Ухвала
від 14.02.2012 по справі 19/39-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області


10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65

УХВАЛА

Від "14" лютого 2012 р. Справа № 19/39-Б

За заявою Радомишльського районного центру зайнятості (м. Радомишль)

До боржника ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "Селекційно-насінневий центр "Поліський" (с. Леніне Радомишльського району)

про визнання банкрутом

Суддя Макаревич В.А.

В засіданні суду прийняли участь:

- від ініціюючого кредитора: не з'явився;

- від кредиторів: не з'явився;

- від боржника: ОСОБА_2 - ліквідатор.

В провадженні господарського суду Житомирської області знаходиться справа № 19/39-Б за заявою Радомишльського районного центру зайнятості про визнання банкрутом ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "Селекційно-насінневий центр "Поліський".

Ухвалою господарського суду від 02.08.2010 р. порушено провадження у справі про банкрутство ТОВ "Селекційно-насінневий центр "Поліський" за правилами ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Постановою господарського суду від 17.01.2011 р. ТОВ "Селекційно-насінневий центр "Поліський" визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого ОСОБА_2

Ухвалою господарського суду від 19.12.2011 р. ліквідатора зобов'язано вчинити певні дії по справі, в порядку ст. 30 ГПК України, викликався колишній керівник банкрута ОСОБА_3 для дачі пояснень стосовно наявності/відсутності у підприємства-боржника заборгованості по заробітній платі, наявності майна та передачі ліквідатору печатки, штампу і бухгалтерської документації ТОВ "Селекційно-насінневий центр "Поліський".

18.01.2012 р. до господарського суду від Радомишльського РВ УМВС надійшла копія постанови про відмову в порушенні кримінальної справи від 14.07.2011 р.

Ліквідатор в судовому засіданні повідомив про вчинені дії. На виконання вимог ухвали господарського суду від 19.12.2011 р. надав суду: проміжний звіт, копію листа Радомишльського РВ УМВС України, копію постанови про відмову в порушенні кримінальної справи, копію скарги, копію фіскального чека, копію листа про розшук автомобілів до Радомишльського ВРЕР УДАЇ УМВС України, копію листа від ВДВС Радомишльського районного управління юстиції. Разом з тим, ліквідатор частково виконав вимоги ухвали господарського суду від 19.12.2011 р.

Крім того, ліквідатор в судовому засіданні подав клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури банкрута та продовження повноважень ліквідатора на 6 місяців.

Відповідно до ст. 22 ЗУ "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", строк ліквідаційної процедури не може перевищувати дванадцяти місяців. Господарський суд може продовжити цей строк на шість місяців, якщо інше не передбачено цим Законом.

Враховуючи викладене та те, що ліквідатор не вчинив всіх необхідних дій в ліквідаційній процедурі, господарський суд задовольняє клопотання ліквідатора та продовжує строк ліквідаційної процедури на 6 місяців.

Представники кредиторів та колишній керівник боржника ОСОБА_3 в судове засідання не з'явились причин нез'явлення суду не повідомили, хоча про час та місце судового розгляду справи були повідомлені вчасно і належним чином.

Керуючись ст. 86 ГПК України, ст.ст. 22-32, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Продовжити строк ліквідаційної процедури на 6 місяців до 17.07.2012 р.

2. Звіт ліквідатора прийняти до відома та долучити до матеріалів справи.

3. Призначити наступне засідання суду для з'ясування стану здійснення ліквідаційної процедури банкрута на "15" березня 2012 р. о 11:30 год. в приміщенні господарського суду Житомирської області за адресою: м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65, кім. № 409.

4. Зобов'язати ліквідатора надати суду:

- проміжний звіт про хід ліквідаційної процедури з підтверджуючими документами;

- докази наявності/відсутності у банкрута заборгованості по заробітній платі перед найманими працівниками (з зазначенням сум боргу в розрізі кожного працівника та документів, які їх підтверджують, в тому числі відповідно довідки про кредиторську заборгованість із заробітної плати на суму 37454,89 грн. за період 2004 року);

- витяги з реєстрів обтяжень (заборон відчуження) рухомого та нерухомого майна, зареєстрованого за боржником;

- оригінал довідки ВДВС в Радомишльському районі щодо наявності виконавчих проваджень стосовно боржника;

- докази припинення трудових відносин підприємства-банкрута з найманими працівниками відповідно до законодавства України про працю;

- докази закриття рахунків банкрута у банківських установах, виявлених при проведенні ліквідаційної процедури за винятком основного рахунку боржника;

- виявити документи банкрута, які відповідно до нормативно-правових актів підлягають обов'язковому зберіганню;

- докази про вжиті заходи стосовно розшуку майна банкрута (згідно довідки УДАІ 15 одиниць техніки знято з реєстрації умовно);

- за результатами проведеної роботи, згідно зі ст. 32 зазначеного Закону, подати ліквідаційний баланс, звіт про проведену роботу та інші матеріали, що свідчать про виконання ліквідатором покладених на нього обов’язків (докази, що свідчать про відсутність ліквідаційної маси; реєстр вимог кредиторів з зазначенням сум, які є неможливими до погашення).

5. Викликати в наступне засідання суду уповноважених представників кредиторів та ліквідатора.

Суддя Макаревич В.А.

1 - до справи

2 - ініціюючому кредитору

3 - ліквідатору

4 - ВВД ФСС від НВВ та ПЗУ в Радомишльському районі

5 - ВД ЖОВ ФСС з ТВП

6 - УПФУ в Радомишльському районі

7 - ТОВ "Хліб України-Полісся"

СудГосподарський суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення14.02.2012
Оприлюднено11.08.2015
Номер документу47957152
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —19/39-б

Ухвала від 02.08.2010

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 14.02.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 21.03.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 11.10.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 28.08.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 28.08.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 12.06.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 17.05.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 15.03.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Постанова від 17.01.2011

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні