Ухвала
від 10.01.2012 по справі 15/5005/16853/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

10.01.12р. Справа № 15/5005/16853/2011

За позовом Товариства з обмеженою відповідальніст ю "Арєка", м. Макіївка

до Фізичної особи - підп риємця ОСОБА_1, м. Нікополь

про стягнення 35 952,80 грн.

Суддя Петренко Н.Е.

Представники:

від позивача: ОСОБА_2, п редставник за довіреністю № б/н від 23.06.11р.

від відповідача: не з'явивс я

СУТЬ СПОРУ:

Товариство з обмеженою в ідповідальністю "Арєка", м. Мак іївка (далі-позивач) звернуло ся до господарського суду Дн іпропетровської області з по зовом до фізичної особи - підп риємця ОСОБА_1, м. Нікополь (далі-відповідач), про стягнен ня 35 952,80 грн.

Ухвалою господарського су ду від 08.12.11р. порушено провадже ння у справі, прийнято позовн у заяву до розгляду, призначе но судове засідання на 10.01.12р., зо бов'язано до засідання подат и:

- позивачу: докази в обґрунт ування позову; всі оригінали первинних документів на під ставі яких виник спір (для огл яду в судове засідання); доказ и того, що ТОВ "Юридична компа нія "Альфа" має свідоцтво про п раво на зайняття адвокатсько ю діяльністю, як того вимагає законодавство України;

- відпові дачу: відзив на позов; докази в обґрунтування відзиву; конт ррозрахунок суми позову; док ументи, що посвідчують право вий статус виробничої або ст руктурної одиниці: статус (по ложення), довідку про включен ня до ЄДРПОУ, свідоцтво про де ржавну реєстрацію (оригінали для огляду та належним чином засвідчені копії у справу); до кази сплати боргу.

Зобов'язано сторін провес ти звірку взаєморозрахунків , для чого відповідачу необхі дно з'явитися до позивача. Акт звірки надати у судове засід ання.

Зобов'язано позивача повід омити відповідача про день, ч ас та місце розгляду справи, д окази належного (поштове пов ідомлення про вручення) та вч асного повідомлення надати с уду.

Попереджено позивача про т е, що відповідно до ч. 5 ст. 81 Госп одарського процесуального к одексу України, господарськи й суд залишає позов без розгл яду, якщо позивач без поважни х причин не подав витребуван і господарським судом матері али, необхідні для вирішенню спору, або представник позив ача не з'явився на виклик у зас ідання господарського суду і його нез'явлення перешкоджа є вирішенню спору.

Роз' яснено сторонам, що зг ідно з п.5 ст. 83 Господарського п роцесуального кодексу Украї ни, за не надіслання витребув аних господарським судом мат еріалів, а також за ухилення в ід вчинення дій, покладених г осподарським судом на сторон у, з винної сторони стягуєтьс я штраф до 1 700 грн.

Явку в судове засідання пов новажних представників учас ників судового процесу визна но обов' язковою.

10.01.12р. у судове засідання відп овідач не з'явився, але 05.01.12р. до суду надійшло клопотання пр о відкладення розгляду справ и на іншу дату, у зв'язку з необ хідністю додаткового часу дл я надання суду обґрунтованих доказів.

В свою чергу, повноважний пр едставник позивача у судовом у засідання заявлені позовні вимоги підтримав, але витреб увані судом докази того, що Т ОВ "Юридична компанія "Альфа" м ає свідоцтво про право на зай няття адвокатською діяльніс тю до суду не надав.

Щодо відкладення розгляду справи на іншу дату представ ник позивача не заперечував.

Дослідивши матеріали спра ви, подані документи, заслуха вши повноважного представни ка позивача, господарський с уд вважає за необхідне відкл асти розгляд справи на іншу д ату, у зв'язку з неможливістю р озглянути справу у даному су довому засіданні без пояснен ь відповідача, повторно зобо в'язавши сторін виконати нал ежним чином вимоги ухвали го сподарського суду від 08.12.11р.

Враховуючи вищевикладене, керуючись ст.ст. 22, 77, 86 Господар ського процесуального кодек су України, господарський су д, -

УХВАЛИВ:

1. Відкласти розгляд справи на 06.02.12р. о 12:30 год.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського с уду Дніпропетровської облас ті в кабінеті № 27 за адресою: м . Дніпропетровськ, вул. Куйбиш ева, 1а.

2. Повторно зобов'язати по дати у судове засідання:

- позивачу: докази в обґрунтування позову; всі о ригінали первинних документ ів на підставі яких виник спі р (для огляду в судове засідан ня); докази того, що ТОВ "Юридич на компанія "Альфа" має свідоц тво про право на зайняття адв окатською діяльністю, як тог о вимагає законодавство Укра їни;

- відпов ідачу: відзив на позов; док ази в обґрунтування відзиву; контррозрахунок суми позову ; документи, що посвідчують пр авовий статус виробничої або структурної одиниці: статус (положення), довідку про включ ення до ЄДРПОУ, свідоцтво про державну реєстрацію (оригін али для огляду та належним чи ном засвідчені копії у справ у); докази сплати боргу.

3. Повторно зобов'язати сто рін провести звірку взаєморо зрахунків, для чого відпов ідачу необхідно з'явитися до позивача. Акт звірки надати у судове засідання.

4. Зобов'язати позивача пові домити відповідача про день, час та місце розгляду справи , докази належного (поштове по відомлення про вручення) та в часного повідомлення надати суду.

Попередити позивача про т е, що відповідно до ч. 5 ст. 81 Госп одарського процесуального к одексу України, господарськи й суд залишає позов без розгл яду, якщо позивач без поважни х причин не подав витребуван і господарським судом матері али, необхідні для вирішенню спору, або представник позив ача не з'явився на виклик у зас ідання господарського суду і його нез'явлення перешкоджа є вирішенню спору.

Роз' яснити сторонам, що зг ідно з п.5 ст. 83 Господарського п роцесуального кодексу Украї ни, за не надіслання витребув аних господарським судом мат еріалів, а також за ухилення в ід вчинення дій, покладених г осподарським судом на сторон у, з винної сторони стягуєтьс я штраф до 1 700 грн.

Явка в судове засідання по вноважних представників уча сників судового процесу обов ' язкова.

Суддя Н.Е. Петренко

Дата ухвалення рішення10.01.2012
Оприлюднено12.01.2012
Номер документу20727694
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —15/5005/16853/2011

Ухвала від 20.03.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Наталія Едуардівна

Ухвала від 14.05.2012

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Головко Володимир Григорович

Рішення від 09.04.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Наталія Едуардівна

Ухвала від 12.03.2012

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Кузнецова Ірина Леонідівна

Ухвала від 21.02.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Наталія Едуардівна

Ухвала від 20.02.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Наталія Едуардівна

Ухвала від 20.02.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Наталія Едуардівна

Ухвала від 06.02.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Наталія Едуардівна

Ухвала від 10.01.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Наталія Едуардівна

Ухвала від 08.12.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петренко Наталія Едуардівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні