а суму 128620,80грн., в т.ч. ПДВ 21436,80грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за квіт ень 2008 року на об' єкті забудо ви ділянки по Першотравневом у проспекту,15-17 (занурення паль ) на суму 102720,00грн., в т.ч. ПДВ 17120,00грн .;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за квітень 2008 ро ку на об' єкті об' єкті заб удови ділянки по Першотравне вому проспекту,15-17 (занурення п аль) на суму 102720,00грн., в т.ч. ПДВ 17120,0 0грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за трав ень 2008 року нана об' єкті реко нструкції будинку казарми пі д міське управління УМВС в м. П олтава по вул. Сковороди,26 на с уму 80109,60грн., в т.ч. ПДВ 13351,60грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за травень 2008 ро ку нана об' єкті реконструк ції будинку казарми під місь ке управління УМВС в м. Полтав а по вул. Сковороди,26 на суму 80109, 60грн., в т.ч. ПДВ 13351,60грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за трав ень 2008 року нана об' єкті реко нструкції будинку казарми пі д міське управління УМВС в м. П олтава по вул. Сковороди,26 на с уму 131565,60грн., в т.ч. ПДВ 21927,60грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за травень 2008 ро ку нана об' єкті реконструк ції будинку казарми під місь ке управління УМВС в м. Полтав а по вул. Сковороди,26 на суму 131565 ,60грн., в т.ч. ПДВ 21927,60грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за трав ень 2008 року нана об' єкті реко нструкції будинку казарми пі д міське управління УМВС в м. П олтава по вул. Сковороди,26 на с уму 78844,80грн., в т.ч. ПДВ 13140,80грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за травень 2008 ро ку на об' єкті реконструкції будинку казарми під міське у правління УМВС в м. Полтава по вул. Сковороди,26 на суму 78844,80грн ., в т.ч. ПДВ 13140,80грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за трав ень 2008 року нана об' єкті реко нструкції будинку казарми пі д міське управління УМВС в м. П олтава по вул. Сковороди,26 на с уму 65196,00грн., в т.ч. ПДВ 10866,00грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за травень 2008 ро ку на об' єкті реконструкції будинку казарми під міське у правління УМВС в м. Полтава по вул. Сковороди,26 на суму 65196,00грн ., в т.ч. ПДВ 10866,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за черв ень 2008 року на об' єкті будівн ицтва житлового будинку по вул. Ватутіна 36/11 в м. Полтава н а суму 36433,20грн., в т.ч. ПДВ 6072,20грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за червень 2008 р оку на об' єкті будівництва житлового будинку по вул. Ва тутіна 36/11 в м. Полтава на суму 36433,20грн., в т.ч. ПДВ 6072,20грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за черв ень 2008 року на об' єкті будівн ицтва по вул. Станіславськог о,10 в м. Полтава на суму 89448,00грн., в т.ч. ПДВ 14908,00грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за червень 2008 р оку на об' єкті будівництва по вул. Станіславського,10 в м . Полтава на суму 89448,00грн., в т.ч. П ДВ 14908,00грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за червень 2008 р оку на об' єкті забудови діл янки по Першотравневому прос пекту,15-17 на суму 26220,00грн., в т.ч. ПД В 4370,00грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за черв ень 2008 року наоб' єкті будівн ицтва по вул. Уютній,15 на суму 67 736,40грн., в т.ч. ПДВ 11289,40грн.;

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за червень 2008 р оку на об' єкті будівництва по вул. Уютній,15 на суму 67736,40грн., в т.ч. ПДВ 11289,40грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за черв ень 2008 року на об' єкті добудо ви адмінбудинку УМВС України у Полтавській області спорт залу по вул. Пушкіна,83 в м. Полт ава на суму 142087,00грн., в т.ч. ПДВ 23681, 20грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за червень 2008 ро ку на об' єкті добудови адмі нбудинку УМВС України у Полт авській області спортзалу по вул. Пушкіна,83 в м. Полтава на суму 142087,00грн., в т.ч. ПДВ 23681,20грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за черв ень 2008 року на об' єкті реконс трукції будинку казарми під міське управління УМВС в м. По лтава по вул. Сковороди,26 на су му 169212,00грн., в т.ч. ПДВ 2820,20грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за червень 2008 ро ку на об' єкті реконструкці ї будинку казарми під міське управління УМВС в м. Полтава п о вул. Сковороди,26 на суму 3152,40гр н., в т.ч. ПДВ 525,40грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за червень 2008 ро ку на об' єкті реконструкці ї будинку казарми під міське управління УМВС в м. Полтава п о вул. Сковороди,26 на суму 137678,80гр н., в т.ч. ПДВ 2294,80грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за черв ень 2008 року на об' єкті ремонт у приміщення кінотеатру «Кол ос» на суму 104878,80грн., в т.ч. ПДВ 17479,80 грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за червень 2008 ро ку на об' єкті ремонту примі щення кінотеатру «Колос» на суму 104878,80грн., в т.ч. ПДВ 17479,80грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за липе нь 2008 року на об' єкті будівни цтва по вул. Уютній,15 на суму 119335 ,20грн., в т.ч. ПДВ 19889,20грн.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за липень 2008 рок у на об' єкті будівництва по вул. Уютній,15 на суму 119335,20грн., в т .ч. ПДВ 19889,20грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за липе нь 2008 року на об' єкті ремонту приміщення кінотеатру «Коло с» на суму 67689,60грн., в т.ч. ПДВ 11281,60гр н.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за липень 2008 рок у на об' єкті ремонту приміщ ення кінотеатру «Колос» на с уму 67689,60грн., в т.ч. ПДВ 11281,60грн.;

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за липе нь 2008 року на об' єкті ремонту приміщення кінотеатру «Коло с» на суму 58216,80грн., в т.ч. ПДВ 9702,80гр н.;

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за липень 2008 рок у на об' єкті ремонту приміщ ення кінотеатру «Колос» на с уму 58216,80грн., в т.ч. ПДВ 9702,80грн.;

податкову накладну №204 від 09. 02.07 на суму 4609,92грн., в т.ч. ПДВ 768,32грн .;

податкову накладну №182 від 16. 02.07 на суму 1635,74грн., в т.ч. ПДВ 272,62грн .;

податкову накладну №252 від 28. 02.07 на суму 7560,00грн., в т.ч. ПДВ 1260,00грн .;

податкову накладну №262 від 28. 02.07 на суму 51046,80грн., в т.ч. ПДВ 8507,80грн .;

податкову накладну №260 від 28. 02.07 на суму 29451,60грн., в т.ч. ПДВ 4908,60грн .;

податкову накладну №261 від 28. 02.07 на суму 149004,00грн., в т.ч. ПДВ 24834,00гр н.;

податкову накладну №263 від 28. 02.07 на суму 18099,60грн., в т.ч. ПДВ 3016,60грн .;

податкову накладну №256 від 28. 02.07 на суму 98515,20грн., в т.ч. ПДВ 16419,20гр н.;

податкову накладну №265 від 01. 03.07 на суму 4967,42грн., в т.ч. ПДВ 827,90грн .;

податкову накладну №297 від 09. 03.07 на суму 5730,32грн., в т.ч. ПДВ 955,05грн .;

податкову накладну №597 від 20. 03.07 на суму 7374,66грн., в т.ч. ПДВ 1229,11грн .;

податкову накладну №553 від 20. 03.07 на суму 5767,20грн., в т.ч. ПДВ 961,20грн .;

податкову накладну №614 від 27. 03.07 на суму 1020,62грн., в т.ч. ПДВ 170,10грн .;

податкову накладну №620 від 28. 03.07 на суму 510,00грн., в т.ч. ПДВ 85,00грн. ;

податкову накладну №630 від 30. 03.07 на суму 12190,80грн., в т.ч. ПДВ 2031,80грн .;

податкову накладну №629 від 30. 03.07 на суму 77378,40грн., в т.ч. ПДВ 12896,40гр н.;

податкову накладну №639 від 30. 03.07 на суму 11520,00грн., в т.ч. ПДВ 1920,00грн .;

податкову накладну №625 від 30. 03.07 на суму 115957,20грн., в т.ч. ПДВ 19326,20гр н.;

податкову накладну №631 від 30. 03.07 на суму 26617,20грн., в т.ч. ПДВ 4436,20грн .;

податкову накладну №632 від 30. 03.07 на суму 29570,40грн., в т.ч. ПДВ 4928,40грн .;

податкову накладну №626 від 30. 03.07 на суму 4647,60грн., в т.ч. ПДВ 774,60грн .;

податкову накладну №667 від 02. 04.07 на суму 87400,00грн., в т.ч. ПДВ 14566,67гр н.;

податкову накладну №1161 від 27 .04.07 на суму 81600,00грн., в т.ч. ПДВ 13600,00гр н.;

податкову накладну №984 від 30. 04.07 на суму 79450,00грн., в т.ч. ПДВ 13241,67гр н.;

податкову накладну №992 від 30. 04.07 на суму 66994,80грн., в т.ч. ПДВ 11165,80гр н.;

податкову накладну №991 від 30. 04.07 на суму 8496,00грн., в т.ч. ПДВ 1416,00грн .;

податкову накладну №1193 від 10 .05.07 на суму 17812,80грн., в т.ч. ПДВ 2968,80гр н.;

податкову накладну №933 від 14. 05.07 на суму 2037,66грн., в т.ч. ПДВ 339,61грн .;

податкову накладну №954 від 15. 05.07 на суму 5644,90грн., в т.ч. ПДВ 940,82грн .;

податкову накладну №977 від 17. 05.07 на суму 5748,78грн., в т.ч. ПДВ 958,13грн .;

податкову накладну №1006 від 21 .05.07 на суму 104,40грн., в т.ч. ПДВ 17,40грн .;

податкову накладну №1183 від 22 .05.07 на суму 9653,86грн., в т.ч. ПДВ 1608,98грн .;

податкову накладну №990 від 28. 05.07 на суму 2685,89грн., в т.ч. ПДВ 447,65грн .;

податкову накладну №987 від 28. 05.07 на суму 2053,20грн., в т.ч. ПДВ 342,20грн .;

податкову накладну №988 від 30. 05.07 на суму 124,20грн., в т.ч. ПДВ 20,70грн. ;

податкову накладну №1392 від 31 .05.07 на суму 10287,60грн., в т.ч. ПДВ 1714,60гр н.;

податкову накладну №1496 від 31 .05.07 на суму 12106,80грн., в т.ч. ПДВ 2017,80гр н.;

податкову накладну №1391 від 31 .05.07 на суму 44511,60грн., в т.ч. ПДВ 7418,60гр н.;

податкову накладну №1639 від 07 .06.07 на суму 11932,56грн., в т.ч. ПДВ 1988,76гр н.;

податкову накладну №1645 від 08 .06.07 на суму 2170,99грн., в т.ч. ПДВ 361,83грн .;

податкову накладну №1720 від 18 .06.07 на суму 850,08грн., в т.ч. ПДВ 141,68грн .;

податкову накладну №1677 від 18 .06.07 на суму 720,00грн., в т.ч. ПДВ 120,00грн .;

податкову накладну №1726 від 19 .06.07 на суму 28,44грн., в т.ч. ПДВ 4,74грн.;

податкову накладну №1721 від 19 .06.07 на суму 406,98грн., в т.ч. ПДВ 67,83грн .;

податкову накладну №1455 від 21 .06.07 на суму 1255,33грн., в т.ч. ПДВ 225,89грн .;

податкову накладну №1404 від 21 .06.07 на суму 6604,76грн., в т.ч. ПДВ 1100,79грн .;

податкову накладну №1760 від 21 .06.07 на суму 139,20грн., в т.ч. ПДВ 23,20грн .;

податкову накладну №1459 від 22 .06.07 на суму 13673,88грн., в т.ч. ПДВ 2278,98гр н.;

податкову накладну №1767 від 22 .06.07 на суму 15959,16грн., в т.ч. ПДВ 2659,86гр н.;

податкову накладну №1872 від 25 .06.07 на суму 23040,00грн., в т.ч. ПДВ 3840,00гр н.;

податкову накладну №1624 від 25 .06.07 на суму 7279,80грн., в т.ч. ПДВ 1213,30грн .;

податкову накладну №1850 від 27 .06.07 на суму 29922,00грн., в т.ч. ПДВ 4987,00гр н.;

податкову накладну №1849 від 27 .06.07 на суму 25689,60грн., в т.ч. ПДВ 4281,60гр н.;

податкову накладну №1829 від 27 .06.07 на суму 86800,00грн., в т.ч. ПДВ 14466,67гр н.;

податкову накладну №1827 від 27 .06.07 на суму 34788,00грн., в т.ч. ПДВ 5798,00гр н.;

податкову накладну №1828 від 27 .06.07 на суму 28741,20грн., в т.ч. ПДВ 4790,20гр н.;

податкову накладну №1902 від 27 .06.07 на суму 75715,20грн., в т.ч. ПДВ 12619,20гр н.;

податкову накладну №1873 від 27 .06.07 на суму 51840,00грн., в т.ч. ПДВ 8640,00гр н.;

податкову накладну №1634 від 05 .06.07 на суму 4396,68грн., в т.ч. ПДВ 632,78грн .;

податкову накладну №1497 від 01 .06.07 на суму 8505,12грн., в т.ч. ПДВ 1417,52грн .;

податкову накладну №2107 від 16 .07.07 на суму 950,00грн., в т.ч. ПДВ 158,33гр н.;

податкову накладну №2106 від 16 .07.07 на суму 335,09грн., в т.ч. ПДВ 55,85гр н.;

податкову накладну №2118 від 18 .07.07 на суму 9013,56грн., в т.ч. ПДВ 1502,26гр н.;

податкову накладну №2119 від 19 .07.07 на суму 8094,00грн., в т.ч. ПДВ 1349,00гр н.;

податкову накладну №1957 від 19 .07.07 на суму 361,16грн., в т.ч. ПДВ 60,19гр н.;

податкову накладну №2122 від 20 .07.07 на суму 791,44грн., в т.ч. ПДВ 131,91гр н.;

податкову накладну №2120 від 20 .07.07 на суму 4918,58грн., в т.ч. ПДВ 819,76гр н.;

податкову накладну №1978 від 20 .07.07 на суму 74851,20грн., в т.ч. ПДВ 12475,20г рн.;

податкову накладну №2130 від 23 .07.07 на суму 2702,93грн., в т.ч. ПДВ 450,49грн .;

податкову накладну №2141 від 23 .07.07 на суму 3292,72грн., в т.ч. ПДВ 548,79грн .;

податкову накладну №2145 від 24 .07.07 на суму 965,51грн., в т.ч. ПДВ 160,92грн .;

податкову накладну №2194 від 27 .07.07 на суму 18147,60грн., в т.ч. ПДВ 3024,60гр н.;

податкову накладну №2195 від 27 .07.07 на суму 6285,60грн., в т.ч. ПДВ 1047,60грн .;

податкову накладну №1981 від 27 .07.07 на суму 24555,60грн., в т.ч. ПДВ 4092,60гр н.;

податкову накладну №2188 від 27 .07.07 на суму 209,35грн., в т.ч. ПДВ 34,89грн .;

податкову накладну №2187 від 27 .07.07 на суму 924,88грн., в т.ч. ПДВ 154,15грн .;

податкову накладну №2213 ві д 31.07.07 на суму 219008,40грн., в т.ч. ПДВ 36501,4 0грн.;

податкову накладну №2200 від 31 .07.07 на суму 20904,00грн., в т.ч. ПДВ 3484,00гр н.;

податкову накладну №2191 від 31 .07.07 на суму 97725,60грн., в т.ч. ПДВ 16287,60гр н.;

податкову накладну №1925 від 01 .08.07 на суму 11628,00грн., в т.ч. ПДВ 1938,00г рн.;

податкову накладну №2220 від 01 .08.07 на суму 8464,92грн., в т.ч. ПДВ 1410,82гр н.;

податкову накладну №2221 від 01 .08.07 на суму 219,66грн., в т.ч. ПДВ 36,61гр н.;

податкову накладну №1937 від 16 .08.07 на суму 7108,07грн., в т.ч. ПДВ 1184,68гр н.;

податкову накладну №2554 від 16 .08.07 на суму 151,68грн., в т.ч. ПДВ 25,28гр н.;

податкову накладну №1980 від 17 .08.07 на суму 4717,08грн., в т.ч. ПДВ 786,18гр н.;

податкову накладну №2112 від 20 .08.07 на суму 1178,52грн., в т.ч. ПДВ 196,42гр н.;

податкову накладну №2827 від 20 .08.07 на суму 54153,79грн., в т.ч. ПДВ 9025,63г рн.;

податкову накладну №2144 від 21 .08.07 на суму 2265,84грн., в т.ч. ПДВ 377,64гр н.;

податкову накладну №2798 від 23 .08.07 на суму 863,93грн., в т.ч. ПДВ 143,99гр н.;

податкову накладну №2910 від 27 .08.07 на суму 18000,00грн., в т.ч. ПДВ 3000,00г рн.;

податкову накладну №2815 від 28 .08.07 на суму 50311,20грн., в т.ч. ПДВ 8385,20г рн.;

податкову накладну №2909 від 28 .08.07 на суму 10264,74грн., в т.ч. ПДВ 1710,79г рн.;

податкову накладну №2821 від 30 .08.07 на суму 747,36грн., в т.ч. ПДВ 124,56гр н.;

податкову накладну №2906 від 31 .08.07 на суму 60764,40грн., в т.ч. ПДВ 10127,40г рн.;

податкову накладну №2907 від 31 .08.07 на суму 16164,00грн., в т.ч. ПДВ 2694,00г рн.;

податкову накладну №2823 від 31 .08.07 на суму 202994,40грн., в т.ч. ПДВ 33832,40г рн.;

податкову накладну №2824 від 31 .08.07 на суму 244130,40грн., в т.ч. ПДВ 40688,40г рн.;

податкову накладну №2901 від 31 .08.07 на суму 101310,00грн., в т.ч. ПДВ 16885,00г рн.;

податкову накладну №3025 від 03 .09.07 на суму 19874,50грн., в т.ч. ПДВ 330,75гр н.;

податкову накладну №3030 від 06 .09.07 на суму 52,20грн., в т.ч. ПДВ 8,70грн .;

податкову накладну №2967 від 03 .09.07 на суму 6473,22грн., в т.ч. ПДВ 1078,87гр н.;

податкову накладну №3031 від 10 .09.07 на суму 4051,07грн., в т.ч. ПДВ 675,18гр н.;

податкову накладну №3028 від 10 .09.07 на суму 2077,09грн., в т.ч. ПДВ 346,18гр н.;

податкову накладну №3265 від 18 .09.07 на суму 124,08грн., в т.ч. ПДВ 20,68гр н.;

податкову накладну №3087 від 19 .09.07 на суму 3330,96грн., в т.ч. ПДВ 555,16гр н.;

податкову накладну №3326 від 24 .09.07 на суму 3406,87грн., в т.ч. ПДВ 567,81гр н.;

податкову накладну №3365 від 25 .09.07 на суму 753,41грн., в т.ч. ПДВ 125,57гр н.;

податкову накладну №3370 від 26 .09.07 на суму 4921,26грн., в т.ч. ПДВ 820,21гр н.;

податкову накладну №3371 від 27 .09.07 на суму 1809,60грн., в т.ч. ПДВ 301,60гр н.;

податкову накладну №3302 від 28 .09.07 на суму 124838,40грн., в т.ч. ПДВ 20806,40г рн.;

податкову накладну №3334 від 28 .09.07 на суму 48000,00грн., в т.ч. ПДВ 8000,00г рн.;

податкову накладну №3297 від 28 .09.07 на суму 52342,80грн., в т.ч. ПДВ 8723,80г рн.;

податкову накладну №3295 від 28 .09.07 на суму 244809,60грн., в т.ч. ПДВ 40801,60г рн.;

податкову накладну №3296 від 28 .09.07 на суму 29192,40грн., в т.ч. ПДВ 4865,40г рн.;

податкову накладну №3987 від 01.10.07 на суму 379,20грн., в т.ч. ПДВ 26,20г рн.;

податкову накладну №3971 від 02.10.07 на суму 2198,40грн., в т.ч. ПДВ 366,40г рн.;

податкову накладну №3959 від 03.10.07 на суму 87,00грн., в т.ч. ПДВ 14,50гр н.;

податкову накладну №3980 від 04.10.07 на суму 316,80грн., в т.ч. ПДВ 52,80г рн.;

податкову накладну №3984 від 05.10.07 на суму 928,80грн., в т.ч. ПДВ 154,80г рн.;

податкову накладну №4041 від 08.10.07 на суму 339,04грн., в т.ч. ПДВ 56,51г рн.;

податкову накладну №4037 від 09.10.07 на суму 1353,17грн., в т.ч. ПДВ 225,53г рн.;

податкову накладну №4108 від 15.10.07 на суму 928,80грн., в т.ч. ПДВ 154,80г рн.;

податкову накладну №4162 від 16.10.07 на суму 1022,58грн., в т.ч. ПДВ 170,43г рн.;

податкову накладну №4197 від 18 .10.07 на суму 1007,28грн., в т.ч. ПДВ 167,88гр н.;

податкову накладну №3938 від 01.11.07 на суму 96700,00 грн., в т.ч. ПДВ 16166,67 грн.;

податкову накладну №4489 від 01.11.07 на суму 19027,20грн., в т.ч. ПДВ 3171,20 грн.;

податкову накладну №4476 від 01.11.07 на суму 533,52грн., в т.ч. ПДВ 88,92г рн.;

податкову накладну №4421 від 01.11.07 на суму 442,19грн., в т.ч. ПДВ 73,70г рн.;

податкову накладну №4491 від 02.11.07 на суму 124,08грн., в т.ч. ПДВ 20,68г рн.;

податкову накладну №4480 від 05.11.07 на суму 1040,58грн., в т.ч. ПДВ 173,43г рн.;

податкову накладну №6498 від 05.11.07 на суму 64,98грн., в т.ч. ПДВ 10,83гр н.;

податкову накладну №4479 від 06.11.07 на суму 365,86грн., в т.ч. ПДВ 60,98г рн.;

податкову накладну №4447 від 06.11.07 на суму 826,38грн., в т.ч. ПДВ 137,73г рн.;

податкову накладну №3946 від 09.11.07 на суму 71300,00грн., в т.ч. ПДВ 11883,3 3грн.;

податкову накладну №4429 від 09.11.07 на суму 568,85грн., в т.ч. ПДВ 94,81г рн.;

податкову накладну №4448 від 15.11.07 на суму 13493,28грн., в т.ч. ПДВ 2248,88 грн.;

податкову накладну №4688 від 19.11.07 на суму 2929,57грн., в т.ч. ПДВ 488,26г рн.;

податкову накладну №4535 від 21.11.07 на суму 2454,46грн., в т.ч. ПДВ 409,08г рн.;

податкову накладну №4760 від 22.11.07 на суму 1321,24грн., в т.ч. ПДВ 220,21г рн.;

податкову накладну №4862 від 23.11.07 на суму 27648,00грн., в т.ч. ПДВ 4608,00 грн.;

податкову накладну №4724 від 23.11.07 на суму 1372,44грн., в т.ч. ПДВ 228,74г рн.;

податкову накладну №4161 від 24.11.07 на суму 2644,80грн., в т.ч. ПДВ 440,80г рн.;

податкову накладну №4755 від 30.11.07 на суму 31406,40грн., в т.ч. ПДВ 5234,40 грн.;

податкову накладну №4753 від 30.11.07 на суму 122394,00грн., в т.ч. ПДВ 20399, 00грн.;

податкову накладну №4754 від 30.11.07 на суму 31950,00грн., в т.ч. ПДВ 5325,00 грн.;

податкову накладну №4752 від 30.11.07 на суму 21424,80грн., в т.ч. ПДВ 3570,80 грн.;

податкову накладну №4749 від 30.11.07 на суму 41423,20грн., в т.ч. ПДВ 6903,87 грн.;

податкову накладну №4747 від 30.11.07 на суму 218786,40грн., в т.ч. ПДВ 36464,40 грн.;

податкову накладну №4748 від 30.11.07 на суму 2689044,00грн., в т.ч. ПДВ 44824 ,00грн.;

податкову накладну №4734 від 30.11.07 на суму 100345,25грн., в т.ч. ПДВ 16724, 21грн.;

податкову накладну №4894 від 30.11.07 на суму 142600,01грн., в т.ч. ПДВ 23766, 67грн.;

податкову накладну №5092 від 31.11.07 на суму 14463,60грн., в т.ч. ПДВ 2410,60 грн.;

податкову накладну №5017 від 03.12.07 на суму 36724,12грн., в т.ч. ПДВ 6120,69 грн.;

податкову накладну №4990 від 04.12.07 на суму 899,64грн., в т.ч. ПДВ 149,94г рн.;

податкову накладну №5117 від 06.12.07 на суму 3524,40грн., в т.ч. ПДВ 587,40г рн.;

податкову накладну №5116 від 10.12.07 на суму 2501,08грн., в т.ч. ПДВ 416,85г рн.;

податкову накладну №4997 від 12.12.07 на суму 744,00грн., в т.ч. ПДВ 124,00г рн.;

податкову накладну №5131 від 12.12.07 на суму 6042,74грн., в т.ч. ПДВ 1007,12г рн.;

податкову накладну №5096 від 19.12.07 на суму 2003,90грн., в т.ч. ПДВ 333,98г рн.;

податкову накладну №5130 від 25.12.07 на суму 2863,64грн., в т.ч. ПДВ 477,27г рн.;

податкову накладну №5842 від 26.12.07 на суму 479,88грн., в т.ч. ПДВ 79,98г рн.;

податкову накладну №5777 від 26.12.07 на суму 967,08грн., в т.ч. ПДВ 161,18г рн.;

податкову накладну №5161 від 27.12.07 на суму 740,02грн., в т.ч. ПДВ 132,34г рн.;

податкову накладну №5411 від 27.12.07 на суму 6630,00грн., в т.ч. ПДВ 1105,00г рн.;

податкову накладну №5786 від 29.12.07 на суму 20455,20грн., в т.ч. ПДВ 3409,20 грн.;

податкову накладну №5785 від 29.12.07 на суму 10480,80грн., в т.ч. ПДВ 1746,80 грн.;

податкову накладну №5784 від 29.12.07 на суму 341628,00грн., в т.ч. ПДВ 56938, 00грн.;

податкову накладну № від 29 .12.07 на суму 10533,29грн., в т.ч. ПДВ 1755,55г рн.

податкову накладну №5827 від 29.12.07 на суму 6246,13грн., в т.ч. ПДВ 1041,02г рн.;

податкову накладну №286 від 10.01.08 на суму 714,24грн., в т.ч. ПДВ 119,04гр н.;

податкову накладну №29 від 11.01.08 на суму 159,94грн., в т.ч. ПДВ 26,66гр н.;

податкову накладну №329 від 05.02.08 на суму 552,96грн., в т.ч. ПДВ 92,16гр н.;

податкову накладну №432 від 08.02.08 на суму 1823,90грн., в т.ч. ПДВ 303,98г рн.;

податкову накладну №664 від 03.03.08 на суму 1428,48грн., в т.ч. ПДВ 238,08г рн.;

податкову накладну №622 від 05.03.08 на суму 22909,44грн., в т.ч. ПДВ 3818,24г рн.;

податкову накладну №666 від 07.03.08 на суму 783,36грн., в т.ч. ПДВ 130,56гр н.;

податкову накладну №667 від 11.03.08 на суму 765,00грн., в т.ч. ПДВ 127,50гр н.;

податкову накладну №948 від 31.03.08 на суму 328218грн., в т.ч. ПДВ 54703,00г рн.;

податкову накладну №949 від 31.03.08 на суму 116035,20грн., в т.ч. ПДВ 19339,20 грн.;

податкову накладну №944 від 31.03.08 на суму 1724,70грн., в т.ч. ПДВ 287,45г рн.;

податкову накладну №1062 від 01.04.08 на суму 63954,00грн., в т.ч. ПДВ 10659,0 0грн.;

податкову накладну №1063 від 10.04.08 на суму 7092,90грн., в т.ч. ПДВ 1182,15г рн.;

податкову накладну №1414 від 14.04.08 на суму 1894,92грн., в т.ч. ПДВ 315,82г рн.;

податкову накладну №1421 від 17.04.08 на суму 414,30грн., в т.ч. ПДВ 69,05г рн.;

податкову накладну №1622 від 30.04.08 на суму 10227,60грн., в т.ч. ПДВ 1704,60 грн.;

податкову накладну №1623 від 30.04.08 на суму 12249,60грн., в т.ч. ПДВ 2041,60 грн.;

податкову накладну №1621 від 30.04.08 на суму 128620,80грн., в т.ч. ПДВ 21436, 80грн.;

податкову накладну №1625 від 30.04.08 на суму 23963,80грн., в т.ч. ПДВ 3993,80 грн.;

податкову накладну №1624 від 30.04.08 на суму 17920,80грн., в т.ч. ПДВ 2986,80 грн.;

податкову накладну №1633 від 30.04.08 на суму 102720,00грн., в т.ч. ПДВ 17120, 00грн.;

податкову накладну №1804 від 01.05.08 на суму 4488,24 грн., в т.ч. ПДВ 748,04г рн.;

податкову накладну №1544 від 02.05.08 на суму 15744грн., в т.ч. ПДВ 2624,00г рн.;

податкову накладну №1569 від 05.05.08 на суму 11918,70грн., в т.ч. ПДВ 1986,45 грн.;

податкову накладну №1586 від 07.05.08 на суму 2630,72грн., в т.ч. ПДВ 438,45г рн.;

податкову накладну №1679 від 09.05.08 на суму 5813,28грн., в т.ч. ПДВ 968,88г рн.;

податкову накладну №1980 від 19.05.08 на суму 80109,60грн., в т.ч. ПДВ 13351,6 0грн.;

податкову накладну №1948 від 19.05.08 на суму 131565,60грн., в т.ч. ПДВ 21927, 60грн.;

податкову накладну №2037 від 30.05.08 на суму 65196,00грн., в т.ч. ПДВ 10866,0 0грн.;

податкову накладну №2038 від 30.05.08 на суму 78844,80грн., в т.ч. ПДВ 13140,8 0грн.;

податкову накладну №3028 від 09.06.08 на суму 61142,38грн., в т.ч. ПДВ 10190,4 0грн.;

податкову накладну №3029 від 10.06.08 на суму 19425,38грн., в т.ч. ПДВ 3237,56 грн.;

податкову накладну №3033 від 13.06.08 на суму 16925,69грн., в т.ч. ПДВ 2820,95 грн.;

податкову накладну №3038 від 16.06.08 на суму 11376,00грн., в т.ч. ПДВ 1896,00г рн.;

податкову накладну №2053 від 18.06.08 на суму 1620,24грн., в т.ч. ПДВ 270,04г рн.;

податкову накладну №2134 від 20.06.08 на суму 2114,14грн., в т.ч. ПДВ 352,36г рн.;

податкову накладну №2077 від 24.06.08 на суму 3322,22грн., в т.ч. ПДВ 553,70г рн.;

податкову накладну №3106 від 27.06.08 на суму 2734,20грн., в т.ч. ПДВ 455,70г рн.;

податкову накладну №3109 від 28.06.08 на суму 3778,50грн., в т.ч. ПДВ 629,75г рн.;

податкову накладну №3123 від 30.06.08 на суму 36433,20 грн., в т.ч. ПДВ 6072,2 0грн.;

податкову накладну №3122 від 30.06.08 на суму 89448,00грн., в т.ч. ПДВ 14908,0 0грн.;

податкову накладну №3120 від 30.06.08 на суму 226220,00грн., в т.ч. ПДВ 4370,0 0грн.;

податкову накладну №3121 від 30.06.08 на суму 67736,40грн., в т.ч. ПДВ 11289,4 0грн.;

податкову накладну №4023 від 01.07.08 на суму 1687,96грн., в т.ч. ПДВ 281,33г рн.;

податкову накладну №4024 від 02.07.08 на суму 342,78грн., в т.ч. ПДВ 57,13г рн.;

податкову накладну №4025 від 03.07.08 на суму 3392,90грн., в т.ч. ПДВ 565,48г рн.;

податкову накладну №4029 від 05.07.08 на суму 10110,90грн., в т.ч. ПДВ 1685,15 грн.;

податкову накладну №4032 від 07.07.08 на суму 461,76грн., в т.ч. ПДВ 76,96г рн.;

податкову накладну №4063 від 10.07.08 на суму 3363,88грн., в т.ч. ПДВ 560,65г рн.;

податкову накладну №4068 від 15.07.08 на суму 19515,84грн., в т.ч. ПДВ 3252,64 грн.;

податкову накладну №4069 від 17.07.08 на суму 551,39грн., в т.ч. ПДВ 91,90г рн.;

податкову накладну №4070 від 19.07.08 на суму 2295,20грн., в т.ч. ПДВ 382,53г рн.;

податкову накладну №4080 від 21.07.08 на суму 14646,48грн., в т.ч. ПДВ 2441,08 грн.;

податкову накладну №4183 від 30.07.08 на суму 162,10грн., в т.ч. ПДВ 27,02г рн.;

податкову накладну №4227 від 31.07.08 на суму 142087,20грн., в т.ч. ПДВ 23681, 20грн.;

податкову накладну №4228 від 31.07.08 на суму 119335,20грн., в т.ч. ПДВ 19889, 20грн.;

податкову накладну №4229 від 31.07.08 на суму 67689,60грн., в т.ч. ПДВ 11281,6 0грн.;

податкову накладну №4231 від 31.07.08 на суму 16921,20грн., в т.ч. ПДВ 2820,20 грн.;

податкову накладну №4230 від 31.07.08 на суму 58216,80грн., в т.ч. ПДВ 9702,80 грн.;

видаткову накладну №286 від 10. 01.08 на суму 714,24грн., в т.ч. ПДВ 119,04грн .;

видаткову накладну №29 від 11.0 1.08 на суму 159,94грн., в т.ч. ПДВ 26,66грн .;

видаткову накладну №329 від 05. 02.08 на суму 552,96грн., в т.ч. ПДВ 92,16грн .;

видаткову накладну №432 від 08. 02.08 на суму 1823,90грн., в т.ч. ПДВ 303,98грн .;

видаткову накладну №664 від 03. 03.08 на суму 1428,48грн., в т.ч. ПДВ 238,08грн .;

видаткову накладну №662 від 05. 03.08 на суму 22909,44грн., в т.ч. ПДВ 3818,24гр н.;

видаткову накладну №666 від 07. 03.08 на суму 783,36грн., в т.ч. ПДВ 130,56грн .;

видаткову накладну №667 від 11. 03.08 на суму 765,00грн., в т.ч. ПДВ 127,50грн .;

видаткову накладну №944 від 31. 03.08 на суму 1724,70грн., в т.ч. ПДВ 287,45грн .;

видаткову накладну №1063 від 10 .04.08 на суму 7092,90грн., в т.ч. ПДВ 1182,15гр н.;

видаткову накладну №1414 від 14 .04.08 на суму 1894,92грн., в т.ч. ПДВ 315,82гр н.;

видаткову накладну №1421 від 17 .04.08 на суму 414,30грн., в т.ч. ПДВ 69,05грн .;

видаткову накладну №1804 від 01 .05.08 на суму 4488,24грн., в т.ч. ПДВ 748,04гр н.;

видаткову накладну №1544 від 02.05.08 на суму 15744,00грн., в т.ч. ПДВ 2624,00г рн.;

видаткову накладну №1569 від 05.05.08 на суму 11918,70грн., в т.ч. ПДВ 1986,45г рн.;

видаткову накладну №1586 від 07.05.08 на суму 2630,72грн., в т.ч. ПДВ 438,45гр н.;

видаткову накладну №1679 від 09.05.08 на суму 5813,28грн., в т.ч. ПДВ 968,88гр н.;

видаткову накладну №3028 від 09.06.08 на суму 61142,38грн., в т.ч. ПДВ 10990,40г рн.;

видаткову накладну №3029 від 10.06.08 на суму 19425,38грн., в т.ч. ПДВ 3237,56г рн.;

видаткову накладну №3033 від 13.06.08 на суму 16925,69грн., в т.ч. ПДВ 2820,95г рн.;

видаткову накладну №3038 від 16.06.08 на суму 11376,00грн., в т.ч. ПДВ 1896,00г рн.;

видаткову накладну №2053 від 18.06.08 на суму 1620,24грн., в т.ч. ПДВ 270,04гр н.;

видаткову накладну №2134 від 20.06.08 на суму 2114,14грн., в т.ч. ПДВ 352,36гр н.;

видаткову накладну №2077 від 24.06.08 на суму 3322,22грн., в т.ч. ПДВ 553,70гр н.;

видаткову накладну №3106 від 27.06.08 на суму 2734,20грн., в т.ч. ПДВ 455,70гр н.;

видаткову накладну №3108 від 28.06.08 на суму 3778,50грн., в т.ч. ПДВ 629,75гр н.;

видаткову накладну №4023 від 01.07.08 на суму 1687,96грн., в т.ч. ПДВ 281,33гр н.;

видаткову накладну №4024 від 02.07.08 на суму 342,78грн., в т.ч. ПДВ 57,13гр н.;

видаткову накладну №4025 від 03.07.08 на суму 3392,90грн., в т.ч. ПДВ 565,48гр н.;

видаткову накладну №4029 від 05.07.08 на суму 10110,90грн., в т.ч. ПДВ 1685,15г рн.;

видаткову накладну №4032 від 07.07.08 на суму 461,76грн., в т.ч. ПДВ 76,96гр н.;

видаткову накладну №4068 від 15.07.08 на суму 19515,84грн., в т.ч. ПДВ 3252,64г рн.;

видаткову накладну №4063 від 10.07.08 на суму 3363,88грн., в т.ч. ПДВ 560,65гр н.;

видаткову накладну №4080 від 21.07.08 на суму 14646,48грн., в т.ч. ПДВ 2442,08г рн.;

видаткову накладну №4070 від 19.07.08 на суму 2295,20грн., в т.ч. ПДВ 382,53гр н.;

видаткову накладну №4183 від 30.07.08 на суму 162,10грн., в т.ч. ПДВ 27,02гр н.;

видаткову накладну №4069 від 17.07.08 на суму 551,39грн., в т.ч. ПДВ 91,90гр н.;

Таким чином, в зазначений пе ріод ОСОБА_3, перебуваючи на посаді директора ТОВ ПК «Т ехнологічна комплектація та будівництво», не здійснюючи фінансово-господарської дія льності, надав вищевказані д окументи на адресу ПП «Спра ва», що надало змогу службови м особам ПП для незаконного ф ормування вказаному підприє мству податкового кредиту на загальну суму 994839,00 грн. та вало вих витрат у сумі 3896016,00 грн. та с творило умови для ухилення в ід сплати податку на додану в артість та податку на прибут ок підприємства на загальну суму 1968843,00 грн.

Він же в період з 1 січня 2007 ро ку по 30 вересня 2008 року, перебув аючи на посаді директора ТОВ ПК «Технологічна комплектац ія та будівництво», з метою ух илення від сплати податків с лужбовими особами ТОВ НВП «А втотехбуд» склав та надав на адресу вказаного підприємст ва наступні первинні докумен ти, в які вніс неправдиві відо мості:

податкову накладну №3 від 2 9.03.07 на суму 5322,96грн., в т.ч. ПДВ 887,16гр н.

акт № ТН -0000009 від 29.03.07 на суму 5322,96 грн., в т.ч. ПДВ 887,16грн.

податкову накладну №4 від 2 9.03.07 на суму 4554,60грн., в т.ч. ПДВ 759,10гр н.

акт № ТН -0000010 від 29.03.07 на суму 4554,60 грн., в т.ч. ПДВ 759,10грн.

податкову накладну №5 від 2 9.03.07 на суму 2196,48грн., в т.ч. ПДВ 366,08гр н.

акт № ТН -0000012 від 29.03.07 на суму 2196,48 грн., в т.ч. ПДВ 366,08грн.

податкову накладну №93 від 29.03.07 на суму 3727,08грн., в т.ч. ПДВ 621,18г рн.

акт № ТН -0000011 від 29.03.07 на суму 3727,08 грн., в т.ч. ПДВ 621,18грн.

податкову накладну №633 від 30.03.07 на суму 21964,80грн., в т.ч. ПДВ 3660,80г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за бере зень 2007 року на об' єкті капіт альний ремонт покрівлі актов ого залу корпусу «ф» Полтавс ького національного технічн ого університету ім. Ю.Кондра тюка м. Полтава на суму 21964,80грн ., в т.ч. ПДВ 3660,80грн.

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за березень 2007 р оку на об' єкті капітальний ремонт покрівлі актового зал у корпусу «ф» Полтавського н аціонального технічного уні верситету ім. Ю.Кондратюка м. П олтава на суму 21964,80грн., в т.ч. ПД В 3660,80грн.

податкову накладну №634 від 30.03.07 на суму 37270,80грн., в т.ч. ПДВ 6211,80г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за бере зень 2007 року на об' єкті капіт альний ремонт покрівлі актов ого залу корпусу «а» Полтавс ького національного технічн ого університету ім. Ю.Кондра тюка м. Полтава на суму 37270,80грн ., в т.ч. ПДВ 6211,80грн.

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за березень 2007 р оку на об' єкті капітальний ремонт покрівлі актового зал у корпусу «а» Полтавського н аціонального технічного уні верситету ім. Ю.Кондратюка м. П олтава на суму 37270,80грн., в т.ч. ПД В 6211,80грн.

податкову накладну №635 від 30.03.07 на суму 45546,00грн., в т.ч. ПДВ 7591,00г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за бере зень 2007 року на об' єкті капіт альний ремонт покрівлі житло вого будинку по вул. С.Фронта, 34 на суму 45546,00грн., в т.ч. ПДВ 7591,00гр н.

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за березень 2007 р оку на об' єкті капітальний ремонт покрівлі житлового бу динку по вул. С.Фронта, 34 на сум у 45546,00грн., в т.ч. ПДВ 7591,00грн.

податкову накладну №636 від 30.03.07 на суму 53229,00грн., в т.ч. ПДВ 8871,50г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за бере зень 2007 року на об' єкті ремон ту електромереж зовнішнього освітлення КП «Кременчук во доканал» на суму 53229,00грн., в т.ч. ПДВ 8871,50грн.

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за березень 2007 р оку на об' єкті ремонту елек тромереж зовнішнього освітл ення КП «Кременчук водоканал » на суму 53229,00грн., в т.ч. ПДВ 8871,50гр н.

податкову накладну №16 від 27.04.07 на суму 3780,48грн., в т.ч. ПДВ 630,08г рн.

акт № ТН -0000017 від 27.04.07 на суму 3780,48 грн., в т.ч. ПДВ 630,08грн.

податкову накладну №17 від 27.04.07 на суму 2636,93грн., в т.ч. ПДВ 439,49г рн.

акт № ТН -0000018 від 27.04.07 на суму 2636,93г рн., в т.ч. ПДВ 439,49грн.

податкову накладну №18 від 27.04.07 на суму 1783,68грн., в т.ч. ПДВ 297,28г рн.

акт № ТН -0000019 від 27.04.07 на суму 1783,6 8грн., в т.ч. ПДВ 297,28грн.

податкову накладну №19 від 27.04.07 на суму 2481,22грн., в т.ч. ПДВ 413,54г рн.

податкову накладну №1163 від 30.04.07 на суму 47256,00грн., в т.ч. ПДВ 7876,00 грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за квіт ень 2007 року на об' єкті капіта льний ремонт покрівлі житлов ого будинку по вул. С.Фронта, 34 на суму 47256,00грн., в т.ч. ПДВ 7876,00грн .

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за квітень 2007 ро ку на об' єкті капітальний р емонт покрівлі житлового буд инку по вул. С.Фронта, 34 на суму 47256,00грн., в т.ч. ПДВ 7876,00грн.

податкову накладну №1164 від 30.04.07 на суму 32961,60грн., в т.ч. ПДВ 5493,60 грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за квіт ень 2007 року на об' єкті капіта льний ремонт покрівлі житлов ого будинку по вул. Фрунзе, 18 в м . Полтава на суму 32961,60грн., в т.ч. ПДВ 5493,60грн.

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за квітень 2007 ро ку на об' єкті капітальний р емонт покрівлі житлового буд инку по вул. Фрунзе, 18 в м. Полта ва на суму 32961,60грн., в т.ч. ПДВ 5493,6 0грн.

податкову накладну №1165 від 30.04.07 на суму 31015,20грн., в т.ч. ПДВ 5169,20 грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за квіт ень 2007 року на об' єкті капіта льний ремонт покрівлі житлов ого будинку по вул. С.Фронта, 34 н а суму 31015,20грн., в т.ч. ПДВ 5169,20грн.

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за квітень 2007 ро ку на об' єкті капітальний р емонт покрівлі житлового буд инку по вул. С.Фронта, 34 на суму 31015,20грн., в т.ч. ПДВ 5169,20грн.

податкову накладну №1166 від 30.04.07 на суму 22296,00грн., в т.ч. ПДВ 3716,00 грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за квіт ень 2007 року на об' єкт покрівл і житлового будинку по вул. Фр унзе, 18 в м. Полтава на суму 22296,00 грн., в т.ч. ПДВ 3716,00грн.

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за квітень 2007 ро ку на об' єкті покрівлі житл ового будинку по вул. Фрунзе, 1 8 в м. Полтава на суму 22296,00грн., в т.ч. ПДВ 3716,00грн.

податкову накладну №67 від 31.05.07 на суму 17550,34грн., в т.ч. ПДВ 2925,06г рн.

акт № ТН -0000025 від 31.05.07 на суму 17550,34 грн., в т.ч. ПДВ 2925,06грн.

податкову накладну №1489 від 31.05.07 на суму 219379,20грн., в т.ч. ПДВ 36563, 20грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за трав ень 2007 року на об' єкті ремонт у електромереж зовнішнього о світлення КП «Кременчук водо канал» на суму 219379,20грн., в т.ч. ПД В 36563,20грн.

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за травень 2007 р оку на об' єкті ремонту елек тромереж зовнішнього освітл ення КП «Кременчук водоканал » на суму 219379,20грн., в т.ч. ПДВ 36563,20г рн.

податкову накладну №1869 від 27.06.07 на суму 78763,20грн., в т.ч. ПДВ 13127,2 0грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за черв ень 2007 року на об' єкті влашту вання метало пластикових вік он в житловому будинку по вул . Гожулівська,26 на суму 78763,20грн., в т.ч. ПДВ 13127,20грн.

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за червень 2007 р оку на об' єкті влаштування метало пластикових вікон в ж итловому будинку по вул. Гожу лівська,26 на суму 78763,20грн., в т.ч. П ДВ 13127,20грн.

податкову накладну №1871 від 27.06.07 на суму 92652,00грн., в т.ч. ПДВ 15442,0 0грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за черв ень 2007 року на об' єкті влашту вання метало пластикових вік он в житловому будинку по вул . Гожулівська,26 на суму 92652,00грн., в т.ч. ПДВ 15442,00грн.

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за червень 2007 р оку на об' єкті влаштування метало пластикових вікон в ж итловому будинку по вул. Гожу лівська,26 на суму 92652,00грн., в т.ч. П ДВ 15442,00грн.

податкову накладну №68 від 29.06.07 на суму 6301,06грн., в т.ч. ПДВ 1050,18г рн.

акт № ТН -0000029 від 29.06.07 на суму 6301,06г рн., в т.ч. ПДВ 1050,18грн.

податкову накладну №69 від 29.06.07 на суму 7412,16грн., в т.ч. ПДВ 1235,36г рн.

акт № ТН -0000028 від 29.06.07 на суму 7412,16г рн., в т.ч. ПДВ 1235,36грн.

податкову накладну №78 від 31.07.07 на суму 4279,39грн., в т.ч. ПДВ 713,23г рн.

акт № ТН -00035 від 31.07.07 на суму 4279,39г рн., в т.ч. ПДВ 713,23грн.

податкову накладну №79 від 31.07.07 на суму 932,45грн., в т.ч. ПДВ 155,41г рн.

акт № ТН -00036 від 31.07.07 на суму 932,45гр н., в т.ч. ПДВ 155,41грн.

податкову накладну №80 від 31.07.07 на суму 667,10грн., в т.ч. ПДВ 111,18гр н.

акт № ТН -00037 від 31.07.07 на суму 667,10гр н., в т.ч. ПДВ 111,18грн.

податкову накладну №81 від 02.07.07 на суму 1757,18грн., в т.ч. ПДВ 292,86г рн.

акт № ТН -0034/1 від 02.07.07 на суму 1757,18г рн., в т.ч. ПДВ 292,86грн.

податкову накладну №82 від 02.07.07 на суму 2981,66грн., в т.ч. ПДВ 496,94г рн.

акт № ТН -0034/2 від 02.07.07 на суму 2981,66г рн., в т.ч. ПДВ 496,94грн.

податкову накладну №83 від 02.07.07 на суму 5997,12грн., в т.ч. ПДВ 999,52г рн.

акт № ТН -0034/3 від 02.07.07 на суму 5997,12г рн., в т.ч. ПДВ 999,52грн.

податкову накладну №2224 від 30.07.07 на суму 277000,00грн., в т.ч. ПДВ 46166, 67грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за липе нь 2007 року на об' єкті капітал ьний ремонт будівлі Полтавсь кої ОУНБ ім. І.П. Котляревськог о на суму 277000,00грн., в т.ч. ПДВ 46166,67г рн.

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за липень 2007 ро ку на об' єкті капітальний р емонт будівлі Полтавської ОУ НБ ім. І.П. Котляревського на с уму 277000,00грн., в т.ч. ПДВ 46166,67грн.

податкову накладну №2225 від 31.07.07 на суму 8338,80грн., в т.ч. ПДВ 1389,80г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за липе нь 2007 року на об' єкті капітал ьний ремонт покрівлі житлово го будинку по вул. С. Фронта 34 на суму 8338,80грн., в т.ч. ПДВ 1389,80грн.

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за липень 2007 ро ку на об' єкті капітальний р емонт покрівлі житлового буд инку по вул. С. Фронта 34 на суму 8338,80грн., в т.ч. ПДВ 1389,80грн.

податкову накладну №2226 від 31.07.07 на суму 53492,40грн., в т.ч. ПДВ 8915,40 грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за липе нь 2007 року на об' єкті капітал ьний ремонт системі опалення , каналізації та заміна вікон будівлі відділення реабіліт ації поліклініки ім. М.В. Скліф асовського по вул. Шевченка 20/ 43 на суму 53492,40грн., в т.ч. ПДВ 8915,40гр н.

акт№2 приймання виконаних п ідрядних робіт за липень 2007 ро ку на об' єкті капітальний р емонт системі опалення, кана лізації та заміна вікон буді влі відділення реабілітації поліклініки ім. М.В. Скліфасов ського по вул. Шевченка 20/43 на с уму 53492,40грн., в т.ч. ПДВ 8915,40грн.

податкову накладну №2228 від 31.07.07 на суму 11655,60грн., в т.ч. ПДВ 1942,60 грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за липе нь 2007 року на об' єкті капітал ьний ремонт покрівлі житлово го будинку по вул. Фрунзе,18 на с уму 11655,60грн., в т.ч. ПДВ 1942,60грн.

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за липень 2007 ро ку на об' єкті капітальний р емонт покрівлі житлового буд инку по вул. Фрунзе,18 на суму 1165 5,60грн., в т.ч. ПДВ 1942,60грн.

податкову накладну №86 від 31.08.07 на суму 1157,22грн., в т.ч. ПДВ 192,87г рн.

акт № ТН -0040 від 31.08.07 на суму 1157,22гр н., в т.ч. ПДВ 192,87грн.

податкову накладну №2914 від 31.08.07 на суму 249396,00грн., в т.ч. ПДВ 41566, 00грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за серп ень 2007 року на об' єкті капіта льний ремонт будівлі Полтавс ької ОУНБ ім. І.П. Котляревсько го на суму 249396,00грн., в т.ч. ПДВ 41566,00 грн.

акт№2 приймання виконаних п ідрядних робіт за серпень 2007 р оку на об' єкті капітальний ремонт будівлі Полтавської О УНБ ім. І.П. Котляревського на суму 249396,00грн., в т.ч. ПДВ 41566,00грн.

податкову накладну №2916 від 31.08.07 на суму 23144,40грн., в т.ч. ПДВ 3857,40 грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за серп ень 2007 року на об' єкті реконс трукції житлового будинку по вул. Калініна, 22 на суму 23144,40грн ., в т.ч. ПДВ 3857,40грн.

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за серпень 2007 р оку на об' єкті реконструкці ї житлового будинку по вул. Ка лініна, 22 на суму 23144,40грн., в т.ч. П ДВ 3857,40грн.

податкову накладну №2917 від 31.08.07 на суму 50808,00грн., в т.ч. ПДВ 8468,00 грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за серп ень 2007 року на об' єкті реконс трукції житлового будинку по вул. Калініна, 22 на суму 50808,00грн ., в т.ч. ПДВ 8468,00грн.

акт№3 приймання виконаних п ідрядних робіт за серпень 2007 р оку на об' єкті реконструкці ї житлового будинку по вул. Ка лініна, 22 на суму 50808,00грн., в т.ч. П ДВ 8468,00грн.

податкову накладну №2918 від 31.08.07 на суму 33936,00грн., в т.ч. ПДВ 5656,00 грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за серп ень 2007 року на об' єкті реконс трукції житлового будинку по вул. Калініна, 22 на суму33936,00грн., в т.ч. ПДВ 5656,00грн.

акт№2 приймання виконаних п ідрядних робіт за серпень 2007 р оку на об' єкті реконструкці ї житлового будинку по вул. Ка лініна, 22 на суму33936,00грн., в т.ч. ПД В 5656,00грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за серп ень 2007 року на об' єкті реконс трукції житлового будинку по вул. Калініна, 22 на суму 23121,60грн., в т.ч. ПДВ 3853,60грн.

акт№1 приймання виконаних п ідрядних робіт за серпень 2007 р оку на об' єкті реконструкці ї житлового будинку по вул. Ка лініна, 22 на суму23144,40грн., в т.ч. ПД В 3857,40грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за серп ень 2007 року на об' єкті реконс трукції житлового будинку по вул. Калініна, 22 на суму 88917,60грн., в т.ч. ПДВ 14819,60грн.

акт№2 приймання виконаних п ідрядних робіт за серпень 2007 р оку на об' єкті реконструкці ї житлового будинку по вул. Ка лініна, 22 на суму 89010,00грн., в т.ч. ПД В 14835,00грн.

податкову накладну №3092 від 04.09.07 на суму 20000,00грн., в т.ч. ПДВ 3333,33 грн.

видаткову накладну №3092 від 04.09.07 на суму 20000,00грн., в т.ч. ПДВ 3333,33 грн.

податкову накладну №3341 від 27.09.07 на суму 81900,00грн., в т.ч. ПДВ 13650,0 0грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за вере сень 2007 року на об' єкті рекон струкції житлового будинку п о вул. Калініна, 22 на суму 81818,40грн ., в т.ч. ПДВ 13636,40грн.

акт№4 приймання виконаних п ідрядних робіт за вересень 2007 року на об' єкті реконструк ції житлового будинку по вул . Калініна, 22 на суму 81900,00грн., в т.ч . ПДВ 13650,00грн.

податкову накладну №3342 від 28.09.07 на суму 200551,20грн., в т.ч. ПДВ 33425, 20грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за вере сень 2007 року на об' єкті влаш тування метало пластикових в ікон в житловому будинку по в ул. Гожулівська,26 на суму 200551,20гр н., в т.ч. ПДВ 33425,20грн.

акт№2 приймання виконаних п ідрядних робіт за вересень 2007 року на об' єкті влаштуванн я метало пластикових вікон в житловому будинку по вул. Гож улівська,26 на суму 200551,20грн., в т.ч . ПДВ 33425,20грн.

податкову накладну №3343 від 28.09.07 на суму 273312,00грн., в т.ч. ПДВ 45552, 00грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за вере сень 2007 року на об' єкті капіт альний ремонт будівлі Полтав ської ОУНБ ім. І.П. Котляревськ ого на суму 273312,00грн., в т.ч. ПДВ 4555 2,00грн.

акт№2 приймання виконаних п ідрядних робіт за вересень 2007 року на об' єкті капітальни й ремонт будівлі Полтавської ОУНБ ім. І.П. Котляревського н а суму 273312,00грн., в т.ч. ПДВ 45552,00грн.

податкову накладну №3344 від 28.09.07 на суму 50738,40грн., в т.ч. ПДВ 8456,40 грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за вере сень 2007 року на об' єкті рекон струкції житлового будинку п о вул. Калініна, 22 на суму50738,40грн ., в т.ч. ПДВ 8456,40грн.

акт№3 приймання виконаних п ідрядних робіт за вересень 2007 року на об' єкті реконструк ції житлового будинку по вул . Калініна, 22 на суму50738,40грн., в т.ч . ПДВ 8456,40грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за вере сень 2007 року на об' єкті рекон струкції житлового будинку п о вул. Калініна, 22 на суму59929,20грн ., в т.ч. ПДВ 9988,20грн.

акт№3 приймання виконаних п ідрядних робіт за вересень 2007 року на об' єкті реконструк ції житлового будинку по вул . Калініна, 22 на суму 59994,00грн., в т.ч . ПДВ 9999,00грн.

податкову накладну №92 від 28.09.07 на суму 10027,56грн., в т.ч. ПДВ 1671,2 6грн.

акт № ТН -0046 від 28.09.07 на суму 10027,56гр н., в т.ч. ПДВ 1671,26грн.

податкову накладну №93 від 28.09.07 на суму 13655,60грн., в т.ч. ПДВ 2277,6 0грн.

акт № ТН -0047 від 28.09.07 на суму13655,60гр н., в т.ч. ПДВ 2277,60грн.

податкову накладну №94 від 28.09.07 на суму 2536,92грн., в т.ч. ПДВ 422,82г рн.

акт № ТН -0048 від 28.09.07 на суму2536,92гр н., в т.ч. ПДВ 422,82грн.

податкову накладну №95 від 28.09.07 на суму 13850,00грн., в т.ч. ПДВ 2308,3 3грн.

акт № ТН -0049 від 28.09.07 на суму 13850,00гр н., в т.ч. ПДВ 2308,33грн.

податкову накладну №96 від 28.09.07 на суму 12469,80грн., в т.ч. ПДВ 2078,3 0грн.

акт № ТН -0050 від 28.09.07 на суму12469,80гр н., в т.ч. ПДВ 2078,30грн.

видаткову накладну №4055 від 03 .10.07 на суму 10545,60грн., в т.ч. ПДВ 1757,60г рн.

податкову накладну №4055 від 03 .10.07 на суму 10545,60грн., в т.ч. ПДВ 1757,60г рн.

податкову накладну №100 від 31. 10.07 на суму 5454,20грн., в т.ч. ПДВ 909,03гр н.

акт № ТН -0051 від 31.10.07 на суму 5454,20г рн., в т.ч. ПДВ 909,03грн.

податкову накладну №101 від 31. 10.07 на суму 9384,50грн., в т.ч. ПДВ 1564,08гр н.

акт № ТН -0052 від 31.10.07 на суму 9384,50г рн., в т.ч. ПДВ 1564,08грн.

податкову накладну №102 від 31. 10.07 на суму 8640,12грн., в т.ч. ПДВ 1440,02гр н.

акт № ТН -0053 від 31.10.07 на суму 8640,12г рн., в т.ч. ПДВ 1440,02грн.

податкову накладну №103 від 31. 10.07 на суму 7850,04грн., в т.ч. ПДВ 1308,34гр н.

акт № ТН -0054 від 31.10.07 на суму 7850,04г рн., в т.ч. ПДВ 1308,34грн.

податкову накладну №4354 від 31 .10.07 на суму 51862,80грн., в т.ч. ПДВ 8643,80г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за жовт ень 2007 року на об' єкті капіта льний ремонт системі опаленн я, каналізації та заміна віко н будівлі відділення реабілі тації поліклініки ім. М.В. Склі фасовського по вул. Шевченка 20/43 на суму51862,80грн., в т.ч. ПДВ 8643,80гр н.

акт№3 приймання виконаних п ідрядних робіт за жовтень 2007 р оку на об' єкті капітальний ремонт системі опалення, кан алізації та заміна вікон буд івлі відділення реабілітаці ї поліклініки ім. М.В. Скліфасо вського по вул. Шевченка 20/43 на суму51862,80грн., в т.ч. ПДВ 8643,80грн.

податкову накладну №4365 від 31 .10.07 на суму 81900,00грн., в т.ч. ПДВ 12650,00г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за жовт ень 2007 року на об' єкті реконс трукції житлового будинку по вул. Калініна, 22 на суму 81812,40грн ., в т.ч. ПДВ 13635,40грн.

акт приймання виконаних пі дрядних робіт за жовтень 2007 ро ку на об' єкті реконструкції житлового будинку по вул. Кал ініна, 22 на суму 81900,00грн., в т.ч. ПД В 12650,00грн.

податкову накладну №4366 від 31 .10.07 на суму 157000,80грн., в т.ч. ПДВ 26166,80г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за жовт ень 2007 року на об' єкті реконс трукції житлового будинку по вул. Калініна, 22 на суму157000,80грн., в т.ч. ПДВ 26166,80грн.

акт №4 приймання виконаних підрядних робіт за жовтень 200 7 року на об' єкті реконструк ції житлового будинку по вул . Калініна, 22 на суму 157166,40грн., в т .ч. ПДВ 26194,40грн.

податкову накладну №4367 від 31 .10.07 на суму 10928,00грн., в т.ч. ПДВ 18214,00г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за жовт ень 2007 року на об' єкті ремонт у приміщення бібліотеки в см т. Н.Санжари на суму 10928,00грн ., в т.ч. ПДВ 18214,00грн.

акт №1 приймання виконаних підрядних робіт за жовтень 200 7 року на об' єкті ремонту при міщення бібліотеки в с. Н.Са нжари на суму 10928,00грн., в т.ч. ПД В 18214,00грн.

податкову накладну №4368 від 31 .10.07 на суму 172802,40грн., в т.ч. ПДВ 28800,40г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за жовт ень 2007 року на об' єкті влашту вання метало пластикових вік он в житловому будинку по вул . Гожулівська,26 на суму 172802,40грн. , в т.ч. ПДВ 28800,40грн.

акт №4 приймання виконаних підрядних робіт за жовтень 200 7 року на об' єкті влаштуванн я метало пластикових вікон в житловому будинку по вул. Гож улівська,26 на суму 172802,40грн., в т.ч . ПДВ 28800,40грн.

податкову накладну №4378 від 31 .10.07 на суму 187689,60грн., в т.ч. ПДВ 31281,60г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за жовт ень 2007 року на суму 187689,60грн., в т.ч . ПДВ 31281,60грн.

акт приймання виконаних п ідрядних робіт за жовтень 2007 р оку на суму 187689,60грн., в т.ч. ПДВ 31 281,60грн.

податкову накладну №110 від 01. 11.07 на суму 4090,92грн., в т.ч. ПДВ 681,82гр н.

акт № ТН -0063 від 01.11.07 на суму 4090,92г рн., в т.ч. ПДВ 681,82грн.

податкову накладну №111 від 01. 11.07 на суму 4095,00грн., в т.ч. ПДВ 682,50гр н.

акт № ТН -0064 від 01.11.07 на суму 4095,00г рн., в т.ч. ПДВ 682,50грн.

податкову накладну №112 від 01. 11.07 на суму 2593,14грн., в т.ч. ПДВ 432,19гр н.

акт № ТН -0065 від 01.11.07 на суму 2593,14г рн., в т.ч. ПДВ 432,19грн.

податкову накладну №113 від 29. 11.07 на суму 5732,40грн., в т.ч. ПДВ 955,40гр н.

акт № ТН -0066 від 29.11.07 на суму 5732,40г рн., в т.ч. ПДВ 955,40грн.

податкову накладну №114 від 28. 11.07 на суму 60000,00грн., в т.ч. ПДВ 10000,00г рн.

акт № ТН -0067 від 28.11.07 на суму 60000,00г рн., в т.ч. ПДВ 10000,00грн.

податкову накладну №115 від 28. 11.07 на суму 15056,20грн., в т.ч. ПДВ 2509,37гр н.

акт № ТН -0068 від 28.11.07 на суму 15056,20г рн., в т.ч. ПДВ 2509,37грн.

податкову накладну №4901 від 30 .11.07 на суму 238784,00грн., в т.ч. ПДВ 39797,33г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за лист опад 2007 року на об' єкті капіт альний ремонт будівлі Полтав ської ОУНБ ім. І.П. Котляревськ ого на суму 238784,00грн., в т.ч. ПДВ 3979 7,33грн.

акт №3 приймання виконаних п ідрядних робіт за листопад 2 007 року на об' єкті капітальни й ремонт будівлі Полтавської ОУНБ ім. І.П. Котляревського н а суму 239223,20грн., в т.ч. ПДВ 39870,20грн.

податкову накладну №4902 від 30 .11.07 на суму 600000,00грн., в т.ч. ПДВ 100000,00г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за лист опад 2007 року на об' єкті «навч альний корпус з танцювальним и залами Гадяцького училища культури ім. І.П. Котляревсько го» на суму 600000,00грн., в т.ч. ПДВ 100000 ,00грн.

акт №1 приймання виконаних п ідрядних робіт за листопад 2 007 року на об' єкті «навчальни й корпус з танцювальними зал ами Гадяцького училища культ ури ім. І.П. Котляревського» на суму 600000,00грн., в т.ч. ПДВ 100000,00грн.

податкову накладну №4903 від 30 .11.07 на суму 114648,00грн., в т.ч. ПДВ 19108,00г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за лист опад 2007 року на об' єкті влашт ування покрівлі в житловому будинку по вул. Гожулівська,26 на суму 114648,00грн., в т.ч. ПДВ 19108,00грн .

акт №1 приймання виконаних п ідрядних робіт за листопад 2 007 року на об' єкті влаштуванн я покрівлі в житловому будин ку по вул. Гожулівська,26 на сум у 114648,00грн., в т.ч. ПДВ 19108,00грн.

податкову накладну №137 від 28. 12.07 на суму 177,82грн., в т.ч. ПДВ 29,64грн .

акт № ТН -0077 від 28.12.07 на суму 177,82г рн., в т.ч. ПДВ 29,64грн.

податкову накладну №138 від 28. 12.07 на суму 533,52грн., в т.ч. ПДВ 88,92грн .

акт № ТН -0078 від 28.12.07 на суму 533,52г рн., в т.ч. ПДВ 88,92грн.

податкову накладну №139 від 28. 12.07 на суму 1675,12грн., в т.ч. ПДВ 279,19гр н.

акт № ТН -0079 від 28.12.07 на суму 1675,12г рн., в т.ч. ПДВ 279,19грн.

податкову накладну №140 від 28. 12.07 на суму 13004,94грн., в т.ч. ПДВ 2167,49гр н.

акт № ТН -0080 від 28.12.07 на суму 13004,94г рн., в т.ч. ПДВ 2167,49грн.

податкову накладну №141 від 28. 12.07 на суму 34802,65грн., в т.ч. ПДВ 5800,44гр н.

акт № ТН -0081 від від 28.12.07 на сум у 34802,65грн., в т.ч. ПДВ 5800,44грн.

податкову накладну №142 від 28. 12.07 на суму 5462,46грн., в т.ч. ПДВ 910,41гр н.

акт № ТН -0082 від 28.12.07 на суму 5462,46г рн., в т.ч. ПДВ 910,41грн.

податкову накладну №143 від 28. 12.07 на суму 880,74грн., в т.ч. ПДВ 146,79гр н.

акт № ТН -0083 від 28.12.07 на суму 880,74гр н., в т.ч. ПДВ 146,79грн.

податкову накладну №5801 від 28 .12.07 на суму 3556,20грн., в т.ч. ПДВ 592,70гр н.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за груд ень 2007 року на об' єкті капіта льний ремонт будівлі Полтавс ької ОУНБ ім. І.П. Котляревсько го на суму 3556,20грн., в т.ч. ПДВ 592,70гр н.

акт №5 приймання виконаних п ідрядних робіт за грудень 2007 року на об' єкті капітальний ремонт будівлі Полтавської ОУНБ ім. І.П. Котляревського на суму 3556,20грн., в т.ч. ПДВ 592,70грн.

податкову накладну №5807 від 28 .12.07 на суму 17614,80грн., в т.ч. ПДВ 2935,80г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за груд ень 2007 року на об' єкті влашту вання гідроізоляції в приміщ енні дахової котельні у житл овому будинку по вул. Гожулів ська,26 на суму 17614,80грн., в т.ч. ПДВ 2935,80грн.

акт №2 приймання виконаних п ідрядних робіт за грудень2007 р оку на об' єкті влаштування гідроізоляції в приміщенні д ахової котельні у житловому будинку по вул. Гожулівська,26 на суму 17614,80грн., в т.ч. ПДВ 2935,80грн .

податкову накладну №5809 від 28 .12.07 на суму 10670,40грн., в т.ч. ПДВ 1778,40г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за груд ень 2007 року на об' єкті влашт ування метало пластикових ві кон в житловому будинку по ву л. Гожулівська,26 на суму 10670,40грн ., в т.ч. ПДВ 1778,40грн.

акт №5 приймання виконаних п ідрядних робіт за грудень2007 р оку на об' єкті влаштування метало пластикових вікон в ж итловому будинку по вул. Гожу лівська,26 на суму 10670,40грн., в т.ч. П ДВ 1778,40грн.

податкову накладну №5810 від 28 .12.07 на суму 33502,40грн., в т.ч. ПДВ 5583,73г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за груд ень 2007 року на об' єкті капіт альний ремонт системі опален ня, каналізації та заміна вік он будівлі відділення реабіл ітації поліклініки ім. М.В. Скл іфасовського по вул. Шевченк а 20/43 на суму 33502,40грн., в т.ч. ПДВ 5583,73 грн.

акт №5 приймання виконаних п ідрядних робіт за грудень2007 р оку на об' єкті капітальний ремонт системі опалення, кан алізації та заміна вікон буд івлі відділення реабілітаці ї поліклініки ім. М.В. Скліфасо вського по вул. Шевченка 20/43 на суму 33502,40грн., в т.ч. ПДВ 5583,40грн.

податкову накладну №5811 від 28 .12.07 на суму 260353,20грн., в т.ч. ПДВ 43392,20г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за груд ень 2007 року на об' єкті реконс трукції житлового будинку по вул. Калініна, 22 на суму 260098,80грн ., в т.ч. ПДВ 43349,80грн.

акт №1 приймання виконаних п ідрядних робіт за грудень2007 р оку на об' єкті реконструкц ії житлового будинку по вул. К алініна, 22 на суму 260353, 20грн., в т.ч . ПДВ 43392,20грн.

податкову накладну №5812 від 28 .12.07 на суму 696053,00грн., в т.ч. ПДВ 116008,83г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за груд ень 2007 року на об' єкті «навч альний корпус з танцювальним и залами Гадяцького училища культури ім. І.П. Котляревсько го» на суму 696053,00грн., в т.ч. ПДВ 1160 08,83грн.

акт №2 приймання виконаних п ідрядних робіт за грудень2007 р оку на об' єкті «навчальний корпус з танцювальними залам и Гадяцького училища культур и ім. І.П. Котляревського» на с уму 696053,00грн., в т.ч. ПДВ 116008,83грн.

податкову накладну №5813 від 28 .12.07 на суму 109249,20грн., в т.ч. ПДВ 18208,20г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за груд ень 2007 року на об' єкті реконс трукції житлового будинку по вул. Калініна, 22 на суму 109249,20грн ., в т.ч. ПДВ 18208,20грн.

акт приймання виконаних п ідрядних робіт за грудень2007 р оку на об' єкті реконструкці ї житлового будинку по вул. Ка лініна, 22 на суму 109371,20грн., в т.ч. П ДВ 18228,60грн.

податкову накладну №810 від 26. 02.08 на суму 9818,93грн., в т.ч. ПДВ 1636,49гр н.

видаткову накладну №810 від 26. 02.08 на суму 9818,93грн., в т.ч. ПДВ 1636,49гр н.

податкову накладну №5 від 31.03 .08 на суму 16268,27грн., в т.ч. ПДВ 2711,38гр н.

акт № ТН -003 від 31.03.08 на суму 16268,27г рн., в т.ч. ПДВ 2711,38грн.

податкову накладну №648 від 17. 03.08 на суму 1786,49грн., в т.ч. ПДВ 297,75гр н.

податкову накладну №984 від 31. 03.08 на суму 325365,30грн., в т.ч. ПДВ 54227,55г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за бере зень 2008 року на об' єкті рекон струкції житлового будинку п о вул. Калініна, 22 на суму 325365,30гр н., в т.ч. ПДВ 54227,55грн.

акт приймання виконаних п ідрядних робіт за березень 2 008 року на об' єкті реконструк ції житлового будинку по вул . Калініна, 22 на суму 325377,00грн., в т .ч. ПДВ 54279,50грн.

податкову накладну №1588 від 06 .05.08 на суму 3800,16грн., в т.ч. ПДВ 633,36гр н.

видаткову накладну №1588 від 06 .05.08 на суму 3800,16грн., в т.ч. ПДВ 633,36гр н.

податкову накладну№1648 від 20. 05.08 на суму 547,99грн., в т.ч. ПДВ 91,33грн .

видаткову накладну№1648 від 20. 05.08 на суму 547,99грн., в т.ч. ПДВ 91,33грн .

податкову накладну№1689 від 26. 05.08 на суму 1911,00грн., в т.ч. ПДВ 318,50гр н.

видаткову накладну№1689 від 26. 05.08 на суму 1911,00грн., в т.ч. ПДВ 318,50гр н.

податкову накладну№16 від 30. 05.08 на суму 22342,28грн., в т.ч. ПДВ 3723,71гр н.

акт № ТН-008 від 30.05.08 на суму 22342,28гр н., в т.ч. ПДВ 3723,71грн.

податкову накладну№17 від 30. 05.08 на суму 22755,06грн., в т.ч. ПДВ 3792,51гр н.

акт № ТН-009 від 30.05.08 на суму 22755,06гр н., в т.ч. ПДВ 3792,51грн.

податкову накладну№1926 від 3 0.05.08 на суму 248247,60грн., в т.ч. ПДВ 41374,60г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за трав ень 2008 року на об' єкті «навча льний корпус з танцювальними залами Гадяцького училища к ультури ім. І.П. Котляревськог о» на суму 248247,60грн., в т.ч. ПДВ 41374,60 грн.

акт №1 приймання виконаних підрядних робіт за травень 2008 рок на об' єкті «навчальни й корпус з танцювальними зал ами Гадяцького училища культ ури ім. І.П. Котляревського» на суму 248701,20грн., в т.ч. ПДВ 41450,20грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за трав ень 2008 року на об' єкті «навча льний корпус з танцювальними залами Гадяцького училища к ультури ім. І.П. Котляревськог о» на суму 252834,00грн., в т.ч. ПДВ 42139,00 грн.

акт №2 приймання виконаних підрядних робіт за травень 2008 рок на об' єкті «навчальни й корпус з танцювальними зал ами Гадяцького училища культ ури ім. І.П. Котляревського» на суму 696053,00грн., в т.ч. ПДВ 116009,00грн.

податкову накладну №2065 від 02.06.08 на суму 13272,10грн., в т.ч. ПДВ 2212,02г рн.

видаткову накладну №2065 від 02.06.08 на суму 13272,10грн., в т.ч. ПДВ 2212,02г рн.

податкову накладну №2074 від 03.06.08 на суму 15612,06грн., в т.ч. ПДВ 2602,01г рн.

видаткову накладну№2074 від 0 3.06.08 на суму 15612,06грн., в т.ч. ПДВ 2602,01г рн.

податкову накладну №2127 від 06.06.08 на суму 113397,26грн., в т.ч. ПДВ 18899,54 грн.

видаткову накладну№2127 від 0 6.06.08 на суму 113397,26грн., в т.ч. ПДВ 18899,54г рн.

податкову накладну№2136 від 1 6.06.08 на суму 73704,02грн., в т.ч. ПДВ 12264,00г рн.

видаткову накладну№2136 від 1 6.06.08 на суму 73704,02грн., в т.ч. ПДВ 12264,00г рн.

податкову накладну№3098 від 3 0.06.08 на суму 102800,40грн., в т.ч. ПДВ 17133,40г рн.

акт №3 приймання виконаних підрядних робіт за червень 2008 року на об' єкті «навчальн ий корпус з танцювальними за лами Гадяцького училища куль тури ім. І.П. Котляревського» н а суму 102979,20грн., в т.ч. ПДВ 17163,20грн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за чер вень 2008 року на об' єкті «навч альний корпус з танцювальним и залами Гадяцького училища культури ім. І.П. Котляревсько го» на суму 102800,40грн., в т.ч. ПДВ 17133, 40грн.

податкову накладну№37 від 28. 07.08 на суму 4499,71грн., в т.ч. ПДВ 749,95гр н.

акт № ТН -017 від 28.07.08 на суму 4499,71гр н., в т.ч. ПДВ 749,95грн.

податкову накладну№38 від 28. 07.08 на суму 15351,44грн., в т.ч. ПДВ 2558,57гр н.

акт № ТН -018 від 28.07.08 на суму 15351,44г рн., в т.ч. ПДВ 2558,57грн.

податкову накладну№39 від 28. 07.08 на суму 5399,14грн., в т.ч. ПДВ 899,86гр н.

акт № ТН -019 від 28.07.08 на суму 5399,14гр н., в т.ч. ПДВ 899,86грн.

податкову накладну№40 від 28. 07.08 на суму 1799,82грн., в т.ч. ПДВ 299,97гр н.

акт № ТН -020 від 28.07.08 на суму 1799,82гр н., в т.ч. ПДВ 299,97грн.

податкову накладну№4223 від 3 1.07.08 на суму 49996,80грн., в т.ч. ПДВ 8332,80г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за лип ень 2008 року на об' єкті капіта льного ремонту покрівлі спор тзалу с. Покотилівка Харківс ького району на суму 49996,80грн., в т.ч. ПДВ 8332,80грн.

акт №1 приймання виконаних підрядних робіт за липень 20 08 року на об' єкті капітально го ремонту покрівлі спортзал у с. Покотилівка Харківськог о району на суму 49996,80грн., в т.ч. П ДВ 8332,80грн.

податкову накладну№4224 від 3 1.07.08 на суму 59990,40грн., в т.ч. ПДВ 9998,40г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за лип ень 2008 року на об' єкті капіта льного ремонту покрівлі Поно маренківської ЗОШ на суму 59990, 40грн., в т.ч. ПДВ 9998,40грн.

акт №1 приймання виконаних підрядних робіт за липень 20 08 року на об' єкті капітально го ремонту покрівлі Пономаре нківської ЗОШ на суму 59990,40грн., в т.ч. ПДВ 9998,40грн.

податкову накладну№4225 від 3 1.07.08 на суму 19998,00грн., в т.ч. ПДВ 3333,00г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за лип ень 2008 року на об' єкті поточн ого ремонту покрівлі Мереф' янської ЗОШ Харківського ра йону на суму 19998,00грн., в т.ч. ПДВ 3 333,00грн.

акт №1 приймання виконаних підрядних робіт за липень 20 08 року на об' єкті поточного р емонту покрівлі Мереф' янсь кої ЗОШ Харківського району на суму 19998,00грн., в т.ч. ПДВ 3333,00грн .

податкову накладну№4226 від 3 1.07.08 на суму 170571,60грн., в т.ч. ПДВ 28428,60г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за лип ень 2008 року на об' єкті капіта льного ремонту покрівлі Хоро шівської ЗОШ І-ІІІ ст. на с уму 170571,60грн., в т.ч. ПДВ 28428,60грн.

акт №1 приймання виконаних підрядних робіт за липень 20 08 року на об' єкті капітально го ремонту покрівлі Хорошівс ької ЗОШ І-ІІІ ст. на суму 170571,60грн., в т.ч. ПДВ 28428,60грн.

видаткову накладну №4616 від 04 .08.08 на суму 40013,10грн., в т.ч. ПДВ 6668,85 г рн.

податкову накладну№4616 від 04. 08.08 на суму 40013,10грн., в т.ч. ПДВ 6668,85 г рн.

видаткову накладну №4621 від 07 .08.08 на суму 5885,64грн., в т.ч. ПДВ 980,94 гр н.

податкову накладну№4621 від 07. 08.08 на суму 5885,64грн., в т.ч. ПДВ 980,94 гр н.

видаткову накладну№4668 від 11. 08.08 на суму 21731,92грн., в т.ч. ПДВ 35288,65 г рн.

податкову накладну№4811 від 29. 08.08 на суму 120102,00грн., в т.ч. ПДВ 20017,00 г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за сер пень 2008 року на об' єкті «навч альний корпус з танцювальним и залами Гадяцького училища культури ім. І.П. Котляревсько го» на суму 120102,00грн., в т.ч. ПДВ 20017, 00 грн.

акт №3 приймання виконаних підрядних робіт за серпен ь 2008 року на об' єкті «навчаль ний корпус з танцювальними з алами Гадяцького училища кул ьтури ім. І.П. Котляревського» на суму 102979,20грн., в т.ч. ПДВ 17163,20 грн .

податкову накладну№4812 від 29. 08.08 на суму 99372,00грн., в т.ч. ПДВ 16562,00 г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за сер пень 2008 року на об' єкті ремон ту приміщення бібліотеки в с мт. Н.Санжари на суму 99372,00гр н., в т.ч. ПДВ 16562,00 грн.

акт №1 приймання виконаних підрядних робіт за серпен ь 2008 року на об' єкті ремонту п риміщення бібліотеки в смт. Н .Санжари на суму 120102,00грн., в т .ч. ПДВ 20017,00 грн.

податкову накладну№4813 від 29. 08.08 на суму 282297,60грн., в т.ч. ПДВ 47049,60 г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за сер пень 2008 року на об' єкті «навч альний корпус з танцювальним и залами Гадяцького училища культури ім. І.П. Котляревсько го» на суму282297,60грн., в т.ч. ПДВ 47049,6 0 грн.

акт №1 приймання виконаних підрядних робіт за серпен ь 2008 року на об' єкті «навчаль ний корпус з танцювальними з алами Гадяцького училища кул ьтури ім. І.П. Котляревського» на суму282297,60грн., в т.ч. ПДВ 47049,60 грн .

податкову накладну№5305 від 30. 09.08 на суму 59977,20грн., в т.ч. ПДВ 9996,20 г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за вер есень 2008 року на об' єкті капі тального ремонту внутрішньо го туалету Височанської СЗОШ І-ІІІ ст. з поглибленим вивчен ням англійської мови на суму 59977,20грн., в т.ч. ПДВ 9996,20 грн.

акт №1 приймання виконаних підрядних робіт за вересе нь 2008 року на об' єкті капітал ьного ремонту внутрішнього т уалету Височанської СЗОШ І-І ІІ ст. з поглибленим вивчення м англійської мови на суму 59977 ,20грн., в т.ч. ПДВ 9996,20грн.

податкову накладну№5306 від 30. 09.08 на суму 49382,40грн., в т.ч. ПДВ 8230,40 г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за вер есень 2008 року на об' єкті капі тального ремонту покрівлі Хо рошівської ЗОШ І-ІІІ ст. н а суму 49382,40грн., в т.ч. ПДВ 8230,40 грн.

акт №1 приймання виконаних підрядних робіт за вересе нь 2008 року на об' єкті капітал ьного ремонту покрівлі Хорош івської ЗОШ І-ІІІ ст. на су му 49382,40грн., в т.ч. ПДВ 8230,40 грн.

податкову накладну№5307 від 30. 09.08 на суму 10456,80грн., в т.ч. ПДВ 1742,80 г рн.

довідку про вартість викон аних підрядних робіт за вер есень 2008 року на об' єкті капі тального ремонту інженерних комунікацій ліцею «Промінь» в с. Покотилівка Харківськог о району на суму 10456,80грн., в т.ч. П ДВ 1742,80 грн.

акт №1 приймання виконаних підрядних робіт за вересе нь 2008 року на об' єкті капітал ьного ремонту інженерних ком унікацій ліцею «Промінь» в с . Покотилівка Харківського р айону на суму 10456,80грн., в т.ч. ПДВ 1742,80 грн.

видаткову накладну №ТК-413 ві д 10.09.08 на суму 51877,07грн., в т.ч. ПДВ 8646 ,17 грн.

видаткову накладну №ТК-432 ві д 22.09.08 на суму 360,00грн., в т.ч. ПДВ 60,00 грн.

видаткову накладну №ТК-438 ві д 29.09.08 на суму 3105,60грн., в т.ч. ПДВ 517,6 0 грн.

видаткову накладну №ТК-415 ві д 10.09.08 на суму 4146,60грн., в т.ч. ПДВ 691,1 0 грн.

видаткову накладну №ТК-424 ві д 17.09.08 на суму 3493,80грн., в т.ч. ПДВ 582,3 0 грн.

Таким чином, в зазначений пе ріод ОСОБА_3, перебуваючи на посаді директора ТОВ ПК «Т ехнологічна комплектація та будівництво», не здійснюючи фінансово-господарської дія льності, надав вищевказані д окументи на адресу ТОВ НВП « Автотехбуд» для незаконног о формування вказаному підпр иємству податкового кредиту на загальну суму 360053,00 грн. та ва лових витрат у сумі 4371700,00 грн., щ о створило умови ТОВ НВП «Авт отехбуд» для ухилення від сп лати податку на додану варті сть та податку на прибуток пі дприємства на загальну суму 1452978,00 грн.

Продовжуючи свою злочинну діяльність, ОСОБА_3, переб уваючи на посаді директора Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво», в періо д 1 січня 2007 року по 30 вересня 2008 р оку, не здійснюючи фінансово -господарської діяльності, у мисно, створюючи умови для ух илення від сплати податків с лужбовим особам підприємств ЗАТ «Цивільбуд», ПП «Справа» та ТОВ НВП «Автотехбуд», МПП ф ірма «Бінар», вніс також непр авдиві відомості до документ ів податкової звітності, а са ме:

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на прибуток підприємства за 1-й квартал 2007 року вх.№659410 від 08.05.2007 року, до рядків: 01,01.1,03,04,04.1,04.3,04.4,06,08, 11,11.1.,12,12.1,14,17, зазначивши,що валовий дохід від усіх видів діяльно сті склав 8025850грн., а валові витр ати - 8001050грн.;

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на прибуток підприємства за півріччя 2007 року вх.№133884 від 09.08.2007 року, до рядків: 01,01.1,03,04,04.1,04.3,04.4,06,08,1 1,11.1.,12,12.1,14,17, зазначивши,що валовий дохід від усіх видів діяльно сті склав 29775850,00грн., а валові вит рати - 29680850,00грн.;

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на прибуток підприємства за 3 квартали 2007 року вх.№ 198113 від 09.11.2007 року, до рядків: 01,01.1,03,04,04.1,04.3,04.4,06,08, 11,11.1.,12,12.1,14,17, зазначивши,що валовий дохід від усіх видів діяльно сті склав 51856731,00грн., а валові вит рати - 51678891,00грн.;

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на прибуток підприємства за 11 місяців 2007 року вх.№ 215905 від 24 .12.2007 року, до рядків: 01,01.1,03,04,04.1,04.3,04.4,06,08,11, 11.1.,12,12.1,14,17, зазначивши,що валовий дохід від усіх видів діяльно сті склав 61676731,00грн., а валові вит рати - 61498891,00грн.;

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на прибуток підприємства за 2007 рік вх.№ 272164 від 11.02.2008 року, до рядків: 01,01.1,03,04,04.1,04.3,04.4,06,08,11,11.1.,12,12.1,14,17, зазн ачивши,що валовий дохід від у сіх видів діяльності склав 8203 7439,00грн., а валові витрати - 81859599,0 0грн.;

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на прибуток підприємства за 1-й квартал 2008 року вх.№ 78599 від 13.05.2008 року, до рядків: 01,01.1,03,04,04.1,04.3,04.4,06,08, 11,11.1.,12,12.1,14,17, зазначивши,що валовий дохід від усіх видів діяльно сті склав 23686014,00грн., а валові вит рати - 23456414,00грн.;

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на прибуток підприємства за півріччя 2008 року вх.№ 157304 від 1 1.08.2008 року, до рядків: 01,01.1,03,04,04.1,04.3,04.4,06,08,11 ,11.1.,12,12.1,14,17, зазначивши,що валовий дохід від усіх видів діяльно сті склав 65913594,00грн., а валові вит рати - 65210794,00грн.;

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на прибуток підприємства за 3 квартали 2008 року вх.№ 239471 від 10.11.2008 року, до рядків: 01,01.1,03,04,04.1,04.3,04.4,04.6,0 4.13,06,08,11,11.1.,12,12.1,14,17, зазначивши,що вало вий дохід від усіх видів діял ьності склав 98574155,00грн., а валові витрати - 97345355,00грн.;

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за січе нь 2007року вх.№ 13518 від 20.02.2007 року, до колонки А рядка1, колонки Б ря дка 1, колонки А рядка 5, колонки А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, кол онки А рядка 10.1, колонки Б рядка 10.1, колонки Б рядка 17, зазначивш и, що податкові зобов' язанн я слали 4833,00грн., а податковий кр едит - 4833,00грн.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за люти й 2007року вх.№ 20564 від 20.03.2007 року, до к олонки А рядка1, колонки Б рядк а 1, колонки А рядка 5, колонки А рядка 6, колонки Б рядка 9, колон ки А рядка 10.1, колонки Б рядка 10.1 , колонки Б рядка 17, рядка 18.1, 20, 27 за значивши, що податкові зобов ' язання слали 524000,00грн., а подат ковий кредит - 512600,00грн.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за бере зень 2007року вх.№ 50169 від 20.04.2007 року, до колонки А рядка1, колонки Б рядка 1, колонки А рядка 5, колон ки А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, к олонки А рядка 10.1, колонки Б ряд ка 10.1, колонки Б рядка 17, рядка 18.1, 20, 27 зазначивши, що податкові з обов' язання слали 240000,00грн., а податковий кредит - 229000,00грн.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за квіт ень 2007року вх.№ 76171 від 21.05.2007 року, д о колонки А рядка1, колонки Б р ядка 1, колонки А рядка 5, колонк и А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, ко лонки А рядка 10.1, колонки Б рядк а 10.1, колонки А рядка 12.1, колонки Б рядка 12.1, колонки Б рядка 17, ря дка 18.1, 20, 27 зазначивши, що податк ові зобов' язання слали 1242000,00г рн., а податковий кредит - 1223700,00гр н.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за трав ень 2007року вх.№ 83861 від 20.06.2007 року, д о колонки А рядка1, колонки Б р ядка 1, колонки А рядка 5, колонк и А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, ко лонки А рядка 10.1, колонки Б рядк а 10.1, колонки Б рядка 17, рядка 18.2, 21, 22.2 зазначивши, що податкові зо бов' язання слали 1326000,00грн., а п одатковий кредит - 1355500,00грн.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за черв ень 2007року вх.№ 716219 від 20.07.2007 року, д о колонки А рядка1, колонки Б р ядка 1, колонки А рядка 5, колонк и А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, ко лонки А рядка 10.1, колонки Б рядк а 10.1, колонки Б рядка 17, рядка 18.2, 20, 23,27 зазначивши, що податкові зо бов' язання слали 1704000,00грн., а п одатковий кредит - 1656400,00грн.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за липе нь 2007року вх.№ 110199 від 20.08.2007 року, до колонки А рядка1, колонки Б ря дка 1, колонки А рядка 5, колонки А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, кол онки А рядка 10.1, колонки Б рядка 10.1, колонки Б рядка 17, рядка 18.1, 20,27 з азначивши, що податкові зобо в' язання слали 1251612,00грн., а под атковий кредит - 1239712,00грн.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за серп ень 2007року вх.№ 147430 від 20.09.2007 року, д о колонки А рядка1, колонки Б р ядка 1, колонки А рядка 5, колонк и А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, ко лонки А рядка 10.1, колонки Б рядк а 10.1, колонки Б рядка 17, рядка 18.1, 20, 27 зазначивши, що податкові зоб ов' язання слали 1445000,00грн., а по датковий кредит - 1416600,00грн.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за вере сень 2007року вх.№ 180296 від 22.10.2007 року, до колонки А рядка1, колонки Б рядка 1, колонки А рядка 5, колон ки А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, к олонки А рядка 10.1, колонки Б ряд ка 10.1, колонки Б рядка 17, рядка 18.1, 20,27 зазначивши, що податкові зо бов' язання слали 1678000,00грн., а п одатковий кредит - 1659540,00грн.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за жовт ень 2007року вх.№ 204251 від 20.11.2007 року, д о колонки А рядка1, колонки Б р ядка 1, колонки А рядка 5, колонк и А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, ко лонки А рядка 10.1, колонки Б рядк а 10.1, колонки Б рядка 17, рядка 18.2, 21, 22.2 зазначивши, що податкові зо бов' язання слали 1419460,00грн., а п одатковий кредит - 1463560,00грн.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за лист опад 2007року вх.№ 214901 від 20.12.2007 року, до колонки А рядка1, колонки Б рядка 1, колонки А рядка 5, колон ки А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, к олонки А рядка 10.1, колонки Б ряд ка 10.1, колонки Б рядка 17, рядка 23,23 .1,24,25.2 зазначивши, що податкові з обов' язання слали 1964000,00грн., а податковий кредит - 1964000,00грн.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за груд ень 2007року вх.№ 248321 від 23.01.2008 року, д о колонки А рядка1, колонки Б р ядка 1, колонки А рядка 5, колонк и А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, ко лонки А рядка 10.1, колонки Б рядк а 10.1, колонки Б рядка 17, рядка 18.2,21,2 2.2,24,25.2 зазначивши, що податкові зобов' язання слали 1950000,00грн., а податковий кредит - 1970150,00грн.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за січе нь 2008року вх.№ 15503 від 20.02.2008 року, до колонки А рядка1, колонки Б ря дка 1, колонки А рядка 5, колонки А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, кол онки А рядка 10.1, колонки Б рядка 10.1, колонки Б рядка 17, рядка 18.2,20,23,24 зазначивши, що податкові зоб ов' язання слали 886600,00грн., а по датковий кредит - 905200,00грн.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за люти й 2008року вх.№ 23846 від 20.03.2008 року, до к олонки А рядка1, колонки Б рядк а 1, колонки А рядка 5, колонки А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, коло нки А рядка 10.1, колонки Б рядка 10.1, колонки Б рядка 17, рядка 18.2,20,23,24 зазначивши, що податкові зоб ов' язання слали 1472160,00грн., а по датковий кредит - 1442460,00грн.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за бере зень 2008року вх.№ 58922 від 21.04.2008 року, до колонки А рядка1, колонки Б рядка 1, колонки А рядка 5, колон ки А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, к олонки А рядка 10.1, колонки Б ряд ка 10.1, колонки Б рядка 17, рядка 18.1, 20,23,27 зазначивши, що податкові з обов' язання слали 2332799,00грн., а податковий кредит - 2263099,00грн.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за квіт ень 2008року вх.№ 87339 від 20.05.2008 року, д о колонки А рядка1, колонки Б р ядка 1, колонки А рядка 5, колонк и А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, ко лонки А рядка 10.1, колонки Б рядк а 10.1, колонки Б рядка 17, рядка 18.1,20, 27 зазначивши, що податкові зоб ов' язання слали 2536000,00грн., а по датковий кредит - 2508700,00грн.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за трав ень 2008року вх.№ 100791 від 20.06.2008 року, д о колонки А рядка1, колонки Б р ядка 1, колонки А рядка 5, колонк и А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, ко лонки А рядка 10.1, колонки Б рядк а 10.1, колонки Б рядка 17, рядка 18.2,20, 27 зазначивши, що податкові зоб ов' язання слали 2847800,00грн., а по датковий кредит - 2788200,00грн.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за черв ень 2008року вх.№ 137651 від 20.07.2008 року, д о колонки А рядка1, колонки Б р ядка 1, колонки А рядка 5, колонк и А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, ко лонки А рядка 10.1, колонки Б рядк а 10.1, колонки Б рядка 17, рядка 18.1,20, 27 зазначивши, що податкові зоб ов' язання слали 2959399,00грн., а по датковий кредит - 2885899,00грн.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за липе нь 2008року вх.№168786 від 20.08.2008 року, до колонки А рядка1, колонки Б ря дка 1, колонки А рядка 5, колонки А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, кол онки А рядка 10.1, колонки Б рядка 10.1, колонки Б рядка 17, рядка 18.1,20, 27 з азначивши, що податкові зобо в' язання слали 2225236грн., а пода тковий кредит - 2178336грн.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за серп ень 2008року вх.№ 181500 від 22.09.2008 року, д о колонки А рядка1, колонки Б р ядка 1, колонки А рядка 5, колонк и А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, ко лонки А рядка 10.1, колонки Б рядк а 10.1, колонки Б рядка 17, рядка 18.1,20, 27 зазначивши, що податкові зоб ов' язання слали 1876000,00грн., а по датковий кредит - 1792100,00грн.

до податкової декларації Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» з подат ку на додану вартість за вере сень 2008року вх.№ 216937 від 20.10.2008 року, до колонки А рядка1, колонки Б рядка 1, колонки А рядка 5, колон ки А рядка 5.1, колонки Б рядка 9, к олонки А рядка 10.1, колонки Б ряд ка 10.1, колонки Б рядка 17, рядка 18.1, 20, 27 зазначивши, що податкові зо бов' язання слали 1752160,00грн., а п одатковий кредит - 1690985,00грн.

Всі вищезазначені деклара ції ОСОБА_3 у відповідних звітних періодах подавав до ДПІ у м. Полтаві.

Е п і з о д № 3. Органами д осудового слідства підсудни й також обвинувачується в то му, що він не здійснюючи фінан сово-господарської діяльнос ті, незаконно сформував підп риємствам ЗАТ «Цивільбуд», П П «Справа», ТОВ НВП «Автотехб уд» та МПП фірма «Бінар» пода тковий кредит та валові витр ати, надавши їм вищезазначен і документи, в які вніс завідо мо неправдиві відомості, вна слідок чого службові особи З АТ «Цивільбуд», ПП «Справа», Т ОВ НВП «Автотехбуд» та МПП фі рма «Бінар» ухилилися від сп лати податку на загальну сум у 5789584,00 грн., що в 23154,4 раза перевищу є неоподатковуваний мінімум доходів громадян, що призвел о до фактичного ненадходженн я до державного бюджету кошт ів в особливо великих розмір ах.

Допитаний в суді підсуд ний ОСОБА_3 вину у вчиненн і інкримінованих йому злочин ів не визнав та показав, що в л ипня 2007 року придбав ТОВ ПК «Те хнологічна комплектація та б удівництво». Підприємство бу ло зареєстроване та являлось платником податків. За весь п еріод роботи звітувалось до органів податкової інспекці ї та інших контролюючих орга нів, вчасно сплачувало подат ки. Він являвся директором ць ого товариства. Органами дос удового слідства не бралось до уваги те, що товариство спі впрацювало з іншими підприєм ствами, сплачувало податки. П ри пред' явленні обвинуваче ння було взято до уваги тільк и показання свідків, які стве рджували, що не знали його як д иректора і ніколи з ним не спі впрацювали. Зазначив, що нале жне йому підприємство вчасно сплачувало податкові зобов' язання, а тому він не може пого дитись з тим що, він вів фіктив не підприємництво. З агаль но - будівельні роботи та пост авки ТМЦ, що замовлялися ЗАТ « Цивільбуд», МПП «Фірма «Біна р», ПП «Справа» і ТОВ НВП «Авто техбуд» у ТОВ ПК «Технологіч на комплектація та будівницт во», їх виконання, як він вважа в, проводили субпідрядні орг анізації ПП «Техсанкомплект », ТОВ БП «Спецпостачання» та ТОВ «Бремер», а він виписува в та підписував усі бухгалте рські документи, на основі ви конаної роботи.

Щодо оформлення ліцензії на зайняття будівельною дія льністю, підсудний вказав, що цим займалася міжнародна адвокатська компанія «Жарик ов і Сініченко», яким він нада вав необхідні документи, які саме він уже не пам' ятає.

Незважаючи на заперечення ним своєї вини у вчиненні інк римінованих злочинів, його в инуватість у цьому по епізод ах № 1 і 2 підтверджується суку пністю зібраних в ході досуд ового слідства та перевірени х під час судового розгляду с прави доказів.

Е п і з о д и № 1 і 2

Допитана в суді свідок О СОБА_15, головний державний п одатковий ревізор - інспект ор ДПА у Полтавській області повідомила, що нею проводивс я аналіз надходження та вико ристання грошових коштів ТОВ ПК «Технологічна комплектац ія та будівництво», а також ан аліз актів планових перевіро к з питань дотримання податк ового, валютного та іншого за конодавства службовими особ ами ЗАТ «Цивільбуд», ТОВ НВП « Автотехбуд», ПП «Справа». Від повідно даних аналізів встан овлено, що ТОВ ПК «Технологіч на комплектація та будівницт во» незаконно сформувало под атковий кредит та валові вит рати ТОВ НВП «Автотехбуд», ПП «Справа» (код ЄДРПОУ 3 1684432) та ЗА Т «Цивільбуд» (код СДРГІОУ 0127059 8).

Свідок ОСОБА_16 суду пок азала, що нею проводився анал із актів документальних пере вірок МПП фірма «Бінар» (код Є ДРПОУ 30068728) з метою встановленн я суми завданих службовими о собами МПП фірма «Бінар» дер жавному бюджету України збит ків, у вигляді несплати подат ків з використанням у ланцюз і постачальників фіктивних п ідприємств, а саме ТОВ БП «Спе цпостачання» та ТОВ ПК «Техн ологічна комплектація та буд івництво» за період з 1 жовтня 2007 року по 30 вересня 2008 року. Пров еденим аналізом встановлено , що в бухгалтерському та пода тковому обліку шляхом викори стання фіктивних документів , отриманих від ТОВ ПК «Технол огічна комплектація та будів ництво» службові особи МПП ф ірми «Бінар» за вказаний пер іод створили умови для ухиле ння від сплати податків на за гальну суму 1347812,00 грн.

Вона також зазначила, що бра ла участь у проведені планов ої перевірки ПП «Справа» з пи тань дотримання вимог податк ового законодавства за цей ж е період, в ході якої було вста новлено, що між ПП «Справа » було укладено договори на в иконання будівельних робіт з ТОВ ПК «Технологічна компле ктація та будівництво», а так ож ОСОБА_3 з метою виконан ня необхідного об' єму робіт були укладені договори з ТОВ БП «Спецпостачання» та ПП «Т ехсанкомплект», що свідчить про те, що ТОВ ПК «Технологічн а комплектація та будівництв о» роботи не виконувало.

В свою чергу, ТОВ БП «Спецп остачання» згідно додатку 5 « Розшифровки податкових зобо в' язань та податкового кред иту в розрізі контрагентів» до податкової декларації з ПДВ єдиним виконавцем зазна чених будівельних послуг бул о ТОВ «Мережа Інвест Компані » (м. Київ, код ЄДРПОУ 35290971, м. Київ ), яке фактично не здійснювало фінансово-господарську діял ьність з ТОВ «БП» Спецпостач ання», не виконувало робіт на замовлення ТОВ «БП»Спецпост ачання», не складало первинн их документів, які дають прав о на формування валових витр ат та податкового кредиту.

Свідки ревізори-інспектор и ОСОБА_17 та ОСОБА_18, рев ізори-інспектори, які провод или перевірки МПП «Бінар», пі дтвердили дані ними висновки відповідно актів перевірок вказаних підприємств, та вка зали на встановлення фактів надання неправдивих відомос тей, що створювало умови для з аниження податку на додану в артість.

Свідок ОСОБА_19, чиї показ ання були досліджені в суді в порядку ст. 306 КПК України (том 21 а. с. 271-272), показала, що вона у 2007 р оці працювала у ФОП ОСОБА_20 на посаді помічника юриста. 1 1 липня 2007 року директор ТОВ ПК «Технологічна комплектація та будівництво» ОСОБА_3 д оручив їй представляти його інтереси в управлінні з пита нь державної реєстрації юрид ичних осіб та ФОП Полтавсько го міськвиконкому з приводу внесення змін до установчих документів ТОВ ПК «Технологі чна комплектація та будівниц тво», а т.н включення його до с кладу засновників. Про це він виписав довіреність, з якою в она звернулася до управління з питань державної реєстрац ії юридичних осіб та ФОП Полт авського міськвиконкому, де було зареєстровано вказані з міни.

Допитаний в суді свідок О СОБА_5 показав, що приблизно в кінці 2006 року ним було створе но ТОВ ПК «Технологічна комп лектація та будівництво». Да не підприємство було створен е з метою здійснення господа рської діяльності з будівниц тва різноманітних об'єктів, а ле фактично воно не працювал о, ліцензію він не отримував. Д о діяльності т.нюв підприємс тва він не має ніякого віднош ення, всю фінансово-господар ську діяльність вів ОСОБА_3 , якого він спочатку признач ив директором, а потім він ста в засновником цього ТОВ.

Св ідок ОСОБА_21 суду п оказав, що він працював на пос аді комерційного директора ТОВ ПК «Технологічна комплек тація та будівництво» з 2007 рок у. В його обов' язки входило с кладання договорів, ведення переговорів з постачальника ми та замовниками. Право підп ису в товаристві мав ОСОБА_ 3 Виконанням робіт займався останній. Він особисто найма в людей для виконання робіт. ОСОБА_21 угоди з найманими пр ацівниками не укладалися. ТО В ПК «Технологічна комплекта ція та будівництво» з ТОВ «БП «Спецпостачання» не співпра цювало.

Аналогічні показання, які були досліджені в судовому з асіданні в порядку т.. 306 КПК Укр аїни (том 7 а. с. 53, 80), дала свідок ОСОБА_22

Показання названих свідк ів підтверджують факт відсут ності реальних фінасово-госп одарських відносин між ТОВ П К «Технологічна комплектаці я та будівництво» та «Спецпо стачання», що спростовує тве рдження підсудного ОСОБА _3 про це.

Допитані в судовому засіда нні свідки ОСОБА_10, ОСОБ А_23, ОСОБА_11, ОСОБА_12, ОСОБА_8, ОСОБА_23, ОСОБА_1 3, ОСОБА_24, ОСОБА_25, ОС ОБА_26 показали, що ТОВ ПК «Технологічна комплектація та будівництво» їм не знайом е, на даному підприємстві вон и ніколи не працювали, ніяких угод з даним підприємством н е укладали, підписи у трудови х угодах, виконані у графі, де міститься їх прізвища, належ ать не їм. З підсудним не знайо мі.

Свідок ОСОБА_7, показанн я якого були досліджені в суд і в порядку т.. 306 КПК України (то м 9 а. с. 259-261), показав, що в період з 2004 року по кінець 2007 року він п рацював директором Полтавсь кої філії міжнародної адвока цької компанії «Жариков і Сі ніченко». Па початку 2007 року до МАК «Жариков і Сініченко» зв ернувся директор ТОВ ПК «Тех нологічна комплектація та бу дівництво» та попросив надат и юридичну допомогу в оформл еній ліцензії на провадження будівельної діяльності. В по дальшому було укладено догов ір про надання юридичної доп омоги. Потім ОСОБА_7 надав директору ТОВ ПК «Технологі чна комплектація та будівниц тво» перелік документів необ хідних для отримання ліцензі ї. Останній після того як підг отував усі перелічені у спис ку документи, надав їх до МАК « Жариков і Сініченко». Далі да ні документи були передані д о Державної архітектурно-буд івельної інспекції України. Через деякий час, отримав ши ліцензію, він передав її ди ректору ТОВ ПК «Технологічна комплектація та будівництво ». Оплата за надані послуги зд ійснювалася у безготівковій формі. Він не перевіряв відпо відність наданих директором ТОВ ПК «Технологічна компле ктація та будівництво» даних дійсності, також не перевіря в відповідність копій докуме нтів оригіналам. При підписа нні угод присутнім не був та х то їх підписував йому не відо мо.

Допитаний в суді свідок О СОБА_28 показав, що з 30 травня 2 008 року по 15 лютого 2009 року він пр ацював на посаді завідуючого сектору правового забезпече ння в інспекції державного а рхітектурно- будівельного ко нтролю у Полтавській області . Приблизно у січні 2009 року на п ідставі наказу, підписаного начальником Інспекції держа вного архітектурно-будівель ного контролю у Полтавській області ним спільно з ОСОБА _29 проводилася позапланова перевірка за додержанням лі цензійних умов суб' єктом бу дівельної діяльності ТОВ ПК «Технологічна комплектація та будівництво». В ході перев ірки у ТОВ ПК «Технологічна к омплектація та будівництво» було встановлено відсутніст ь матеріально-технічної бази , будівельної техніки, виробн ичих приміщень та інженерно- технічних працівників, які б могли здійснювати загально- будівельні роботи. Він також повідомив, що директор ТОВ ПК «Технологічна комплектація та будівництво» ОСОБА_3 з цього приводу т.нював, що очол юване ним підприємство на пр отязі 2008 року не здійснювало н іяких загально-будівельних р обіт.

Із оголошених в суді в поряд ку т.. 306 КПК України показань с відка ОСОБА_30 (том 3 а. с. 148-150, т ом 15 а. с. 291) слідує, що в грудні 2007 р оку за грошову винагороду в р озмірі 2500 грн. на місяць він пог одився стати директором ТОВ БП «Спецпостачання». Фінансо во-господарської діяльності ТОВ БП «Спецпостачання» він не вів. Рахувався директором вказаного підприємства на п ротязі двох місяців. Чим факт ично займалося ТОВ БП «Спецп остачання», він не знає, чи бул а в підприємства ліцензія на проведення будівельних робі т, йому невідомо, сам ніяких ро біт не виконував. Фактично йо го діяльність полягала в під писанні вже заповнених докум ентів та знятті готівкових к оштів в банку «Фінанси та кре дит». В кінці лютого 2008 року він вийшов зі складу засновникі в ТОВ НП «Спецпостачання» та звільнився з посади директо ра.

Свідок ОСОБА_31 в суді пок азав, що в 2007 році він став дире ктором «Техсанкомплект». Фін ансово-господарської діяльн ості ПП «Техсанкомплект» він не вів, на підприємстві ніхто не працював, чи була в підприє мства ліцензія на проведення будівельних робіт, він не зна є, сам ніяких робіт не виконув ав. Фактично його діяльність полягала в підписанні вже за повнених документів, яких са ме також не пам' ятає, та знят ті готівкових коштів в банку «Фінанси та кредит». В кінці 2 007 року він вийшов зі складу за сновників ПІТ «Техсанкомпле кт» та звільнився з посади ди ректора.

Допитана в суді свідок ОС ОБА_32 показала, що ОСОБА_33 запропонував їй працювати н а фірмі «Бремер» директором, на що вона погодилася. Фінанс ово-господарської діяльност і ТОВ «Бремер» вона не вела. Чи м фактично займалося ТОВ «Бр емер» вона не знає. Чи була в п ідприємства ліцензія на пров едення будівельних робіт, вн а не знає, сама ніяких робіт не здійснювала, а лише підписув ала вже заповнені документи .

Свідок ОСОБА_34, чиї показ ання були досліджені в суді в порядку т.. 306 КПК України (том 7 а . с. 108-110), показала, що вона працюв ала на ТОВ БП «Спецпостачанн я» директором, коли саме не па м' ятає. Замовником на викон ання будівельних робіт та по ставки ТМЦ у ТОВ БП «Спецпост ачання» було ТОВ ПК «Техноло гічна комплектація та будівн ицтво». Також на підприємств і, яке вона очолювала, не було транспортних засобів, праців ників, які могли б здійснюват и загально-будівельні роботи та ліцензії на провадження б удівельної діяльності. Ким в иконувалися будівельні робо ти, вона не пам' ятає. Сама нія ких робіт та поставок ТМЦ не з дійснювала. Для поставки тов арно-матеріальних цінностей вона залучала Київську фірм у, назву якої вона не пам' ята є. Більше постачальників тов ару в неї не було. Пояснити, з к им та яким чином були укладен і договори, як проходили фіна нсово-господарські взаємові дносини між ТОВ БП «Спецпост ачання» та Київською фірмою вона не може.

Із досліджених в суді в поря дку т.. 306 КПК України показань с відка ОСОБА_35 (том 7 а. с. 114-116), с лідує, що в кінці 2007 році за гро шову винагороду в розмірі 500 д оларів США на місяць він пого дився стати директором ПП «Т ехсанкомплект». Фінансово-го сподарської діяльності ПП «Т ехсанкомплект» він не вів. Чи м фактично займалося «Техсан комплект», він не знає. Чи була в підприємства ліцензія на п роведення будівельних робіт , йому невідомо. Сам ніяких роб іт не виконував. Фактично йог о діяльність полягала в підп исанні вже заповнених докуме нтів та знятті готівкових ко штів в банку «Фінанси та кред ит».

Допитані в суді як свідки ди ректор ПП «Справа» ОСОБА_36 , директор «Автотехбуд» ОС ОБА_37, «Цивільбуд» ОСОБА_38 в своїх показах вказують, щ о між їх підприємствами та ТО В ПК «Технологічна комплекта ція та будівництво» укладали ся договори на виконання буд івельних робіт та поставку т оварно-матеріальних цінност ей, їхні працівники будь-яких робіт на замовлених об' єкт ах не виконували, Хто виконув ав роботи, їх не цікавило, оскі льки їм потрібен був лише рез ультат - виконана робота. «Т ехсанкомплект», «Бремер», «С пецпостачання» та «Мережаін вест компані» їм не відомі.

Наведене дає підстави суду вважати, що між ТОВ ПК «Техно логічна комплектація та буді вництво» з підприємствами «Т ехсанкомплект», «Бремер», «С пецпостачання» та «Мережаін вест компані» ніяких фінансо во-господарських відносин не існувало, а так як ТОВ ПК «Тех нологічна комплектація та бу дівництво» власного устатку вання, оснащення та робітник ів не мало, то роботи замовлен і ПП «Справою», «Цивільбуд», « Автотехбуд», «Бінар» виконув алися власними силами підпри ємств.

Виходячи з цього, суд критич но оцінює показання названих свідків, оскільки як встанов лено в суді, підсудний умисно створював шляхом внесення з авідомо неправдивих відомос тей в документи умови для ухи лення очолюваних ними підпри ємств від оподаткування.

Це підтверджується показа ннями працівників ПП «Справа », МПП «Фірма «Бінар», ЗАТ «Цив ільбуд» та ТОВ НВП «Автотехб уд», які фактично виконували загально-будівельні роботи на об' єктах, де вищевказані підприємства нібито замовля ли виконання даних робіт у ТО В ПК «Технологічна комплекта ція та будівництво».

Так, свідки ОСОБА_39, О СОБА_36, ОСОБА_40, ОСОБА_41 , ОСОБА_42, ОСОБА_43, ОСО БА_44, ОСОБА_45, ОСОБА_46, ОСОБА_47, ОСОБА_48, ОСОБА_ 49, ОСОБА_50, ОСОБА_51, О СОБА_52, ОСОБА_53, ОСОБА_54 , ОСОБА_55 в суді, ОСОБА_56 , ОСОБА_57, ОСОБА_58, ОСО БА_59, ОСОБА_60, ОСОБА_61, ОСОБА_62, ОСОБА_63, ОСОБА_ 64, ОСОБА_65, ОСОБА_66, О СОБА_67, ОСОБА_68, ОСОБА_27 , ОСОБА_69, ОСОБА_70, ОСО БА_71, ОСОБА_72, ОСОБА_73, ОСОБА_74, ОСОБА_75, ОСОБА_ 76, ОСОБА_77, ОСОБА_78, О СОБА_79, ОСОБА_80, ОСОБА_81 , ОСОБА_82, ОСОБА_83, ОСО БА_84, ОСОБА_85, ОСОБА_86, ОСОБА_87, ОСОБА_88, ОСОБА_ 89, ОСОБА_90, ОСОБА_91, чиї показання були досліджені в суді в порядку ст. 306 КПК Україн и (том 15 а. с. 171-175, 213- 215, 227-229, 209-210, 216-218, 205-208, 211-212, 27 3, 255, 277, 253-254, 274, 249-250, 251, 288, 293, 280, 296-297, 298-299, 302-303, 300-301, 248, т ом 18 а. с. 281-285, 287-290, 291-299, 300, 304-308, 243-252, 253-254, 255-260, 261, 262 , 263, 264-265, том 19 а. с. 207, 211-212, 217, 234, 233, 231-232, 229-230, 228, 226) підтвердили факт виконан ня ними робіт на підприємств ах, де вони працювали, запереч ивши, що ці роботи виконували сь працівниками ТОВ ПК «Техн ологічна комплектація та буд івництво» або за угодою з ним .

Крім того, вина підсудного п ідтверджується наступними д оказами, які містяться в мате ріалах кримінальної справи:

наказом державної архітек турно-будівельної інспекції за № 4-Л від 10 лютого 2009 року, витя гом з додатку до цього наказу та витягом з протоколу № 2 зас ідання ліцензійної комісії д ержавної архітектурно-будів ельної інспекції, згідно з як ими ТОВ ПК «Технологічна ком плектація та будівництво» ан ульовано ліцензію на проведе ння будівельних робіт (том 9, а . с. 196, 201, 202);

протоколом виїмки та огляд у від І0 жовтня 2008 року, згідно я кого в Державній архітектурн о-будівельній інспекції Укра їни вилучено документи, які Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» надавал о для отримання ліцензії АВ 356 622 на провадження будівельної діяльності, серед яких виявл ено документи, до яких внесен і неправдиві відомості, а сам е: наказ №18-ок від 16 квітня 2007 рок у «Про прийняття на роботу за сумісництвом ОСОБА_10, коп ії трудових книжок НОМЕР_8 ОСОБА_9: НОМЕР_4 ОСОБ А_12; НОМЕР_5 ОСОБА_11; О СОБА_13; НОМЕР_6 ОСОБА_10 та НОМЕР_7 ОСОБА_8 (том 9 а. с. 162-163);

висновком судово-почерко знавчої експертизи № 1341 від 24 б ерезня 2009 року, яким встановле но, що підписи у документах на отримання ліцензії на будів ництво з назвами «Професійна структура та рівень кваліфі кації персоналу ТОВ ПК «Техн ологічна комплектація та буд івництво», «Перелік інженерн о-технічних працівників», «О пис представлених матеріалі в для отримання ліцензії ТОВ ПК «Технологічна комплектац ія та будівництво», «Заява на видачу ліцензії», наказ № 18-ок від 16 квітня 2007 року «Про прийн яття на роботу за сумісництв ом ОСОБА_10, а також у трудов их угодах в графі, де зазначен е прізвище ОСОБА_3, зробле ні написи «копия верна» та пі дписи на копіях трудових кни жок виконані ОСОБА_3;

актом № 52/23-1/31684432 «Про результат и планової виїзної перевірки приватного підприємства ПП «Справа» (код ЄДРПОУ 31684432) з пита нь дотримання вимог податков ого та іншого законодавства за період з 1 січня 2007 року по 30 в ересня 2008 року, яким підтвердж ено факт створення умов для у хилення від сплати податків службовими особами ПП «Справ а» на загальну суму 1969931 грн. у т. ч. в результаті віднесених до валових витрат та податково го кредиту документів по вза ємовідносинах з ТОВ ПК «Техн ологічна комплектація та буд івництво» на суму 1968843 грн. (том 1 1 а. с. 85-147);

висновком судово-економіч ної експертизи №10 від 12 травня 2009 року, яким підтверджені вис новки акту №52/23-1/31684432 «Про резуль тати планової виїзної переві рки приватного підприємства «Справа» (код ЄДРПОУ 31684432) з пит ань дотримання вимог податко вого та іншого законодавства за період з 1 січня 2007 року по 30 в ересня 2008 року (том 15 а. с. 17-34);

актом № 95/23-418/30068728 «Про результа ти планової виїзної перевірк и МПП фірма «Бінар» (код ЄДРПО У 30068728) з питань дотримання вимо г податкового та іншого зако нодавства за період з 01.10.2007 року по 31.12.2008 року від 21.05.2009 року, яким в становлено факт створення ум ов для ухилення від сплати по датків службовими особами МП П фірма «Бінар» на загальну с уму 816877грн. у т.ч. в результаті ві днесених до валових витрат т а податкового кредиту докуме нтів по взаємовідносинах з Т ОВ ПК «Технологічна комплект ація та будівництво» (том 19 а. с . 137-153);

актом № 114 /23-418/30068728 «Про результа ти документальної невиїзної перевірки МПП фірма «Бінар» (код ЄДРПОУ 30068728) з питань дотри мання вимог податкового зако нодавства за період з 1 жовтня 2007 року по 31 грудня 2008 року» від 1 5 червня 2009 року, яким встановле но факт створення умов для ух илення від сплати податків с лужбовими особами МПП фірма «Бінар» на загальну суму 535981 гр н. у т.ч. в результаті віднесен их до валових витрат та подат кового кредиту документів по взаємовідносинах з ТОВ ПК «Т ехнологічна комплектація та будівництво» (том 19 а. с. 154-159);

висновком судово-економіч ної експертизи №29 під 22 вересн я 2009 року, яким підтверджено ви сновки актів №114 /23-418/30068728 «Про рез ультати документальної неви їзної перевірки МПП фірма «Б інар» з питань дотримання ви мог податкового законодавст ва за період з 1 жовтня 2007 року п о 31 грудня 2008 року» від 15 червня 2009 року та №95/23-418/30068728 «Про результа ти планової виїзної перевірк и МГІІІ фірма «Бінар» з питан ь дотримання вимог податково го законодавства, валютного та іншого законодавства за п еріод з 1 жовтня 2007 року по 31 груд ня 2008 року від 21 травня 2009 року (то м 19 а. с. 181-192);

актом №151/23-6/01270598 „Про результат и планової виїзної перевірки Закритого акціонерного това риства «Цивільбуд» код ЄДРПО У 01270598 з питань дотримання вимо г податкового та іншого зако нодавства за період з 1 жовтня 2006 року по 30 червня 2008 року від 28 с ічня 2009 року, яким встановлено факт створення умов для ухил ення від сплати податків слу жбовими особами ЗАТ «Цивільб уд» на загальну суму 3787802 грн. у т .ч. в результаті віднесених до валових витрат та податково го кредиту документів по вза ємовідносинах з ТОВ ПК «Техн ологічна комплектація та буд івництво» на суму 1014905.00 грн. (том 11 а. с. 148-267);

висновком судово-економіч ної експертизи № 8 від 7 травня 2009 року, яким підтверджено вис новок акту №151/23-6/01270598 «Про резуль тати планової виїзної переві рки Закритого акціонерного т овариства «Цивільбуд» код ЄД РПОУ 01270598 з питань дотримання в имог податкового та іншого з аконодавства за період з 1 жов тня 2006 року по 30 червня 2008 року ві д 28 січня 2009 року (том 18 а. с. 24-41);

актом № 2628 /23-8/25159534 від 29.12.2008 р. «Про р езультати позапланової виїз ної перевірки Товариства з о бмеженою відповідальністю Н ВГІ «Автотехбуд» код ЄДРПОУ 25159534 з питань дотримання вимог податкового та іншого закон одавства за період з 1 квітня 2 007 року по 30 вересня 2008 року, яким встановлено факт створення умов для ухилення від сплати податків в результаті відне сення до валових витрат та по даткового кредиту документі в по взаємовідносинах з ТОВ П К «Технологічна комплектаці я та будівництво» на суму 1452978 г рн. (том 11 а. с. 3-84);

протоколом виїмки від 18 сер пня 2008 року, згідно якого в ДПІ у м. Полтава вилучено податко ву звітність ТОВ ПК «Техноло гічна комплектація та будівн ицтво» за період з 2006 по липень 2008 року, до якої ОСОБА_3 вніс завідомо неправдиві відомос ті (том 4 а. с. 56-58, 183-187);

протоколом виїмки від 31 лип ня 2009 року, згідно якого в ДПІ у м. Полтава вилучено податков у звітність ТОВ ПК «Технолог ічна комплектація та будівни цтво» за період з серпня 2008 рок у по жовтень 2008року, до якої О СОБА_3 вніс завідомо неправ диві відомості (том 21 а. с. 36);

протоколом виїмки від 16.10.2009 р оку, згідно якого в ДПІ у м. Пол тава вилучено податкову звіт ність ТОВ ПК «Технологічна к омплектація та будівництво» за період з липня 2008 року по се рпень 2008року, до якої ОСОБА_3 вніс завідомо неправдиві ві домості (том 21 а. с. 281);

протоколом огляду податко вої звітності ТОВ ПК «Технол огічна комплектація та будів ництво» від 16.10.2009 року, в ході як ого встановлено, що ОСОБА_3 вніс завідомо неправдиві ві домості до податкових деклар ацій з податку на додану варт ість та податку на прибуток п ідприємств за період з грудн я 2006 року по жовтень 2008 року та п одав вказану податкову звітн ість до ДПІ у м. Полтава (том 21 а . с. 224-227);

протоколом виїмки від 2 вере сня 2008 року, згідно якого в Філі ї Полтавської регіональному управлінні ВАТ «Банк «Фінан си та кредит» вилучено розд руківку руху коштів ТОВ ПК «Т ехнологічна комплектація та будівництво» за період з січ ня 2007 року по серпень 2008 року (то м 8 а. с. 99-100);

протоколом виїмки від 21 сер пня 2008 року, згідно якого в Філі ї Полтавської дирекції АТ «І ндекс-банк» відповідно прото колу виїмки від 21.08.08 вилучено р оздруківку руху коштів ТОВ П К «Технологічна комплектаці я та будівництво» (том 8 а. с. 52-54);

протоколом виїмки від 12 жов тня 2008 року, згідно якого в Філі ї Полтавської регіональному управлінні ЛАТ «Банк «Фінан си та кредит» вилучено роздр уківку руху коштів ТОВ ПК «Те хнологічна комплектація та б удівництво» за період з серп ня 2008 року по жовтень 2008 року (то м 8 а. с. 242);

протоколом огляду виписок по особових рахунках ТОВ ПК « Технологічна комплектація т а будівництво» від 16 січня 2009 р оку, відповідно до якого вста новлено факти отримання на р озрахункові рахунки ТОВ ПК « Технологічна комплектація т а будівництво» грошових кошт ів від ПБ «Справа», ЗАТ «Циві льбуд», ТОВ «Автотехбуд», МПП «Фірма «Бінар» (том 21 а. с. 269-270);

протоколом виїмки від 9 жовт ня 2008 року, відповідно до якого в Філії Полтавської регіона льного управління ВАТ «Банк «Фінанси та кредит» вилучено грошові чеки ТОВ БП «Спецпос тачання» (том 20 а. с. 1-5);

протоколом виїмки від 8 груд ня 2008 року, згідно якого в Філії Полтавської регіональному у правлінні ВАТ «Банк «Фінанси та кредит» вилучено грошові чеки ТОВ БП «Бремер» (том 20 а. с . 50-54);

протоколом огляду офісног о приміщення ТОВ ПК «Техноло гічна комплектація та будівн ицтов» від 12 серпня 2008 року, в хо ді якого в ТОВ ПК «Технологіч на комплектація та будівницт во» вилучено фінансово-госпо дарські документи по взаємов ідносинах з контрагентами та документи щодо штатних прац івників ТОВ ПК «Технологічна комплектація та будівництво » (том 2 а. с. 2-4);

протоколом огляду первинн их бухгалтерських документі в від 16 жовтня 2009 року, вилучени х в ході досудового слідства у ПП «Справа», ЗАТ «Цивільбу д», ТОВ НВП «Автотехбуд», МПП «Фірма «Бінар» по взаємовід носинам з ТОВ ПК «Технорлогі чна комплектація та будівниц тво», яким встановлено факт в несення в податкові та видат кові накладні, акти виконани х підрядних робіт та довідки про вартість виконаних робі т завідомо неправдивих відом остей директором ТОВ ПК «Тех нологічна комплектація та бу дівництво» ОСОБА_3 (том 21 а. с. 228-266);

іншими матеріалами с прави в їх сукупності.

Проаналізувавши наведе ні докази, суд вважає вину під судного по епізодах № 1 та 2 дов еденою.

Е п і з о д № 3

Підсудний не визнав сво ї вини у вчиненні інкримінов аного йому злочину по цьому е пізоду злочинної діяльності , заявивши, що злочину не вчиню вав. Цього факту не підтверди ли в суді і допитані в ході роз гляду справи свідки.

При розгляді справи в суд і жодного факту ухилення від сплати податку службовими о собами ЗАТ «Цивільбуд», ПП «С права», ТОВ НВП «Автотехбуд» та МПП фірма «Бінар» вироком суду, який би набрав законної сили, не встановлено, так як т акі вироки судами не постано влялись. Твердження про ухил ення від сплати податків слу жбовими особами названих вищ е підприємств в постанові пр о притягнення підсудного як обвинуваченого по справі є л ише припущенням слідчого.

Відповідно до ч. 3 ст. 62 Конс титуції України обвинувачен ня не може ґрунтуватися на до казах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущення х. Усі сумніви щодо доведенос ті вини особи тлумачаться на її користь.

Суд вважає, що оскільки у в изначеному законом порядку н е встановлено факту ухилення від сплати податку, то не може мати місця і посібництва в ць ому в діях підсудного, а тому п риходить до висновку про нед оведеність його вини в цьому .

Суд перевірив усі докази, н адані сторонами по факту пос обництва підсудним в ухиленн і від сплати податків і вичер пав усі можливості по збиран ню нових доказів по справі.

Виходячи з наведеного, с уд приходить до висновку про недоведеність його вини у вч иненні злочину, передбаченог о ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 212 КК України і вв ажає за необхідне виправдати його за вказаними епізодом.

Суд кваліфікує дії підсу дного по епізоду № 1 за ч. 2 ст. 205 К К України, так як він скоїв уми сні дії, які виразилися у прид банні суб' єкта підприємниц ької діяльності (юридичної о соби) ТОВ «ПК «Технологічна к омплектація та будівництво» з метою прикриття незаконно ї діяльності та здійснення в идів діяльності щодо яких є з аборона; по епізоду № 2 за ч. 2 ст . 366 КК України, оскільки він вчи нив умисні дії, які вира зилися в службовому підробл енні, тобто внесенні службов ою особою до офіційних докум ентів завідомо неправдивих в ідомостей, а також складанні та видачі завідомо неправди вих документів, що спричинил о тяжкі наслідки.

Обставин, які пом' як шують або обтяжують покаранн я підсудного, суд не знаходит ь.

Виходячи з загальних зас ад призначення покарання, ви значених статтею 65 КК України , суд враховує ступінь тяжкос ті вчиненого злочину, конкре тні обставини справи, особу в инного та обставини, що вплив ають на призначення покаранн я.

Суд враховує, що скоєні підсудним злочини відповідн о до ч. 3 ст. 12 КК України віднося ться до злочинів середньої т яжкості.

При призначенні покар ання суд враховує також те, що до кримінальної відповідаль ності підсудний притягуєтьс я вперше, його позитивну хара ктеристику за місцем прожива ння і роботи, наявність на йог о утриманні малолітньої дити ни, і приходить до висновку п ро необхідність призначення покарання підсудному ОСОБ А_3 у виді позбавлення волі, я ке буде необхідним й достатн ім для його виправлення, попе редження вчинення нових злоч инів та соціальної реабіліта ції і в повній мірі відповіда тиме його меті.

В судовому засіданні в становлено, що підсудний має на утриманні малолітню донь ку ОСОБА_86, ІНФОРМАЦІЯ_4 , що підтверджується копією с відоцтва про її народження і на день набрання чинності За коном не позбавлений батькі вських прав.

Підсудний не заперечу є проти застосування щодо нь ого амністії і надав суду пис ьмову згоду на це.

Відповідно до ст атті 6 Закону підлягають звіл ьненню від кримінальної відп овідальності в порядку та на умовах, визначених ним, особи , які підпадають під дію статт і 1 цього Закону, кримінальні с прави стосовно яких перебува ють у провадженні органів ді знання, досудового слідства чи не розглянуті судами, а так само розглянуті судами, але в ироки не набрали законної си ли, про злочини, вчинені до наб рання цим Законом чинності.

Відповідно до п. «в» ст . 1 Закону звільненню підлягаю ть особи, не позбавлені батьк івських прав, які на день набр ання чинності Законом мають дітей, яким не виповнилося 18 р оків.

Судом встановле ні наявні підстави для задов олення клопотання підсудног о про застосування щодо ньог о Закону, а тому суд приходить до висновку про необхідніст ь звільнення його від покара ння в зв' язку з амністією.

Цивільний позов по сп раві не заявлено.

Питання про речові док ази суд вирішує відповідно д о вимог статті 81 КПК України.

Керуючись пунктом «в» статті 1, статтями 6, 9 та 10 Закон у України «Про амністію» від 12 грудня 2008 року, статтями 321, 323, 32 4 та ч. 4 ст. 327 КПК України, суд,

з а с у д и в :

ОСОБА_3 визнати винним у вчиненні зл очинів, передбачених ч. 2 ст. 205 т а ч. 2 ст. 366 КК України і засудити його:

за ч. 2 ст. 205 КК України на три роки позбавлення волі;

за ч. 2 ст. 366 КК України на чот ири роки позбавлення волі з п озбавленням права виконуват и організаційно-розпорядчі ф ункції строком на два роки.

На підставі ч. 1 ст. 70 КК Ук раїни остаточне покарання за судженому визначити шляхом п оглинення менш суворого пока рання більш суворим у виді по збавлення волі строком на чо тири роки з позбавленням пра ва виконувати організаційно -розпорядчі функції строком на два роки.

Звільнити засудженого ОСОБА_3 від покарання внасл ідок акта амністії на підста ві пункту «в» статті 1, статей 6, 9 та 10 Закону України «Про амн істію» від 12 грудня 2008 року.

За ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 212 КК України виправдати ОСОБА_3 за нед оведеністю його вини у вчине нні цього злочину.

Запобіжний захід до на брання вироком законної сили , обраний щодо засудженого у в иді підписки про невиїзд, зал ишити без змін.

Речові докази зберіга ти при матеріалах справи (том 22 а. с. 145-166).

Арешт, накладений на розр ахункові рахунки ТОВ ПК «Тех нологічна комплектація та бу дівництво» № НОМЕР_1, №НО МЕР_2 на загальну суму 97,26 грн. та на готівкові кошти, що були вилучені в ході огляду автом обіля «Honda Civic», д. н. з. НОМЕР_10 на загальну суму 2100 грн. (том 8 а.с . 217), - зняти.

Вирок може бути оскарж ено в апеляційний суд Полтав ської області через районний суд протягом п' ятнадцяти д іб з моменту його проголошен ня.

Суддя А.Г.Савченко

СудОктябрський районний суд м.Полтави
Дата ухвалення рішення20.08.2010
Оприлюднено09.09.2010
Номер документу11021989
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —1-180/10

Ухвала від 10.11.2020

Кримінальне

Інгулецький районний суд м.Кривого Рогу

Князєва Н. В.

Постанова від 18.09.2020

Кримінальне

Жидачівський районний суд Львівської області

Равлінко Р. Г.

Вирок від 20.04.2010

Кримінальне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Рудніцький В. А.

Вирок від 25.08.2010

Кримінальне

Іванківський районний суд Київської області

Грищенко Т. М.

Вирок від 06.12.2010

Кримінальне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Шелесько В. Д.

Вирок від 22.11.2010

Кримінальне

Ширяївський районний суд Одеської області

Вирок від 22.02.2010

Кримінальне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Пшеничний І. А.

Вирок від 26.10.2010

Кримінальне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Єфименко В. І.

Вирок від 30.09.2010

Кримінальне

Жидачівський районний суд Львівської області

Галій О. Й.

Постанова від 28.09.2010

Кримінальне

Жидачівський районний суд Львівської області

Галій О. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні