Ухвала
від 08.12.2011 по справі 8/192н/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГА НСЬКОЇ ОБЛАСТІ

91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВ В, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

08.12.11 Справа № 8/192н/2011

За позовом Прокурора Біловодського району Луганської області в інтересах держави в особі Мі ністерства аграрної політик и та продовольства України, м . Київ

до Біловодської ра йонної ради, смт. Біловодськ Л уганської області,

про визнання недійсним и рішення та зобов' язання п овернути земельну ділянку.

Суддя господарськ ого суду Луганської області Середа А.П.,

при секретарі судового за сідання Дрожановій О.В.,

в присутності представник ів сторін:

від заявника - Кулаков ський Р.В. - прокурор, посвідч ення № 92 від 25.03.2011;

від позивача - предста вник не з' явився;

від відповідача - ОСО БА_1 - головний спеціаліст, - д овіреність № б/н від 03.11.2011, -

розглянувши матеріали спр ави, -

в с т а н о в и в:

суть спору: прокуроро м в інтересах держави в особі позивача заявлено вимоги пр о:

- визнання недійсними рішен ня Біловодської районної рад и від 25.10.2000 року № 14/8 «Про створен ня на території Новоолександ рівської сільської ради фонд у земель запасу» та скасуван ня його;

- зобов' язання Біловодськ ої районної ради повернути з емельну ділянку в користуван ня ДП «Новоолександрівський кінний завод № 64».

Прокурором та представник ом відповідача заявлено клоп отання про відмову від здійс нення технічної фіксації суд ового засідання, що не супере чить вимогам ст.ст.4-4 та 81-1 ГПК Ук раїни, а тому його судом задов олено.

Позивач явку повноважн ого представника у судове за сідання не забезпечив, про пр ичини неявки не повідомив, хо ча належним чином був повідо млений про дату, час та місце п роведення судового засіданн я, ніяких клопотань не предст авив, доказів витребуваних у хвалою суду від 12.09.2011 не надав.

Відповідач проти позов у заперечує і вважає вимоги п озивача незаконними і необґр унтованими, з підстав виклад ених у відзиві на позовну зая ву № 17-9/126 від 30.11.2011 та просить у поз ові відмовити у повному обся зі.

Суд на підставі ст. 27 ГПК Укра їни може залучити до участі у справі третіх осіб, які не зая вляють самостійних вимог на предмет спору на стороні поз ивача або відповідача до при йняття рішення господарськи м судом, якщо рішення з господ арського спору може вплинути на їх права або обов' язки що до однієї з сторін. Їх може бут и залучено до участі у справі також за клопотанням сторін або прокурора.

Треті особи, які не за являють самостійних вимог, к ористуються процесуальними правами і несуть процесуаль ні обов' язки сторін, крім пр ава на зміну підстави і предм ета спору, збільшення чи змен шення розміру позовних вимог , а також на відмову від позову або визнання позову.

Таким чином, враховуючи те , що Біловодська районна держ авна адміністрація Луганськ ої області та Державне підпр иємство «Новоолександрівсь кий кінний завод № 64»можуть на дати відповідні пояснення з суті спору, суд вважає за необ хідне останніх залучити до у часті у справі в якості треті х осіб, які не заявляють самос тійних вимог на предмет спор у на стороні відповідача.

Враховуючи вищевикладене та з метою повного та всебічн ого розгляду справи по суті, с уд вважає необхідним розгляд справи відкласти.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.4-3,27,32-34,36,38,43,77 ст. 86 Го сподарського процесуальног о кодексу України, суд

у х в а л и в :

1. Розгляд справи від класти до 26.12.2011 на 10 год. 40 хв.

2.Судове засідання від будеться у приміщенні господ арського суду Луганської обл асті за адресою: м. Лугансь к, вул. Коцюбинського, 2, 5-й пове рх, кабінет № 511 (суддя Середа А.П.).

3. Залучити до участі у справі в якості третіх осіб, я кі не заявляють самостійних вимог на предмет спору на сто роні відповідача:

- Біловодську районну д ержавну адміністрацію Луган ської області, (смт. Біловодсь к Луганської області, вул. Лен іна, 130, ід. код 04052028);

- Державне підприємст во «Новоолександрівський кі нний завод № 64» (с. Н овоолександрівка Біловодсь кого району Луганської облас ті, ід. код 00846228).

4. Зобов' язати прокурора негайно надіслати третім особам копію позовної заяви та доданих до неї документів , докази надіслання надати су ду.

5. Зобов' язати позивача надати: заперечення на від зиви відповідача та третіх о сіб; документальне підтвердж ення своїх доводів; оригінал и документів, які додані до по зовної заяви у копіях - для о гляду в судовому засіданні; д окументи, які підтверджують статус юридичної особи (свід оцтво про державну реєстраці ю, статут або положення, довід ка про внесення до ЄДРПОУ) (ор игінал - для огляду у судово му засідання, належним чином посвідчені копії - до матер іалів справи).

6.Зобов' язати відповіда ча надати: за наявності дод аткових заперечень надати їх документальне підтвердженн я; документи, які підтверджую ть статус юридичної особи (св ідоцтво про державну реєстра цію, статут або положення, дов ідка про внесення до ЄДРПОУ) (оригінал - для огляду у судо вому засідання, належним чин ом посвідчені копії - до мат еріалів справи); інші докази (з а наявності).

7. Зобов' язати Бі ловодську РДА Луганської обл асті надати: відзив (поясне ння) на позовну заяву, докази й ого надсилання сторонам по с праві надати суду, документа льне підтвердження викладен их у відзиві (поясненні) довод ів; розпорядження про наданн я у користування земельних д ілянок фермерським господар ствам: «Дербі», «Тернове», «Ма річка», лісогосподарському о б' єднанню «Луганськліс»та ДП «СП «Олександрійське»; до кументальні докази факту пер едачі земельних ділянок вище переліченим юридичним особа м (акти приймання-передачі зе мельних ділянок); документи, я кі підтверджують статус юрид ичної особи (свідоцтво про де ржавну реєстрацію, статут аб о положення, довідка про внес ення до ЄДРПОУ) (оригінал - дл я огляду у судовому засіданн я, належним чином посвідчені копії - до матеріалів справ и); інші докази (за наявності).

Всі витребувані доку менти надати в оригіналах - дл я огляду у судовому засіданн і, належним чином посвідчені копії - до матеріалів справ и.

8. Зобов' язати ДП «Новоол ександрівський кінний завод № 64»надати: відзив (пояснен ня) на позовну заяву, докази йо го надсилання сторонам по сп раві надати суду, документал ьне підтвердження викладени х у відзиві (поясненні) доводі в; документальні докази приз начення на посаду директора Кобилятського В.П.; посадову і нструкцію або інший норматив ний акт, яким директор керува вся у своїй роботі (наприклад статут підприємства); докуме нти, які підтверджують стату с юридичної особи (свідоцтво про державну реєстрацію, ста тут або положення, довідка пр о внесення до ЄДРПОУ) (оригіна л - для огляду у судовому зас ідання, належним чином посві дчені копії - до матеріалів справи); інші докази (за наявно сті).

Всі витребувані документи надати в оригінала х - для огляду у судовому засід анні, належним чином посвідч ені копії - до матеріалів сп рави.

9. Зобов' язати Державного реєстратора виконавчого комітету Луганс ької міської ради завчасн о, до початку судового засіда ння, надати довідку з Єдин ого державного реєстру ю ридичних осіб та фізичних ос іб - підприємців щодо Дер жавного підприємства «Новоо лександрівський кінний заво д № 64», (с. Новоолександрівка Біловодського району Луганс ької області, ід. код 00846228).

Явка повноважних пред ставників сторін в засідання суду обов' язкова.

Суддя А.П. Середа

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення08.12.2011
Оприлюднено22.12.2011
Номер документу19894142
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —8/192н/2011

Ухвала від 08.02.2013

Господарське

Вищий господарський суд України

Першиков Є.В.

Постанова від 11.09.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Мамонтова О.М.

Ухвала від 27.08.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Мамонтова О.М.

Ухвала від 18.06.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Мамонтова О.М.

Постанова від 06.04.2012

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Мєзєнцев Є.І.

Ухвала від 22.02.2012

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Мєзєнцев Є.І.

Рішення від 26.01.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Середа А.П.

Ухвала від 26.12.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Середа А.П.

Ухвала від 12.01.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Середа А.П.

Ухвала від 08.12.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Середа А.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні