Ухвала
від 08.04.2011 по справі 28/94-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельниць кого,44 тел. 284-18-98


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ

У СПРАВІ ПРО БАНКРУТСТВО

08.04.11 Справа № 28/94-б.

Суддя розглянувши заяв у керівника відкритого акці онерного товариства "Капітал Лізинг" (код 34428335)

про порушення справи п ро банкрутство (ст. 53 Закону Ук раїни "Про відновлення плато спроможності боржника, або в изнання його банкрутом")

До заяви про порушення спр ави про банкрутство додано п лан санації боржника, погодж ений з кредиторами, загальна сума вимог яких перевищує п'я тдесят відсотків кредиторсь кої заборгованості боржника згідно з даними його бухгалт ерського обліку, на впровадж ення зазначеного плану, проп озиція щодо призначення керу ючого санацією та розпорядни ка майна.

Заява та додані до неї доку менти відповідають вимогам с т. 53 Закону України "Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом".

Керуючись ст. ст. 1, 3, 4-13, 53 Закон у України "Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом", с т.ст. 64, 65, 86 ГПК -

УХВАЛИВ:

1. Порушити провадженн я у справі та прийняти заяву до розгляду.

2. Призначити судове засід ання на 21.06.11 о 10:00 Засідання відб удеться у приміщенні Господа рського суду міста Києва в за лі судових засідань № 29.

3. Ввести процедуру розпор ядження майном боржника - від критого акціонерного товари ства "Капітал Лізинг".

4. Призначити розпорядни ком майна арбітражного керую чого - Титича Віталія Миколай овича, ліцензія Державног о департаменту з питань банк рутства серії НОМЕР_1 від 10.01.2008.

5. З моменту порушення прова дження у справі ввести морат орій на задоволення вимог кр едиторів боржника, відповідн о до ст. 11 Закону України “Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом”.

Зупинити виконання боржни ком грошових зобов' язань і зобов' язань щодо сплати под атків і зборів (обов' язкови х платежів, строк виконання я ких настав до введення морат орію).

Зупинити заходи, спрямован і на забезпечення виконання цих зобов' язань та зобов' я зань щодо сплати податків і з борів (обов' язкових платежі в), застосованих до прийняття рішення про введення морато рію.

Мораторій на задоволення в имог кредиторів не поширюєть ся на виплату заробітної пла ти, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної здоров' ю та життю громадян, авторсько ї винагороди, а також на задов олення вимог кредиторів, що в иникли у зв' язку з зобов' я заннями боржника в процедура х розпорядження майном боржн ика та санації.

Мораторій діє на весь час пр овадження справи про банкрут ство.

Виконавче провадження під лягає обов'язковому зупиненн ю відповідно до п. 8 ст. 34 Закону України "Про виконавче прова дження" з моменту порушення г осподарським судом провадже ння у справі про банкрутство .

6. Відкрити процедуру санац ії боржника - відкритого акці онерного товариства "Капітал Лізинг".

7. Призначити керуючим са нацією боржника - відкритого акціонерного товариства "Ка пітал Лізинг" - голову правлін ня Задорожнього Олександра М иколайовича.

8. Зобов'язати керуючого с анацією - керівника боржника у тридцятиденний строк з дня винесення ухвали про поруше ння справи про банкрутство б оржника і відкриття процедур и санації подати повідомленн я про порушення справи про ба нкрутство боржника і відкрит тя процедури санації в офіці йному друкованому органі та подати докази опублікування до господарського суду.

В оголошенні повинні місти тися: відомості про порушенн я провадження у справі про ба нкрутство боржника та відкри ття процедури санації; повне найменування боржника, його місцезнаходження, реквізити його рахунків в установах ба нків; ідентифікаційний код б оржника згідно з Єдиним держ авним реєстром підприємств т а організацій України; відом ості про керуючого санацією - керівника боржника та розпо рядника майна боржника.

9. Кредитори у місячний стро к з дня опублікування оголош ення боржника про порушення справи про банкрутство боржн ика і відкриття процедури са нації подають до господарськ ого суду письмові заяви з вим огами до боржника, а також док ументи, що їх підтверджують, т а (або) заперечення кредиторі в проти здійснення процедури санації керівником боржника .

10. Керуючому санацією та роз поряднику майна боржника роз глянути вимоги кредиторів, н адати реєстр вимог кредиторі в, письмово повідомивши про р езультати розгляду заявникі в та господарський суд. Склад ений реєстр подати на затвер дження господарському суду д о судового засідання.

11. Викликати у судове засід ання розпорядника майна борж ника та керуючого санацією.

12. Копію ухвали направити :

- заявнику;

- установі банку боржника;

- управлінню Пенсійного фо нду України за місцем знаход ження боржника;

- Головному управлінню ста тистики у м. Києві, (м. Київ, вул. Тургенівська, 71);

- Київському управлінню з п итань банкрутства, м. Київ, вул . Любченка, 15;

- державній податковій інс пекції за місцем знаходження боржника;

- державній виконавчій слу жбі за місцем знаходження бо ржника;

- державному реєстратору з а місцем знаходження боржник а для внесення до Єдиного дер жавного реєстру запису про в ідповідне судове рішення (п. 1 ст. 39 Закону України "Про держа вну реєстрацію юридичних осі б та фізичних осіб - підприємц ів").

- Прокуратурі за місцезнахо дженням боржника;

- Державній податковій адмі ністрації у місті Києві (м. Киї в, вул. Шолуденка, 33/19), (Управлінн я по забезпеченню оперативно -правового супроводження мат еріалів ДПС в судових устано вах УПМ ДПА в м. Києві).

Суддя О.С. Копитов а

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення08.04.2011
Оприлюднено21.04.2011
Номер документу14952735
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —28/94-б

Постанова від 29.03.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Поліщук B.Ю.

Ухвала від 22.03.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Поліщук B.Ю.

Ухвала від 08.12.2011

Господарське

Вищий господарський суд України

Поліщук B.Ю.

Ухвала від 14.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Чеберяк П.П.

Ухвала від 31.10.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Чеберяк П.П.

Постанова від 13.10.2011

Господарське

Вищий господарський суд України

Поліщук B.Ю.

Ухвала від 23.09.2011

Господарське

Вищий господарський суд України

Поліщук B.Ю.

Постанова від 25.07.2011

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Гарник Л.Л.

Ухвала від 08.04.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 31.03.2009

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні