Ухвала
від 24.11.2010 по справі 12/208пн
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

24.11.10 р. Спра ва № 12/208пн

Господарський суд Донец ької області у складі судді: Склярук О.І.

при секретарі судового зас ідання Здоренко В.В.

розглянувши матеріали спр ави

за позовом: 1. ОСОБА_1, м. Ма ріуполь, 2. ОСОБА_2, м. Маріуп оль, 3. ОСОБА_3, м.Маріуполь, 4. ОСОБА_4, м.Маріуполь

до відповідачів: 1. Орендног о підприємства „Маріупольсь кий металургійний комбінат ім. Ілліча”, м.Ма ріуполь; 2. Відкритого (публіч ного) акціонерного товариств а „Маріупольський металургі йний комбінат ім. Ілліча”, м.Ма ріуполь; 3. Приватне акціонерн е товариство „Ілліч-Сталь”, м .Маріуполь; 4. Організації орен дарів “Маріупольського мета лургійного комбінату ім.Іллі ча” м. Маріуполь; 5. Державного реєстратора Маріупольської міської ради, м. Маріуполь; 6. Фонду державного ма йна України, м. Київ

про 1. визнання недійсною де ржавну реєстрацію Відкритог о акціонерного товариства „М аріупольський металургійни й комбінат ім. Ілліча”, м.Маріу поль внаслідок допущених при його створенні порушень, які не можна усунути; 2. визнання н едійсною державну реєстраці ю Закритого акціонерного тов ариства „Ілліч - сталь”, м.Ма ріуполь внаслідок допущених при його створенні порушень , які не можна усунути

За участю представників ст орін:

від позивача 1 - ОСОБА_1 особисто

від позивача 2 - ОСОБА_1 за довіреністю

від позивача 3 - ОСОБА_3 особисто

від позивача 4 - ОСОБА_4 особисто

від відповідача 1- не з' яв илися

від відповідача 2- Чомаєва І.А. за довіреністю, Яшта С.Л . за довіреністю

від відповідача 3- Петре нко В.С. за довіреністю

від відповідача 4- не з' яв илися

від відповідача 5- не з' яв илися

від відповідача 6- Лисен ко Л.М. за довіреністю

1. ОСОБА_1, м. Маріуп оль; 2. ОСОБА_2, м. Маріуполь, 3. ОСОБА_3, м .Маріуполь, 4. ОСОБА_4, м.Марі уполь звернулися до господа рського суду з позовною заяв ою до відповідачів: 1. Орендно го підприємства „Маріупольс ький металургійний комбінат ім. Ілліча”, м.Маріуполь; 2. Відкритого (публічного) акціонерного товариства „Ма ріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча”, м.Маріуп оль; 3. Закритого акціонерного товариства „Ілліч - сталь” , м.Маріуполь; 4. Організ ації орендарів “Маріупольсь кого металургійного комбіна ту ім.Ілліча” м. Маріуполь; 5. Де ржавного реєстратора Маріуп ольської міської ради, м. Марі уполь; 6. Фонду державного майн а України, м. Київ про 1. визнанн я недійсною державну реєстра цію Відкритого акціонерного товариства „Маріупольський металургійний комбінат ім. І лліча”, м.Маріуполь внаслідо к допущених при його створен ні порушень, які не можна усу нути; 2. визнання недійсною дер жавну реєстрацію Закритого а кціонерного товариства „Ілл іч - сталь”, м.Маріуполь внас лідок допущених при його ств оренні порушень, які не можна усунути.

Ухвалою від 10.11.2010р. було здійс нено заміну Закритого акціон ерного товариства „Ілліч - сталь”, м.Маріуполь на його пр авонаступника Приватне акці онерне товариство „Ілліч-Ста ль”, м.Маріуполь.

В судове засідання позивач і та представники відповіда чів 2,3,6 з' явились.

В судове засідання пр едставники відповідачів 1,4,5 н е з' явились.

На адресу суду від по зивачів надійшло клопотанн я про долучення до матеріалі в справи письмових пояснень, які не змінюють підстав позо ву, однак зазначених пояснен ь до клопотання не надано.

Представники позивач а пояснили, що у даному клопот анні йде мова про письмові по яснення, які були надані на по передньому судовому засідан ні. У зв”язку з чим, суд, зазнач ає, що вказані письмові поясн ення вже долучені до матеріа лів справи та містяться на ар кушах справи 78-88, том справи 2.

Від позивачів надійш ло клопотання про заміну від повідача Державного реєстр атора Маріупольської місько ї ради, м. Маріуполь на Державн ого реєстратора Донецької мі ської ради, м. Донецьк.

Суд в задоволенні кло потання відмовляє, оскільки Державний реєстратор Донець кої міської ради, м. Донецьк не проводив жодної реєстраційн ої дії, які оспорюються позив ачами, а отже не може бути відп овідачем по даній справі.

Крім того, позивачі п росять суд замінити відповід ача Закрите акціонерне т овариство „Ілліч - сталь”, м .Маріуполь на Товариство з об меженою відповідальністю „І лліч-Сталь”, с. Заможне, Тельма новський район, Донецької об ласті, так як воно не виключен о з Єдиного державного реєст ру України.

Відповідно до Статуту Прив атного акціонерного товарис тва „Ілліч-Сталь”: Приватне а кціонерне товариство „Ілліч -Сталь” є правонаступником у повному обсязі майна, прав та обов”язків Закритого акціон ерного товариства „Ілліч-Ста ль”. Також, згідно Довідки з Єд иного державного реєстру юри дичних осіб та фізичних осіб - підприємців „запис 14 від 02.0 7.2010р” державним реєстратором проведена „державна реєстра ція змін до установчих докум ентів юридичної особи”, відп овідно до якої Закрите ак ціонерне товариство „Ілліч-С таль” було перереєстроване с аме на Приватне акціонерне т овариство „Ілліч-Сталь”, а не на Товариство з обмеженою ві дповідальністю „Ілліч-Сталь ”. Як, вже зазначалось, ухвалою від 10.11.2010р. було здійснено замі ну Закритого акціонерного то вариства „Ілліч - сталь”, м.М аріуполь на його правонаступ ника Приватне акціонерне тов ариство „Ілліч-Сталь”, м.Марі уполь, а отже дане клоптання п озивачів є таким, що не підляг ає задоволенню.

Позивач3 надав клопот ання про витребування у Това риства з обмеженою відповіда льністю „Об”єднана реєстрац ійна компанія” (83050, м. Донецьк, в ул. Університетська, 52) витяг п ро операції з іменними акція ми ВАТ (ПАТ) „ММК ім. Ілліча” на ім”я ОСОБА_3.

Клопотання судом зад оволено.

Позивачі надали до суду док ази надіслання на адресу від повідачів копії позовної зая ви та письмове пояснення по с праві, позовні вимоги підтри мують.

Представник відпові дача2 надав письмовий відзив по справі з відповідними док ументами, проти позовних вим ог заперечує.

Від представника відповід ача3 надійшло клопотання про долучення до матеріалів спр ави документів, які свідчать про непідвідомчість даної с прави господарським судам.

Клопотання судом зад оволено.

Від відповідача6 наді йшов письмовий відзив по спр аві, проти позовних вимог зап еречує. Крім того, представни к відповідача6 надав клопота ння про продовження строку р озгялду справи на 15 днів.

Клопотання судом зад оволено.

У зв' язку з неявкою в судове засідання представн иків відповідачів 1,4,5 та необх ідністю у витребуванні додат кових документів, суд відкла дає розгляд справи.

На підставі вищевикл аденого та керуючись п.1, п.3 ст. 77, ст. 86 ГПК України, господарсь кий суд, -

У Х В А Л И В:

Продовжити строк розгля ду справи на 15 днів до 14.12.10 року .

Відкласти розгляд сп рави на 14:30 год. 06.12.10 року.

Витребування у Товари ства з обмеженою відповідаль ністю „Об”єднана реєстрацій на компанія” (83050, м. Донецьк, вул . Університетська, 52) витяг про операції з іменними акціями ВАТ (ПАТ) „ММК ім. Ілліча” на ім ”я ОСОБА_3 (ІНФОРМАЦІЯ_1 , паспорт НОМЕР_1, 20.11.1997р. Ілл ічівським РВ Маріупольськог о МУУМВСУкраїни в Донецькій області)

Явка представників сторін у судове засідання об ов' язкова.

Суддя Склярук О.І.

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення24.11.2010
Оприлюднено29.11.2010
Номер документу12458438
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —12/208пн

Ухвала від 08.08.2011

Господарське

Вищий господарський суд України

Мирошниченко C.B.

Ухвала від 13.05.2011

Господарське

Вищий господарський суд України

Козир Т.П.

Постанова від 28.02.2011

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Величко Н.Л.

Ухвала від 07.02.2011

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Величко Н.Л.

Ухвала від 24.01.2011

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Величко Н.Л.

Ухвала від 27.12.2010

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Алєєва І.В.

Рішення від 06.12.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Склярук О.І.

Ухвала від 24.11.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Склярук О.І.

Ухвала від 14.10.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Склярук О.І.

Ухвала від 29.09.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Склярук О.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні