Ухвала
від 25.03.2010 по справі 11-73/10
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №11-73/10 Головуючий у суді у 1 інстанції - Номер провадження - Суддя-доповідач - ОСОБА_1 Категорія -

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

2010 року березня 25 дня. Колегія суддів судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Сумської області в складі:

¦

головуючого Лугового М.Г.

суддів Матуса В.В., Безверхого О.М.

з участю прокурора Лавруся В.О.

захисника ОСОБА_2

засудженого ОСОБА_3

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Суми кримінальну справу за апеляцією захисника ОСОБА_2 на вирок Кролевецького районного суду Сумської області від 7 грудня 2009 року,

яким ОСОБА_3,

ІНФОРМАЦІЯ_1, мешканець м. Кролевець Сумської області, раніше не судимий,

засуджений за ч. З ст. 212 КК України із застосуванням ст. 69 КК України до обмеження волі на строк чотири роки з позбавленням права обіймати посади керівників (їх заступників) та бухгалтерів підприємств, установ, організацій незалежно від їх форм власності та займатись підприємницькою діяльністю на строк два роки з конфіскацією всього належного йому майна, за ч. 2 ст. 366 КК України із застосуванням ст. 69 КК України до обмеження волі на строк два роки з позбавленням права обіймати посади керівників (їх заступників) та бухгалтерів підприємств, установ, організацій незалежно від їх форм власності та займатись підприємницькою діяльністю на строк один рік шість місяців, за ч. 1 ст. 358 КК України до арешту на строк три місяці, за ч. З ст. 358 КК України до арешту на строк два місяці.

Відповідно до ст. 70 КК України за сукупністю злочинів, шляхом поглинення менш суворих покарань більш суворими, ОСОБА_3 остаточно визначено покарання у виді обмеження волі на строк чотири роки з позбавленням права обіймати посади керівників (їх заступників) та бухгалтерів підприємств, установ, організацій незалежно від їх форм власності та займатись підприємницькою діяльністю на строк два роки з конфіскацією всього належного йому майна.

Постановлено стягнути з ОСОБА_3 на користь держави 22083,60 грн. за провадження експертиз по справі.

ВСТАНОВИЛА:

За вироком суду ОСОБА_3 визнаний винним та засуджений за вчинення злочинів за таких обставин.

ОСОБА_3 зареєстрований рішенням Кролевецької районної Ради народних депутатів від 05.10.1994 суб'єктом підприємницької діяльності - фізичною особою за місцем свого проживання за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_2. У державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та інших обов'язкових платежів йому присвоєний ідентифікаційний номер - НОМЕР_1. Як суб'єкт підприємницької діяльності, ОСОБА_3 взятий на податковий облік в ДПІ у Кролевецькому районі (на даний час - Кролевецьке відділення Глухівської МДПІ) 14.10.1994 року, та перебував на загальній системі оподаткування.

У зв'язку з цим, являючись платником податків, відповідно до п.З ст.9 Закону України „Про систему оподаткування", приватний підприємець ОСОБА_3 був зобов'язаний вести бухгалтерський облік, складати звітність про фінансово-господарську діяльність і забезпечувати її зберігання у терміни, встановлені законами, подавати до державних податкових органів та інших державних органів відповідно до законів декларації, бухгалтерську звітність та інші документи і відомості, пов'язані з обчисленням і сплатою податків і зборів (обов'язкових платежів), сплачувати належні суми податків і зборів (обов'язкових платежів) у встановлені законами терміни, допускати посадових осіб державних податкових органів до обстеження приміщень, що використовуються для одержання доходів чи пов'язані з утриманням об'єктів оподаткування, а також для перевірок з питань обчислення і сплати податків і зборів (обов'язкових платежів).

Також, ПП ОСОБА_3 зареєстрований в ДПІ у Кролевецькому районі платником податку на додану вартість (надалі - ПДВ), про що йому видано свідоцтво платника ПДВ за № 78670383 від 31.10.2003. У зв'язку з цим ОСОБА_3, будучи платником ПДВ, відповідно до п.10.1 ст.10 Закону України „Про податок на •додану вартість", являвся особою, відповідальною за нарахування, утримання та сплату (перерахування) вказаного податку до бюджету.

Крім цього, починаючи з 27.04.2006, ОСОБА_3, відповідно до рішення засновника № 2 від 27.04.2006, був призначений і постійно займав посаду директора приватного підприємства промислово - комерційної фірми „ПриватПостачСервіс" (надалі - ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс"), код ЄДРПОУ - 34135483, зареєстрованого Кролевецькою райдержадміністрацією 26.04.2006 за адресою: АДРЕСА_1, взятого на податковий облік в Кролевецькому відділенні Глухівської МДПІ 10.05.2006 року, зареєстрованого платником ПДВ в Кролевецькому відділенні Глухівської МДПІ 12.05.2006 року.

Одночасно ОСОБА_3 з вказаного часу постійно виконував обов'язки головного бухгалтера вказаного підприємства, у зв'язку з відсутністю на підприємстві вказаної посади.

Таким чином, ОСОБА_3, являючись службовою особою суб'єкта підприємницької діяльності, займаючи у ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" посаду, пов'язану з виконанням організаційно - розпорядчих та адміністративно - господарчих функцій, відповідно до п.7 ст. 8, п.2, 3 і 6 ст.8 та п.1 ст.Н Закону України „Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" та ст. 9 Закону України „Про систему оподаткування", був відповідальним за керівництво і організацію ведення бухгалтерського обліку, підготовку податкових декларацій, бухгалтерських звітів, балансів, розрахунків, інших документів, пов'язаних із своєчасним нарахуванням та сплатою необхідних сум податків, зборів, обов'язкових платежів у встановлені законом строки з фінансово-господарської діяльності вказаного підприємства.

Однак, ОСОБА_3, являючись приватним підприємцем та директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс", маючи єдиний злочинний умисел на ухилення від сплати податків, шляхом вчинення тотожних злочинних діянь, а саме подання до податкової інспекції податкової звітності з внесеними ним завідомо неправдивими, заниженими відомостями про чисту суму зобов'язань по податках, що підлягали сплаті до бюджету, вчинив умисне ухилення від сплати податків, які входять в систему оподаткування та введені у встановленому законом порядку, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах.

Так, протягом 2003 - 2006 років ПП ОСОБА_3 здійснював реалізацію товарно-матеріальних цінностей та надавав послуги суб'єктам підприємницької діяльності України, а також здійснював придбання товарно-матеріальних цінностей та отримував послуги від інших суб'єктів господарської діяльності.

У зв'язку з реалізацією товарно-матеріальних цінностей у ПП ОСОБА_3 виникали податкові зобов'язання по сплаті до бюджету ПДВ, а також він отримував право на податковий кредит при придбанні ним товарно-матеріальних цінностей при наявності підтверджуючих документів, відповідно до Закону України „Про податок на додану вартість".

Маючи єдиний злочинний умисел на ухилення від сплати ПДВ, в деяких випадках, при складанні документів податкової звітності (податкових декларацій з ПДВ) ПП ОСОБА_3 зависив податковий кредит своєї підприємницької діяльності взагалі без наявності податкових накладних, а в деяких випадках складав та надавав до податкової інспекції податкові декларації з ПДВ, в яких шляхом заниження об'єкту оподаткування, систематично занижував податкові зобов'язання з ПДВ через невключення до них сум ПДВ з проведених господарських операцій по реалізації товарно-матеріальних цінностей (робіт, послуг), занижуючи таким чином чисту суму зобов'язань з ПДВ.

За наслідками підприємницької діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за лютий 2004 року, ПП ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 303,86 грн., яка взагалі не підтверджена податковими накладними.

За наслідками підприємницької діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за березень 2004 року, ПП ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 2 тис. грн., яка взагалі не підтверджена податковими накладними.

За наслідками підприємницької діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за серпень 2004 року, ПП ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 4 тис. 364,88 грн., яка взагалі не підтверджена податковими накладними.

За наслідками підприємницької діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за жовтень 2004 року, ПП ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 8 тис. 441,19 грн., яка взагалі не підтверджена податковими накладними.

За наслідками підприємницької діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за листопад 2004 року, ПП ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 7,51 грн., яка взагалі не підтверджена податковими накладними.

За наслідками підприємницької діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за лютий 2005 року, ПП ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 317,58 грн., яка взагалі не підтверджена податковими накладними.

Всього протягом лютого 2004 - лютого 2005 років за наслідками підприємницької діяльності, при складанні податкових декларації з ПДВ ПП ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 15 тис. 435,02 грн.

Зазначені порушення податкового законодавства були виявлені в ході проведення документальної планової виїзної перевірки своєчасності, достовірності, повноти нарахування та сплати податків, зборів (обов'язкових платежів) суб'єкта підприємницької діяльності - фізичної особи ОСОБА_3 за період з 01 квітня 2002 року по 31 березня 2005 року, про що було складено акт №12/17-0/НОМЕР_1 від 29 липня 2005 року, з висновків якого вбачається, що перевіркою встановлено порушення п.п. 7.4.5 п.7.4 ст.7 Закону України «Про податок на додану вартість, яким зазначено, зокрема," що не дозволяється включення до податкового кредиту будь-яких витрат по сплаті податку, що не підтверджені податковими накладними. При цьому п.п.7.2.3 п.7.2 ст.7 Закону України «Про податок на додану вартість» встановлено, що податкова накладна є звітним податковим документом і одночасно розрахунковим документом, тобто відсутність податкової накладної позбавляє платника податку включення до податкового кредиту з ПДВ сум сплачених ПДВ в разі придбання товарів (надання послуг) у відповідних звітних періодах. Донараховано ПДВ в сумі 16340,03 грн.

Однак, зважаючи на уточнення ОСОБА_3 суми податкових зобов'язань з ПДВ за липень 2004 року (214,82 грн.) до проведеної перевірки та сплату частини донарахованого ПДВ (690,19 грн) до порушення кримінальної справи ОСОБА_3 з метою ухилення від сплати податків безпідставно, без наявності податкових накладних, занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 15 тис. 435,02 грн, і відповідна сума коштів не надійшла до бюджету.

За наслідками підприємницької діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за квітень 2005 року, ПП ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 833,33 грн., яка взагалі не підтверджена податковими накладними.

За наслідками підприємницької діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за січень 2006 року, ПП ОСОБА_3 не включено до податкових зобов'язань з ПДВ суму 5 тис. 875 грн. від реалізації ТМЦ (робіт, послуг), що також вбачається з роздруківки банківської установи про рух коштів на розрахунковому рахунку, відкритому на ім'я ОСОБА_3, за січень 2006 року.

За наслідками підприємницької діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за червень 2006 року, ПП ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 13 тис. 525,82 грн., яка взагалі не підтверджена податковими накладними.

За наслідками підприємницької діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за липень 2006 року, ПП ОСОБА_3 не включено до податкових зобов'язань з ПДВ суму 1 тис. 622,87 грн. від реалізації ТМЦ (робіт, послуг), що також вбачається з роздруківки банківської установи про рух коштів на розрахунковому рахунку, відкритому на ім'я ОСОБА_3, за липень 2006 року.

За наслідками підприємницької діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за серпень 2006 року, ПП ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 12 тис. 774,72 грн., яка взагалі не підтверджена податковими накладними.

За наслідками підприємницької діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за вересень 2006 року, ПП ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 386 грн., яка взагалі не підтверджена податковими накладними.

Всього протягом квітня 2005 - вересня 2006 року за наслідками підприємницької діяльності, при складанні податкових декларацій з ПДВ ПП ОСОБА_3 внаслідок безпідставного завищення суми податкового кредиту та не включення до податкових зобов'язань з ПДВ коштів, отриманих від реалізації ТМЦ (робіт, послуг), занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 35 тис. 017,74 грн.

Зазначені порушення податкового законодавства були виявлені в ході проведення документальної позапланової виїзної перевірки своєчасності, достовірності, повноти нарахування та сплати податків, зборів (обов'язкових платежів) суб'єкта підприємницької діяльності - фізичної особи ОСОБА_3 за період з 01 квітня 2005 року по ЗО вересня 2006 року, про що було складено акт №1202/17/НОМЕР_1 від 10 серпня 2007 року, з висновків якого вбачається, що перевіркою встановлено порушення п.п.7.3.1 п.7.3 ст.7 Закону України «Про податок на додану вартість» в частині невключення до податкових зобов'язань з ПДВ 7497,87 грн, в тому числі в декларації за січень 2006 року - 5875,00 грн, в декларації за липень 2006 року - 1622,87 грн.; п.п.7.4.5 п.7.4 ст.7 Закону України «Про податок на додану вартість» в частині включення до податкового кредиту з ПДВ в наданій декларації за квітень 2005 року - 833,33 грн, за червень 2006 року - 13525,82 грн., за серпень 2006 року - 12774,72 грн., за вересень 2006 року - 386 грн., всього включено до податкового кредиту з ПДВ 27519,87грн. яка не підтверджена податковими накладними.

Вказаними діями приватним підприємцем ОСОБА_3 порушено вимоги, передбачені п.п.7.2.3 п.п.7.2.4 п.7.2, п.п.7.3.1 п.7.3, п.п.7.4.5 п.7.4 ст.7 Закону України „Про податок на додану вартість".

Внаслідок зазначених умисних порушень вимог податкового законодавства ПП ОСОБА_3 не сплачено до бюджету ПДВ на загальну суму 50 тис. 452,76 грн., у т.ч. за 2004 рік - 15 тис. 117,44 грн., за 2005 рік - 1 тис. 150,91 грн., за 2006 рік - 34 тис. 184,41 грн.

Крім того, в період з 01.04.2005 по 30.09.2006 ПП ОСОБА_3 перебував на загальній системі оподаткування. Працюючи на загальній системі оподаткування, ПП ОСОБА_3, проводячи господарську діяльність у вказаному періоді, отримав чистий дохід від зайняття підприємницькою діяльністю за 1 - 3 квартали 2006 року в сумі 141 тис. 451,96 грн., з якого умисно не нарахував та не сплатив до бюджету податок з доходів фізичних осіб в сумі 18 тис. 388,75 грн.

Зазначене порушення податкового законодавства було виявлено в ході проведення документальної позапланової виїзної перевірки своєчасності, достовірності, повноти нарахування та сплати податків, зборів (обов'язкових платежів) суб'єкта підприємницької діяльності - фізичної особи ОСОБА_3 за період з 01 квітня 2005 року по 30 вересня 2006 року, про що було складено акт № 1202/17/НОМЕР_1 від 10 серпня 2007 року, з висновку якого вбачається, що перевіркою встановлено порушення ст.13 Декрету Кабінету Міністрів України «Про пибутковий податок з громадян», п.п.9.12.1 п.9.12 ст.9, п.22.10 ст.22 Закону України «Про оподаткування доходів фізичних осіб в частині недекларування отриманого чистого доходу за результатами підприємницької діяльності з 01.04.2005 року по 30.09.2006 року в сумі 141451,96, з якого не сплачено податок з доходів від зайняття підприємницькою діяльністю в сумі 18338,75 грн

Вказаними діями ПП ОСОБА_3 порушено вимоги ст.22 п.22 Закону України „Про податок з доходів фізичних осіб" № 889-ГУ від 22.05.2003.

Всього вищезазначені дії ПП ОСОБА_3 призвели до ненадходження до бюджету податків на загальну суму 68 тис. 841,51 грн., у тому числі: за 2004 рік - 15 тис. 117,44 грн., за 2005 рік^ 1 тис. 150,91 грн., за 2006 рік - 52 тис. 573,16 грн.

Крім цього, ОСОБА_3, продовжуючи здійснювати свій єдиний злочинний умисел на ухилення від сплати податків, ухилився від сплати податків, працюючи директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс".

Так, протягом січня 2007 року - грудня 2008 року, являючись директором та фактично виконуючи обов'язки головного бухгалтера ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс", ОСОБА_3 здійснював реалізацію товарно-матеріальних цінностей та надавав послуги суб'єктам підприємницької діяльності України, а також здійснював придбання товарно-матеріальних цінностей та отримував послуги від інших суб'єктів господарської діяльності.

У зв'язку з реалізацією товарно-матеріальних цінностей у ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" виникали податкові зобов'язання по сплаті до бюджету ПДВ, а також право на податковий кредит при придбанні ним товарно-матеріальних цінностей.

За наслідками господарської діяльності у серпні та грудні 2008 року, маючи єдиний умисел на ухилення від сплати податків, директор ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 складав та надавав до податкової інспекції податкові декларації з податку на додану вартість ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс", в яких занижуючи об'єкт оподаткування, систематично зменшував податкові зобов'язання з ПДВ шляхом невключення до них сум ПДВ з проведених вказаним підприємством господарських операцій по реалізації товарно-матеріальних цінностей (робіт, послуг), чим занижував чисту суму зобов'язань з ПДВ, що мала бути сплачена до бюджету.

Крім цього, протягом січня 2007 - березня 2008 року, продовжуючи реалізовувати свій єдиний умисел на ухилення від сплати ПДВ, з метою завищення податкового кредиту з ПДВ і, тим самим, заниження об'єкту оподаткування та чистої суми зобов'язань з ПДВ, що підлягала сплаті до бюджету, директор ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3, одноособово представляючи інтереси МПП «Діана», підроблював податкові накладні та інші документи про здійснення придбання ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей у МПП „Діана" (код 24002038), зареєстрованого в ІНФОРМАЦІЯ_3, достовірно знаючи, що насправді господарських операцій по придбанню у МПП «Діана» товарно-матеріальних цінностей не відбувалось, оскільки в наявних у нього, як єдиного представника МПП «Діана», вилучених документах відсутні первинні документи (прибуткові касові ордери, касова книга МПП «Діана», платіжні доручення ПП ПКФ «ПриватПостачСервіс», податкові накладні як продавця так і покупця, рахунки-фактури та ін.), котрі підтверджують проведення операцій купівлі товарів ПП ПКФ «ПриватПостачСервіс» у МПП «Діана».

Податкові накладні, видаткові накладні, рахунки-фактури, акти здачі-прийняття робіт, квитанції до прибуткових касових ордерів від імені МПП «Діана» директор ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 особисто склав, друкуючи комп'ютерним способом, підписуючи особисто та скріплюючи печаткою МПП «Діана».

Підроблені в такий спосіб документи з неправдивими відомостями про придбання товарно-матеріальних цінностей у МПП „Діана" директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 незаконно використані в бухгалтерському обліку господарської діяльності ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" та протиправно враховані при складанні податкових декларацій з ПДВ підприємства, в яких ним на підставі зазначених вище підроблених документів незаконно завищено податковий кредит та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ, яка підлягала сплаті до бюджету.

Так, за наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за січень 2007 року, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на суму 2 тис. 899 грн. по підробленим ним же податковим накладним на придбання ТМЦ від МПП „Діана" № 19 від 19.01.2007 на суму реалізації 11 тис. грн. та ПДВ - 2 тис. 200 грн. та № 22 від 22.01.2007 на суму реалізації 3 тис. 492,56 грн. та ПДВ-698,5 Ігри!

За наслідками господарської діяльності, при складанні уточнюючого розрахунку податкових зобов'язань з ПДВ за лютий 2007 року у зв'язку з виправленням самостійно виявлених помилок, котрий поданий до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ 08.05.2007 року, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на суму 17 тис. 673 грн. по підробленим ним же податковим накладним на придбання ТМЦ від МПП „Діана" № 26 від 06.02.2007 на суму реалізації 26 тис. грн. та ПДВ - 5 тис. 200 грн. та № 32 від 12.02.2007 на суму реалізації 62 тис. 363,08 грн. та ПДВ - 12 тис. 472,62 грн.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за березень 2007 року, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 10 тис. 178 грн. по підробленій ним же податковій накладній на придбання ТМЦ від МПП „Діана" № 387 від 01.03.2007 на суму реалізації 50 тис. 890,59 грн. ПДВ - 10 тис. 178,12 грн.

За наслідками господарської діяльності, при складанні уточнюючого розрахунку

податкових зобов'язань з ПДВ за квітень 2007 року у зв'язку з виправленням самостійно виявлених помилок, котрий поданий до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ 09.08.2007 року, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 5 тис. 038 грн. по підробленій ним же податковій накладній на придбання ТМЦ від МПП „Діана" № 89-56 від 13.04.2007 на суму реалізації 25 тис. 192,50 грн. та ПДВ - 5 тис. 038,50 грн.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за травень 2007 року, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 27 тис. 734 грн. по підробленим ним же податковим накладним на придбання ТМЦ від МПП „Діана" № 158 від 03.05.2007 на суму реалізації 50 тис. 552,26 грн. та ПДВ - 10 тис. 110,45 грн. та № 159 від 03.05.2007 на суму реалізації 88 тис. 119,75 грн та ПДВ - 17 тис. 623,95 грн.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за червень 2007 року, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 7 тис. 701 грн. по підробленим ним же податковим накладним на придбання ТМЦ від МПП „Діана" № 173 від 01.06.2007 на суму реалізації 13 тис 381,50 грн. та ПДВ - 2 тис. 676,30 грн. та № 189 від 13.06.2007 на суму реалізації 25 тис. 121,25 грн. та ПДВ - 5 тис. 024,25 грн.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за липень 2007 року, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 10 тис. 253 грн. по підробленій ним же податковій накладній на придбання ТМЦ від МПП „Діана" № 202 від 06.07.2007 на суму реалізації 51 тис. 264,22 грн. та ПДВ - 10 тис. 252,84 грн.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за серпень 2007 року, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 10 тис. 486 грн. по підробленим ним же податковим накладним на придбання ТМЦ від МПП „Діана" № 289 від 01.08.2007 на суму реалізації 12 тис. 642 грн. та ПДВ - 2 тис. 528,40 грн., № 301 від 08.08.2007 на суму реалізації 9 тис. грн. та ПДВ - 1 тис. 800 грн., № 315 від 16.08.2007 на суму реалізації 4 тис. 590 грн. та ПДВ - 918 грн., № 330 від 23.08.2007 на суму реалізації 26 тис. 200 грн. ПДВ - 5 тис. 240 грн.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за вересень 2007 року, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 12 тис. 260 грн. по підробленим ним же податковим накладним на придбання ТМЦ від МПП „Діана" № 369 від 14.09.2007 на суму реалізації 25 тис. 435,70 грн. та ПДВ - 5 тис. 087,14 грн., № 377 від 20.09.2007 на суму реалізації 6 тис. 035,19 грн. та ПДВ - 1 тис. 207,04 грн. та № 391 від 28.09.2007 на суму реалізації 29 тис. 830,80 грн. та ПДВ - 5 тис. 966,16 грн.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за жовтень 2007 року, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 45 тис. 248 грн. по підробленим ним же податковим накладним на придбання ТМЦ від МПП „Діана" № 455 від 19.10.2007 на суму реалізації 16 тис. 416,80 грн. та ПДВ - 3 тис. 283,36 грн., № 419 від 15.10.2007 на суму реалізації 48 тис. 304,69 грн. та ПДВ - 9 тис. 660,94 грн., № 418 від 15.10.2007 на суму реалізації 61 тис. 900,20 грн. та ПДВ - 12 тис. 380,04 грн. та № 407 від 10.10.2007 на суму реалізації 99 тис. 620 грн. та ПДВ - 19 тис. 924 грн.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за листопад 2007 року, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 25 тис. 032 грн. по підробленим ним же податковим накладним на придбання ТМЦ від МПП „Діана" № 501 від 07.11.2007 на суму реалізації 12 тис. 127,50 грн. та ПДВ - 2 тис. 425,50 грн., № 508 від 09.11.2007 на суму реалізації 45 тис. 680,78 грн. та ПДВ - 9 тис. 136,16 грн., № 517 від 16.11.2007 на суму реалізації 30 тис. 896,25 грн. та ПДВ - 6 тис. 179,25 грн., та № 524 від 26.11.2007 на суму реалізації 36 тис. 456,20 грн. та ПДВ - 7 тис. 291,24 грн.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за грудень 2007 року, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 30 тис. 873 грн. по підробленим ним же податковим накладним на придбання ТМЦ від МПП „Діана" № 550 від 04.12.2007 на суму реалізації 78 тис. 333,75 грн. та ПДВ - 15 тис. 666,75 грн., № 564 від 14.12.2007 на суму реалізації 72 тис. 019,70 грн. та ПДВ - 14 тис. 403,94 грн. та № 577 від 28.12.2007 на суму реалізації 4 тис. 013,50 грн. та ПДВ - 802,70 грн.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за січень 2008 року, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 20 тис. 777 грн. по підробленим ним же податковим накладним на придбання ТМЦ від МПП „Діана" № -00000003 від 03.01.2008 на суму реалізації 103 тис. 294,93 грн. та ПДВ - 20 тис. 658,99 та № -00000004 від 04.01.2008 на суму реалізації 8 тис. 420,86 грн. та ПДВ - 1 тис. 684,17 грн.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за лютий 2008 року, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 59 тис. 107 грн. по підробленим ним же податковим накладним на придбання ТМЦ від МПП „Діана" № -00000013 від 01.02.2008 на суму реалізації 7 тис. 758 грн. та ПДВ - 1 тис. 551,60 грн., № -00000014 від 01.02.2008 на суму реалізації 72 тис. 037,80 грн. та ПДВ - 14 тис. 407,56 грн., № -00000015 від 01.02.2008 на суму реалізації 110 тис. 100 грн. та ПДВ - 22 тис. 020 грн., № -00000016 від 02.02.2008 на суму реалізації 95 тис. 999,61 грн. та ПДВ - 19 тис. 199,92 грн., № -00000059 від 04.02.2008 на суму реалізації 9 тис. 638,33 грн. та ПДВ - 1 тис. 927,67 грн.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за березень 2008 року, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 49 тис. 876 грн. по підробленим ним же податковим накладним на придбання ТМЦ від МПП „Діана" № -00000060 від 01.03.2008 на суму реалізації 70 тис. 441,67 грн. та ПДВ - 14 тис. 088,33 грн., № -00000069 від 01.03.2008 на суму реалізації 17 тис. 669,35 грн. та ПДВ - 3 тис. 533,87 грн., № -00000070 від 01.03.2008 на суму реалізації 156 тис. 776,24 грн. та ПДВ - 31 тис. 355,25 грн. та № -00000161 від 07.03.2008 на суму реалізації 4 тис. 494,15 грн. та ПДВ - 898,83 грн.

Всього протягом січня 2007 - березня 2008 років за наслідками господарської діяльності, при складанні податкових декларації з ПДВ та уточнюючих розрахунків податкових зобов'язань з ПДВ у зв'язку з виправленням самостійно виявлених помилок директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 335 тис. 135 грн по підробленим ним же податковим накладним на придбання ТМЦ від МПП „Діана".

Зазначені порушення податкового законодавства були виявлені в ході проведення виїзної позапланової перевірки ПП ПКФ «ПриватПостачСервіс» з питань дотримання вимог податкового законодавства з податку на додану вартість за період з 10.05.2006 по

31.03.2008 року, про що було складено акт №1127/23/34135483 від 10.09.2008 року, з висновків якого вбачається, що перевіркою встановлені порушення п.п.7.4.1. п.7.4, п.п.7.2.3, п.п.7.2.6 п.7.2, п.п.7.4.5 п.7.4 ст.7 Закону України «Про податок на додану вартість», в результаті чого занижено податок на додану вартість з січня 2007 по березень 2008 року на суму 343085, в тому числі по періодах: січень 2007р.-2899 грн., лютий 2007р.-17673 грн., березень 2007р.-10178 грн., квітень 2007р.-5038 грн., травень 2007р.-27734 грн., червень 2007р.-7701 грн., липень 2007р.-10253 грн., серпень 2007р.-15620 грн., вересень 2007р.-12260 грн., жовтень 2007р.-45248 грн., листопад 2007р.-27839 грн., грудень 2007р.-30873 грн., січень 2008р.-20777 грн., лютий 2008р.-59116.грн., березень 2008р.-49876 грн.

Однак, зважаючи на непідтвердження суми завищення податкового кредиту по підробленим податковим накладним на придбання ТМЦ від МПП „Діана" за відсутності таких накладних за серпень 2007 року на суму 5134 грн., за листопад 2007 року на суму 2807 грн., за лютий 2008 року на суму 9 грн. протягом січня 2007 - березня 2008 років за наслідками господарської діяльності, при складанні податкових декларації з ПДВ та уточнюючих розрахунків податкових зобов'язань з ПДВ у зв'язку з виправленням самостійно виявлених помилок директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму податкового кредиту, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 335 тис. 135 грн по підробленим ним же податковим накладним на придбання ТМЦ від МПП „Діана" і відповідна сума коштів не надійшла до бюджету.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за серпень 2008 року та уточнюючого розрахунку податкових зобов'язань з ПДВ за серпень 2008 року у зв'язку з виправленням самостійно виявлених помилок, котрий поданий до Кролевецького відділення Глухівської МДШ 23.12.2008 року, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 не включено до податкових зобов'язань з ПДВ суму 11 тис. 032 грн., у т.ч.:

1 тис. 858 грн. з реалізації ТМЦ МПП „Альянс" м. Кролевець по відповідній

податковій накладній №052/08 від 05.08.2008 року,

351,66 грн. з реалізації ТМЦ ТОВ ВКП „Торгсервіс" м. Кролевець по відповідній податковій накладній №061/08 від 06.08.2008 року,

2 тис. 768,60 грн. з реалізації ТМЦ ТОВ „Арма-С" м. Кролевець по відповідній

податковій накладній №181/08 від 18.08.2008 року,

934,40 грн. з реалізації ТМЦ Кролевецькому МКП „Ремдільниця" м. Кролевець по відповідним податковим накладним №042/08 від 01.08.2008 року та №223/08 від 22.08.2008 року,

3 тис. 936*38 грн. з реалізації ТМЦ ЗАТ „Інтеркерама" смт. Ювілейний,

Дніпропетровської області по відповідній податковій накладній №221/08 від 22.08.2008

року.

Зазначені порушення податкового законодавства були виявлені в ході проведення документальної невиїзної перевірки декларації з податку на додану вартість ПП ПКФ «ПриватПостачСервіс», поданої за серпень 2008 року, про що було складено акт №1437/15/34135483 від 07.11.2008 року, з висновку якого вбачається, що проведеною перевіркою встановлено заниження суми ПДВ в розмірі 9849 грн, чим порушено п.п.7.3.1 п.7.3 ст.7 Закону України «Про податок на додану вартість».

Крі того не включено до податкових зобов»язань з ПДВ за вказаний період:

-516,81 грн. з реалізації ТМЦ ТОВ „Маріупольський інженерний центр м. Маріуполь по відповідній податковій накладній №033/09 від 03.09.2008 року, оскільки кошти від продажу надійшли на рахунок продавця 29.08.2008 року,

-666,67 грн. з реалізації ТМЦ ЗАТ „Компанія Райз" м. Київ по відповідній податковій накладній №291/08 від 29.08.2008 року,

Зазначені порушення податкового законодавства були виявлені в ході проведення позапланової виїзної перевірки ПП ПКФ «ПриватПостачСервіс» з питань достовірності визначення та сплати податкових зобов'язань з податку на додану вартість за серпень 2008 року, про що було складено акт №131/23/34135483 від 10.02.2009 року, з висновку якого вбачається, що встановлені порушення п.п.3.1.1 п.3.1 ст.З п.4.1 ст.4 п.п.7.3.1 п.7.3 ст.7 Закону України «Про податок на додану вартість» та занижено податок на додану вартість за серпень 2008 року в сумі 64888 грн.

Однак, зважаючи на зазначення директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 в уточнюючому розрахунку податкових зобов'язань з ПДВ за серпень 2008 року у зв'язку з виправленням самостійно виявлених помилок, котрий поданий до Кролевецького відділення Глухівської МДШ 23.12.2008 року податкових зобов'язань з ПДВ на суму 53856 по контрагентам, котрі були виявлені в ході перевірки, за наслідками якої складено акт від 10.02.2009 року директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 не включено до податкових зобов'язань з ПДВ за серпень суму 11 тис. 032 грн. і ці кошти не були сплачені до бюджету.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з ПДВ за грудень 2008 року, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 не включено до податкових зобов'язань з ПДВ суму 90 тис. 427 грн., в т.ч.:

I тис. 383,33 грн. з реалізації ТМЦ ТОВ „Совлад" м. Київ по відповідній податковій

накладній №151/12 від 15.12.2008 року,

229,99 грн. з реалізації ТМЦ ПВКП „Мемфіс" м. Суми по відповідній податковій накладній №233/12 від 23.12.2008 року,

II тис. 483,17 грн. з реалізації ТМЦ ТОВ „Істок" м. Білгород-Дністровський по

відповідній податковій накладній №182/12 від 18.12.2008 року,

920 грн. з реалізації ТМЦ ТОВ ІВЦ „Європрилад" м. Івано-Франківськ по відповідним податковим накладним №171/12 від 17.12.2008 року, №223/12 від 23.12.2008 року,

228 грн. з реалізації ТМЦ ТОВ „Ланнівський молочний комбінат" с. Ланна, Полтавської області по відповідній податковій накладній №191/12 від 19.12.2008 року,

796 грн. з реалізації ТМЦ ДП „Артемівський спиртзавод" м. Мерефа, Харківської області по відповідній податковій накладній №185/12 від 18.12.2008 року,

1 тис. 560 грн. з реалізації ТМЦ ПП „Полтава-теплоприлад" м. Полтава по відповідним податковим накладним №193/12 від 19.12.2008 року, №194/12 від 19.12.2008 року,

1 тис. 049,40 грн. з реалізації ТМЦ ПП ОСОБА_4 м. Івано-Франківськ по відповідній податковій накладній №231/12 від 23.12.2008 року,

14 тис. 632,62 грн. з реалізації ТМЦ ДП завод „Арсенал" м. Київ по відповідним податковим накладним №092/12 від 09.12.2008 року, №232/12 від 23.12.2008 року,

9 тис. 414 грн. з реалізації ТМЦ ПП „Газкомплект-М" м. Мукачеве по відповідним податковим накладним №101/12 від 10.12.2008 року, №111/12 від 11.12.2008 року, №083/12 від 08.12.2008 року, №023/12 від 02.12.2008 року, №292/12 від 29.12.2008 року,

297,24 грн. з реалізації ТМЦ ЗАТ „Сумський м'ясокомбінат" м. Суми по відповідній податковій накладній №091/12 від 09.12.2008 року,

1 тис. 156,67 грн. з реалізації ТМЦ ДП „Маратекс" м. Київ по відповідній податковій накладній №051/12 від 05.12.2008 року,

822 грн. з реалізації ТМЦ ДП „Борокський спиртовий завод" с. Борок, Львівської області по відповідній податковій накладній №036/12 від 03.12.2008 року,

480 грн. з реалізації ТМЦ ПП „МакДональдз Юкрейн ЛТД" м. Київ по відповідній податковій накладній №011/12 від 01.12.2008 року,

398,32 грн. з реалізації ТМЦ ТОВ ВКП „Торгсервіс" м. Кролевець по відповідній податковій накладній №034/12 від 03.12.2008 року,

366,80 грн. з реалізації ТМЦ ТОВ НВП „Мегават-М" м. Київ по відповідній податковій накладній №100/12 від 10.12.2008 року,

1 тис. 200 грн. з реалізації ТМЦ ТОВ ЗГО „Альфа-Газпромкомплект" м. Тернопіль по відповідній податковій накладній №114/12 від 11.12.2008 року,

8 тис. 012,20 грн. з реалізації ТМЦ ЗАТ „ММЦ-СТБ" м. Київ по відповідним податковим накладним №121/12 від 12.12.2008 року, №085/12 від 08.12.2008 року, №253/12 від 25.12.2008 року,

16 тис. 618,40 грн. з реалізації ТМЦ КП „Миргородське УКБ" м. Миргород по відповідним податковим накладним №032/12 від 03.12.2008 року, №033/12 від 03.12.2008 року,

233,34 грн. з реалізації ТМЦ ТОВ „Інвест-О" м. Суми по відповідній податковій накладній №261/12 від 26.12.2008 року,

10 тис. 133,33 грн. з реалізації ТМЦ ТОВ „Обрій" м. Київ по відповідним податковим накладним №224/12 від 22.12.2008 року, №226/12 від 22.12.2008 року,

589,80 грн. з реалізації ТМЦ ДП „Новоборовицький спиртовий завод" с. Нові Боровичі по відповідній податковій накладній №305/12 від 30.12.2008 року,

567,34 грн. з реалізації ТМЦ ТОВ „Лосинівський маслосирзавод" смт. Лосинівка, Чернігівської області по відповідній податковій накладній №291/12 від 29.12.2008 року,

2 тис. 416 грн. з реалізації ТМЦ ДП „Холминський спиртовий завод" смт. Холми, Чернігівської області по відповідній податковій накладній №302/12 від 30.12.2008 року,

4 тис. 712 грн. з реалізації ТМЦ ДП „Ковальовський спиртозавод" с. Тупичів, Чернігівської області по відповідній податковій накладній №304/12 від 30.12.2008 року,

727,29 грн. з реалізації ТМЦ Кролевецькому МКП „Ремдільниця" м. Кролевець. по відповідним податковим накладним №254/12 від 25.12.2008 року, №306/12 від 30.12.2008 року.

Зазначені порушення податкового законодавства були виявлені в ході проведення позапланової виїзної перевірки ПП ПКФ «ПриватПостачСервіс» з питань дотримання вимог податкового законодавства за період з 26.04.2006 по 31.01.2009р, валютного та іншого законодавства за період з 26.04.2006 по 31.01.2009р., про що було складено акт №593/2301/34135483 від 29.04.2009 року, з висновку якого вбачається, що перевіркою встановлені порушення п.п.3.1.1 п.3.1 ст.З, п.4.1 ст.4, п.п.7.3.1 п.7.3, п.п.7.4.1 п.7.4, п.п.7.4.5 п.7.4 ст.7 Закону України «Про податок на додану вартість занижено податок на додану вартість в періоді, що перевірявся, зокрема за грудень 2008 року в сумі 90427 грн.

Вказаними діями, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 порушено вимоги п.п.3.1.1 п.3.1 ст.З, п.4.1 ст. 4, п.п. 7.2.3 п.п.7.2.6 п.7.2, п.п.7.3.1 п.7.3 ст.7 Закону України „Про податок на додану вартість".

Внаслідок зазначених умисних порушень вимог податкового законодавства, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 не сплачено до бюджету ПДВ на загальну суму 436 тис. 594 грн., у т.ч.

за 2007 рік - 205 тис. 375 грн.,

за 2008 рік-231 тис. 219 грн.

Крім цього, протягом 1 кварталу 2007 року - 4 кварталу 2008 року, прожовжуючи реалізувати свій єдиний злочинний умисел на ухилення від сплати податків, з метою ухилення від сплати до бюджету податку на прибуток, директор ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 неодноразово складав та надавав до податкової інспекції податкові декларації з податку на прибуток ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс", в яких систематично занижував оподатковуваний дохід, отриманий від реалізації ТМЦ, в який не включав суми доходу з господарських операцій по реалізації товарно-матеріальних цінностей (робіт, послуг) та завищував валові витрати, в які безпідставно включав витрати з придбання товарно матеріальних цінностей від МПП „Діана" (код 24002038), зареєстрованого в ІНФОРМАЦІЯ_3, достовірно знаючи, що насправді господарських операцій по придбанню у МПП «Діана» товарно-матеріальних цінностей не відбувалось. При цьому валові витрати завищував на підставі підроблених ним же податкових накладних та інших документів на придбання ТМЦ від МПП „Діана" м.Шостка. Також валові витрати підприємства по придбанню ТМЦ завищувались взагалі без наявності податкових накладних, котрі підтверджували б зазначені операції. Вказаними діями занижувався об'єкт оподаткування та відповідно чиста сума зобов'язань з податку на прибуток ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс", яка підлягала сплаті до бюджету.

Так, за наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з податку на прибуток за 1 квартал 2007 року, котра була подана до Кролевецького відділення Глухівської МДШ та зареєстрована за вх. № 3800 від 08.05.2007, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму валових витрат підприємства на 153 тис. 746 грн., а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з податку на прибуток на 38 тис. 436 грн. по підробленим ним же податковим накладним та іншим документам на придбання ТМЦ від МПП „Діана", а саме:

по податковій накладній від МПП „Діана" № 22 від 22.01.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 4 тис. 191,07 грн. у т.ч. ПДВ - 698,51 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -22 від 22.01.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 4 тис. 191,07 грн. у т.ч. ПДВ - 698,51 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -22 від 22.01.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 4 тис. 191,07 грн. у т.ч. ПДВ - 698,51 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 19 від 19.01.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 13 тис. 200 грн. у т.ч. ПДВ - 2 тис. 200 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -19 від 19.01.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 13 тис. 200 грн. у т.ч. ПДВ - 2 тис. 200 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -19 від 19.01.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 13 тис. 200 грн. у т.ч. ПДВ - 2 тис. 200 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 32 від 12.02.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 74 тис. 835,70 грн. у т.ч. ПДВ - 12 тис. 472,62 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -32 від 12.02.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 74 тис. 835,70 грн. у т.ч. ПДВ - 12 тис. 472,62 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -32 від 12.02.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 74 тис. 835,70 грн. у т.ч. ПДВ - 12 тис. 472,62 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 26 від 06.02.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 31 тис. 200 грн. у т.ч. ПДВ - 5 тис. 200 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -26 від 06.02.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 31 тис. 200 грн. у т.ч. ПДВ - 5 тис. 200 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -26 від 06.02.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 31 тис. 200 грн. у т.ч. ПДВ - 5 тис. 200 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 387 від 01.03.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 61 тис. 068,71 грн. у т.ч. ПДВ - 10 тис. 178,12 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -387 від 01.03.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 61 тис. 068,71 грн. у т.ч. ПДВ - 10 тис. 178,12 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -387 від 01.03.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 61 тис. 068,71 грн. у т.ч. ПДВ - 10 тис. 178,12 грн.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з податку на прибуток за 2 квартал 2007 року, котра була подана до Кролевецького відділення Глухівської МДШ та зареєстрована за вх. № 7319 від 09.08.2007, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму валових витрат підприємства на 202 тис. 367 грн., а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з

податку на прибуток на 50 тис. 592 грн. по підробленим ним же податковим накладним та іншим документам на придбання ТМЦ від МПП „Діана", а саме

по податковій накладній від МПП „Діана" № 89-56 від 13.04.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 30 тис. 231 грн. у т.ч. ПДВ - 5 тис. 038,50 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -89-56 від 13.04.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 30 тис. 231 грн. у т.ч. ПДВ - 5 тис. 038,50 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -89 від 13.04.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 30 тис. 231 грн. у т.ч. ПДВ - 5 тис. 038,50 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 159 від 03.05.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 105 тис. 743,70 грн. у т.ч. ПДВ - 17 тис. 623,95 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -159 від 03.05.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 105 тис. 743,70 грн. у т.ч. ПДВ - 17 тис. 623,95 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -159 від 03.05.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 105 тис. 743,70 грн. у т.ч. ПДВ - 17 тис. 623,95 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 158 від 03.05.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 60 тис. 662,71 грн. у т.ч. ПДВ - 10 тис. 110,45 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -158 від 03.05.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 60 тис. 662,71 грн. у т.ч. ПДВ - 10 тис. 110,45 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -158 від 03.05.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 60 тис. 662,71 грн. у т.ч. ПДВ - 10 тис. 110,45 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 173 від 01.06.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 16 тис. 057,80 грн. у т.ч. ПДВ - 2 тис. 676,30 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -173 від 01.06.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 16 тис. 057,80 грн. у т.ч. ПДВ - 2 тис. 676,30 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -173 від 01.06.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 16 тис. 057,80 грн. у т.ч. ПДВ - 2 тис. 676,30 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 189 від 13.06.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 30 тис. 145,50 грн. у т.ч. ПДВ - 5 тис. 024,25 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -189 від 13.06.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 30 тис. 145,50 грн. у т.ч. ПДВ - 5 тис. 024,25 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -189 від 13.06.2007 йа реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 30 тис. 145,50 грн. у т.ч. ПДВ - 5 тис. 024,25 грн..

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з податку на прибуток за 3 квартал 2007 року, котра була подана до Кролевецького відділення Глухівської МДШ та зареєстрована за вх. № 10671 від 09.11.2007, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму валових витрат підприємства на 149 тис. 075 грн., а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з податку на прибуток на 37 тис. 269 грн. по підробленим ним же податковим накладним та іншим документам на придбання ТМЦ від МПП „Діана" на загальну суму реалізації 164997,91 грн. (без ПДВ), а саме:

по податковій накладній від МПП „Діана" № 202 від 06.07.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 61 тис. 517,06 грн. у т.ч. ПДВ - 10 тис. 252,84 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -202 від 06.07.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 61 тис. 517,06 грн. у т.ч. ПДВ - 10 тис. 252,84 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -202 від 06.07.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 61 тис. 517,06 грн. у т.ч. ПДВ - 10 тис. 252,84 грн., податковій накладній від МПП „Діана" № 289 від 01.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 15 тис. 170,40 грн. у т.ч. ПДВ - 2 тис. 528,40 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -289 від 01.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 15 тис. 170,40 грн. у т.ч. ПДВ - 2 тис. 528,40 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -289 від 01.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 15 тис. 170,40 грн. у т.ч. ПДВ - 2 тис. 528,40 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 315 від 16.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 5 тис. 508 грн. у т.ч. ПДВ - 918 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -315 від 16.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 5 тис. 508 грн. у т.ч. ПДВ - 918 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -315 від 16.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 5 тис. 508 грн. у т.ч. ПДВ - 918 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 330 від 23.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 31 тис. 440 грн. у т.ч. ПДВ - 5 тис. 240 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 301 від 08.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 10 тис. 800 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 800 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -301 від 08.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 10 тис. 800 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 800 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -301 від 08.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 10 тис. 800 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 800 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 377 від 20.09.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 7 тис. 242,23 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 207,04 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -377 від 20.09.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 7 тис. 242,23 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 207,04 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -377 від 20.09.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 7 тис. 242,23 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 207,04 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 369 від 14.09.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 30 тис. 522,84 грн. у т.ч. ПДВ-5 тис. 087,14 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 391 від 28.09.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 35 тис. 796,96 грн. у т.ч. ПДВ-5 тис. 966,16 грн.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з податку на прибуток за 4 квартал 2007 року, котра була подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ та зареєстрована за вх. 14363 від 09.02.2008, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3, з метою ухилення від сплати до бюджету податків, безпідставно завищено суму валових витрат підприємства на 505 тис. 769 грн., а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з податку на прибуток на 126 тис. 442 грн. по підробленим ним же податковим накладним та іншим документам на придбання ТМЦ від МПП „Діана", а саме:

по податковій накладній від МПП „Діана" № 455 від 19.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 19 тис. 700,16 грн. у т.ч. ПДВ - 3 тис. 283,36 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -455 від 19.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 1.9 тис. 700,16 грн. у т.ч. ПДВ - 3 тис. 283,36 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -455 від 19.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 19 тис. 700,16 грн. у т.ч. ПДВ - 3 тис. 283,36 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 419 від 15.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 57 тис. 965,63 грн. у т.ч. ПДВ - 9 тис. 660,94 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -419 від 15.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 57 тис. 965,63 грн. у т.ч. ПДВ - 9 тис. 660,94 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -419 від 15.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 57 тис. 965,63 грн. у т.ч. ПДВ - 9 тис. 660,94 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 418 від 15.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 74 тис. 280,24 грн. у т.ч. ПДВ-12 тис. 380,04 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 407 від 10.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 119 тис. 544 грн. у т.ч. ПДВ - 19 тис. 924 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -407 від 10.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 119 тис. 544 грн. у т.ч. ПДВ - 19 тис. 924 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -407 від 10.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 119 тис. 544 грн. у т.ч. ПДВ - 19 тис. 924 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 524 від 26.11.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 43 тис. 747,44 грн. у т.ч. ПДВ-7 тис. 291,24 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 517 від 16.11.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 37 тис. 075,50 грн. у т.ч. ПДВ-6 тис. 179,25 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 508 від 09.11.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 54 тис. 816,94 грн. у т.ч. ПДВ - 9 тис. 136,16 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -508 від 09.11.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 54 тис. 816,94 грн. у т.ч. ПДВ - 9 тис. 136,16 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -508 від 09.11.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 54 тис. 816,94 грн. у т.ч. ПДВ - 9 тис. 136,16 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 501 від 07.11.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 14 тис. 553 грн. у т.ч. ПДВ - 2 тис. 425,50 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -501 від 07.11.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 14 тис. 553 грн. у т.ч. ПДВ - 2 тис. 425,50 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -501 від 07.11.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 14 тис. 553 грн. у т.ч. ПДВ - 2 тис. 425,50 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 550 від 04.12.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 94 тис. 000,50 грн. у т.ч. ПДВ - 15 тис. 666,75 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -550 від 04.12.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 94 тис. 000,50 грн. у т.ч. ПДВ - 15 тис. 666,75 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -550 від 04.12.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 94 тис. 000,50 грн. у т.ч. ПДВ - 15 тис. 666,75 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 564 від 14.12.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 86 тис. 423,64 грн. у т.ч. ПДВ-14 тис. 403,94 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № 577 від 28.12.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 4 тис. 816,20 грн. у т.ч. ПДВ - 802,70 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -577 від 28.12.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 4 тис. 816,20 грн. у т.ч. ПДВ - 802,70 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -577 від

28.12.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей

на суму 4 тис. 816,20 грн. у т.ч. ПДВ - 802,70 грн.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з податку на прибуток за 1 квартал 2008 року, котра була подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ та зареєстрована за вх. № 4237 від 12.05.2008, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно завищено суму валових витрат підприємства на 648 тис. 847 грн., а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з податку на прибуток на 162 тис. 212 грн. по підробленим ним же податковим накладним та іншим документам на придбання ТМЦ від МПП „Діана" на загальну суму реалізації 656630,94 грн. (без ПДВ), а саме:

по податковій накладній від МПП „Діана" № -00000004 від 04.01.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" послуг на суму 10 тис. 105,03 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 684,17 грн., акту здачі-прийняття робіт № -00000004 від 04.01.2008 на реалізацію послуг від МПП „Діана" на ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" на суму 10 тис. 105,03 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 684,17 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -00000004 від 04.01.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" послуг на суму 10 тис. 105,03 грн. у т.ч. ПДВ-1 тис. 684,17 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № -00000003 від 03.01.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 123 тис. 953,92 грн. у т.ч. ПДВ - 20 тис. 658,99 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -00000003 від 03.01.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 123 тис. 953,92 грн. у т.ч. ПДВ - 20 тис. 658,99 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -00000003 від 03.01.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 123 тис. 953,92 грн. у т.ч. ПДВ - 20 тис. 658,99 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № -00000013 від 01.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" послуг на суму 9 тис. 309,60 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 551,60 грн., акту здачі-прийняття робіт № -00000011 від 01.02.2008 на реалізацію МПП „Діана" послуг ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" на суму 9 тис. 309,60 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 551,60 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -00000013 від 01.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 9 тис. 309,60 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 551,60 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № -00000014 від 01.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 86 тис. 445,36 грн. у т.ч. ПДВ - 14 тис. 407,56 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -00000014 від 01.02.2008 не реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 86 тис. 445,36 грн. у т.ч. ПДВ - 14 тис. 407,56 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -000000014 від 01.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 86 тис. 445,36 грн. у т.ч. ПДВ - 14 тис. 407,56 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № -00000015 від 01.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 132 тис. 120 грн. у т.ч. ПДВ - 22 тис. 020 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -00000015 від

01.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей

на суму 132 тис. 120 грн. у т.ч. ПДВ - 22 тис. 020 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана"

№ -000000005 від 04.01.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-

матеріальних цінностей на суму 132 тис. 120 грн. у т.ч. ПДВ - 22 тис. 020 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № -00000016 від 02.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 115 тис. 199,53 грн. у т.ч. ПДВ - 19 тис. 199,92 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -00000016 від 02.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 115 тис. 199,53 грн. у т.ч. ПДВ - 19 тис. 199,92 грн., рахунку-фактурі

від МПП „Діана" № -000000016 від 02.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 115 тис. 199,53 грн. у т.ч. ПДВ-19 тис. 199,92 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № -00000059 від 04.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 11 тис. 566 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 927,67 грн., видатковій накладній від МПП „Діана" № -00000059 від 04.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 11 тис. 566 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 927,67 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -00000059 від 04.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 11 тис. 566 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 927,67 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № -00000060 від 01.03.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 84 тис. 530 грн. у т.ч. ПДВ - 14 тис. 088,33 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № -00000069 від 01.03.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 21 тис. 203,22 грн. у т.ч. ПДВ - 3 тис. 533,87 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № -00000070 від 01.03.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму 188 тис. 131,49 грн. у т.ч. ПДВ - 31 тис. 355,25 грн.,

податковій накладній від МПП „Діана" № -00000161 від 07.03.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" послуг на суму 5 тис. 392,98 грн. у т.ч. ПДВ - 898,83 грн., акту здачі-прийняття робіт № -00000067 від 07.03.2008 на реалізацію МПП „Діана" послуг ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" на суму 5 тис. 392,98 грн. у т.ч. ПДВ - 898,83 грн., рахунку-фактурі від МПП „Діана" № -000000161 від 07.03.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" послуг на суму 5 тис. 392,98 грн. у т.ч. ПДВ - 898,83 грн.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з податку на прибуток за 2 квартал 2008 року, котра була подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ та зареєстрована за вх. № 8120 від 11.08.2008, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 занижено суму валового доходу підприємства на 967 тис. 846 грн., а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з податку на прибуток на 241 тис. 961,50 грн. від реалізації ТМЦ (так, у поданих директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" деклараціях з ПДВ за січень-червень 2008 року задекларована сума обсягу поставки (продажу) товарів 2075200 грн. (без ПДВ) не відповідає задекларованій сумі валового доходу 1107354 грн. у податковій декларації з податку на прибуток підприємства за 6 місяців 2008 року на 967846 грн.), а також безпідставно завищено суму валових витрат підприємства на 448 тис. 186 грн. з операції купівлі-продажу з контрагентом з індивідуальним податковим номером 240020318174, котрий згідно з інформацією Шосткінської МДПІ є індивідуальним податковим номером МПП «Діана» (код 24002038), які взагалі не підтверджені податковими накладними, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з податку на прибуток на 112 тис. 046,50 грн^ Всього занижений податок на прибуток на загальну суму 354 тис. 008 грн.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з податку на прибуток за 3 квартал 2008 року, котра була подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ та зареєстрована за вх. № 12087 від 10.11.2008, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 занижено суму валового доходу підприємства на 15 тис. 926 грн., а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з податку на прибуток на 3 тис. 981 грн. від реалізації ТМЦ (так, виходячи з поданих директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 декларацій з ПДВ за січень-вересень 2008 року та враховуючи виявлені перевірками податкових органів від 02.02.2009 року та 10.02.2009. року порушення в частині декларування зобов'язань з ПДВ сума обсягу поставки (продажу) товарів ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" за 9 місяців 2008 року склала 3783865 грн. (без ПДВ), що не відповідає задекларованій сумі валового доходу ПП ПКФ

„ПриватПостачСервіс" 2800093 грн. у податковій декларації з податку на прибуток підприємства за 9 місяців 2008 року на 983772 грн. Зважаючи на заниження валового доходу за 2 квартал 2008 року на 967846 грн. сума заниження валового доходу за З квартал 2008 року складає 15926 грн.), а також безпідставно завищено суму валових витрат підприємства на 152 тис. 979 грн. з операції купівлі-продажу з контрагентом з індивідуальним податковим номером 240020318174, котрий згідно з інформацією Шосткінської МДШ є індивідуальним податковим номером МПП «Діана» (код 24002038), які взагалі не підтверджені податковими накладними, а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з податку на прибуток на 38 тис. 245 грн. Всього занижений податок на прибуток на загальну суму 42 тис. 226 грн.

За наслідками господарської діяльності, при складанні податкової декларації з податку на прибуток за 4 квартал 2008 року, котра була подана до Кролевецького відділення Глухівської МДШ та зареєстрована за вх. № 16025 від 09.02.2009, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 занижено суму валового доходу підприємства на 630 тис. 121 грн., а тим самим занижено чисту суму зобов'язань з податку на прибуток на 157 тис. 530 грн. від реалізації ТМЦ. (так, виходячи з поданих директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 декларацій з ПДВ за січень-грудень 2008 року та враховуючи виявлені перевірками податкових органів від 02.02.2009 року, 10.02.2009 року та 29.04.2009 року порушення в частині декларування зобов'язань з ПДВ сума обсягу поставки (продажу) товарів ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" за 12 місяців 2008 року склала 5436495 грн., що не відповідає задекларованій сумі валового доходу ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" 3822602 грн. у податковій декларації з податку на прибуток підприємства за 12 місяців 2008 року на 1613893 грн. Зважаючи на заниження валового доходу за 2 квартал 2008 року на 967846 грн., З квартал на 15926 грн. сума заниження валового доходу за 4 квартал 2008 року складає 630121 грн.)

Всього протягом січня 2007 - грудня 2008 років за наслідками господарської діяльності, при складанні податкових декларації з податку на прибуток директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно умисно занижено суму податку на прибуток, що підлягав сплаті до бюджету на суму 968 тис. 715 грн і відповідна сума податку до бюджету сплачена не була.

Зазначені порушення податкового законодавства були виявлені в ході проведення позапланової виїзної перевірки ПП ПКФ «ПриватПостачСервіс» з питань дотримання вимог податкового законодавства за період з 26.04.2006 по 31.01.2009р, валютного та іншого законодавства за період з 26.04.2006 по 31.01.2009р., про що було складено акт №593/2301/34135483 від 29.04.2009 року, з висновку якого вбачається, що перевіркою встановлено порушення п.п.4.1.1. п.4.1 ст.4, п.п.11.3.1 п.11.3 ст.П, п.п.5.3.9 п.5.3 ст.5 Закону України «Про оподаткування прибутку підприємств, а саме занижено податок на прибуток в періоді, що перевірявся за 1 квартал 2007 року в сумі 38436 грн., 2 квартал 2007 року у сумі 50592 грн., З квартал 2007 року у сумі 37269 грн., 4 квартал 2007 року у сумі 129951 грн., 1 квартал 2008 року в сумі 162212 грн., 2 квартал 2008 року у сумі 354008 грн., З квартал 2008 року у сумі 74767 грн. (в тому числі 42226 грн. внаслідок описаних вище порушень у цей період), 4 квартал 2008 року у сумі 192329 грн. (в тому числі 157530 грн. внаслідок описаних вище порушень у цей період).

Однак, зважаючи на непідтвердження суми завищення валових витрат ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" по підробленим податковим накладним на придбання ТМЦ від МПП „Діана" за відсутності таких накладних за 4 квартал 2007 року на суму 14034 грн. (а відповідно податку на прибуток 3514 грн), протягом січня 2007 - грудня 2008 років за наслідками господарської діяльності, при складанні податкових декларації з податку на прибуток директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 безпідставно умисно занижено суму податку на прибуток, що підлягав сплаті до бюджету на суму 968 тис. 715 грн і відповідна сума податку до бюджету сплачена не була.

Вказаними діями, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3

порушено вимоги передбачені пп.4.1.1. п.4.1., ст.4, пп. 5.2.1 п.5.2 ст.5, п.11.3.1. п.11.3. ст.11 Закону України „Про оподаткування прибутку підприємств".

Внаслідок зазначених умисних порушень вимог податкового законодавства директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 не сплачено до бюджету податку на прибуток на загальну суму 968 тис. 715 грн., у т.ч.

за 2007 рік - 252 тис. 739 грн.,

за 2008 рік - 715 тис. 976 грн.

Всього вищезазначені дії директора ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 призвели до ненадходження до бюджету податків на загальну суму 1 млн. 405 тис. 309 грн., у тому числі:

- за 2007 рік на суму 458 тис. 114 грн.;

- за 2008 рік на суму 947 тис. 195 грн.

Таким чином, ОСОБА_3, являючись приватним підприємцем та директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ухилився від сплати вищевказаних податків на загальну суму 1 млн. 474 тис. 150,51 грн., у тому числі:

- за 2004 рік - 15 тис. 117,44 грн., що у 245,8 разів перевищує встановлений неоподатковуваний мінімум доходів громадян (61,50 грн.);

- за 2005 рік - 1 тис. 150,91 грн., що у 8,7 разів перевищує встановлений неоподатковуваний мінімум доходів громадян (131 грн.);

- за 2006 рік - 52 тис. 573,16 грн., що у 300,4 разів перевищує встановлений неоподатковуваний мінімум доходів громадян (175 грн.);

- за 2007 рік - 458 тис. 114 грн., що у 2 тис. 290,6 разів перевищує встановлений неоподатковуваний мінімум доходів громадян (200 грн.);

- за 2008 рік - 1 млн. 067 тис. 428 грн., що у 3 тис. 678,4 разів перевищує встановлений неоподатковуваний мінімум доходів громадян (257,50 грн.);

Вказані дії ОСОБА_3 призвели до фактичного ненадходження до бюджету коштів в сумі 1 млн. 474 тис. 150,51 грн. що в п'ять тисяч і більше разів (6 тис. 523,9 разів) перевищує встановлений законодавством неоподатковуваний мінімум доходів громадян на момент вчинення злочину, а тому є особливо великим розміром.

Крім того, ОСОБА_3, являючись приватним підприємцем, переслідуючи єдиний умисел на ухилення від сплати податків шляхом декларування в офіційній податковій звітності неправдивих відомостей щодо власних обов'язків по сплаті податків, протягом січня 2004 року - вересня 2006 року, вчиняв підробки офіційних документів своєї податкової звітності - податкових декларацій з ПДВ з метою подальшого їх використання, які в подальшому використав, а саме надав їх до податкової інспекції, з метою ухилення від сплати податків.

Так, ПП ОСОБА_3, з метою реалізації єдиного злочинного умислу на ухилення від сплати податків, були підроблені шляхом внесення завідомо неправдивих відомостей про наявність податкового кредиту податкові декларації з ПДВ, хоча дані про наявність податкового кредиту не були підтверджені податковими накладними. Крім того, в деякі декларації ОСОБА_3 умисно безпідставно незаконно було внесено неправдиві відомості про розмір податкового зобов'язання з ПДВ, а саме занижено суму податкового зобов'язання з ПДВ від реалізації ТМЦ, хоча відповідні кошти на рахунок ПП Паладича у відповідний звітний період надходили. Підроблені в такий спосіб податкові декларації з ПДВ ОСОБА_3 були використані шляхом подання як податкової звітності ПП ОСОБА_3 до податкової інспекції. В зазначений спосіб були підроблені та використані такі податкові декларації:

- податкова декларація з ПДВ за лютий 2004 року, в якій безпідставно, без наявності

підтверджуючих документів (податкових накладних), завищено суму податкового кредиту

та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 303,86 грн. Вказана декларація подана до ДШ у Кролевецькому районі, де вона зареєстрована за вх. № 1210 від 22.03.2004;

- податкова декларація з ПДВ за березень 2004 року, в якій безпідставно, без наявності підтверджуючих документів (податкових накладних), завищено суму податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 2 тис. грн. Вказана декларація подана до ДШ в Кролевецькому районі, де вона зареєстрована за вх. № 2308 від 20.04.2004;

- податкова декларація з ПДВ за серпень 2004 року, в якій безпідставно, без наявності підтверджуючих документів (податкових накладних), завищено суму податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 4 тис. 364,88 грн. Вказана декларація подана до ДПІ в Кролевецькому районі, де вона зареєстрована за вх. №7331 від 15.09.2004;

- податкова декларація з ПДВ за жовтень 2004 року, в якій безпідставно, без наявності підтверджуючих документів (податкових накладних), завищено суму податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 8 тис. 441,19 грн. Вказана декларація подана до ДШ в Кролевецькому районі, де вона зареєстрована за вх. №10210 від 19.11.2004;

- податкова декларація з ПДВ за листопад 2004 року, в якій безпідставно, без наявності підтверджуючих документів (податкових накладних), завищено суму податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 7,51 грн. Вказана декларація подана до ДШ в Кролевецькому районі, де вона зареєстрована за вх. № 11292 від 20.12.2004;

- податкова декларація з ПДВ за лютий 2005 року, в якій безпідставно, без наявності підтверджуючих документів (податкових накладних), завищено суму податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 317,58 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 1244 від 18.03.2005;

- податкова декларація з ПДВ за квітень 2005 року, в якій безпідставно, без наявності підтверджуючих документів (податкових накладних), завищено суму податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 833,33 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 4206 від 20.05.2005;

- податкова декларація з ПДВ за січень 2006 року, в якій занижено суму податкового зобов'язання та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 5 тис. 875 грн. від реалізації ТМЦ (робіт, послуг), що також вбачається з роздруківки банківської установи про рух коштів на розрахунковому рахунку, відкритому на ім'я ОСОБА_3, за січень 2006 року. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 1005 від 20.02.2006;

- податкова декларація з ПДВ за червень 2006 року, в якій безпідставно, без

наявності підтверджуючих документів (податкових накладних), завищено суму

податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 13 тис. 525,82 грн.

Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона

зареєстрована за вх. № 6750 від 20.07.2006;

- податкова декларація з ПДВ за липень 2006 року, в якій зани

жено суму податкового зобов'язання та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 1 тис. 622,87 грн. від реалізації ТМЦ (робіт, послуг), що також вбачається з роздруківки банківської установи про рух коштів на розрахунковому рахунку, відкритому на ім'я ОСОБА_3, за липень 2006 року. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 7712 від 18.08.2006;

- податкова декларація з ПДВ за серпень 2006 року, в якій безпідставно, без

наявності підтверджуючих документів (податкових накладних), завищено суму

податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 12 тис. 774,72 грн.

Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 8274 від 20.09.2006;

- податкова декларація з ПДВ за вересень 2006 року, в якій безпідставно, без

наявності підтверджуючих документів (податкових накладних), завищено суму

податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 386 грн. Вказана

декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована

завх.№ 14112 від 23.04.2007;

Під час підробки зазначених документів податкової звітності з метою їх використання для ухилення від сплати податків, а в подальшому і використовуючи їх з цією метою, ОСОБА_3 усвідомлював суспільно - небезпечний характер своїх злочинних дій, передбачав настання суспільно-небезпечних наслідків і бажав настання таких наслідків, тобто діяв з прямим єдиним умислом.

Крім того, ОСОБА_3 будучи директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс", тобто службовою особою, продовжуючи реалізовувати свій єдиний злочинний умисел на ухилення від сплати податків, з цією метою умисно складав завідомо неправдиві бухгалтерські та інші документи господарської діяльності ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс", підробив офіційні документи податкової звітності ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс", в які вніс завідомо неправдиві відомості стосовно проведеної господарської діяльності підприємства та сум податків, які підлягали сплаті до бюджету. В подальшому завідомо неправдиві документи податкової звітності директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 незаконно були видані до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ. Внаслідок службового підроблення директор ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 ухилився від сплати податків на загальну суму 1 млн. 405 тис. 309 грн.

Так, директор ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3, з метою ухилення від сплати податків, а саме з метою відображення по податковому та бухгалтерському обліках підприємства операцій по придбанню ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей у МПП „Діана", що давало можливість незаконно завищити податковий кредит і, тим самим, занизити чисту суму зобов'язань з ПДВ, що підлягала сплаті до бюджету, а також завищити валові витрати підприємства і, тим самим, зменшити зобов'язання по податку на прибуток перед бюджетом, протягом січня 2007 року - березня 2008 року, підробив податкові накладні та інші документи на придбання ТМЦ від МПП „Діана", хоча насправді проведених взаєморозрахунків не відбувалося, оскільки в наявних у нього як єдиного представника МПП «Діана» вилучених документах відсутні первинні документи (прибуткові касові ордери, касова книга МПП «Діана», платіжні доручення ПП ПКФ «ПриватПостачСервіс», податкові накладні як продавця так і покупця, рахунки-фактури та ін.), котрі підтверджують проведення операцій купівлі товарів ПП ПКФ «ПриватПостачСервіс» у МПП «Діана».

Податкові накладні, видаткові накладні, рахунки-фактури, акти здачі-прийняття робіт, квитанції до прибуткових касових ордерів від імені МПП «Діана» директор ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 особисто склав, друкуючи комп'ютерним способом, підписуючи особисто та скріплюючи печаткою МПП «Діана».

Так, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3, з метою незаконного завищення податкового кредиту з ПДВ і відповідно заниження чистої суми зобов'язань з ПДВ, що підлягала сплаті до бюджету, при подачі до податкової інспекції декларацій з ПДВ та незаконного завищення валових витрат і відповідно заниження чистої суми податку на прибуток підприємства, що підлягав сплаті до бюджету, при поданні до податкової інспекції відповідних декларацій, у зазначений вище спосіб були складені такі завідомо неправдиві документи на придбання ТМЦ у МПП „Діана":

- податкова накладна від МПП „Діана" № 22 від 22.01.2007 на реалізацію ПП ПКФ

„ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 4 тис. 191,07 грн. у т.ч.

ПДВ-698,51 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -22 від 22.01.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 4 тис. 191,07 грн. у т.ч. ПДВ-698,51 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -22 від 22.01.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 4 тис. 191,07 грн. у т.ч. ПДВ-698,51 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 19 від 19.01.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 13 тис. 200 грн. у т.ч. ПДВ - 2 тис. 200 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -19 від 19.01.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 13 тис. 200 грн. у т.ч. ПДВ - 2 тис. 200 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -19 від 19.01.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 13 тис. 200 грн. у т.ч. ПДВ - 2 тис. 200 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 32 від 12.02.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 74 тис. 835,70 грн. у т.ч. ПДВ-12 тис. 472,62 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -32 від 12.02.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 74 тис. 835,70 грн. у т.ч. ПДВ-12 тис. 472,62 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -32 від 12.02.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 74 тис. 835,70 грн. у т.ч. ПДВ-12 тис. 472,62 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 26 від 06.02.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 31 тис. 200 грн. у т.ч. ПДВ - 5 тис. 200 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -26 від 06.02.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 31 тис. 200 грн. у т.ч. ПДВ - 5 тис. 200 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -26 від 06.02.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 31 тис. 200 грн. у т.ч. ПДВ - 5 тис. 200 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 387 від 01.03.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 61 тис. 068,71 грн. у т.ч. ПДВ-10 тис. 178,12 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -387 від 01.03.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 61 тис. 068,71 грн. у т.ч. ПДВ-10 тис. 178,12 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -387 від 01.03.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 61 тис. 068,71 грн. у т.ч. ПДВ-10 тис. 178,12 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 89-56 від 13.04.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 30 тис. 231 грн. у т.ч. ПДВ - 5 тис. 038,50 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -89-56 від 13.04.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 30 тис. 231 грн. у т.ч. ПДВ - 5 тис. 038,50 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -89 від 13.04.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 30 тис. 231 грн. у т.ч. ПДВ-5 тис. 038,50 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 159 від 03.05.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 105 тис. 743,70 грн. у т.ч. ПДВ - 17 тис. 623,95 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -159 від 03.05.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 105 тис. 743,70 грн. у т.ч. ПДВ - 17 тис. 623,95 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -159 від 03.05.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 105 тис. 743,70 грн. у т.ч. ПДВ - 17 тис. 623,95 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 158 від 03.05.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 60 тис. 662,71 грн. у т.ч. ПДВ-10 тис. 110,45 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -158 від 03.05.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 60 тис. 662,71 грн. у т.ч. ПДВ-10 тис. 110,45 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -158 від 03.05.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 60 тис. 662,71 грн. у т.ч. ПДВ-10 тис. 110,45 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 173 від 01.06.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 16 тис. 057,80 грн. у т.ч. ПДВ-2 тис. 676,30 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -173 від 01.06.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 16 тис. 057,80 грн. у т.ч. ПДВ-2 тис. 676,30 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -173 від 01.06.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 16 тис. 057,80 грн. у т.ч. ПДВ - 2 тис. 676,30 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 189 від 13.06.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 30 тис. 145,50 грн. у т.ч. ПДВ - 5 тис. 024,25 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -189 від 13.06.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 30 тис. 145,50 грн. у т.ч. ПДВ-5 тис. 024,25 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -189 від 13.06.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 30 тис. 145,50 грн. у т.ч. ПДВ - 5 тис. 024,25 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 202 від 06.07.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 61 тис. 517,06 грн. у т.ч. ПДВ-10 тис. 252,84 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -202 від 06.07.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 61 тис. 517,06 грн. у т.ч. ПДВ-10 тис. 252,84 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -202 від 06.07.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 61 тис. 517,06 грн. у т.ч. ПДВ-10 тис. 252,84 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 289 від 01.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 15 тис. 170,40 грн. у т.ч. ПДВ - 2 тис. 528,40 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -289 від 01.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 15 тис. 170,40 грн. у т.ч. ПДВ - 2 тис. 528,40 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -289 від 01.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 15 тис. 170,40 грн. у т.ч. ПДВ-2 тис. 528,40 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 315 від 16.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 5 тис. 508 грн. у т.ч. ПДВ-918 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -315 від 16.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 5 тис. 508 грн. у т.ч. ПДВ-918 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -315 від 16.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 5 тис. 508 грн. у т.ч. ПДВ-918 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 330 від 23.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 31 тис. 440 грн. у т.ч. ПДВ - 5 тис. 240 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 301 від 08.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 10 тис. 800 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 800 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -301 від 08.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 10 тис. 800 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 800 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -301 від 08.08.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 10 тис. 800 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 800 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 377 від 20.09.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 7 тис. 242,23 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 207,04 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -377 від 20.09.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 7 тис. 242,23 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 207,04 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -377 від 20.09.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 7 тис. 242,23 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 207,04 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 369 від 14.09.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 30 тис. 522,84 грн. у т.ч. ПДВ - 5 тис. 087,14 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 391 від 28.09.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 35 тис. 796,96 грн. у т.ч. ПДВ-5 тис. 966,16 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 455 від 19.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 19 тис. 700,16 грн. у т.ч. ПДВ-3 тис. 283,36 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -455 від 19.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 19 тис. 700,16 грн. у т.ч. ПДВ - 3 тис. 283,36 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -455 від 19.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 19 тис. 700,16 грн. у т.ч. ПДВ-3 тис. 283,36 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 419 від 15.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 57 тис. 965,63 грн. у т.ч. ПДВ - 9 тис. 660,94 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -419 від 15.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 57 тис. 965,63 грн. у т.ч. ПДВ - 9 тис. 660,94 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -419 від 15.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 57 тис. 965,63 грн. у т.ч. ПДВ - 9 тис. 660,94 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 418 від 15.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 74 тис. 280,24 грн. у т.ч. ПДВ - 12 тис. 380,04 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 407 від 10.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 119 тис. 544 грн. у т.ч. ПДВ-19 тис. 924 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -407 від 10.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 119 тис. 544 грн. у т.ч. ПДВ-19 тис. 924 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -407 від 10.10.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 119 тис. 544 грн. у т.ч. ПДВ-19 тис. 924 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 524 від 26.11.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 43 тис. 747,44 грн. у т.ч. ПДВ-7 тис. 291,24 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 517 від 16.11.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 37 тис. 075,50 грн. у т.ч. ПДВ-6 тис. 179,25 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 508 від 09.11.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 54 тис. 816,94 грн. у т.ч. ПДВ-9 тис. 136,16 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -508 від 09.11.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 54 тис. 816,94 грн. у т.ч. ПДВ-9 тис. 136,16 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -508 від 09.11.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 54 тис. 816,94 грн. у т.ч. ПДВ-9 тис. 136,16 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 501 від 07.11.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 14 тис. 553 грн. у т.ч. ПДВ-2 тис. 425*50 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -501 від 07.11.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 14 тис. 553 грн. у т.ч. ПДВ-2 тис. 425,50 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -501 від 07.11.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 14 тис. 553 грн. у т.ч. ПДВ - 2 тис. 425,50 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 550 від 04.12.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 94 тис. 000,50 грн. у т.ч. ПДВ-15 тис. 666,75 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -550 від 04.12.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 94 тис. 000,50 грн. у т.ч. ПДВ-15 тис. 666,75 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -550 від 04.12.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 94 тис. 000,50 грн. у т.ч. ПДВ-15 тис. 666,75 грн.,

* -

- податкова накладна від МПП „Діана" № 564 від 14.12.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 86 тис. 423,64 грн. у т.ч. ПДВ - 14 тис. 403,94 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № 577 від 28.12.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 4 тис. 816,20 грн. у т.ч. ПДВ - 802,70 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -577 від 28.12.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 4 тис. 816,20 грн. у т.ч. ПДВ - 802,70 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -577 від 28.12.2007 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 4 тис. 816,20 грн. у т.ч. ПДВ - 802,70 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № -00000004 від 04.01.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" послуг на суму - 10 тис. 105,03 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 684,17 грн.,

- акт здачі-прийняття робіт № -00000004 від 04.01.2008 на реалізацію послуг від МПП „Діана" на ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" на суму - 10 тис. 105,03 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 684,17 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -00000004 від 04.01.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" послуг на суму - 10 тис. 105,03 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 684,17 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № -00000003 від 03.01.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 123 тис. 953,92 грн. у т.ч. ПДВ - 20 тис. 658,99 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -00000003 від 03.01.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 123 тис. 953,92 грн. у т.ч. ПДВ - 20 тис. 658,99 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -00000003 від 03.01.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 123 тис. 953,92 грн. у т.ч. ПДВ - 20 тис. 658,99 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № -00000013 від 01.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" послуг на суму - 9 тис. 309,60 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 551,60 грн.,

- акт здачі-прийняття робіт № -00000011 від 01.02.2008 на реалізацію МПП „Діана" послуг ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" на суму - 9 тис. 309,60 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 551,60 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -00000013 від 01.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 9 тис. 309,60 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 551,60 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № -00000014 від 01.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 86 тис. 445,36 грн. у т.ч. ПДВ - 14 тис. 407,56 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -00000014 від 01.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 86 тис. 445,36 грн. у т.ч. ПДВ - 14 тис. 407,56 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -000000014 від 01.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 86 тис. 445,36 грн. у т.ч. ПДВ - 14 тис. 407,56 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № -00000015 від 01.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 132 тис. 120 грн. у т.ч. ПДВ - 22 тис. 020 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -00000015 від 01.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 132 тис. 120 грн. у т.ч. ПДВ - 22 тис. 020 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -000000005 від 04.01.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 132 тис. 120 грн. у т.ч. ПДВ - 22 тис. 020 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № -00000016 від 02.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 115 тис. 199,53 грн. у т.ч. ПДВ - 19 тис. 199,92 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -00000016 від 02.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 115 тис. 199,53 грн. у т.ч. ПДВ - 19 тис. 199,92 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -000000016 від 02.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 115 тис. 199,53 грн. у т.ч. ПДВ - 19 тис. 199,92 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № -00000059 від 04.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 11 тис. 566 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 927,67 грн.,

- видаткова накладна від МПП „Діана" № -00000059 від 04.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 11 тис. 566 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 927,67 грн.,

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -00000059 від 04.02.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 11 тис. 566 грн. у т.ч. ПДВ - 1 тис. 927,67 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № -00000060 від 01.03.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 84 тис. 530 грн. у т.ч. ПДВ - 14 тис. 088,33 грн.

- податкова накладна від МПП „Діана" № -00000069 від 01.03.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 21 тис. 203,22 грн. у т.ч. ПДВ - 3 тис. 533,87 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № -00000070 від 01.03.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" товарно-матеріальних цінностей на суму - 188 тис. 131,49 грн. у т.ч. ПДВ - 31 тис. 355,25 грн.,

- податкова накладна від МПП „Діана" № -00000161 від 07.03.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" послуг на суму - 5 тис. 392,98 грн. у т.ч. ПДВ - 898,83 грн.,

- акт здачі-прийняття робіт № -00000067 від 07.03.2008 на реалізацію МПП „Діана" послуг ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" на суму - 5 тис. 392,98 грн. у т.ч. ПДВ - 898,83 грн.

- рахунок-фактура від МПП „Діана" № -000000161 від 07.03.2008 на реалізацію ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" послуг на суму - 5 тис. 392,98 грн. у т.ч. ПДВ - 898,83 грн.

Вищевказані підроблені документи з неправдивими даними про проведення операцій по придбанню ТМЦ (робіт, послуг) у МПП «Діана» директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 в подальшому незаконно використані в бухгалтерському обліку ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" та протиправно враховані для завищення податкового кредиту та валових витрат при складанні податкових декларацій з ПДВ та податку на прибуток з метою реалізації єдиного злочинного умислу на ухилення від сплати податків.

Також, маючи на меті кінечний результат - ухилення від сплати податків, для використання в бухгалтерському обліку ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" підроблених документів на придбання товарно-матеріальних цінностей (робіт, послуг) від МПП „Діана", директор ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3, друкуючи комп'ютерним способом, особисто підписуючи та засвідчуючи печаткою МПП «Діана»

склав завідомо неправдиві документи - квитанції до прибуткових касових ордерів МПП „Діана" на підтвердження оприбуткування грошових коштів за начебто реалізовані товарно-матеріальні цінності ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс".

Таким чином були підроблені наступні квитанції до прибуткових касових ордерів МПП „Діана" на нібито отримання грошових коштів від ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс", а саме:

№ 9 від 09.01.2007, № 10 від 10.01.2007, № 19 від 19.01.2007, № 20 від 20.01.2007, № 22 від 22.01.2007, № 38 від 06.02.2007, № 39 від 07.02.2007, № 40 від 08.02.2007, № 41 від 09.02.2007, № 42 від 12.02.2007, № 43 від 13.02.2007, № 44 від 14.02.2007, № 45 від 15.02.2007, № 46 від 16.02.2007, № 47 від 17.02.2007, № 48 від 18.02.2007, № 49 від 19.02.2007, № 25 від 01.03.2007, № 26 від 02.03.2007, № 27 від 05.03.2007, № 28 від 06.03.2007, № 29 від 07.03.2007, № 30 від 08.03.2007, № 31 від 09.03.2007, № 98 від 13.04.2007, № 102 від 14.04.2007, № 115 від 15.04.2007, № 119 від 16.04.2007, № 189 від 03.05.2007, № 197 від 04.05.2007, № 199 від 07.05.2007, № 207 від 08.05.2007, № 208 від 09.05.2007, № 211 від 10.05.2007, № 214 від 11.05.2007, № 215 від 12.05.2007, № 216 від 13.05.2007, № 217 від 14.05.2007, № 218 від 15.05.2007, № 218/1 від 16.05.2007, № 219 від 17.05.2007, № 223 від 21.05.2007, № 220 від 18.05.2007, № 221 від 19.05.2007, № 222 від 20.05.2007, № 224 від 23.05.2007, № 256 від 01.06.2007, № 257 від 02.06.2007, № 289 від 13.06.2007, № 290 від 14.06.2007, № 291 від 15.06.2007, № 292 від 16.06.2007, № 300 від 06.07.2007, № 301 від 07.07.2007, № 302 від 08.07.2007, № 303 від 09.07.2007, № 304 від

10.07.2007, № 305 від 11.07.2007, № 306 від 12.07.2007, № 1 від 03.01.2008, № 2 від

04.01.2007, № 3 від 05.01.2008, № 4 від 06.01.2008, № 5 від 07.01.2008, № 6 від 08.01.2008, № 7 від 09.01.2008, № 8 від 10.01.2008, № 9 від 11.01.2008, № 10 від 12.01.2008, № 11 від 13.01.2008, № 12 від 14.01.2008, № 15 від 15.01.2008, № 16 від 16.01.2008, № 17 від 17.01.2008, № 18 від 01.02.2008, № 19 від 02.02.2008, № 20 від 03.02.2008, № 21 від 04.02.2008, № 22 від 05.02.2008, № 23 від 06.02.2008, № 24 від 07.02.2008, № 25 від 08.02.2008, № 26 від 09.02.2008, № 27 від 10.02.2008, № 28 від 11.02.2008, № 29 від 12.02.2008, № 30 від 13.02.2008, № 31 від 14.02.2008, № 32 від 15.02.2008, № 33 від 16.02.2008, № 34 від 17.02.2008, № 35 від 18.02.2008, № 36 від 19.02.2008, № 37 від 20.02.2008, № 38 від 21.02.2008, № 39 від 22.02.2008, № 40 від 23.02.2008, № 41 від 24.02.2008, № 42 від 25.02.2008, № 43 від 26.02.2008, № 44 від 27.02.2008, № 45 від 28.02.2008, № 46 від 29.02.2008, № 47 від 01.03.2008, № 48 від 02.03.2008, № 49 від 03.03.2008, № 50 від 04.03.2008, № 51 від 05.03.2008, № 52 від 06.03.2008, № 53 від 07.03.2008, № 54 від 08.03.2008, № 55 від 09.03.2008, № 56 від 10.03.2008, № 57 від 11.03.2008, № 58 від 12.03.2008, № 59 від 13.03.2008, № 60 від 14.03.2008, № 61 від 15.03.2008, № 62» від 16.03.2008, № 63 від 17.03.2008, № 64 від 18.03.2008, № 65 від 19.03.2008, № 66 від 20.03.2008.

Крім того, ОСОБА_3, являючись директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс", виконуючи свої обов'язки щодо визначення зобов'язань по податкам, які виникали у підприємства у зв'язку з проведенням господарської діяльності, протягом січня 2007 року - грудня 2008 року вносив до офіційних документів - декларацій по ПДВ та податку на прибуток, уточнюючих розрахунків податкових зобов'язань з ПДВ, завідомо неправдиві відомості щодо розміру зобов'язань по розрахункам з бюджетом, які виникали у підприємства по сплаті ПДВ та податку на прибуток. В подальшому зазначені офіційні документи з неправдивими відомостями ОСОБА_3 були видані шляхом подачі до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ.

Так, директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 у зазначений спосіб були підроблені та видані до податкової інспекції як офіційні наступні документи податкової звітності ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс":

- податкова декларація з ПДВ за січень 2007 року, в якій завищено суму податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 2 тис. 899 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована 20.02.2007;

- уточнюючий розрахунок податкових зобов'язань з ПДВ за лютий 2007 року у зв'язку з виправленням самостійно виявлених помилок, в якому завищено суму податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 17 тис. 673 грн. Вказаний розрахунок поданий до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де він зареєстрований 08.05.2007;

- податкова декларація з ПДВ за березень 2007 року, в якій завищено суму податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 10 тис. 178 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 3125 від 20.04.2007;

- уточнюючий розрахунок податкових зобов'язань з ПДВ за квітень 2007 року у зв'язку з виправленням самостійно виявлених помилок, в якому завищено суму податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 5 тис. 038 грн. Вказаний розрахунок поданий до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де він зареєстрований 09.08.2007;

- податкова декларація з ПДВ за травень 2007 року, в якій завищено суму податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 27 тис. 734 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 4795 від 20.06.2007;

- податкова декларація з ПДВ за червень 2007 року, в якій завищено суму податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 7 тис. 701 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 6454 від 18.07.2007;

- податкова декларація з ПДВ за липень 2007 року, в якій завищено суму податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 10 тис. 253 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 7622 від 20.08.2007;

- податкова декларація з ПДВ за серпень 2007 року, в якій завищено суму податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 10 тис. 486 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 8100 від 20.09.2007;

- податкова декларація з ПДВ за вересень 2007 року, в якій завищено суму податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 12 тис. 260 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 9817 від 19.10.2007;

- податкова декларація з ПДВ за жовтень 2007 року, в якій завищено суму податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 45 тис. 248 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована 20.11.2007;

- податкова декларація з ПДВ за листопад 2007 року, в якій завищено суму податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 25 тис. 032 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 11789 від 20.12.2007;

- податкова декларація з ПДВ за грудень 2007 року, в якій занижено суму податкового зобов'язання та завищено суму податкового кредиту, тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 30 тис. 873 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 13551 від 21.01.2008;

- податкова декларація з ПДВ за січень 2008 року, в якій занижено суму податкового

зобов'язання та завищено суму податкового кредиту, тим самим занижено чисту суму

зобов'язань з ПДВ на 20 тис. 777 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького

відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 975 від 20.02.2008;

- податкова декларація з ПДВ за лютий 2008 року, в якій завищено суму податкового

кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 59 тис. 107 грн. Вказана декларація

подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. №

1457 від 19.03.2008;

- податкова декларація з ПДВ за березень 2008 року, в якій завищено суму податкового кредиту та занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 49 тис. 876 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 3490 від 21.04.2008;

- податкова декларація з ПДВ за серпень 2008 року, в якій занижено суму податкового зобов'язання і тим самим занижено чисту суму зобов'язань з "ПДВ на 9 тис. 849 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 9082 від 19.09.2008;

- уточнюючий розрахунок податкових зобов'язань з ПДВ за серпень 2008 року у зв'язку з виправленням самостійно виявлених помилок, в якому занижено суму податкового зобов'язання і тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 1 тис. 183 грн. Вказаний розрахунок поданий до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де він зареєстрований 23.12.2008;

- податкова декларація з ПДВ за грудень 2008 року, в якій занижено суму податкового зобов'язання і тим самим занижено чисту суму зобов'язань з ПДВ на 90 тис. 427 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 15427 від 20.01.2009;

- податкова декларація з податку на прибуток за 1 квартал 2007 року, в якій завищено суму валових витрат на 153 тис. 746 грн. і, таким чином, занижено чисту суму зобов'язань з податку на прибуток на 38 тис. 436 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 3800 від 08.05.2007,

- податкова декларація з податку на прибуток за 2 квартал 2007 року, в якій завищено суму валових витрат на 202 тис. 367 грн. і, таким чином, занижено чисту суму зобов'язань з податку на прибуток на 50 тис. 592 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 7319 від 09.08.2007;

- податкова декларація з податку на прибуток за 3 квартал 2007 року, в якій завищено суму валових витрат на 149 тис. 075 грн. і, таким чином, занижено чисту суму зобов'язань з податку на прибуток на 37 тис. 269 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 10671 від 09.11.2007;

- податкова декларація з податку на прибуток за 4 квартал 2007 року, в якій завищено суму валових витрат на 505 тис. 769 грн. і, таким чином, занижено чисту суму зобов'язань з податку на прибуток на 126 тис. 442 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 14363 від 09.02.2008;

- податкова декларація з податку на прибуток за 1 квартал 2008 року, в якій завищено суму валових витрат на 648 тис. 847 грн. і, таким чином, занижено чисту суму зобов'язань з податку на прибуток на 162 тис. 212 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 4237 від 12.05.2008;

- податкова декларація з податку на прибуток за 2 квартал 2008 року, в якій занижено суму валового доходу на 967 тис. 846 грн. та завищено суму валових витрат на 448 тис. 186 грн. і, таким чином, занижено чисту суму зобов'язань з податку на прибуток на 354 тис. 008 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДПІ, де вона зареєстрована за вх. № 8120 від 11.08.2008;

- податкова декларація з податку на прибуток за 3 квартал 2008 року, в якій занижено суму валового доходу на 15 тис. 926 грн. та завищено суму валових витрат на 152 тис. 979 грн. і, таким чином, занижено чисту суму зобов'язань з податку на прибуток на 42 тис. 226 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДШ, де вона зареєстрована за вх. № 12087 від 10.11.2008;

- податкова декларація з податку на прибуток за 4 квартал 2008 року, в якій занижено суму валового доходу на 630 тис. 121 грн. і, таким чином, занижено чисту суму зобов'язань з податку на прибуток на 157 тис. 530 грн. Вказана декларація подана до Кролевецького відділення Глухівської МДШ, де вона зареєстрована за вх. № 16025 від 09.02.2009.

Всього, таким чином, ОСОБА_3, являючись директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс", внаслідок службового підроблення бухгалтерських та податкових документів на придбання ТМЦ у МПП „Діана" та документів податкової звітності ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс", спричинив шкоду охоронюваним законом державним інтересам у вигляді ненадходження до бюджету податків на загальну суму 1 млн. 405 тис. 309 грн., у тому числі:

- за 2007 рік на суму 458 тис. 114 грн., що у 2 тис. 290,6 разів перевищує встановлений неоподатковуваний мінімум доходів громадян (200 грн.);

- за 2008 рік на суму 947 тис. 195 грн., що у 3 тис. 678,4 разів перевищує встановлений неоподатковуваний мінімум доходів громадян (257,50 грн.)

Внаслідок службового підроблення директором ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 бухгалтерських та податкових документів на придбання ТМЦ у МПП „Діана" та документів податкової звітності ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс", до бюджету не надійшло податків на загальну суму 1 млн. 405 тис. 309 грн., що в двісті п'ятдесят і більше разів (5 тис. 969 разів) перевищує встановлений законодавством неоподатковуваний мінімум доходів громадян, а тому такі дії призвели до тяжких наслідків.

Під час службового підроблення вищевказаних документів фінансово-господарської діяльності та документів податкової звітності з метою їх використання для ухилення від сплати податків, а в подальшому і використовуючи їх з цією метою, директор ПП ПКФ „ПриватПостачСервіс" ОСОБА_3 усвідомлював суспільно-небезпечний характер своїх злочинних дій, передбачав настання суспільно-небезпечних наслідків і бажав настання таких наслідків, тобто діяв з прямим єдиним умислом.

В поданих апеляціях:

- захисник* ОСОБА_2, не оспорюючи кваліфікацію дій засудженого, просить

врахувати дані про особу ОСОБА_3, який щиро розкаявся, активно сприяв

розкриттю злочинів, частково відшкодував завдану шкоду, має поганий стан здоров'я,

позитивно характеризується, має на утриманні неповнолітню дитину, матір та бабку,

яки потребують догляду. Просить вирок суду змінити, пом'якшити призначене

ОСОБА_3 покарання, застосувавши ст. 75 КК України. Крім того, змінити вирок

в частині звернення стягнення на описане майно та стягнути з ОСОБА_3 на

користь держави 1474150 грн. 51 коп. завданої шкоди.

Заслухавши доповідача, засудженого ОСОБА_3 і його захисника на підтримку поданої апеляції, думку прокурора про залишення вироку без зміни, а апеляції без задоволення, перевіривши матеріали справи та обговоривши доводи апеляції, колегія суддів вважає, що апеляція задоволенню не підлягає, виходячи з наступного.

Висновок про винність ОСОБА_3 у вчиненні злочинів, передбачених ст. 121 ч.2 КК України за обставин, викладених у вироку, відповідає фактичним обставинам і ґрунтується на розглянутих у судовому засіданні доказах, які зібрані у передбаченому законом порядку і належним чином оцінені судом.

Отже, вірно встановивши обставини справи, місцевий суд правильно кваліфікував дії

ОСОБА_3 за ст.ст. ч.З ст. 212, ч.2 ст. 366, ч.І ст. 358, ч.З ст. 358 КК України і у апеляції під сумнів не ставляться.

Покарання засудженому ОСОБА_3В призначено у відповідності з вимогами ст. 65 КК України, з урахуванням ступеня тяжкості вчиненого злочину, даних про особу винного. З урахуванням пом'якшуючих відповідальність обставин, які істотно знижують ступень тяжкості вчинених злочинів, з урахуванням особи винного суд призначив покарання, нижче від найнижчої межі, встановленої в санкціях статтей, яке відповідає вимогам закону, тобто є необхідним і достатнім для виправлення ОСОБА_3В, та попередження вчинення ним нових злочинів, тому воно є обгрунтованим і справедливим.

Що стосується вироку в частині звернення стягнення, то зазначене буде вирішуватися в ході виконання вироку.

За таких обставин колегія суддів не знаходить підстав до пом'якшення призначеного засудженому покарання і задоволення поданих апеляцій.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 362, 365, 366, 377 КПК України, колегія суддів, -

УХВАЛИЛА:

Вирок Кролевецького районного суду Сумської області від від 7 грудня 2009 року відносно ОСОБА_3 залишити без зміни, а апеляцію захисника ОСОБА_2 - без задоволення.

СУДДІ:

ОСОБА_5 ОСОБА_1 ОСОБА_6

Дата ухвалення рішення25.03.2010
Оприлюднено01.10.2015
Номер документу51276805
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —11-73/10

Ухвала від 15.01.2010

Кримінальне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Легуєнко О.В. О. В.

Ухвала від 25.03.2010

Кримінальне

Апеляційний суд Сумської області

Матус В. В.

Ухвала від 19.01.2010

Кримінальне

Апеляційний суд Одеської області

Кожем'якін Олександр Андрійович

Ухвала від 19.01.2010

Кримінальне

Апеляційний суд Одеської області

Кожем'якін Олександр Андрійович

Ухвала від 11.02.2010

Кримінальне

Апеляційний суд Харківської області

Федюшина Любов Михайлівна

Ухвала від 11.02.2010

Кримінальне

Апеляційний суд Харківської області

Федюшина Любов Михайлівна

Ухвала від 02.03.2010

Кримінальне

Апеляційний суд Волинської області

Міліщук Сергій Леонідович

Ухвала від 02.03.2010

Кримінальне

Апеляційний суд міста Севастополя

Харченко Микола Сергійович

Ухвала від 02.03.2010

Кримінальне

Апеляційний суд міста Севастополя

Харченко Микола Сергійович

Ухвала від 21.01.2010

Кримінальне

Апеляційний суд Закарпатської області

Стан Іван Васильович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні