Ухвала
від 11.10.2012 по справі 19/39-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області


10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65

УХВАЛА

Від "11" жовтня 2012 р. Справа № 19/39-Б

За заявою Радомишльського районного центру зайнятості (м.Радомишль)

До боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "Селекційно-насінневий центр "Поліський" (с.Леніне Радомишльського району)

про визнання банкрутом

Суддя Макаревич В.А.

В засіданні суду прийняли участь:

- від кредиторів: Дяченко Г.С., начальник ВВДФССНВ у Радомишльському районі, посв № 337 від 09.06.2006р.

- від боржника: Терещук О.В. - ліквідатор

В провадженні господарського суду Житомирської області знаходиться справа № 19/39-Б за заявою Радомишльського районного центру зайнятості про визнання банкрутом Товариства з обмеженою відповідальністю "Селекційно-насінневий центр "Поліський".

Ухвалою господарського суду від 02.08.2010 р. порушено провадження у справі про банкрутство ТОВ "Селекційно-насінневий центр "Поліський" за правилами ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Постановою господарського суду від 17.01.2011р. ТОВ "Селекційно-насінневий центр "Поліський" визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Терещука О.В.

Ухвалою господарського суду від 28.08.2012 року затверджено реєстр вимог кредиторів ТОВ "Селекційно-насінневий центр "Поліський".

Ліквідатор на виконання вимог ухвали суду від 28.08.2012 року повідомив про вчинені дії та надав до матеріалів справи: протокол засіданні комітету кредиторів від 02.10.2012 року ; протокол зборів комітету кредиторів від 02.10.2012 року; проміжний звіт від 02.10.2012 року №236/39.

Зі звіту ліквідатора Терещука О.В. вбачається про вчинення ліквідатором відповідних дій, а саме:

- до відділу з питань банкрутства Житомирського обласного управління юстиції надано звітність боржника за встановленими формами;

- на запити отримані відповіді від державних установ, якими підтверджується відсутність зареєстрованого майна за боржником , крім МРЕВ УДАІ. Щодо зареєстрованих транспортних засобів за боржником колишній керівник ЛяшевськийА.І. згідно матеріалів Радомишльського РВ УМВС України в письмових поясненнях повідомив, що вони розпайовані і знаходяться у власності співвласників майна;

- всі рахунки в установах банків закриті (за винятком одного у Приватбанку м.Радомишль);

- документів, печатки та майна боржника керівником не передано;

- від Радомишльського РВ УМВС України в Житомирській області надійшов лист від 15. 05.2012року, яким повідомляється про відмову в порушенні кримінальної справи відносно Ляшевського А.І. за ст.357 та ст.382 КК України за результатами додаткової перевірки;

- від Ленінської селищної ради отримано копію листа від 16.05.2012р., яким повідомляється, що зерносховище ( АВМ), два жилих будинки(54000х2), склад міндобрив знаходиться у приватній власності громадянина Шереметьева О.Є. Усно ліквідатора повідомлено про відсутність нерухомого майна боржника на території селищної ради та підтверджено відсутність будь-яких документів про розпаювання КСП «Заповіт»;

- від ВДВС Радомишльсього РУЮ наручно отримано фотокопії книги протоколів загальних зборів співвласників майна колишніх членів КСП «Заповіт» Радомишльського району Житомирської області у яких відсутні будь-які відомості про виділення майна під погашення кредиторської заборгованості КСП «Заповіт»;

- скликано збори кредиторів та комітет кредиторів ТОВ «СНЦ»Поліський»;

Крім того, у судовому засіданні з усним клопотанням про затвердження розміру оплати послуг у зв'язку з виконанням своїх обов'язків звернувся арбітражний керуючий Терещук О.В.

Представник кредитора у судовому засіданні проти задоволення клопотання ліквідатора не заперечив.

Згідно протоколу засідання комітету кредиторів №1 від 02.10.2012 року комітетом кредиторів вирішено встановити щомісячний розмір оплати праці арбітражному керуючому Терещуку О.В. за здійснення ним своїх повноважень у розмірі двох мінімальних заробітних плат.

Відповідно ч. 12 ст. 3-1 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" оплата послуг арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень встановлюється та виплачується в розмірі, встановленому комітетом кредиторів і затвердженому господарським судом, якщо інше не встановлено Законом, але не менше двох мінімальних заробітних плат та не більше середньомісячної заробітної плати керівника боржника за останні дванадцять місяців його роботи перед порушенням провадження у справі про банкрутство.

За таких обставин, суд приходить до висновку про необхідність затвердити арбітражному керуючому Терущуку Олександу Володимировичу за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень оплату послуг у розмірі двох мінімальних заробітних плат .

Враховуючи викладене, суд вважає за необхідне проміжний звіт ліквідатора взяти до відома та призначити наступне засідання суду.

Керуючись ст. 22-32, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст 86 ГПК України, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Проміжний звіт ліквідатора взяти до відома та долучити до матеріалів справи.

2. Затвердити арбітражному керуючому Терущуку Олександу Володимировичу за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень оплату послуг у розмірі двох мінімальних заробітних плат.

3. Призначити наступне засідання на "15" січня 2013 р. о 10:00 в приміщенні господарського суду Житомирської області за адресою: м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65, кім. № 409.

4. Зобов'язати ліквідатора:

- надати проміжний звіт про хід ліквідаційної процедури з підтверджуючими документами, розглянутий на засіданні комітету кредиторів;

- надати протокол засідання комітету кредиторів;

- надати докази закриття рахунків банкрута у банківських установах, виявлених при проведенні ліквідаційної процедури за винятком основного рахунку боржника;

- виявити документи банкрута, які відповідно до нормативно-правових актів підлягають обов'язковому зберіганню;

- надати докази про вжиті заходи та результати розшуку майна банкрута (згідно довідки УДАІ 15 одиниць техніки знято з реєстрації умовно);

- за результатами проведеної роботи, згідно зі ст. 32 зазначеного Закону, подати ліквідаційний баланс, звіт про проведену роботу та інші матеріали, що свідчать про виконання ліквідатором покладених на нього обов'язків (докази, що свідчать про відсутність ліквідаційної маси; реєстр вимог кредиторів з зазначенням сум, які є неможливими до погашення).

5. В судове засідання викликати ліквідатора та уповноважених представників кредиторів.

Суддя Макаревич В.А.

1 - до справи,

2 - ініціюючому кредитору,

3 - ліквідатору наручно з підписом в журналі

4 - ВВД ФСС від НВВ та ПЗУ в Радомишльському районі

5 - ВД ЖОВ ФСС з ТВП

6 - УПФУ в Радомишльському районі -

7 - Радомишльський РЦЗ

СудГосподарський суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення11.10.2012
Оприлюднено19.10.2012
Номер документу26460190
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —19/39-б

Ухвала від 02.08.2010

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 14.02.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 21.03.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 11.10.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 28.08.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 28.08.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 12.06.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 17.05.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 15.03.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Постанова від 17.01.2011

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні