QR IBANШвидка оплата QR IBAN — новий сервіс від Опендатабот

Реєстр юридичних осіб

Розділ 10 Виробництво харчових продуктів

Міста

Регіони

Виробництво харчових продуктів

Нові компанії

15 533 компанії

ТОВ «РЕЛІВ»

Виробництво готової їжі та страв

Дата заснування

29.09.2025

ТОВ «ІВМ ГРУП»

Виробництво олії та тваринних жирів

Дата заснування

27.09.2025

ТОВ «ДАРМІЛК»

Перероблення молока, виробництво масла та сиру

Дата заснування

25.09.2025

ТОВ «НебоА-25»

Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання

Дата заснування

25.09.2025

ТОВ «КЕРУЛЕН»

Виробництво олії та тваринних жирів

Дата заснування

19.09.2025

ТОВ «БОНФІД»

Виробництво готових кормів для тварин, що утримуються на фермах

Дата заснування

19.09.2025

Цей розділ включає діяльність із перероблення продукції сільського, лісового та рибного господарства для виробництва харчових продуктів, готових кормів для тварин, а також виробництва різних проміжних продуктів, що не є безпосередньо харчовими. Ця діяльність зазвичай так чи інакше пов'язана із виробництвом побічної продукції різної вартості (наприклад, шкур, які одержують у процесі забою худоби, або макухи як продукту виробництва олії).

У цьому розділі виробництво харчових продуктів розподілене за видами виготовленої продукції: виробництво м'ясних, рибних продуктів, перероблення фруктів та овочів, виробництво олії та жирів, молочних продуктів, перероблення зерна, виробництво кормів для тварин та інших харчових продуктів. Виробництво може здійснюватися за власний рахунок, а також на користь третіх осіб, наприклад, приватний забій худоби. Цей розділ не включає приготування їжі для безпосереднього вживання на місці, наприклад у ресторанах.

Переробними вважаються підприємства, які продають власну продукцію у власному магазині (наприклад, хлібопекарні, кондитерські, ковбасні лавки тощо). Проте якщо перероблення є мінімальним і не призводить до суттєвої трансформації кінцевої продукції, то такі одиниці класифікують у сфері оптової та роздрібної торгівлі (секція G). Приготування їжі для негайного споживання на місці їх виготовлення відноситься до розділу 56 "Діяльність із забезпечення стравами та напоями".

Виробництво готових кормів для тварин з відходів боєнь класифікують у групі 10.9. Перероблення відходів виробництва харчових продуктів і напоїв у вторинну сировину класифікують у групі 38.3, а знищення відходів харчових продуктів і напоїв - у класі 38.21.