Постанова
від 08.11.2010 по справі 4-250
КАЛУСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 4-250

2010р.

П О С Т А Н О В А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

„08”листопада 2010 р. Калусь кий міськрайонний суд Івано- Франківської області

в складі: головуючого-суд ді Бейка М.А.

секретаря Гладенької Л.Ф.

з участю прокурора Орищенка І.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі су ду в місті Калуші справу за п оданням про обрання запобіжн ого заходу у вигляді взяття п ід варту щодо підозрюваної ОСОБА_1 за ст. 185 ч. 2 КК України суд,-

встановив:

Що Ст.слідчий СВ Ка луського МВ УМВС в Івано-Фран ківській області майор міліц ії Чеховський В.В. за пого дженням з заступником прокур ора м. Калуша, молодшим радник ом юстиції- Орищенком І.В. звер нувся з поданням про обрання міри запобіжного заходу у ви гляді взяття під варту відно сно підозрюваної ОСОБА_1

В поданні відображено, що129.07.2010 року ОСОБА_4 принесл а свої особисті речі в кварти ру громадянина ОСОБА_5, що у АДРЕСА_1, де також тимчас ово проживала ОСОБА_1 та з алишила їх на зберігання. 31.07.2010 року ОСОБА_1 перебуваючи в стані алкогольного сп”янінн я , з корисливих спонукань маю чи вільний доступ до залишен их на зберігання речей ОСОБ А_1 вирішила вчинити їх крад іжку. Виконуючи свої злочинн і наміри ОСОБА_1 з метою ос обистого збагачення шляхом в ільного доступу таємно викра ла з квартири №102, що у АДРЕСА _1 , майно громадянки ОСОБА _4 , а саме: масляну батарею оп алення „Скарлет”, дитячу ігр ашку - крісло у формі кота ; д итячу іграшку у вигляді тигр а; три комплекти дитячої біли зни; зимову дитячу куртку; шап ку дитячу зимову шерстяну із штучним хутром; кросівки дит ячі осінні; два фотоальбоми; р ізні медикаменти; 28 пар дитячи х шкарпеток; дитячі босоніжк и; футболки дитячі у кількост і 30 шт.; 10 пар дитячих трусів; зи мові дитячі чобітки; дитячий костюм; сорочки дитячі у кіль кості 8 штук; дитячий спортивн ий костюм; дитячу піжаму; дитя чий світер; 10 дитячих книжок (і люстровані казки, оповідання ; два м”яча; дві пари дитячих з имових рукавиць; сушку для во лосся з насадками марки „Еле ктрон”; жіночий костюм із тка нини білого кольору; два комп лекти шерстяних наборів (шап ки, рукавиці шарф); жіночі осін ні чоботи та спортивну сумку , всього викрала майна ОСОБ А_1 на загальну суму 5515 грн ..

По даному факту 28 жовтня 2010 р оку, відносно ОСОБА_1 було порушено кримінальну справу № 318711, за ознаками вчинення зло чину передбаченого ст. 185ч.2 КК У країни.

5 листопада 2010 року підозрюва ну ОСОБА_1 було затримано в порядку ст. 115 КПК України.

На підставі наведеного , приймаючи до уваги те, що ОС ОБА_1 вчинила злочин середн ьої тяжкості, передбачений с т. 185ч.2 КК України, санкція яког о передбачає покарання у виг ляді позбавлення волі на стр ок до 5 років позбавлення волі , а також те, що знаходячись на волі ОСОБА_1 може продовж увати вчиняти злочини, оскіл ьки неодноразово притягувал ась до кримінальної відповід альності за вчинення корисли вих злочинів і не зробивши на лежних висновків знову будуч и судимою у 2005 році за вчинення злочину передбаченого ст..185ч .1 КК України до штрафу у розмі рі 510 гривень невідбувши покар ання вчинила повторно крадіж ку чужого майна- злочин перед бачений ст. 185ч.2 КК України. За т аких обставин, для забезпече ння виконання процесуальних рішень, з метою запобігти спр обам ухилятися від слідства та суду, перешкоджання встан овленню істини по справі та п рипинення злочинної діяльно сті а також те, що перебуваючи на волі може вчинити інші под ібні злочини, перешкоджати в становлення істини по справі та скритися від слідства та с уду, з метою забезпечення про цесуальних рішень, слідчий п росить обрати їй запобіжний захід тримання під вартою.

Суд заслухавши проку рора і слідчого, підозрювану ОСОБА_1 та перевіривши ма теріали справи вважає, що под ання підставне і належне до з адоволення, виходячи із слід уючих підстав.

Згідно ч.1 ст.148 КПК Україн и запобіжні заходи застосову ються з метою запобігти спро бам ухилитися від слідства а бо суду, перешкодити встанов ленню істини у кримінальній справі, або продовжити злочи нну діяльність.

В судовому засіданні здобуто достатньо доказів на причетність підозрюваної ОСОБА_1 до інкримінованого їй діяння. А також з' ясовано , що вона ніде не працює, джере ло її доходів невідоме і підо зрюється у вчиненні злочину середньої тяжкості, то для за побігання подальшій злочинн ій діяльності, перешкоджанню встановлення істини по спра ві і для виконання процесуал ьних рішень слід обрати їй за побіжний захід тримання під вартою.

На підставі викладеног о й керуючись ст.ст.148, 150, 155, 165, 165-2 КПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ :

1. Подання задовольнити й обрати підозрюваній ОСОБА _1 ІНФОРМАЦІЯ_1 року наро дження, уродженки та жительк и АДРЕСА_2 без постійного місця проживання, громадянці України, раніше судимій, обра ти міру запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

2.Про прийняте рішення по відомити зацікавлених осіб, а ОСОБА_1 під розписку.

3. Контроль за виконанням постанови покласти на проку рора м. Калуша.

Постанова може бути оска ржена до апеляційного суду п ротягом 3 діб з часу проголоше ння.

Суддя Калуського

міськрайонного суду: М. А. Бейко

Дата ухвалення рішення08.11.2010
Оприлюднено27.01.2011
Номер документу12204651
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-250

Постанова від 25.11.2010

Кримінальне

Охтирський міськрайонний суд Сумської області

Клімашевська Ірина Валентинівна

Постанова від 08.11.2010

Кримінальне

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Бейко Михайло Андрійович

Постанова від 25.11.2010

Кримінальне

Охтирський міськрайонний суд Сумської області

Клімашевська Ірина Валентинівна

Постанова від 08.11.2010

Кримінальне

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Бейко Михайло Андрійович

Постанова від 06.09.2010

Кримінальне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Руснак Анатолій Іванович

Постанова від 01.09.2010

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Цилюрик Віктор Петрович

Постанова від 15.07.2010

Кримінальне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Харченко Людмила Георгіївна

Постанова від 12.07.2010

Кримінальне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Харченко Людмила Георгіївна

Постанова від 05.07.2010

Кримінальне

Хортицький районний суд м.Запоріжжя

Кучерук Ігор Григорович

Постанова від 06.09.2010

Кримінальне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Руснак Анатолій Іванович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні