Ухвала
від 07.12.2023 по справі 199/6332/23
ТРЕТІЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТРЕТІЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

07 грудня 2023 року м. Дніпросправа № 199/6332/23

Третій апеляційний адміністративний суд у складі колегії суддів:

головуючого судді (доповідача) Іванова С.М.,

суддів: Чередниченка В.Є., Шальєвої В.А.,

за участю секретаря судового засідання Темченко Є.П.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Дніпрі клопотання ОСОБА_1 про розгляд справи у закритому судовому засіданні у справі за апеляційними скаргами ОСОБА_2 та ОСОБА_1 на рішення Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська від 20.09.2023 в адміністративній справі №199/6332/23 за позовом ОСОБА_2 до Департаменту патрульної поліції, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: інспектор третього батальйону другої роти Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області Департаменту патрульної поліції Куксов Станіслав Анатолійович про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення,-

В С Т А Н О В И В :

Ухвалами Третього апеляційного адміністративного суду від 13.11.2023 року відкрито апеляційне провадження за апеляційними скаргами ОСОБА_2 та ОСОБА_1 на рішення Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська від 20.09.2023 в адміністративній справі №199/6332/23 та призначено розгляд справи у відкритому судовому засіданні о 13:00 годин 23 листопада 2023 року.

ОСОБА_1 було заявлено клопотання про розгляд справи в закритому судовому засіданні з метою забезпечення нерозголошення таємної інформації про стан здоров`я останнього.

Розглянувши вказане клопотання, колегія суддів апеляційного суду дійшла висновку щодо необхідності його часткового задоволення, з огляду на наступне.

Відповідно до ч.ч. 8-10 ст. 10 КАС України, розгляд справи у закритому судовому засіданні проводиться у випадках, коли відкритий судовий розгляд може мати наслідком розголошення таємної чи іншої інформації, що охороняється законом, необхідності захисту особистого та сімейного життя людини, а також в інших випадках, визначених законом.

Про розгляд справи у закритому судовому засіданні постановляється ухвала.

Суд ухвалою може оголосити судове засідання закритим повністю або оголосити закритою його частину.

Розгляд справи та вчинення окремих процесуальних дій у закритому судовому засіданні проводиться з додержанням правил здійснення адміністративного судочинства. Під час такого розгляду можуть бути присутні лише учасники справи, а в разі необхідності - свідки, експерти, спеціалісти, перекладачі. Суд попереджає зазначених осіб про обов`язок не розголошувати інформацію, для забезпечення захисту якої розгляд справи або вчинення окремих процесуальних дій відбуваються в закритому судовому засіданні.

Згідно з ст. 2 Закону України «Про доступ до судових рішень» рішення суду проголошується прилюдно, крім випадків, коли розгляд справи проводився у закритому судовому засіданні. Кожен має право на доступ до судових рішень у порядку, визначеному цим Законом.

Судові рішення є відкритими та підлягають оприлюдненню в електронній формі не пізніше наступного дня після їх виготовлення і підписання, крім ухвал про арешт майна та тимчасовий доступ до речей та документів у кримінальних провадженнях, які підлягають оприлюдненню не раніше дня їх звернення до виконання. Судові рішення також можуть публікуватися в друкованих виданнях із додержанням вимог цього Закону.

Якщо судовий розгляд відбувався у закритому судовому засіданні, судове рішення оприлюднюється з виключенням інформації, яка за рішенням суду щодо розгляду справи у закритому судовому засіданні підлягає захисту від розголошення. У визначених законом випадках судове рішення про надання дозволу на проведення розвідувального заходу або про відмову в наданні такого дозволу, винесене у закритому судовому засіданні, не оприлюднюється і не публікується.

Відтак, оскільки заявлене ОСОБА_1 клопотання про розгляд справи в закритому судовому засіданні пов`язане з нерозголошенням таємної інформації про стан здоров`я останнього, колегія суддів апеляційного суду дійшла висновку щодо необхідності його частково задоволення та необхідності проводення розгляду даної справи у закритому судовому засіданні в частині надання пояснень та дослідження доказів, пов`язаних зі станом здоров`я ОСОБА_1 . В решті клопотаня не підлягає задоволенню.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. 10 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання ОСОБА_1 про розгляд справи у закритому судовому засіданні - задовольнити частково.

Проводити розгляд справи №199/6332/23 у закритому судовому засіданні під час надання пояснень та дослідження доказів пов`язаних з інформацією щодо стану здоров`я ОСОБА_1 .

В задоволенні решти клопотання відмовити.

Попередити учасників справи про обов`язок не розголошувати інформацію відносно стану здоров`я ОСОБА_1 .

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Головуючий - суддяС.М. Іванов

суддяВ.Є. Чередниченко

суддяВ.А. Шальєва

СудТретій апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення07.12.2023
Оприлюднено15.12.2023
Номер документу115628137
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи щодо забезпечення громадського порядку та безпеки, національної безпеки та оборони України, зокрема щодо дорожнього руху, транспорту та перевезення пасажирів, з них дорожнього руху

Судовий реєстр по справі —199/6332/23

Постанова від 21.12.2023

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Іванов С.М.

Ухвала від 07.12.2023

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Іванов С.М.

Ухвала від 07.12.2023

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Іванов С.М.

Ухвала від 13.11.2023

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Іванов С.М.

Ухвала від 13.11.2023

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Іванов С.М.

Ухвала від 20.10.2023

Адміністративне

Амур-Нижньодніпровський районний суд м.Дніпропетровська

СПАЇ В. В.

Ухвала від 12.10.2023

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Іванов С.М.

Рішення від 20.09.2023

Адміністративне

Амур-Нижньодніпровський районний суд м.Дніпропетровська

СПАЇ В. В.

Ухвала від 20.09.2023

Адміністративне

Амур-Нижньодніпровський районний суд м.Дніпропетровська

СПАЇ В. В.

Ухвала від 15.08.2023

Адміністративне

Амур-Нижньодніпровський районний суд м.Дніпропетровська

АВРАМЕНКО А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні