Рішення
від 27.02.2008 по справі 2-2014/09
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

2-2014/09

РІШЕННЯ

Іменем України

27 лютого 2008 року Голосіївський районний суд м. Києва в складі

головуючого судді Чередніченко Н.П

при секретарі Гайді В.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Києві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про розірвання шлюбу , -

встановив:

Сторони по справі перебувають в зареєстрованому шлюбі з 25.11.1997 року . Від шлюбу є неповнолітній син ОСОБА_3

Позивач звернувся з позовом до відповідача про розірвання шлюбу мотивуючи свої позовні вимоги тим , що сімейне життя склалося вкрай невдало по причині того , що між ними склалися вкрай негативні стосунки , оскільки вони люди різних поглядів на життя , різних вподобань. Внаслідок чого сторони не підтримують сімейно-шлюбні стосунки , ведуть окреме господарство , мають окремий бютжет , до примирення не прагнуть , просить шлюб розірвати.

В судовому засіданні позивач підтримав , заявлені позовні вимоги за вищевикладеними обставинами та просить їх задовольнити , шлюб розірвати , оскільки їх сім я розпалася повністю і примирення між ними стало неможливим

Відповідач в судовому засіданні позовні вимоги визнала та не заперечила проти їх задоволення , оскільки дійсно їх сім я розпалася і примирення між ними стало неможливим .

Вислухавши пояснення позивача та відповідача по справі , дослідивши матеріали справи, вважаю, що позов про розірвання шлюбу підлягає задоволенню з наступних підстав .

В силу ст. 112 СК України, шлюб розривається, якщо судом буде встановлено, що подальше спільне життя подружжя і збереження шлюбу суперечило б інтересам одного з них , що мають істотне значення .

В судовому засіданні достовірно встановлено, що між сторонами склалися вкрай негативні стосунки, оскільки сторони по справі мають різні погляди на життя, різні вподобання, внаслідок чого між подружжям не підтримуються сімейно-шлюбні стосунки , сторони по справі мають кожен свій бютжет , не ведуть спільного господарства , не проживають, практично їх сім я повністю розпалася і її збереження стало неможливим та не суперечить інтересам подружжя .

За наведеного вище вимоги позивача обґрунтовані і підлягають задоволенню в повному обсязі.

Згідно викладеного та керуючись ст.ст. 112 СК України, ст.ст. 10, 11, 60, 212-215 ЦПК України, -

Позов про розірвання шлюбу задовольнити .

Шлюб , зареєстрований 25 листопада 1997 року , актовий запис 1599 в відділі РАЦС Ватутінського району м. Києва між ОСОБА_1 та ОСОБА_2 розірвати.

При оформленні розірвання шлюбу в органах РАГС стягнути державне мито в бюджет держави з ОСОБА_1 в розмірі 17, 00 гривень , ОСОБА_2 - звільнити.

На рішення може бути подана заява про апеляційне оскарження рішення суду протягом десяти днів з дня проголошення рішення та подана апеляційна скарга протягом двадцяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження.

Рішення набирає законної сили після закінчення строку подання заяви про апеляційне оскарження , якщо заяву про апеляційне оскарження не було подано . Якщо було подано заяву про апеляційне оскарження , але апеляційна скарга не була подана в строк , встановлений ст.. 294 ЦПК України , рішення суду набирає законної сили після закінчення цього строку . У разі подання апеляційної скарги рішення , якщо його не скасовано , набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом .

СудГолосіївський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення27.02.2008
Оприлюднено08.12.2010
Номер документу8351713
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-2014/09

Рішення від 15.10.2009

Цивільне

Стахановський міський суд Луганської області

Євтіфієв В. М.

Ухвала від 21.05.2009

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Прасолов В. М.

Рішення від 01.06.2009

Цивільне

Гірницький районний суд м.Макіївки

Завгородній Є.П.

Рішення від 23.11.2009

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кісілевич Петро Іванович

Рішення від 12.03.2009

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Кислий М.М.

Рішення від 12.03.2010

Цивільне

Пустомитівський районний суд Львівської області

Мусієвський Володимир Євгенович

Рішення від 27.02.2008

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Чередніченко Н.П.

Рішення від 03.12.2009

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Нікітіна Світлана Йосипівна

Рішення від 22.12.2009

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко Оксана Іванівна

Рішення від 18.09.2009

Цивільне

Лисичанський міський суд Луганської області

Рукас Оксана Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні