Постанова
від 13.05.2011 по справі 4-992/11
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 4-992/11

П О С Т А Н О В А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

м. Луцьк 05 т равня 2011 року

Луцький міськрайонний с уд Волинської області під го ловуванням:

судді - Остапука В.І.,

з участю секретаря - Полетило К.С.,

прокурора - Скучинського В.Є .,

особи, яка подала скаргу - ОСОБА_1,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі су ду в місті Луцьку справу за ск аргою ліквідатора СГ ТОВ «Ст арк-Агро»ОСОБА_1 на постан ову оперуповноваженого СКР Л уцького РВ УМВС України у Вол инській області про відмову в порушенні кримінальної спр ави від 23 березня 2011 року, -

В С Т А Н О В И В:

Скаржник ОСОБА_1 звер нувся до Луцького міськрайон ного суду Волинської області зі скаргою на постанову опер уповноваженого СКР Луцького РВ УМВС України у Волинській області Луцюка В.Р. про ві дмову в порушенні кримінальн ої справи від 23 березня 2011 року по факту зникнення двигуна Я МЗ-240 до трактора К-701, що знаходи вся на території тракторної бригади, належної ТОВ «Кріс-В іт Україна»за відсутністю ск ладу злочину. Просить скаргу задовольнити, скасувати пос танову оперуповноваженого С КР Луцького РВ УМВС України у Волинській області Луцюка В.Р. про відмову в порушенні кримінальної справи від 23 бер езня 2011 року з підстав, викладе них в скарзі.

Заслухавши думку учасникі в, зокрема, скаржника ОСОБА _3, який скаргу підтримав та п росив її задовольнити, оскіл ьки винесена постанова є нез аконною та необґрунтованою з наступних підстав: згідно вк азівки ОСОБА_4 та ОСОБА_5 , які є посадовими особами Т ОВ «Кріс-Віт Україна», було де монтовано двигун від трактор а, який є власністю ТОВ «Старк -Агро», хоча вказані службові особи не мають правового від ношення до користування земе льною ділянкою, на якій знахо дився трактор, зі звернень та повідомлень вказаних осіб в бачається їх обізнаність про належність цього майна саме ТОВ «Старк-Агро», крім того хо ча двигун і повернутий ОСОБ А_6, однак при його демонтува нні було пошкоджено техніку вцілому; думку прокурора, яки й вважає, що скарга ОСОБА_3 не підлягає до задоволення, о скільки перевірка була прове дена повно та об' єктивно, а в инесена постанова є законною , дослідивши матеріали скарг и та матеріали, які стали підс тавою для прийняття рішення про відмову в порушенні крим інальної справи, суд вважає, щ о скаргу ОСОБА_3 слід зали шити без задоволення.

Судом встановлено, що згідн о рішення Одерадівської сіль ської ради Луцького району В олинської області №25/16 від 25.05.2010 року орендарем тракторної бр игади є ТОВ «Кріс-Віт Україна », на вказаній території знах одиться с/г техніка ТОВ «Стар к-Агро», в матеріалах справи н аявні неодноразові зверненн я директора ТОВ «Кріс-Віт Укр аїна»до ТОВ «Старк-Агро»з ви могою забрати вказану технік у з даної території, ОСОБА_6 , який придбав вказаний двигу н, в даний час повернув його, а тому спір, який виник між ТОВ «Старк-Агро»та ТОВ «Кріс-Віт Україна»підлягає вирішенню в порядку цивільного судочи нства, крім того, при прийнятт і рішення оперуповноваженим СКР Луцького РВ УМВС України у Волинській області від 23.03.2011 року було дотримано вимоги с т.ст.22, 99 КПК України, а тому, суд приходить до висновку, що ска ргу ОСОБА_3 на постанову о перуповноваженого СКР Луцьк ого РВ УМВС України у Волинсь кій області Луцюка В.Р. пр о відмову в порушенні кримін альної справи від 23 березня 2011 року слід залишити без задов олення.

На підставі наведеного, ке руючись ст.236-2 КПК України, суд -

П О С Т А Н О В И В:

Скаргу ліквідато ра СГ ТОВ «Старк-Агро»ОСОБА _1 на постанову оперуповнов аженого СКР Луцького РВ УМВС України у Волинській област і про відмову в порушенні кри мінальної справи від 23 березн я 2011 року по факту зникнення дв игуна ЯМЗ-240 до трактора К-701, що з находився на території тракт орної бригади, належної ТОВ « Кріс-Віт Україна»за відсутні стю складу злочину, - зали шити без задоволення.

На постанову протя гом семи діб з дня її винесенн я може бути подана апеляція д о апеляційного суду Волинськ ої області.

ГОЛОВУЮЧИЙ:

СудЛуцький міськрайонний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення13.05.2011
Оприлюднено06.06.2011
Номер документу15368157
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-992/11

Постанова від 05.07.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Башмаков Є. А.

Постанова від 25.11.2011

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Прошутя І. Д.

Постанова від 18.06.2011

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Донецька

Данилюк О. С.

Постанова від 17.06.2011

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Кузьменко В. А.

Постанова від 23.05.2011

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Мурашко М. І.

Постанова від 16.06.2011

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Постанова від 12.04.2011

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Музичук Н.Ю. Н. Ю.

Постанова від 19.05.2011

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Рибалко Н. І.

Постанова від 13.05.2011

Кримінальне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Остапук В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні