Ухвала
від 24.01.2012 по справі 5/287
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міс та КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельниць кого,44-Б тел. 284-18-98

У Х В А Л А

справа № 5/287 24.01.12

За позовом Товариств а з обмеженою відповідальніс тю «А.В.К. Київ»

до Фізичної о соби-підприємця ОСОБА_1

про стягне ння 6 243,01 грн.

Суддя Ломака В.С.

Представники сторін:

від позивача: н е з'явився;

від відповідача: н е з'явився.

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Товариство з обмеженою відповідальністю «А.В.К. Київ »(далі - позивач) звернулось до господарського суду міст а Києва з позовом до Фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 (далі - відповідач) про стягн ення 6 243,01 грн., а саме: 5 355,34 грн. - о сновного боргу, 106,62 грн. - 3% річн их, 413,90 грн. - пені, 364,15 грн. - збит ків від інфляції.

Ухвалою господарського су ду міста Києва від 26.12.2011 р. поруш ено провадження у справі № 5/287, розгляд справи признач ено на 24.01.2012 р.

В судовому засіданні 24.01.2012 р. с удом встановлено, що місцезн аходженням відповідача є інш а адреса, ніж та, що зазначена в позовній заяві. Вказане під тверджується наданим позива чем витягом з Єдиного держав ного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців , з якого вбачається, що адресо ю Фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 є: АДРЕСА_1.

Представник позивача в суд ове засідання 24.01.2012 р. не з' яви вся, вимоги ухвали господарс ького суду міста Києва від 26.12.2 011 р. про порушення провадженн я у справі № 5/287 не виконав, заяв чи клопотань не подав і не над іслав, про поважні причини не явки суд не повідомив, про час і місце проведення судового засідання повідомлений нале жним чином.

Представник відповідача в судове засідання 24.01.2012 р. не з' явився, вимоги ухвали господ арського суду міста Києва ві д 26.12.2011 р. про порушення провадж ення у справі № 5/287 не виконав.

Відповідно до ч. 1 ст. 77 Господ арського процесуального код ексу України, господарський суд відкладає в межах строкі в, встановлених статтею 69 цьог о Кодексу, розгляд справи, кол и за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному з асіданні.

Враховуючи вищевикладене та з метою створення учасник ам судового процесу необхідн их умов для встановлення фак тичних обставин справи і пра вильного застосування закон одавства, забезпечення рівно сті всіх учасників судового процесу перед законом і судо м, суд вважає за необхідне на п ідставі ст. 77 Господарського п роцесуального кодексу Украї ни відкласти розгляд справи.

Керуючись ст. ст. 77, 86 Господар ського процесуального кодек су України, господарський су д міста Києва, -

УХВАЛИВ:

1. Розгляд справи № 5/287 відк ласти на 08.02.2012 р. о 17:05 год. Зас ідання відбудеться в приміще нні господарського суду міст а Києва за адресою: м. Київ, вул . Б. Хмельницького 44-Б, зал су дових засідань № 8.

2. Зобов' язати повторно позивача надати суду:

- власне письмове підтвердж ення того, що у провадженні го сподарських судів України аб о іншого органу, який в межах с воєї компетенції вирішує спі р, немає справи зі спору між ти ми ж сторонами, про той же пред мет і з тих же підстав та не ма є рішення цих органів з таког о спору;

- на підтвердження його стат усу юридичної особи і повног о найменування подати оригін ал і належним чином засвідче ні копії статуту (положення), в итягу від Державного реєстра тора про включення до Єдиног о державного реєстру юридичн их осіб та фізичних осіб-підп риємців станом на день розгл яду справи; довідку обслугов уючого банку про найменуванн я відкритих рахунків;

- витяг від Державного реєст ратора про включення відп овідача до Єдиного держав ного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на день розгляду спра ви;

- оригінали документів, копі ї яких додані до позовної зая ви для огляду в судовому засі данні;

- довідку за підписами керів ника та головного бухгалтера про розмір заборгованості в ідповідача станом на час роз гляду справи.

- податкові накладні складе ні на виконання зобов' язань за спірним Договором

- письмові пояснення щодо пі дтвердження чи заперечення ф акту існування інших договір них відносин між сторонами;

- замовлення відповідача (п. 1.2 Договору), а за їх відсутност і письмові пояснення з цього приводу;

- акти звірки розрахунків, п ередбачені п. 3.3 Договору, а за ї х відсутності письмові поясн ення з цього приводу;

- належні докази часткової с плати відповідачем заборгов аності за поставлений товар (платіжні доручення та банкі вські виписки по особовому р ахунку позивача);

- належні докази на підтверд ження направлення/не направл ення відповідачу претензій т а докази їх отримання/не отри мання останнім.

Крім того, зобов' язати п озивача направити на адре су відповідача, визначену в в итязі, копію позовної заяви з доданими до неї документами . Належні докази направлення надати в судове засідання.

3. Зобов' язати повторно відповідача надати суду :

- власне письмове підтвердж ення того, що у провадженні го сподарських судів України аб о іншого органу, який в межах с воєї компетенції вирішує спі р, немає справи зі спору між ти ми ж сторонами, про той же пред мет і з тих же підстав та не ма є рішення цих органів з таког о спору;

- на підтвердження його стат усу юридичної особи і повног о найменування оригінал і на лежним чином засвідчені копі ї статуту (положення), витягу в ід Державного реєстратора пр о включення до Єдиного держа вного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємці в станом на день розгляду спр ави; довідку з обслуговуючог о банку про найменування від критих рахунків;

- письмовий відзив на позов з наданням доказів, що підтве рджують викладені в ньому об ставини та нормативно-правов е обґрунтування своїх запере чень; забезпечити надіслання позивачу копії відзиву у пор ядку, передбаченому ст. 59 Госп одарського процесуального к одексу України;

- письмові пояснення щодо пі дтвердження чи заперечення ф акту існування інших договір них відносин між сторонами;

- контррозрахунок ціни позо ву та докази погашення забор гованості.

4. За відсутності витребу ваних доказів надати обґрунт овані письмові пояснення з д аного приводу.

5. Учасникам процесу оформи ти письмові докази відповідн о до ст. 36 Господарського проц есуального кодексу України.

6. Учасникам судового процес у подати витребувані судом д окази з супровідним листо м через відділ діловодства г осподарського суду міста Киє ва до 02.02.2012 р.

7. Явку повноважних предс тавників учасників судового процесу для дачі пояснень з в итребуваними ухвалою суду до кументами визнати обов' язк овою.

8. Попередити позивача, щ о у випадку повторного нез' явлення та неподання витребу ваних ухвалою суду доказів, п озовні вимоги на підставі п. 5 ст. 81 Господарського процесуа льного кодексу України можут ь бути залишені без розгляду .

9. Попередити учасників с удового процесу, що за ухил ення від вчинення дій, поклад ених на них господарським су дом, можуть бути застосовані санкції, встановлені припис ами п. 5 ст. 83 Господарського про цесуального кодексу України .

10. Зобов' язати учасників с удового процесу направити в судове засідання своїх повно важних представників, надавш и їм відповідні довіреності, які будуть залучені до матер іалів справи.

Суддя В.С. Ломака

До відома учасників су дового процесу: ознайом лення з матеріалами справи з дійснюється щопонеділка з 12:00 до 16:00 у приміщенні госпо дарського суду міста Києва з а наявності завчасно поданог о через канцелярію суду клоп отання, у якому просимо зазна чити дату та час з' явлення п редставника до суду для озна йомлення з матеріалами справ и. Коли представник з' явить ся до суду для ознайомлення з матеріалами справи, він пови нен при собі мати документ, що посвідчує особу, оригінал до віреності та належним чином засвідчену копію для долучен ня до матеріалів справи.

08.02.2012 о 17:05

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення24.01.2012
Оприлюднено09.02.2012
Номер документу21283069
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5/287

Ухвала від 11.12.2015

Адміністративне

Верховний Суд України

Терлецький О.О.

Ухвала від 15.10.2015

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

Ухвала від 22.09.2015

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

Ухвала від 09.03.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Бабакова Л.М.*

Рішення від 08.02.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ломака В.С.

Ухвала від 24.01.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ломака В.С.

Ухвала від 26.12.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ломака В.С.

Постанова від 20.04.2010

Господарське

Вищий господарський суд України

Бернацька Ж.O.

Постанова від 28.04.2009

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кочан В.М.

Ухвала від 19.03.2010

Господарське

Вищий господарський суд України

Бернацька Ж.O.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні