Постанова
від 11.06.2009 по справі 4-155
ВІЙСЬКОВИЙ МІСЦЕВИЙ СУД КИЇВСЬКОГО ГАРНІЗОНУ

№ 4-155

ПОСТАНОВА

11 червня 2009 року м. Київ

Голова військового місцев ого суду Київського гарнізон у полковник юстиції ПРИСЯЖНЮ К О.Б., за участю старшого прок урора відділу військової про куратури Центрального регіо ну України підполковника юст иції КОНЕЦУЛА Р.В., розглянувш и подання слідчого в особлив о важливих справах військово ї прокуратури Центрального р егіону України капітана юсти ції Коваля І.П. про надання доз волу на проведення обшуку в ж итлі за місцем проживання та реєстрації ОСОБА_1, -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий в особливо важлив их справах військової прокур атури Центрального регіону У країни за згодою заступника військового прокурора Центр ального регіону України, зве рнувся до суду з поданням про надання дозволу на проведен ня обшуку в житлі за місцем пр оживання та реєстрації ОСО БА_1 за адресою: АДРЕСА_1.

При цьому старший слідчий п осилається на те, що військов ою прокуратурою Центральног о регіону України розслідуєт ься кримінальна справа № 09405004 з а фактом зловживання посадов ими особами державного підпр иємства Міністерства оборон и України «Укроборонпостача льник» службовим становищем та службового підроблення, щ о спричинило тяжкі наслідки, за ознаками злочинів, передб ачених ч.2 ст. 364 та ч. 2 ст. 366 КК Укра їни.

У ході досудового слідства встановлено, що внаслідок не законних дій службових осіб ДП МОУ «Укроборонпостачальн ик», в порушення чинного зако нодавства України, в інтерес ах ТОВ «ВО«Іліташ» без погод ження із власником майна, в ос обі Міністерства оборони Укр аїни, з володіння держави, від чужено нежитлову будівлю заг альною площею 1007, 9 кв. метрів, як а розташована за адресою: м. Ки їв, віл. Якіра, буд. 13, літера «Б» , що спричинило тяжкі наслідк и.

Встановлено, що протягом з 1 2 травня 2009 року по даний час до прокуратури регіону неоднор азово викликався для допиту як свідок ОСОБА_1, яким під писувалась відповідна угода з службовими особами ДП МОУ « Укроборонпостачальник», при цьому йому було повідомлено про необхідність видачі для виїмки оригіналів документі в, що стали підставою для офор млення ТОВ «ВО«Іліташ» права власності на вищевказане не рухоме майно, на що останній в имоги органів прокуратури іг норував та на допити без пова жних причин не прибував.

Старший прокурор відділу в ійськової прокуратури Центр ального регіону України в су довому засіданні підтримав п одання.

Вивчивши матеріали справи , подання, заслухавши думку ст аршого прокурора відділу вій ськової прокуратури Централ ьного регіону України, вважа ю, що подання є обгрунтованим та таким, що підлягає задовол енню, оскільки в житлі за місц ем проживання та реєстрації ОСОБА_1 за адресою: АДРЕС А_1, можуть знаходитись доку менти та предмети, які мають з начення для встановлення іст ини у справі.

Враховуючи викладене, кер уючись вимогами ст. 177 КПК Укра їни, -

ПОСТАНОВИВ:

Подання слідчого в особли во важливих справах військов ої прокуратури Центрального регіону України капітана юс тиції Коваля І.П.- задовольнит и.

Провести обшук в житлі за мі сцем проживання та реєстраці ї ОСОБА_1 за адресою: АДР ЕСА_1.

Постанова оскарженню не п ідлягає.

Дата ухвалення рішення11.06.2009
Оприлюднено10.05.2011
Номер документу15119991
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-155

Постанова від 09.08.2011

Кримінальне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Стоматов Е. Г.

Постанова від 11.06.2009

Кримінальне

Військовий місцевий суд Київського гарнізону

Присяжнюк О.Б.

Постанова від 22.04.2011

Кримінальне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Корман О. В.

Постанова від 11.06.2009

Кримінальне

Військовий місцевий суд Київського гарнізону

Присяжнюк О.Б.

Постанова від 24.12.2010

Кримінальне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Бобрушко Віталій Іванович

Постанова від 24.12.2010

Кримінальне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Бобрушко Віталій Іванович

Постанова від 15.10.2010

Кримінальне

Волноваський районний суд Донецької області

Гальченко Ірина Василівна

Постанова від 20.12.2010

Кримінальне

Канівський міськрайонний суд Черкаської області

Дубенець Михайло Іванович

Постанова від 08.11.2010

Кримінальне

Дубенський міськрайонний суд Рівненської області

Ралець Руслан Васильович

Постанова від 16.02.2010

Кримінальне

Ленінський районний суд м. Запоріжжя

Лихосенко Маргарита Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні