Ухвала
від 14.12.2012 по справі 11/530
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01601, м.Київ, вул. Командарма Каменєва 8, корпус 1

У Х В А Л А

14 грудня 2012 року № 11/530

За позовом ОСОБА_1

до Міністерства оборони України

Київського міського військового комісаріату

Треті особи 1) Державне казначейство України

2) Дарницький районний у місті Києві військовий комісаріат

про зобов’язання виплатити грошову допомогу

Головуючий суддя Винокуров К.С.

Судді Головань О.В., Патратій О.В.

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

ОСОБА_1 (далі позивач) звернувся до суду з адміністративним позовом до Міністерства оборони України (надалі Міноборони, відповідач) про зобов’язання виплатити одноразову виплату в розмірі 3 400 грн.

В процесі судового розгляду судом було залучено до участі у справі Київський міський військовий комісаріат в якості другого відповідача.

Постановою ОАС м.Києва від 10.11.2010 р. було зобов’язано Київський міський військовий комісаріат виплатити ОСОБА_1 одноразову грошову допомогу в розмірі 36-місячного грошового забезпечення з урахуванням раніше виплаченої суми.

Через Відділ документального обігу та контролю суду від відповідача 2 (заявника) Київського міського військового комісаріату до судді Винокурова К.С. надійшло клопотання, в якому просить суд вирішити питання щодо встановлення способу і порядку виконання Постанови суду.

Згідно ст. 263 Кодексу адміністративного судочинства України, за наявності обставин, що ускладнюють виконання судового рішення (відсутність коштів на рахунку, відсутність присудженого майна в натурі, стихійне лихо тощо), державний виконавець може звернутися до адміністративного суду першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий лист, що видав виконавчий лист, із поданням, а особа, яка бере участь у справі, та сторона виконавчого провадження - із заявою про відстрочення або розстрочення виконання, зміну чи встановлення способу і порядку виконання судового рішення. Питання про відстрочення або розстрочення виконання, зміну чи встановлення способу і порядку виконання судового рішення може бути розглянуто також за ініціативою суду. Суд розглядає питання про відстрочення або розстрочення виконання, зміну чи встановлення способу і порядку виконання судового рішення в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або сторони виконавчого провадження, що звернулися із поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі, та у виняткових випадках може відстрочити або розстрочити виконання, змінити чи встановити спосіб і порядок виконання рішення. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду. У разі прийняття рішення про відстрочення чи розстрочення виконання постанови в адміністративній справі суд змінює строк подання суб'єктом владних повноважень звіту про виконання такої постанови.

Враховуючи наведене вище, суд прийшов до висновку про необхідність призначення судового засідання з приводу розгляду клопотання про розстрочку виконання рішення.

Керуючись, ст. ст. 158, 160, 165, 263 Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд міста Києва, -

У Х В А Л И В:

1. Прийняти до розгляду клопотання Київського міського військового комісаріату.

2. Судове засідання з приводу розгляду клопотання призначити на 25 грудня 2012 року о 15:00 год., яке відбудеться за адресою: вул.Хрещатик, 10, ІІІ поверх, зал судового засідання № 7.

3. Довести до відома сторін, що неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Головуючий суддя К.С. Винокуров

Судді О.В. Головань

ОСОБА_2

Дата ухвалення рішення14.12.2012
Оприлюднено28.10.2015
Номер документу52670523
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —11/530

Ухвала від 14.12.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Винокуров К.С.

Ухвала від 09.02.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Смирнова Ю.М.

Ухвала від 29.12.2009

Господарське

Господарський суд міста Києва

Смирнова Ю.М.

Ухвала від 17.01.2013

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Винокуров К.С.

Ухвала від 25.12.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Винокуров К.С.

Постанова від 23.02.2012

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Буравльов С.І.

Рішення від 01.03.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Смирнова Ю.М.

Постанова від 10.11.2010

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Винокуров К.С.

Ухвала від 10.01.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Смирнова Ю.М.

Ухвала від 26.05.2009

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Василяка К.Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні