Постанова
від 27.07.2011 по справі 4-1024/11
СУВОРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХЕРСОНА

Справа № 4-1024/11

ПОСТАНОВА

іменем України

27.07.2011 суддя Суворовсь кого районного суду м. Херсон а Біднина О.В., за участю проку рора Кістірьова Я.С., розгляну вши подання слідчого з ОВС СВ ПМ ДПА в Херсонській області майора податкової міліції Дятчина А.П., про проведення обшуку домоволодіння, що нал ежить ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4 за адресою: АДРЕСА _1, -

В С Т А Н О В И В:

Слідчий з ОВС СВ ПМ Д ПА в Херсонській області май ор податкової міліції Дятчина А.П., звернулась до суду із поданням про прове дення обшуку домоволодіння, що належить на праві приватн ої спільної часткової власно сті ОСОБА_2, ОСОБА_3, О СОБА_4 за адресою: АДРЕСА_1 , в якому зазначив, що в провад женні СВ ПМ ДПА в Херсонській області знаходиться криміна льна справа № 330110-11, порушена від носно гр. ОСОБА_2 за ознака ми злочинів, передбачених ч. 1 ст. 204, ч.3 ст. 204 КК України.

Також в поданні зазначено , що в ході досудового слідств а встановлено, що 23.03.2011 року бул а проведена оперативна закуп івля фальсифікованих алкого льних напоїв. Біля подвір' я АДРЕСА_2 у м. Херсоні у гром адянки ОСОБА_2 було закупл ено вісімдесят пляшок горілк и ємкістю 0,5 літра кожна, варті стю 10 грн. за пляшку на загальн у суму 800 грн. На всіх закуплени х пляшках горілки містились етикетки: на 40 пляшках - з нап исом «Горілка «Новомосковсь ка»єм. 0,5л., виробник ПП «МАВІ»м . Херсон, смт. Антонівка, вул. Кр имська, 57 (виготовлено: АР Крим , м. Судак, вул. Алуштинська, 47-б)» ; на 40 пляшках - з написом «Гор ілка «Російська класична»єм . 0,5л., виробник ПП «МАВІ»м. Херс он, смт. Антонівка, вул. Кримсь ка, 57 (виготовлено: АР Крим, м. Су дак, вул. Алуштинська, 47-б)», а та кож були марковані марками а кцизного збору з ознаками пі дробки.

Слідчий в поданні зазначає , що згідно висновку спеціалі ста № 768 від 29.03.2011 року, складеног о спеціалістами відділу спец іальних видів досліджень нау ково-дослідного експертно-кр иміналістичного центру при У МВС України в Миколаївській області: «Надані для проведе ння дослідження зразки ріди ни в десяти пляшках не є горіл кою, та являються водно-спирт овою сумішшю з об' ємною час ткою етилового спирту від 34,5 д о 35,2% об' ємних. Надані на досл ідження десять скляних пляшо к, містять водно-спиртову сум іш, яка за органолептичними п оказниками, та за такими фізи ко-хімічними показниками, як - міцність, масова концентр ація сивушного маслу не відп овідаї вимогам діючого держа вного стандарту на даний вид алкогольної продукції - ДСТ У 4256:2003 «Горілки та горілки особ ливі. Технічні умови». Надані для проведення дослідження зразки рідини містять у своє му складі денатируючу домішк у - толуол, який входить до чи нного Переліку денатируючих добавок в редакції, затвердж еній Постановою Кабінету Мін істрів України № 1147 від 30.11.2005р. «П ро внесення змін у додатки до Порядку визначення виробник ів і покупців спирту та здійс нення контролю за його обіго м». Надані для проведення дос лідження зразки рідини у дес яти скляних пляшках вважають ся не придатними для спожива ння».

Згідно акту судово-токсико логічного дослідження № 818 від 30.03.2011р., складеного спеціаліста ми Херсонського обласного бю ро судово-медичної експертиз и: «Досліджені спиртовмісні рідини виготовлені із спирту етилового невідомої кваліфі кації. За кількісним складом мікродомішок сировина - спи рт, з якого були виготовлені д осліджені рідини, являється недоброякісною. Вживання дос ліджених водно-спиртових сум ішей в якості алкогольних на поїв потенційно небезпечно, може викликати отруєння різн ої ступені важкості, у тому чи слі й важке, що може загрожува ти здоров' ю людини, а як насл ідок й життю».

Згідно інформації, наданої регіональним управлінням Де партаменту контролю за вироб ництвом та обігом спирту, алк огольних напоїв і тютюнових виробів ДПА України у Херсон ській області, ОСОБА_2 (іде нтифікаційний код НОМЕР_1 ) до регіонального управлінн я із заявами на одержання ліц ензій не зверталась та відпо відні ліцензії на право здій снення роздрібної торгівлі а лкогольними напоями не отрим увала.

ОСОБА_2 зареєстро вана та проживає за адресою: АДРЕСА_1.

Згідно витягу з реєст ру права власності на нерухо ме майно № 16526398 від 05.11.2007р., наданог о Херсонським ДБТІ, житловий будинок, гараж, споруди, навіс за адресою: АДРЕСА_1 належ ать на праві приватної, спіль ної, часткової власності ОС ОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4.

Вивчивши матеріали подан ня, заслухавши пояснення слі дчого, вислухавши думку прок урора, який підтримав поданн я, просив задовольнити, врахо вуючи викладене, суддя прихо дить до висновку, що є достатн і підстави вважати, що за місц ем проживання ОС ОБА_2 у домоволодінні за адр есою АДРЕСА_1, що належать на праві приватної, спільної , часткової власності ОСОБА _2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, можу ть знаходитись незаконно виг отовлені підакцизні товари, підроблені марки акцизного з бору, сировина, обладнання дл я незаконного виготовлення п ідакцизних товарів, первинна бухгалтерська документація щодо постачання чи зберіган ня незаконно виготовлених ал когольних напоїв, подальшої реалізації незаконно вигото влених алкогольних напоїв, р еєстри отриманих та виданих податкових накладних, докуме нти складського обліку, магн ітні та електронні засоби зб ерігання та передачі інформа ції, які використовуються в д іяльності підприємства, чорн ові записи, щодо такої діяльн ості, незаповнені бланки з ві дбитками печаток, а також інш і предмети, документи і цінно сті, які мають значення для вс тановлення істини у справі, а також ті, що заборонені в обіг у, та можуть бути використані для виявлення інших злочині в, а тому подання підлягає зад оволенню.

На підставі викладеного, к еруючись ст. 177 КПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Подання слідчого з ОВС СВ ПМ ДПА в Херсонській області майора податкової мі ліції про проведення обшуку домоволодіння, що належить н а праві приватної, спільної, ч асткової власності ОСОБА_2 , ОСОБА_3, ОСОБА_4 за ад ресою: АДРЕСА_1 - задоволь нити.

Надати дозвіл на проведен ня обшуку домоволодіння за а дресою: м. Херсон, АДРЕСА_1, що належить на праві приватної, спільної, ча сткової власності ОСОБА_2 , ОСОБА_3, ОСОБА_4, з мето ю відшукання незаконно вигот овлених підакцизних товарів , підроблених марок акцизног о збору, сировини, обладнання для незаконного виготовленн я підакцизних товарів, перви нної бухгалтерської докумен тації щодо постачання чи збе рігання незаконно виготовле них алкогольних напоїв, пода льшої реалізації незаконно в иготовлених алкогольних нап оїв, реєстрів отриманих та ви даних податкових накладних, документів складського облі ку, магнітних та електронних засобів зберігання та перед ачі інформації, які використ овуються в діяльності підпри ємства, чорнових записів, щод о такої діяльності, незаповн ених бланків з відбитками пе чаток.

Постанова оскарженню не пі длягає.

Суддя: О. В. Біднина

Дата ухвалення рішення27.07.2011
Оприлюднено19.01.2012
Номер документу17510753
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-1024/11

Постанова від 15.06.2011

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Рудяк А. О.

Постанова від 13.07.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Башмаков Є. А.

Постанова від 13.06.2012

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Шуліка Ю. В.

Постанова від 22.04.2011

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Піхур О. В.

Постанова від 22.04.2011

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Піхур О. В.

Постанова від 08.08.2011

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Зелінська Марія Борисівна

Постанова від 27.07.2011

Кримінальне

Суворовський районний суд м.Херсона

Біднина О. В.

Постанова від 08.07.2011

Кримінальне

Сихівський районний суд м.Львова

Тімченко О. В.

Постанова від 24.06.2011

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Донецька

Кротінов В. О.

Постанова від 01.06.2011

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Шипов І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні